ریجکت شدن ویزا یعنی چه؟

ریجکت شدن ویزا

ریجکت شدن ویزا، تفاوت ریجکتی با ریفیوزی و دی نای، علت و دلایل ریجکت شدن ویزا، رفع ریجکتی ویزا و راه های جلوگیری از ریجکت و رد شدن احتمالی ویزا موضوعاتی هستند که  وکیل متخصص در امور مهاجرت و اخذ ویزای گروه وکلای بین المللی لاهه  قصد دارد در این مطلب به طور تخصصی به آن بپردازد.

ریجکت شدن ویزا

ریجکت شدن ویزا یکی از مشکلات شایعی است که بعضا افراد از طرف سفارت با آن رو به رو می شوند. به هر حال زمانی که شما به هر دلیل برای درخواست ویزا اقدام می کنید با دو حالت رو به رو خواهید شد. درخواست ویزای شما  مورد پذیرش قرار می گیرد و برایتان ویزا صادر می شود و یا اینکه درخواست رد یا به اصطلاح ریجکت یا ریفیوز می شود.

زمانی که ویزای شما ریجکت با ریفیوز شود، دلایل ریجکتی ویزای شما طی نامه ای برای شما ارسال می شود. شما با بررسی نامه ریجکتی خود می توانید نسبت به ریجکتی یا ریفیوزی ویزا اعتراض کنید. که گروه وکلای بین المللی لاهه در رابطه اعتراض به ریجکتی ویزا مقاله ای تهیه کرده است.

ریجکت شدن ویزا با ریفیوزی و دی نای آن چه تفاوتی  دارد؟

در زمان رد ویزا با سه عبارت کلی مواجه می شوید. عباراتی مثل Reject, Refuse و Denaied هر چند به ظاهر معنای همه این کلمات رد شدن، اجازه ندادن و نپذیرفتن درخواست ویزاست لکن ممکن است با توجه به دلایل ریجکتی و رد توسط سفارت کشور مورد نظر معانی خاصی داشته باشد لذا اگر معنای هر یک از این عبارات و دلیل یا دلایل رد شدن ویزای خود را متوجه نشوید مطمئنا نمی توانید نامه اعتراض به ریجکتی ویزا را به درستی تنظیم کنید. برای اینکه راحت تر با هر کدام از این لغات آشنا شویم هر یک را جداگانه توضیح می دهیم.

ریفیوز Refused:

ریفیوز شدن ویزا بدین معناست که درخواست ویزای شما معتبر است ولی بنا به دلایلی توسط آفیسر سفارت و تصمیم گیرنده نهایی مورد قبول قرار نگرفته است. مثلا مدرک اصل از شما خواسته شده ولیکن مدرک ارائه شده کپی بوده و یا اینکه پاسپورت شما اعتبار ندارد و یا گواهی تمکن مالی ارائه نداده باشید.

ریجکت Rejected:

استفاده از عبارت ریجکت در پاسخ به درخواست ویزای شما معمولا زمانی استفاده می شود که درخواست شما از پایه نامعتبر است و اصلا به مرحله تصمیم گیری نرسیده است و نکته دیگر اینکه اگر ویزای شما ریجکت شود هزینه هایی که در این پروسه پرداخت کردید، قابل استرداد نیست. به طور مثال اسناد ارائه شده به سفارت نامعتبر است و یا سابقه کیفری داشته اید و حتی فرم مربوط به درخواست ویزا را اشتباه پر کرده باشید.

دی نای Denied:

عبارت دی نای مترادف عبارت ریفیوز است با این تفاوت که متقاضی در جواب آن حق هیچ اعتراضی ندارد. سفارت آمریکا از این عبارت استفاده می نماید.

