مهاجرت خویشاوندی به کانادا

مهاجرت خویشاوندی به کانادا

مهاجرت خویشاوندی به کانادا چگونه است؟ چطور می توان از طریق اقوام درجه یک به کانادا مهاجرت کرد؟ شرایط مهاجرت خویشاوندی به کانادا در سال جدید چیست؟ مراحل و مدارک لازم برای مهاجرت فامیلی به کانادا چیست؟ هزینه های این نوع مهاجرت چقدر است؟ آیا با ازدواج می توان به کانادا مهاجرت کرد؟ شرایط تولد فرزند در این کشور چگونه است؟ وکیل مهاجرت به کانادا در این مطلب به بررسی مهاجرت خویشاوندی به کانادا می پردازد.

مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندان

مهاجرت خویشاوندی به مهاجرت اسپانسرینگ (Sponsoring) نیز معروف است که در آن فرد (شخصی که در کشور کانادا به سر می برد) به اصطلاح اسپانسر خانواده خود می شود  و امور  کارهای اداری خانواده خود که متقاضی مهاجرت هستند را  انجام می دهد تا بتوانند به کشور کانادا مهاجرت کنند.

مهاجرت خویشاوندی به کانادا روشی معمول برای مهاجرت و اقامت در این کشور به حساب می آید. به طوری که هر ساله ۲۵% متقاضیان ازاین طریق برای الحاق به خانواده هایشان در کانادا استفاده می کنند. مهمترین شرط این روش مهاجرتی به کانادا ساکن بودن یکی از اعضاء خانواده درجه یک در این کشور است.

به شخصی که دارای اقامت دائم یا تابعیت کشور کاناداست و قصد دارد یک یا چند نفر از اقوام و خویشاوندان خود را با حمایت های مالی به کانادا بیاورد  تا آنان نیز اقامت کانادا بگیرند اسپانسر کننده گفته می گویند. و فردی که از این طریق وارد خاک کانادا شود اسپانسر شونده نام دارد.

شرایط اسپانسر

فردی که قصد دارد برای خانواده خود اسپانسر باشد باید دارای شرایط خاصی باشد. بعضی از این شرایط عبارتند از:

  • در صورتی که فرد در گذشته اقدام به امضای قرارداد مشابه اسپانسرشیپ برای یکی دیگر از اعضای خانواده خود کرده ولی وی را ساپورت مالی نکرده باشد واجد شرایط نخواهد بود.
  • فرد متقاضی اسپانسر شدن نباید در در بازداشت یا زندان باشد.
  • شخص مورد نظر نباید بابت اسپانسرشیپ های که قبلا انجام داده به دولت کانادا بدهکار باشد.
  • حکم دیپورت شدن وی از کشور کانادا صادر نشده باشد.
  • فردی که می خواهد اسپانسر دیگران شود باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشد.
  • فرد اسپانسر باید اقامت دائم و شهروندی کانادا را داشته باشد و همچنین در کانادا ساکن باشد.
  • تکمیل کردن فرم های مربوطه  و تحویل آن به اداره مهاجرت کشور کانادا
  • فرد نباید در طول ۵ سال گذشته از روش مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی استفاده کرده باشد.
  • اسپانسر باید درآمد و تمکن ملی کافی داشته باشد.
  • عدم دریافت هزینه های دولتی از کانادا
  • فرد نباید در طول ۳ سال گذشته اسپانسر همسر دیگری شده باشد.
  • هنگام ازدواج با همسر خود نباید همسر دیگری داشته باشد.
  • ارائه توافق نامه رسمی بین اسپانسر شونده و اسپانسر کننده مبنی بر تعهد حمایت مالی
  • مرتکب جرمی در کانادا نشده باشد.
  •  اگر فردی متقاضی اسپانسر شدن، از جانب فردی حمایت شده باشد و تبدیل به مقیم دائم کانادا شده باشند و این مورد را در کم تر از ۵ سال کسب کرده باشد شرایط لازم را ندارد.
  • در مرحله ورشکستگی نباشد.
شرایط مهاجرت خویشاوندی به کانادا
شرایط مهاجرت خویشاوندی به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق خواهر و برادر

در مورد خواهر و برادران دو مورد دیگر نیز وجود دارد که باید حتماً رعایت شود:

  • والدین آنها از دنیا رفته باشند.
  • فرد زیر ۱۸ سال باشد.
  • تنها باشد. یعنی همسر و فرزند و پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ نداشته باشد.

