کاریابی در آمریکا چگونه است؟

کاریابی در آمریکا

کاریابی در آمریکا لازمه مهاجرت کاری به این کشور می باشد. اگر به این فکر می کنید که برای کار به آمریکا مهاجرت کنید شاید این سوال برای شما پیش بیاید که از چه طریقی می توانید به موقعیت های شغلی دسترسی داشته باشید و برای کارفرماها رزومه بفرستید؟ کاریابی در آمریکا از طریق موسسات، وبسایت ها و نهادهای مشخصی انجام می شود. به عبارت بهتر می توان گفت کاریابی در آمریکا اولین مرحله مهاجرت کاری به این کشور است که ممکن است زمان زیادی هم ببرد. شما می توانید از طریق این وبسایت ها و موسسات با کارفرمایان ارتباط بگیرید و برای کار درخواست بدهید. در ادامه جزئیات این موضوع را بررسی می کنیم.

کاریابی در آمریکا، اولین مرحله مهاجرت کاری به این کشور

کاریابی در آمریکا همانطور که از تیتر این پاراگراف مشخص است، مرحله ای حائز اهمیت از مهاجرت شما به شمار می آید. آمریکا کشوری است که به عنوان سرزمین فرصت ها شناخته می شود و متقاضیان زیادی هم برای مهاجرت و هم برای کار و تحصیل دارد. مهاجرت کاری به آمریکا از طریق جاب آفر انجام می شود. به طور کلی این وبسایت ها و موسسات نقش وصل کننده کارفرما و متقاضی شغل را ایفا می کند. آمریکا اقتصادی قوی و بازار کاری گسترده دارد که همین امر موجب می شود تا شما راحت تر از کشورهای دیگر در این کشور بتوانید کار پیدا کنید.

انواع ویزای کاری آمریکا

بهتر است قبل از کاریابی در آمریکا نگاهی گذرا به ویزای کاری این کشور نیز داشته باشیم.

ویزای EB در ۳ نوع صادر می شود که نوع سوم از آن یعنی ویزای EB3 است که برای افراد با تحصیلات بالا یا سابقه کار و یا حتی برای افرادی که برای مشاغل سطح پایین این کشور درخواست می دهند صادر می شود.

ویزای H1B آمریکا نیز نوعی دیگری است که به متقاضیان مهاجرت کاری تعلق می گیرد. البته ویزای H1B تنها برای ۳ سال اعتبار دارد و یکبار نیز قابل تمدید است. H1B ویزای کاری غیرمهاجرتی آمریکا است که برای افراد با تحصیلات لیسانس به بالا و یا مدرک معادل آن صادر می شود.

به طور کلی ویزای های نوع E در آمریکا به عنوان ویزای کاری شناخته می شوند که هرکدام شرایط خاصی دارند.

بیشتر بدانید:  اخذ ویزای آمریکا تضمینی

وب سایت های کاریابی در آمریکا
وب سایت های کاریابی در آمریکا

موسسات کاریابی در آمریکا

کارفرماها برای استخدام نیروی کار در وبسایت ها و موسسات آگهی منتشر می کنند. این آگهی ها باید تمام اطلاعات مربوط به کار را اعم از ساعات کاری، میزان دستمزد، شرح وظایف دقیق، آدرس، ایمیل، وبسایت مجموعه و… را شامل بشود.

  • وبسایت www.appleone.com مجموعه ای است که در سرتاسر کانادا و آمریکا از چندین دهه قبل فعالیت می کند. میلیون ها موقعیت شغلی که بر اساس فیلتر مورد درخواست شما مرتب شده اند در این وبسایت در اختیارتان قرار می گیرند.
  • آژانس رابرت هلف یکی از معروف ترین مجموعه های کاریابی در آمریکا است که آگهی های حسابداری، موقعیت های شغلی مالی و کسب و کار را منتشر می کند. آدرس وبسایت این آژانس www.roberthalf.com می باشد.
  • وبسایت www.nationaleventstaffing.com یکی دیگر از موسساتی است که در زمینه کاریابی بیزینس و اقتصاد فعالیت می کند.
  • www.workbridge.com از وبسایت های فعال در زمینه کاریابی در آمریکا است که بیشتر بر مشاغل مهندسی و صنعتی تمرکز دارد اما شما در سایر رشته ها نیز می توانید در این وبسایت موقعیت شغلی پیدا کنید.
  • برای کاریابی در آمریکا می توانید به وبسایت های زیر نیز سر بزنید:

www.jobspring.com
www.zarzarmodels.com
www.balabustabrooklyn.com

چرا برای مهاجرت کاری به آمریکا از وبسایت های کاریابی استفاده کنیم؟

یکی از مهمترین مزایای وبسایت های کاریابی این است که شما بدون نیاز به حضور در این کشور می توانید با موقعیت های شغلی آشنا شوید. در حال حاضر تمام وبسایت های کاریابی در آمریکا شرایطی را پیش بینی کردند که متقاضیان در همان وبسایت رزومه خود را تکمیل کنند و با یک کلیک ساده برای کارفرما ارسال کنند. همچنین دسترسی افراد خارجی به وبسایت های کاریابی بسیار ساده تر و گسترده تر از دسترسی افراد به مجله و یا روزنامه هاست. کارفرماها موظفند در وبسایت های کاریابی و آگهی ها استخدام خود، آدرس دقیق و نام مجموعه خود را ذکر کنند به همین خاطر شما نیز می توانید از همین طریق درخصوص این مجموعه تحقیق کنید.