ریجکت ویزا یعنی چه
ریجکت ویزا یعنی چه

دلایل ریجکت شدن ویزا

ویزای شما به دلایل بسیاری ممکن است مورد پذیرش قرار نگیرد که این موارد عبارتند از:

  • ارائه هر گونه مدرک نامعتبر، مثل پاسپورت، اسناد هویتی، گواهی ازدواج و تولد، بیمه نامه مسافرتی نامعتبر
  • نبود دلایل محکم و قانونی برای سفر شما به کشور مقصد.
  • شک آفیسر سفارت به اینکه شما پس از پایان مدت ویزای خود به کشور مبدا باز گردید.
  • انگیزه نامه و اهداف تان برای مسافرت قانع کننده نباشد.
  • تمکن مالی و مدارکی که در این زمینه به سفارت ارائه داده اید کافی نباشد.
  • گاهی تنها نداشتن سفر قبلی به خارج از کشور می تواند بهانه ای برای ریجکت شدن ویزای شما باشد.
  • همه چیز باید در درخواستتان مشخص باشد. حتی اگر نتوانید مشخص کنید چه مدت و با چه مقاصدی قصد دریافت ویزا دارید شاید درخواست شما رد شود.
  • نداشتن پیوند خانوادگی قوی، اسپانسر مورد تایید، دعوتنامه معتبر، بیزنس پلن هدفمند…
  • نامشخص بودن وضعیت اقامت در کشور مبدا و مقصد
  • نامشخص بودن وضعیت کار و شغل، تحصیل و … متقاضی
  • مشکل در پرونده پزشکی متقاضی
  • سوء پیشینه متقاضی ویزا
  • پرداخت اشتباه هزینه صدور ویزا
  • نقص در مدارک و فرم های درخواستی ویزا

رفع ریجکتی یا ریفیوزی ویزا

پس از ریجکت شدن یا ریفیوزی ویزا با توجه به قوانین کشور مقصد، شما می توانید در مهلت یک ماهه ( کشوری نظیر آلمان) یا دو ماهه ( مانند کانادا)  نسبت به رد  شدن ویزای خود  اقدام کنید. اعتراض به ریجکتی یا ریفیوزی ویزا می تواند شخصا و یا با استفاده از وکیل رفع ریجکتی ویزا و با توجه به علت رد ویزا در قالب یک نامه اصولی از نظر فرم و محتوی اعتراض خود را در این رابطه به سفارت اعلام فرمایید.

پروسه رسیدگی به اعتراض شما معمولا دو الی سه ماه طول می کشد. در این مدت نمی توانید اقدام به درخواست ویزای جدید کنید زیرا درخواست شما رد می شود. پس باید صبر کنید تا جواب نامه شما بیاید.

در صورتی که مجدد اعتراض به ریجکتی ویزای شما رد شود، شما می توانید از طریق دادگاه کشور مقصد اقدام کنید که در این مرحله در برخی کشور ها نظیر ایتالیا حتما باید از طریق وکیل اقدام کنید و در کشورهای دیگر متقاضی نیز می تواند اعتراض کند. برای نحوه رفع ریجکتی ویزای خود و یا اعتراض به ریجکتی یا رفیوزی حتما مقالات مرتبط را مطالعه کنید.

بیشتر بدانید:  اعتراض به ریجکتی ویزای آلمان

راه های جلوگیری از ریجکتی یا ریفیوزی ویزا

برای جلوگیری از رد شدن ویزا باید تمامی جوانب را از مرحله تکمیل فرم درخواست، تهیه مدارک و … تا ارائه فرم به سفارت رعایت کنید.

اگر شما برای درخواست ویزا و سفرتان پلن یا برنامه داشته باشید یعنی دلیل سفرتان، زمان دقیق رفت و برگشت، محل اقامت، تمکن شما، اطمینان از برگشت شما به کشور خودتان مشخص باشد، می تواند موجب تسهیل در اخذ ویزای شما شود. لکن به شما توصیه می کنیم از راه حلی ساده استفاده کنید و قبل از اقدام به اخذ ویزا با یک کارشناس یا وکیل متخصص مهاجرت مشورت کنید تا بدون نگرانی نسبت به اخذ ویزای خود اقدام کنید.