چه کسانی می توانند از طریق خویشاوندی به کانادا مهاجرت کنند؟

اگر دارای اقوام درجه یک در کانادا هستید آنها می توانند اسپانسر شما شده و برای تان دعوتنامه بفرستند اما منظور از اقوام درجه یک چه کسانی است؟

زن یا شوهر، فرزندان وابسته (زیر ۲۲ سال که ازدواج نکرده باشند، معلول باشد یا دانشجو حتی اگر ازدواج کرده باشد، دانشجوی تمام وقت باشد و تا رسیدن به ۲۲ سالگی نیاز به کمک های مالی پدر و مادر داشته باشد حتی اگر ازدواج کرده باشد)، نامزد با فرزندان وابسته همراهش، پدر یا مادر، پدربزرگ یا مادربزرگ، برادر، خواهر، خواهر زاده، برادرزاده یا نوه‌های مجرد یا یتیم زیر ۱۸ سال که تصمیم دارید آنها را به فرزند خواندگی بپذیرید.

خویشاوندی غیر از موارد ذکر شده در بالا (با هر وضعیت سنی) تنها در صورتی  مقدور خواهد بود که  هیچ کدام اشخاص گفته شده در  بالا قابلیت اینکه اسپانسرشان شوید نباشد و همچنین شما در کانادا فامیل دیگری نداشته باشید. (یعنی همسر، فرزند، مادر بزرگ، پدر بزرگ، عمه، خاله، دایی، عمو، خواهر زاده، برادر زاده تان اقامت کانادا نداشته باشند.)

توجه داشته باشید اعضای خانواده شما که قصد الحاق به شما را دارند می بایست آزمایش‌های پزشکی مورد نظر دولت کانادا را انجام بدهند  و گواهی عدم سوء پیشنه ارائه کنند. افرادی که دارای سوابق جنایی هستند و یا حضور آن‌ها در کانادا ریسکی برای امنیت ملی این کشور تشخیص داده شود، شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا را ندارند.

انواع اسپانسرشیپ برای مهاجرت از طریق خانواده به کانادا

اسپانسرشیپ پدر و مادر (اسپانسری والدین)

چنانچه فرزندی در کانادا دارید که وی دارای اقامت و شهروندی کانادا را دارد، فرزند شما  می تواند اسپانسر شما شده و از طریق ایشان به کانادا مهاجرت کنید. البته همانطور که گفته شد وی باید شرایط اسپانسر شدن را داشته باشد همچنین لازم است توافق نامه ای به منظور پشتیبانی مالی بین شما و فرزندتان امضا گردد. و با توجه به سن و سال شما باید  تعهد کند ۳ تا ۲۰ سال شما را حمایت مالی خواهد نمود.

اسپانسرشیپ همسر و فرزند (اسپانسری همسر و فرزند)

اگر با شخصی کانادایی یا کسی که در کانادا مقیم است بطور قانونی و معتبر ازدواج کنید وی می تواند اسپانسر شما شده و قادر خواهید بود از طریق خویشاوندی به کانادا مهاجرت نمایید. البته در سال ۲۰۲۰ دولت فدرال کانادا تغییراتی را در این سیستم به وجود آورد که باعث شد مدت زمان بررسی پرونده اسپانسری همسر حدود یکسال طول بکشد. ضمن اینکه قبلا فرد می توانست در این مدت با اخذ اقامت موقت در کشور کانادا به همسر خود بپیوندند. اما در حال حاضر در طول مدت بررسی پرونده خودتنها می تواند ویزای کار کانادا دریافت کرده و از طریق مهاجرت کاری به کانادا وارد خاک کانادا شود.

علاوه بر رعایت شرایط اسپانسر بودن که گفته شد شما به عنوان اسپانسر می بایست برای همسر خود تضمین مالی سه ساله (از زمان دریافت اقامت دائم) ارائه نمایید. همچنین برای فرزندان  نیز تضمین مالی برای ۱۰ سال و یا تا سن ۲۵ سالگی (هر کدام که زودتر حادث شد) لازم است.

  • نکته: اگر در کانادا دارای اقامت های موقتی همچون اقامت تحصیلی یا کاری می باشند، اجازه درخواست این نوع اقامت دائم را برای همسر و فرزندان خود نخواهید داشت.
مهاجرت به کانادا از طریق خانواده
مهاجرت به کانادا از طریق خانواده

مراحل مهاجرت خویشاوندی به کانادا

مهاجرت خویشاوندی به کانادا شما دو مرحله است که باید  همزمان صورت پذیرد. از یک طرف اسپانسرتان در کانادا برای حمایت از شما اقدام نماید (دعوتنامه برایتان بفرستد و کار های اداری مربوطه را انجام دهد) و از یک طرف شما باید برای اقامت دائم اقدام کنید (مدارک و دعوتنامه مذکور را به سفارت ببرید) که در نهایت باید مورد پذیریش اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) قرار گیرد و پس از تایید ویزای شما صادر می گردد.