مشاغل مورد نیاز در آمریکا

یکی از مواردی که قبل از مهاجرت کاری و کاریابی در آمریکا باید به آن توجه کنید. در ابتدا بهتر است نیم نگاهی به نرخ بیکاری در این کشور بیاندازیم. نرخ بیکاری در آمریکا با توجه به سیاست هایی که این کشور در پیش گرفته  نسبت به سال های گذشته روند نزولی داشته است و همین امر افراد را به اشتغال در این کشور ترغیب می کند. پزشک فیزیوتراپ، تحلیلگر داده، توسعه دهنده وب، مهندس آی تی، کادر درمان به خصوص پرستار، مهندسین هوا و فضا و مدیران اجرایی در لیست ده شغل برتر و مورد نیاز آمریکا قرار دارند که در آمد آن ها ممکن است تا ۱۰۰ هزار دلار در سال برسد.

کاریابی در آمریکا بدون مدرک زبان

بدون مدرک زبان می توان به آمریکا مهاجرت کرد؟ تصور کنید در آمریکا در یک شغل استخدام شدید. برای کار کردن به ارتباط گرفتن با مردم عادی و یا همکاران خود نیاز دارید و یا حتی اگر نیاز هم نداشته باشید باید برای انجام کار خود برخی اطلاعات را بررسی کنید. بدون دانش زبان مردم آن کشور این امر امکانپذیر است؟ خیر. برای کار کردن در هر کشوری تسلط نسبی به زبان مادری مردم آن کشور امری اجتناب ناپذیر به نظر می رسد. اگر برای دریافت برخی از انواع ویزا و یا کار کردن در موسسات از شما مدرک زبان خواسته نشود ولی بازهم لازم است تا در حد انجام کار خود به زبان انگلیسی مسلط شوید. کاریابی در آمریکا بدون تسلط به زبان انگلیسی ممکن است اما کار کردن در این کشور خیر.

ویزای همراه از طریق کار در آمریکا

برای متقاضیان کار در آمریکا ویزای دائم یا موقت کاری صادر می شود. همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال این افراد می توانند در هر دو نوع ویزا، برای همراه متقاضی درخواست دهند. اعتبار ویزای همراه متناسب با اعتبار ویزای فرد اصلی مشخص خواهد شد. افرادی که ویزای همراه موقت دریافت می کنند اجازه اشتغال در این کشور را نخواهند داشت مگر اینکه بتوانند ویزای همراه خود را به ویزای کاری تبدیل کنند اما دارندگان ویزای همراه با مدت اقامت دائم می توانند در آمریکا کار کنند و همچون شهروند عادی این کشور حق فعالیت دارند.

کاریابی در آمریکا و اقامت دائم این کشور

همانطور که پیش تر گفتیم ویزای کاری آمریکا به دو صورت دائم و موقت صادر می شود. افرادی که ویزای موقت کاری آمریکا را دارند می توانند پس از ۷ سال کار و زندگی در این کشور برای اقامت دائم درخواست دهند. و افرادی که با ویزای دائم آمریکا وارد این کشور شدند پس از چندی و با اثبات اینکه توانستند با فرهنگ مردم این کشور خو بگیرند و زبان انگلیسی را همچون زبان مادری خود صحبت می کنند، می توانند برای تابعیت این کشور درخواست دهند. به طور کلی کاریابی در آمریکا اولین گام دریافت اقامت و تابعیت آمریکا به شمار می آید.

بیشتر بدانید:  رفع ریجکتی ویزای آمریکا

وکیل برای کاریابی در آمریکا
وکیل برای کاریابی در آمریکا

وکیل برای کاریابی در آمریکا

مرحله بعد از کاریابی در آمریکا چیست؟ موسسات و وکلای مهاجرتی در این زمینه چه نقش و فعالیتی دارند؟ در حال حاضر و با توجه به افزایش تقاضا برای مهاجرت، کارگزاران زیادی در این زمینه فعالیت می کنند. وکیل مهاجرت به آمریکا نیز فردی است که انجام صفر تا صد مراحل مهاجرت به آمریکا از طرق مختلف را برعهده می گیرد. چرا پیشنهاد می کنیم تا در این زمینه مشاوره با وکیل مهاجرت به آمریکا را فراموش نکنید؟ وکیل مهاجرت به آمریکا با زندگی در این کشور از قوانین و قواعد مهاجرتی آمریکا و تمام موانع موجود با خبر است و می تواند از کوتاه ترین و سریع ترین راه شما را به هدفتان برساند. گروه وکلای لاهه با همکاری وکلای مهاجرتی مقیم آمریکا توانسته است خدمات ارزنده ای در زمینه اخذ ویزای آمریکا، اعتراض به ریجکتی ویزای آمریکا، گرفتن وقت فوری سفارت، تکمیل فرم های ویزا و … ارائه دهد.

سوالات متداول

صرف کاریابی در این کشور هزینه ای ندارد و شما کافی است تا در وبسایت های معرفی شده ثبت نام کنید یا بدون ثبت نام از موقعیت ها و آگهی های شغلی بازدید کنید.

می توان گفت تمام وبسایت های رسمی و قانونی کاریابی در آمریکا به زبان انگلیسی هستند.

بله با کاریابی در این کشور برای شما ویزای دائم یا موقت صادر می شود. پس از گذشت چند سال فعالیت اقتصادی در آمریکا، شما می توانید برای اقامت دائم درخواست دهید.

کاریابی یکی از مراحل اخذ ویزای کاری آمریکا است. در نتیجه پس از کاریابی راه زیادی برای مهاجرت کاری به این کشور پیش رو دارید.

کاریابی از طریق وبسایت های مشخصی انجام می شود. فقط برای پیدا کردن کار به ارائه مدرک زبان نیازی نیست اما با توجه به انگلیسی بودن زبان وبسایت ها، تسلط نسبی به این زبان لازم است.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۴.۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
ویزای H1B آمریکا
نوشتهٔ بعدی
مهاجرت ورزشی به امارات

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button