مهاجرت کاری

مهاجرت کاری موضوعی است که امروزه با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی در اکثر کشور ها به خصوص کشور ایران مطرح شده و متقاضیان بسیاری دارد. با توجه به شیوع بیماری کرونا و تضعیف شرایط اقتصادی و کاری کشورهای کم جمعیت و مهاجر پذیر نیاز آن ها به نیروی کار بیشتر شده و بستر مناسبی را جهت مهاجرت کاری فراهم نموده است و متقاضیان می توانند با توجه به نیازهای کشورهی مهاجرپذیر اقدام به مهاجرت و همین طور اشتغال نمایند.

وکیل مهاجرت با توجه به سوالات متداول در باره مهاجرت کاری سعی بر آن داشته مهاجرت کاری را تعریف کرده و مخاطبین را از مزایا، شرایط اخذ ویزا و مراحل آن، کشورهای مناسب جهت اشتغال، روش های مهاجرت کاری و نقش وکیل مهاجرت کاری و … آگاه نماید تا با اطلاعات کامل و جامعی اقدام به مهاجرت کاری نمایند.

مهاجرت کاری
مهاجرت کاری

مهاجرت کاری چیست؟

مهاجرت کاری یا مهاجرت شغلی همان طور که از نامش پیداست مهاجرت به دیگر کشورها جهت رشد و بهبود اقتصادی و پیشرفت موقعیت شغلی می باشد. لازمه مهاجرت کاری اخذ ویزای کار (work visa ) می باشد که با دریافت آن جواز کار کردن در کشور مقصد صادر گردیده و پس از مدتی اقامت و اشتغال و پرداخت مالیات ها می توان اقدام به درخواست اقامت دائم نمود. برای اخذ ویزای کاری و امور مهاجرت کاری با توجه به مقررات و قوانین خاص کشورها می بایست اقدامات را انجام داد.

مهاجرت کاری و شرایط آن

مهاجرت کاری نیاز به یکسری پارامترهادارد که به تناسب قوانین هر کشور مختلف است ولیکن برخی شرایط عمومی وجود دارند که هریک را بیان می کنیم:

۱- پیشنهاد کاری (Job offer)

اولین شرط پیشنهاد کاری می باشد که جهت مهاجرت کاری متقاضی می بایست از طرف یک شرکت یا کارفرما پیشنهاد شغلی داشته و اعلام کمبود نیروی متخصص وجود داشته باشد.لازم به ذکر است این پیشنهاد می بایست به صورت خصوصی ارسال شده باشد که اطلاعات دقیق شما و شرکت مذکور در آن درج شده باشد. اگرچه ممکن است این شرط سخت و دشوار به نظر برسد ولیکن اکثر کشورها سایت های کاریابی راه اندازی کرده که این امر سبب سهولت مهاجران کاری گردیده است.

۲- سلامت جسم و روان در مهاجرت کاری

بدون شک در تمام تقاط جهان سلامت جسمی و روحی روانی شرط لازم جهت کاری می باشد که برای مهاجرت کاری نیز به همین شکل است و بر اساس معاینات پزشک گواهی نامه ای صادرمی می گردد.

۳- شرط سنی مجاز برای مهاجرت کاری

جهت مهاجرت کاری ممکن است قوانین هر کشور با کشور های دیگر متفاوت باشد ولیکن به صورت کلی سن مناسب و قانونی جهت اشتغال از هجده الی چهل سال می باشد.

۴- عدم سوء پیشینه

از شروط دیگر مهاجرت کاری دریافت تاییدیه عدم سوء پیشینه از کشورهایی که متقاضی در آن جا به مدت یکسال از سن شانزده سالگی زندگی کرده در طی مدت ده سال گذشته می باشد که لازمه جهت اشتغال در کشور مورد نظر است.

۵- تسلط به زبان کشور مقصد

تسلط به زبان کشور مورد نظر مهاجرت کاری بدون شک اصل اول این موضوع بوده که در برخی موارد نیاز به ارائه مدرک زبان معتبر و برخی موارد نیز صرفا توانایی های اولیه مکالمه بویژه در موارد دعوتنامه معتبر قابل قبول می باشد.