نکات مهم در این رابطه:

  • فرم های مربوطه را که حاوی اطلاعات کاملی از مشخصات اسپانسر و اسپانسر شونده می باشد و در آن به زمان ورود و حتی مکانی که قرار است شخص اسپانسر شونده در آن اقامت کند اشاره دارد را تکمیل نمایید.
  • واجد شرایط بودن و ارتباط خویشاوندی شما می بایست تایید گردد.
  • تمام اسناد و مدارک هویتی، تحصیلی، کاری، خانوادگی، سوء پیشینه و …را ارائه نمایید.
  • اسپانسر باید مدارک تمکن مالی خود را ارائه نماید.  این مدارک می تواند مدارکی مثل فیش حقوقی، اسناد ملکی، حساب بانکی و …باشد.
  • اظهارنامه و تعهد قانونی به حمایت مالی از شخصی که اسپانسری آن را برعهده گرفته اید در بدو ورود آن شخص به خاک کانادا از شما اخذ خواهد شد.
  • در مصاحبه مربوطه در پاسخ به سوالات آفیسر صادق باشید.
  • پرداخت هزینه های صدور ویزا
بیشتر بدانید:  ریجکت شدن ویزا

مهاجرت خویشاوندی از طریق تولد فرزند در کانادا

کانادا کشوری است که در آن تابعیت بر اساس سیستم خاک است یعنی اگر فرزندانتان را در این کشور بدنیا بیاورید وی صاحب تابعیت کانادایی خواهد بود و می تواند اقامت دائم آنجا را داشته باشد ولی این مزیت شامل والدین وی نخواهند شد. مگر اینکه سن فرزندان به بالای ۱۸ سال برسد و بتوانید از طریق وی اقدام نمایید.

زمان رسیدگی به درخواست مهاجرت خویشاوندی به کانادا

اصولا زمان دقیقی برای اخذ ویزای کانادا از این طریق مشخص نمی کنند لکن زمان پردازش امور مهاجرت خویشاوندی به کانادا معمولا ۱۲ ماه و در برخی موارد بیشتر هم زمان می برد لذا شما برای مهاجرت از این روش حداقل یکسال را در نظر بگیرید.

هزینه اسپانسرشیپ کانادا

هزینه های مهاجرت خویشاوندی به کانادا شامل هزینه پروسه اسپانسرشیپ ( هزینه رسیدگی به درخواست اسپانسر کننده برای اسپانسر شونده)، هزینه حق اقامت دائم کانادا و هزینه احراز هویت، انگشت نگاری (بیومتریک) می شوند. البته، هزینه معاینات پزشکی و گواهی عدم سوء پیشینه هم جزو هزینه هایی هستند که گاهی اوقات و بسته به شرایط متقاضی، باید پرداخت شوند.

نقش وکیل در مهاجرت خویشاوندی به کانادا

مهاجرت خویشاوندی به کانادا یک پروسه زمانبر است و اگر شما قصد مهاجرت از این روش را دارید، در کمترین زمان ممکن یکسال باید برای رسیدگی به درخواست مهاجرت خود صبر کنید. البته اگر تمام مسیر را به درستی طی کرده باشید. وکیل متخصص مهاجرت به کانادا می تواند با بررسی شرایط مهاجرتی شما و همچنین شرایط اسپانسرتان در کانادا، در صورت واجد شرایط بودن، تمامی مدارک مربوطه را تهیه و اقدامات لازم جهت امور مهاجرت از طریق خویشاوندی را انجام دهد.

وکیل با توجه به اینکه به قوانین مهاجرتی کانادا اشراف کامل دارد در تمامی مراحل پروسه مهاجرتی حضور دارد و از هرگونه اشتباه و اتلاف وقت جلوگیری می کند چرا که اگر به هردلیلی اعم از سهوی و عمدی در پروسه مهاجرت خویشاوندی به کانادا با مشکل مواجه شوید، مجدد باید از ابتدا اقدام به انجام امور کنید لذا توصیه می کنیم قبل از هرگونه اقدام، از مشاوره با وکیل متخصص مهاجرتی با کانادا غافل نشوید.

