مهاجرت ورزشی به ترکیه

مهاجرت ورزشی به ترکیه

مهاجرت ورزشی به ترکیه برای ورزشکاران حرفه ای و گاها آماتور کاربرد دارد. ورزشکاران، مربیان، داوران و تحصیلکرده های ایرانی در هر رشته های مختلف ورزشی در سنین مختلف می توانند نسبت به مهاجرت ورزشی به ترکیه اقدام کنند. مهاجرت ورزشی به ترکیه چه شرایطی دارد؟ برای فعالیت در کدام رشته های ورزشی می توان به ترکیه مهاجرت کرد؟ به ورزشکاران در ترکیه اقامت می دهند؟ هزینه مهاجرت به ترکیه از طریق ورزش چقدر است؟ در این مطلب با کمک وکیل مهاجرت ورزشی به تمام سوالات شما در این خصوص پاسخ داده ایم.

مهاجرت ورزشی به ترکیه چه شرایطی دارد؟

مهاجرت ورزشی به ترکیه در واقع راهی است که ورزشکاران برای پیشرفت و ترقی و همچنین فعالیت در سطوح بین المللی انتخاب می کنند. برای ورود به این مسیر باید چند ویژگی و شرط را رعایت کنید:

۱) فعالیت تخصصی و حرفه ای در رشته ورزشی یکی از شرایطی است که این کشور برای ویزا دادن به ورزشکاران در نظر گرفته است در نتیجه به هر فردی ویزای ورزشی ترکیه تعلق نمی گیرد.
۲) کشور ترکیه به افرادی ویزای ورزشی می دهد که برای اقتصاد و ورزش این کشور مفید واقع شوند.
۳) تنها مربیان، مدرسین، ورزشکاران حرفه ای، مدریان، مسئولین و داور ها می توانند از مهاجرت ورزشی به ترکیه بهره مند شوند.
۴) وجود یکی از اعضای خانواده درجه یک یا اقوام شما شانستان را برای دریافت ویزای ورزشی ترکیه بالا می برد.
۵) مهاجرت ورزشی به ترکیه راهی است که برای افرادی که سن کمتری دارند یا به عبارتی جوان تر هستند هموارتر خواهد بود. سن عاملی تعیین کننده نیست اما تاثیر زیادی در این مسیر دارد.
۶) تحصیلات آکادمی و یا مدارک و سرتیفیکیت های معتبر رزومه ورزشی شما را برای مهاجرت ورزشی به ترکیه پربار می کند در اینصورت شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت.
۷) دانش زبان انگلیسی یا ترکی از مهمترین شرایط برای مهاجرت ورزشی به ترکیه است.

انواع ویزای ورزشی ترکیه

ویزا مدرکی است که نشان دهنده حضور قانونی شما در کشوری است. برای مهاجرت ورزشی به ترکیه دو نوع ویزای موقت و دائم صادر می شود.

ویزای موقت ترکیه برای رویدادهای ورزشی یا بازی در مسابقات و تیم ها برای متقاضیان صادر می شود اما ویزای ورزشی بلند مدت ترکیه برای افراد با رزومه قوی ورزشی صادر می شود. این افراد می توانند به مدت اعتبار خود در ترکیه اقامت داشته باشند. این اقامت قابل تبدیل به اقامت دائم نیز می باشد. برای مهاجرت ورزشی به ترکیه ویزایی با حداکثر مدت ۳ ساله صادر می شود. پس از اتمام این مدت می توانید نسبت به تمدید آن اقدام نمایید.

بیشتر بدانید:  مهاجرت کاری به ترکیه ۲۰۲۲

مهاجرت به ترکیه از طریق ورزش
مهاجرت به ترکیه از طریق ورزش

درآمد ورزشکاران در این کشور

برای مهاجرت به ترکیه از طریق ورزش، در نظر گرفتن جایگاه رشته شما در میان مردم و همچنین در این کشور اهمیت به سزایی دارد. اینکه شما پس از مهاجرت ورزشی به ترکیه چقدر درآمد خواهید داشت، بسته به رشته ورزشی، تخصص، جایگاه و… متفاوت است. درآمد مربیان ورزشی در ترکیه سالیانه تا ۹۰ هزار لیر تخمین زده می شود.

برای مهاجرت ورزشی به ترکیه ارائه تمکن مالی الزامی است؟

بحث تمکن مالی یا همان هزینه های مهاجرت ورزشی به ترکیه در تصمیم گیری شما و همچنین ادارات مهاجرت این کشور نسبت به صدور ویزا تاثیر زیادی دارد. برای مهاجرت ورزشی به ترکیه در نظر گرفتن هزینه های زندگی در این کشور امری اجتناب ناپذیر است. زمانیکه برای دریافت اقامت ورزشی به ادارات مهاجرت ترکیه مراجعه می کنید می بایست مدارک مالی خود را ارائه دهید این مدارک نشان دهنده توان مالی شما برای زندگی در این کشور است.

