برای مهاجرت کاری از کجا شروع کنیم؟

برای مهاجرت کاری از کجا شروع کنیم

مراحل مهاجرت کاری شامل دریافت پیشنهاد شغلی و انعقاد قرارداد کاری، آماده سازی مدارک، وقت گرفتن سفارت و اخذ ویزا می باشد. بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت کاری دارند به این فکر می کنند که باید از کجا شروع کنند. مراحل مهاجرت کاری علی الخصوص اولین مرحله مهاجرت کاری چیست؟ بدیهی است که مشاوره با وکیل مهاجرت کاری در این زمینه کمک زیادی به شما می کند اما بهتر است قبل از مراجعه به وکیل خودتان کمی در این خصوص تحقیق کنید.

مراحل مهاجرت کاری در کشورهای مختلف

مراحل مهاجرت کاری در کشورهای مختلف تقریبا یکسان است در حالیکه در جزئیات با یکدیگر تفاوت دارند. به همین خاطر تصمیم گرفتیم در ابتدا مراحل مهاجرت کاری را به صورت کلی یا عمومی بررسی کنیم و جزئیات را برای مطالب بعدی بگذاریم. کشورها مطابق قوانین مهاجرتی انواع مختلفی ویزای کاری صادر می کند. برخی از آن ها همچون کانادا تنها ویزای جاب آفر صادر می کنند در حالیکه کشورهایی همچون آلمان هم ویزای جاب آفر و هم ویزای جاب سیکر یعنی جستجوی کار صادر می کند. مراحل مهاجرت کاری اختصارا به شرح ذیل است:

  • کاریابی و آشنایی با موقعیت های شغلی
  • ارسال رزومه برای کارفرما و انجام مصاحبه
  • انعقاد قرارداد کاری
  • آماده سازی مدارک مطابق چک لیست سفارت برای اخذ ویزا
  • گرفتن وقت سفارت
  • تحویل مدارک و انجام امور بیومتریک

اولین مرحله مهاجرت کاری، کاریابی

کاریابی اولین مرحله از مراحل مهاجرت کاری است. البته قبل از همه این ها باید کشور مورد نظرتان برای مهاجرت کاری را انتخاب کنید. برای کاریابی در کشورهای خارجی لزومی به سفر وجود ندارد و شما می توانید در منزل خود از طریق اینترنت با موقعیت های شغلی کشور مقصدتان آشنا شوید. وبسایت ها و موسسات کاری وجود دارند که شما می توانید به راحتی در آن ها برای کارفرمایان رزومه بفرستید یا با موقعیت های شغلی و همچنین شرایط کاری آشنا شوید. برخی از وبسایت ها و موسسات کاریابی معروف عبارتند از:

  • سایت career jet
  • سایت usajob
  • سایت indeed
  • سایت linkup
  • موسسه robberthalf
  • سایت eluta.ca
بیشتر بدانید:  ویزای کاری

مهاجرت به امارات از طریق کار
مهاجرت به امارات از طریق کار

ارسال رزومه برای کارفرما و انجام مصاحبه

از دیگر مراحل مهاجرت کاری رزومه ساختن، ارسال رزومه برای کارفرما و شرکت در مصاحبه کاری درصورت لزوم است. نحوه انجام مصاحبه به صورت آنلاین بوده و کارفرما در مصاحبه تلاش می کند تا انگیزه شما برای مهاجرت و تسلطتان به زبان کشور مقصد را بررسی کنید. قبل از مصاحبه باید سعی کنید رزومه ای قوی بسازید. تنظیم رزومه در غالب های آماده مثل وبسایت های یوروپس ممکن است. علاوه بر این باید مدارک مورد نیاز کارفرما را به صورت کامل و ترجمه شده ارسال کنید. کارفرما قسمت اصلی مراحل مهاجرت کاری است و نقش بسیار پررنگی ایفا می کند.

مهمترین مرحله از مراحل مهاجرت کاری، انقعاد قرارداد کاری

مراحل مهاجرت کاری به دو بخش اصلی تقسیم می شوند. کاریابی و انعقاد قرارداد با کارفرما و بخش اخذ ویزا و انجام امور مربوط به سفارت. در این بین در انعقاد قرارداد با کارفرما باید دقت کنید. کارفرما موظف است برای شما پرونده کاری باز کرده و خودش در کشور مقصد تاییدات مربوط به استخدام شما را اخذ کند. دقت نمایید که در قرارداد کاریتان تمام قوانین کشور مقصد رعایت شود و از چهارچوب قانون کاری خارج نشوید. در قرارداد موقعیت دقیق شغلی، ساعات کاری، تمام وقت یا پاره وقت بودن شغل، مزایا و حقوق و… باید مشخص باشند. در مراحل مهاجرت کاری این مرحله اهمیت بسیار زیادی دارد و لازم است تا مشاوره با وکیل مهاجرت را در دستور کار قرار دهید.

آماده کردن و ترجمه مدارک برای اخذ ویزای کاری

از ابتدا تا الان مراحل مهاجرت کاری که مربوط به انعقاد قرارداد کاری بود را ذکر کردیم اما سوال اینجاست که برای اخذ ویزا باید از کجا شروع کنیم؟ وکیل مهاجرت در این خصوص بیان می دارد: ویزا مدرکی است که به شما اجازه می دهد در حیطه قوانین در کشور مقصد به صورت قانونی زندگی و فعالیت نمایید. ویزای کاری نیز به منظور مجوز کاری برای شما صادر خواهد شد. هر ساله سفارت هر کشوری مدارکی برای صدور ویزای کاری اعلام می کند. اینکه در جزئیات چه مدارکی برای اخذ ویزای کاری لازم است بسته به کشور مقصد دارد. و شما نیز می توانید برای اطلاع دقیق از این مرحله از مراحل مهاجرت کاری با وکیل متخصص مشورت کنید. به یاد داشته باشید مدارکتان باید کامل و ترجمه شده باشد. هرگونه جعل و ابهام در مدارک تحویل داده شده موجب ریجکت ویزای کاری خواهد شد.