بیشتر بدانید:  وکیل مهاجرت

وکیل برای مهاجرت خویشاوندی به کانادا
وکیل برای مهاجرت خویشاوندی به کانادا

مهاجرت خویشاوندی به کانادا با وکلای حرفه ای

 شما عزیزانی که در فکر مهاجرت به کانادا هستید و اقوام درجه یک شما در این کشور هستند و از شرایطی که در این مطلب گفته شد برخوردارند، می توانید به وکلا و کارشناسان متخصص ما به منظو  اخذ ویزا و مهاجرت خویشاوندی به کانادا مراجعه فرمایید. وکیل مهاجرت به کانادا در گروه وکلای بین المللی لاهه در تهران با سوابق درخشان و تجربه بسیار در امور مهاجرتی کانادا می توان د در کوتاهترین زمان ممکن شرایط الحاق شما را به خانواده و عزیزانتان درکانادا فراهم آورد. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

محدودیت سنی در بعضی از برنامه‌های کارآفرینی استانی مانند برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک اعمال می گردد ولی در بعضی دیگر خیر. همچنین در بعضی از روش‌ها هم مانند روش خوداشتغالی فدرال، سن از فاکتورهای امتیاز بندی محسوب می گردد.

برای اطلاع دقیق از هزینه ها با کارشناسان تماس بگیرید.

بله تا سن ۲۲ سالگی فرزندان می توان برای مهاجرت از طریق خویشاوندی اقدام کرد.

بله این امر امکان پذیر است.

بله گروه وکلای بین المللی لاهه در تمامی زمینه های مهاجرت به کانادا فعالیت دارد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۴.۷]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مهاجرت با سرمایه گذاری در کانادا
نوشتهٔ بعدی
وکیل مهاجرت کاری

دیگر مطالب این دسته بندی

۸ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • کیارش رهنما
    ۱۷ مهر ۱۴۰۲ ۱۲:۲۰

    سلام خسته نباشید
    من یک برادر مبتلا به بیماری ژنتیکی PKU یا فنل کتونوری دارم
    یه نوع بیماری ذهنی هست
    میخواستم بدونم کدوم کشور اگر مهاجرت کنم چ شهروند اون کشور بشم میتونم اسپانسر برادرم و پدر و مادرم بشم و بیارمشون کنار خودم
    کدوم کشورها میشه اسپانسر بشم ببرمشون و کدوم کشورهای برای شرایط برادرم بهتر هست
    ممنون میشم پاسخ بدهین

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ۱۵:۵۸

      لطفا فرم ارزیابی مهاجرتی را تکمیل کنید، کارشناسان گروه وکلای بین المللی لاهه با شما تماس خواهند گرفت.

  • سلام وقت شما بخیر
    من طی دو سال گذشته دو بار برای ویزای تحصیلی برای مقطع ارشد رفیوز شدم.
    الان برادرم اقامت دائم دارد و سؤالم اینه که آیا من با داشتن دعوتنامه از طرف ایشان شانس دریافت ویزای ویزیتوری دارم؟(من سابقه سفر شینگن ندارم)
    برای پدر و مادرم چطور؟ مادرم ۴۹ سال دارند و کارمند بازنشسته هستند و پدرم ۵۲ سال دارند و دبیر هستند. آنها هم سابقه سفر ندارند.
    متشکرم

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳ خرداد ۱۴۰۲ ۱۶:۵۶

      سلام روز خوش
      وکیل مهاجرتی بیان می دارد:
      با توجه به سوابق ریجکتی شما و عدم سابقه شینگن تا حدودی اخذ ویزا دشوار است و برای پدر و مادر می توان به منظور اخذ ویزای توریستی از طریق فرزندشان اقدام کرد.

  • وقتتون بخیر من خالم به همراه خانوادش الان اقامت دائم کانادا دارن از طریق اونها مادرم میتونه مهاجرت کنه بعد از دریافت اقامتش منو پدرم هم بریم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳ خرداد ۱۴۰۲ ۱۶:۵۸

      سلام وقت بخیر ایشان می توانند برای مادر شما یا خانواده تان دعوتنامه به منظور دریافت ویزای توریستی ارسال کنند.

  • روز بخیر. بنده ۳ سال پیش برای همسرم دعوتنامه فرستادم از کانادا. الان میتونم مجددا برای مادرم دعوتنامه بفرستم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۰:۲۱

      سلام روز شما بخیر برای ارسال دعوتنامه مجدد باید ۵ سال گذشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button