مراحل مهاجرت ورزشی به ترکیه

مشاوره با وکیل مهاجرت را می توان یکی از مراحل ابتدایی برای گام نهادن در این مسیر دانست. وکیل مهاجرت ورزشی به شما کمک می کند تا بتوانید در این کشور برای خود اسپانسر، تیم، باشگاه، و … پیدا کنید تا بتوانید از این طریق به هدف خود برسید. همچنین این فرد با ارائه اطلاعات تخصصی به شما، موانع پیش رو را برایتان تشریح می کند.

داشتن اسپانسر برای برخی از افراد تحت شرایطی یکی دیگر از مراحل مهاجرت به ترکیه از طریق ورزش است. در این مورد می توانیم بازی کردن بازیکنان فوتبال برای تیم های این کشور، ثبت نام در آکادمی های ورزشی مختلف و… را به عنوان اسپانسر نام ببریم.

پس از این مرحله درخواست برای ویزای ورزشی بسیار مهم به شمار می رود. درخواست مجوز اقامت ورزشی ترکیه به صورت آنلاین صورت می گیرد. درخواست شما توسط افسر سفارت مورد بررسی قرار می گیرد. در این مرحله از مهاجرت ورزشی به ترکیه باید برای انجام تست های بیومتریک به کنسولگری این کشور مراجعه کنید. در نهایت نتیجه درخواست شما از طرف اداره مهاجرت ترکیه اعلام می شود.

مدارک مورد نیاز

  • مدارک شناسایی اعم از پاسپورت معتبر و شناسنامه
  • گواهی وجود اسپانسر
  • رزومه ورزشی
  • رزومه کاری
  • رزومه تحصیلی
  • مدارک خانوادگی مثل گواهی ازدواج با همسر یا گواهی تولد فرزند
  • عکس پرسنلی

 اقامت دائم از طریق مهاجرت ورزشی به ترکیه

مهاجرت ورزشی به ترکیه زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که شما بتوانید به تابعیت و اقامت دائم این کشور برسید. اگر ۵ سال در این کشور مقیم بمانید و کمتر از ۶ ماه به ایران سفر کنید می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید در غیر اینصورت باید ۸ سال از مدت اقامت شما بگذرد. مواردی همچون سابقه درخشان ورزشی، سابقه حضور مفید و کاربردی در این کشور، تمکن مالی خوب، رشد و ترقی در ترکیه، هماهنگ شدن با فرهنگ و اجتماع این کشور، عدم ارتکاب جرایم، پرداخت مالیات و… تاثیر خوبی در روند دریافت اقامت دائم و تابعیت شما خواهد داشت.

مزایای مهاجرت ورزشی به ترکیه

  • امکان تحصیل رایگان
  • امکان گرفتن وام برای خرید ملک
  • امکان افتتاح حساب
  • خرید و فروش خودرو
  • پاسپورت معتبر
  • بستری بسیار عالی برای رشد و پیشرفت شما
  • امکان کسب اقامت و تابعیت این کشور پس از چند سال
بیشتر بدانید:  ویزای همراه ترکیه ۲۰۲۳

وکیل برای مهاجرت ورزشی به ترکیه
وکیل برای مهاجرت ورزشی به ترکیه

وکیل برای مهاجرت ورزشی به ترکیه

برای مهاجرت ورزشی به ترکیه، مشورت با وکیل راهنمای شما خواهد بود. وکیل مهاجرت ورزشی به ترکیه در زمینه پیدا کردن اسپانسر، انعقاد قرارداد با کارفرما یا تیم و باشگاه مورد نظر، اخذ مجوز اقامت ورزشی و… در این راه همراه شما خواهد بود. گروه وکلای لاهه با همکاری وکلای ورزشی برجسته در سطح ایران و وکلای مهاجرتی مقیم ترکیه در زمینه ارائه تمام خدمات حقوقی و مهاجرتی علی الخصوص مهاجرت ورزشی به ترکیه فعالیت می کنند.

سوالات متداول

برای به اتمام رساندن این فرآیند باید هزینه های مشورت با وکیل، هزینه های بلیط و هتل تا فراهم شدن محل ثابت اقامت و… در نظر بگیرید در  نتیجه رقم دقیقی را نمی توان اعلام کرد.

بله مهاجرت ورزشی به ترکیه در نهایت و تحت شرایطی منجر به اقامت دائم و کسب تابعیت می شود.

ویزای ورزشی ترکیه به صورت کوتاه مدت و بلند مدت با حداکثر اعتبار ۳ سال صادر می شود.

بله برای خانواده دارندگان ویزای ورزشی ترکیه ویزای همراه صادر می شود.

بله شما می توانید درصورت مهاجرت ورزشی به این کشور و با رعایت شرایطی مدت اقامت خود را تمدید نمایید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۶ میانگین امتیاز: ۴.۳]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
وکیل مهاجرت به امارات
نوشتهٔ بعدی
ویزای تلنت استرالیا

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button