۶- سابقه تحصیلی و شغلی

بدون شک داشتن یک سابقه شغلی و یا تحصیلی مرتبط با کار مورد نظر تاثیر بسزایی در اخذ ویزا جهت مهاجرت کاری داشته که همچون تسلط به زبان بین المللی تاثیر دو چندان دارد و سبب سهولت انجام امور مربوط به اخذ ویزای کار می شود.

روش های مهاجرت شغلی
روش های مهاجرت شغلی

مهاجرت کاری و مزایای آن

مهاجرت کاری یا مهاجرت شغلی بی شک مزایا بسیاری دارد که به موارد مهم آن اشاره می کنیم:

check

عدم نیاز به استطاعت و تمکن مالی در مهاجرت کاری

اصلی ترین مزیت مهاجرت کاری عدم نیاز به داشتن تمکن مالی و یا انتقال ثروت به کشور مقصدمی باشد چرا که متقاضی با داشتن شغل در کشور مقصد قادر به پرداخت هزینه های خود بوده و تنها کافیست مبلغی جهت هزینه یک الی دو ماه را به همراه داشته باشد و پس از آن با دریافت حقوق قادر به پرداخت مخارج خود می باشد.

check

دریافت مجوز اقامت برای خود و خانواده

متقاضی پس از اخذ ویزای کاری در مدتی مشخص می تواند اقدام به اخذ اقامت برای خانواده خود نماید و در مدتی مشخص آنها را به همراه خود داشته باشد.

check

اخذ اقامت دائم با استفاده مهاجرت کاری

متقاضی پس از چند سال اشتغال در کشور مور نظر و تمدید ویزای کار خود می تواند درخواست خود را مبنی بر اقامت دائم ارائه نموده و نسبت به دریافت اقامت دائم اقدام نماید.

check

درآمد و رفاه بیشتر

متقاضی با اشتغال در کشور مورد نظر و تخصص خود اقدام به کسب درآمد بیشتر کرده و با توجه به شرایط اقتصادی کشوری که انتخاب کرده شرایط مالی خوبی برایش فراهم شده و در رفاه بیشتری زندگی می کند.

check

ارتقا رزومه شغلی

در مهاجرت کاری متقاضی می تواند در شغل شرایطی خاص و  منحصر به فرد را تجربه کند و علاوه بر آَشنایی آَشنایی با فرهنگ کشور مقصد رزومه شغلی خود را نیز ارتقا بخشد.

روش های مهاجرت از طریق کار | مهاجرت شغلی
روش های مهاجرت از طریق کار | مهاجرت شغلی

مهاجرت کاری و روش های آن

مهاجرت کاری اصولا به سه روش اصلی جاب آفر، اسکیل ورکر و جاب سیکر انجام می شود که مفصلا در مقاله های جدا هر یک را شرح داده و در اینجا به تعریفی اجمالی می پردازیم.

۱- اسکیل ورکر (Skilled worker)

 نوعی روش مهاجرت کاری بوده که سیستم امتیاز بندی بر اساس  معیارهای متقاضی داشته و بر اساس معیارها و ظرفیت های موجود و با توجه به امتیازات اخذ شده پذیرش متقاضیان صورت می گیرد که این روش بیشتر در مشور کانادا صورت می گیرد.

۲- جاب سیکر (Job seeker)

در این روش به متاضی ویزای شش ماهه اعطا شده و ایشان می بایست در طی شش ماه در جست و جوی کار و ایجاد موقعیت موفقیت شغلی شود که این روش به هیچ عنوان مناسب نبوده و هزینه آن بسیار می باشد و اکثرا مربوط به کشور آلمان می باشد.

۳- جاب آفر (Job offer)

این روش با فاصله بهترین با اطمینان ترین روش در مهاجرت کاری بوده که متقاضی با ارسال رزومه خود و بررسی و تایید کارفرمامی تواند کار کند. لازم به ذکر است در اینجا نقش وکیل مهاجرت کاری بسیار پر رنگ بوده و وکیل مهاجرتی شغلی با بررسی رزومه و بر اساس میزان تخصص و مهارت متقاضی شغل مرتبط را پیدا و با کارفرما ارتباط برقرار می کند. وکیل مهاجرت شغلی پس از حصول نتیجه با کارفرما و اقدام به انعقاد قرارداد از طرف موکل می نماید.و در آخر پس از تایید وزارت کار کشور مقصد متقاضی اقدام به اخذ ویزا می نماید.