بیشتر بدانید:  ریجکت شدن ویزای شینگن

وکیل برای رفع ریجکتی ویزا
وکیل برای رفع ریجکتی ویزا

وکیل برای رفع ریجکتی ویزا

در ابتدا به کلیه متقاضیانی  که قصد دریافت ویزا دارند توصیه می کنیم حتما قبل از ارائه درخواست ویزای خود به خوبی از شرایط و مدارک برای صدور ویزای مورد نظر  از کشور مقصد آگاهی پیدا کنند  و در تکیل  فرم های مورد نیاز و ارسال آن ها اهتمام ورزند و در مواجهه با آفیسر سفارت به تمامی سوالات در کمال آرامش و با صداقت پاسخ دهند.

اما اگر به هر دلیلی ویزای شما با ریجکتی، ریفیوزی و یا دی نای مواجه شد، دلسرد نشوید و با بررسی علل رد، نسبت به اعتراض و رفع ریجکتی ویزا اقدام کنید.

گروه وکلای بین المللی لاهه با جمعی از بهترین وکلای پایه یک دادگستری در تهران و سالها تجربه در زمینه مهاجرت و اخذ ویزا، و دارا بودن دفتر در تهران و خارج از کشور و همچنین ارتباطات وسیع با وکلای متخصص در سایر کشورها آماده هر گونه همکاری و مشاوره تخصصی در این زمینه می باشد. برای  مشاوره به منظور اخذ ویزا و یا رفع ریجکتی ویزا می توانید با کارشناسان ما  تماس بگیرید.

سوالات متداول

پس از بررسی درخواست ویزای شما توسط آفیسر سفارت، در صورتی که رد شده باشد طی نامه ای حاوی دلایل ریجکتی ویزا به شما ابلاغ می شود.

بله شما می توانید در بازه زمانی تعیین شده نسبت به ریجکتی ویزای خود اقدام کنید.

معمولا پس از گذشت شش ماه می توانید نسبت به درخواست ویزا اقدام کنید لکن این را در نظر بگیرید که درخواست مجدد دلیلی بر پذیرش ویزای شما نمی شود.

پس از ریجکتی ویزا توسط سفارت، هیچ یک از هزینه های انجام شده قابل استرداد نیست.

بله این مجموعه در زمینه اخذ ویزا و رفع ریجکتی ویزا فعالیت کامل دارد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۸ میانگین امتیاز: ۴.۱]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
تحصیل پزشکی در اوکراین
نوشتهٔ بعدی
اعتراض به ریجکتی ویزا

دیگر مطالب این دسته بندی

۸ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • با سلام
    آیا امکان ریجتک شدن پرونده جاب آفر کانادا به دلیل اینکه تنها در یک اسکیل مدرک آیلتس نمره پایین تر از ۵ گرفته باشیم و بقیه اسکیل ها بالای ۵ باشد وجود دارد؟ آیا ممکن است آفیسر فقط برای یک اسکیل، نمره ایلتس را قبول نکنند در حالی که overall ایلتس ۵ شده باشد؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ۰۹:۱۰

      سلام وقت شما بخیر
      بله امکان ریجکتی وجود دارد.

  • سلام روز بخیر. شما وکیل ریجکتی ویزا هم دارید؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱۸:۱۹

      سلام. بله گروه وکلا لاهه با سابقه درخشان در زمینه رفع ریجکتی ویزا آماده همکاری با شما هستند.

  • سلام. وقتتون بخیر من برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام کردم و ویزام ریجکت شد. میشه راهنماییم کنید چجوری حلش کنم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۲۱:۱۰

      درود بر شما
      بله نامه ریجکتی خود را برای کارشناسان مهاجرتی در واتس اپ ارسال کنید و تماس بگیرید.

  • سلام وقت بخیر. میخواستم بدونم هزینه ی رفع ریجکتی ویزا اسپانیا چقدره؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۸:۰۴

      با سلام برای اطلاع از هزینه رفع ریجکتی ویزا با کارشناسان تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button