گرفتن وقت سفارت برای ویزای کاری

گرفتن وقت سفارت مرحله چندم از مراحل مهاجرت کاری است؟ گرفتن وقت سفارت یعنی چه؟ برای تحویل مدارک به سفارت نمی توانید در هر زمان و بازه ای که خواستید اقدام کنید بلکه برای ایجاد نظم و رعایت مقررات و همچنین رسیدگی به تمام درخواست ها در بازه زمانی مشخص، سفارت ها به متقاضیان وقت می دهند. در وقت تعیین شده باید به سفارت کشور مقصد مراجعه کنید و مدارکتان را تحویل دهید. وقت گرفتن از سفارت معمولا توسط کارگزاری ها انجام می شود. همچنین شما می توانید برای گرفتن وقت فوری و تضمینی سفارت با مشاورین ما در تماس باشید.

آخرین مرحله از مراحل مهاجرت کاری، انجام بیومتریک

انجام امور بیومتریک و تحویل مدارک آخرین مرحله ای است که برای مهاجرت کاری باید انجام دهید و منتظر نتیجه تلاش هایتان بمانید. وکیل متخصص مهاجرت کاری در این خصوص بیان می دارد: مهاجرت کاری زمانی صورت می پذیرد و نتیجه بخش خواهد بود که بتوانید برای اخذ ویزا اقدام کنید. رعایت قوانین برای اخذ ویزا همان مهمی است که منجر به نتیجه بخش بودن تلاش هایتان می شود. معمولا سفارت ها برای صدور ویزای کاری مصاحبه ترتیب نمی دهند اما در صورت لزوم ممکن است دعوت به مصاحبه شوید. شما می توانید با انتخاب مقصد برای اطلاع کامل از مراحل مهاجرت کاری با وکیل مهاجرت متخصص مشورت نمایید.

اعتراض به ریجکت ویزای کاری

در مراحل مهاجرت کاری ممکن است مرحله ای تحت عنوان اعتراض به ریجکتی ویزای کاری نیز اضافه شود. بدین صورت که سفارت کشور مقصد با صدور ویزا برای شما به دلایل مختلفی مخالفت کند. در این صورت شما یا می توانید مجددا برای ویزا درخواست دهید یا برای رفع ریجکتی ویزا و اعتراض در بازه زمانی مشخص شده اقدام کنید. در این مرحله بهتر است با مشاورین و وکلای مهاجرتی متخصص در تماس باشید. رویه هر کشوری در خصوص اعتراض به ریجکتی ویزا متفاوت است و شما می توانید با مطالعه قوانین هر کشوری از آن مطلع شوید.

بیشتر بدانید:  تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

مشاوره با وکیل برای مهاجرت کاری
مشاوره با وکیل برای مهاجرت کاری

مهاجرت کاری با گروه وکلای لاهه

مراحل مهاجرت کاری و آگاهی شما از این مسیر یکی از اهداف تنظیم این مطلب بود. نقش وکیل در مهاجرت کاری چیست؟ چرا برای مهاجرت کاری باید به وکیل مراجعه کنیم؟ مشاوره با وکیل مهاجرت، کدام مرحله از مراحل مهاجرت کاری است؟ از قدیم الایام مشورت با افراد با تجربه و متخصص امری پسندیده بود و موجب می شد تا افراد بتوانند با کمترین مشکلی امور خود را پیش ببرند. در حال حاضر و با توجه به افزایش روند مهاجرت علی الخصوص مهاجرت کاری، نیاز به حضور یک فرد معتمد و با تجربه در این پروسه احساس می شود. دلیل این امر نیز چیزی نیست جز کم تجربگی، قوانین غیر مشابه کشورها، رویه های اداری کشورها و…. به همین منظور شما می توانید در زمینه مهاجرت کاری و برای اخذ ویزا، انعقاد قرارداد کاری، کاریابی و… با مشاورین ما در تماس باشید.

سوالات متداول

اعتبار ویزای هر کشوری مطابق قوانین همان کشور و همچنین شرایط متقاضی تعیین می شود. برای این امر باید ابتدا کشور مقصدتان را مشخص نمایید.

اینکه برای مهاجرت کاری کدام کشور را انتخاب کرده اید و یا چه شرایطی دارد ممکن است از ۶ ماه تا ۱ سال و نیم زمان ببرد.

بله بنظر می رسد اولین مرحله از مراحل مهاجرت کاری مشاوره با وکیلی است که توانسته در این زمینه تخصص و تجربه کسب کند.

بسته به شرایط شما پاسخ به این سوال متغیر است.

بله مشاوره با وکیل مهاجرت کاری یکی از اموری است که به شما کمک می کند تا با کمترین ریسک و شانس بالا برای اخذ ویزای کاری اقدام کنید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مزایا و معایب خرید ملک در امارات
نوشتهٔ بعدی
۵ دلیل اصلی ریجکت ویزای تحصیلی

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button