مهاجرت کاری شامل چه مدارکی می شود؟

مدارک مربوط به امور مهاجرت را نمی توان به صورت انحصاری ذکر کرد ولیکن مدارک اصلی و مشترک اکثر کشورها را در اینجا بیان می کنیم:

  • مدارک شناسایی
  • پاسپورت با اعتبار یکساله
  • رزومه
  • ترجمه مدارک دانشگاهی
  • مدارک شغلی و گواهینامه های اخذ شده
  • گواهی تاییدیه دریافت پیشنهاد شغلی
  • مدرک معتبر زبان
  • گواهی سلامت جسم و روان
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک بیمه جهت اثبات سابقه کار

مهاجرت کاری و معیار انتخاب کشور

برای آن که بتوان تصمیم درستی جهت کشور مورد نظر بگیریم می بایست به معیار و پارامتر های مختلفی نظیر میزان مهاجر پذیری کشور مقابل، نرخ بیکاری، حقوق ماهیانه، سیستم مالیاتی، روند اخذ ویزا، امنیت و رفاه اجتماعی و اقتصادی، آب و هوا، زبان و … توجه داشته باشیم و با تطبیق آن ها با شرایط و موقعیت خود بتوانیم بهترین تصمیم را اتخاذ و نتیجه مثبت بگیریم.

مهاجرت کاری و کشورهای منتخب برای مهاجرت

انتخاب کشور مناسب جهت مهاجرت کاری در ابتدا بستگی به شرایط و موقعیت متقاضی داشته و پس از آن می بایست به رتبه بندی کشورها در امر مهاجر پذیری و شرایط اقتصادی و نرخ بیکاری و … توجه کنیم.کشورهای بسیاری در جهت مهاجر پذیری وجود دارند که می توان به کانادا، استرالیا، آلمان، نیوزلند، امارات متحده عربی و … اشاره کرد در این عنوان برخی  کشورهای منتخب برای مهاجرت کاری را بیان می کنیم و در مقالات بعدی امور  هر یک از  کشور ها به طور کامل شرح می دهیم :

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا در اولین رتبه متقاضیان مهاجرت به این کشور می باشد. کشور کانادا با توجه به جمعیت کم و پهناور بودن سرزمینی اش و همچنین رشد سریع اقتصادی با کمبود نیروی کار مواجه میباشد. کانادا در پذیرش مهاجر سختگیری های زیادی نداشته و با توجه به شرایط متقاضی می توان اقدام به اخذ ویرای کاری نمود اگرچه تمامی شرایط مهاجرت کاری به کانادا را مفصلا شرح خواهیم داد.

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان بهترین گزینه برای متخصصان به ویژه در حوزه صنعت می باشد. کشور آلمان با توجه به پویایی و وضعیت مناسب اقتصادی اش همواره نیازمند نیروی کار می باشد. کشور آلمان محبوبیت شدیدی در میان مهاجران داشته و آنها با اخذ ویزا و داشتن فرصت شش ماهه جهت یافتن شغل اقدام نمایند. اگر شما از نسبت به زبان آلمانی تسلط داشته و متخصص در رشته های مختلف به خصوص فنی و مهندسی باشید بدون شک بهترین گزینه کشور آلمان می باشد.

مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت کاری در این کشور بسیار رواج دارد چرا که استرالیا کشور مهاجر پذیری بوده و سالانه میزان مهاجر پذیری آن افزایش می یابد. اگرچه هر سال قوانین سختی جهت پذیرش مهاجر لحاظ می کند ولیکن با این حال ظرفیت پذیرش خود را افزایش می دهد. اداره مهاجرت استرالیا هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز خود را برای کشور و ایالت ها اعلام می نماید و با توجه به سطح و معیار متقاضی اقدام به پذیرش می کند. کشور استرالیا از روش اسکیل ورکر مهاجر قبول می نماید. استرالیا در این سال تمایل زیادی به جذب متخصص در حوزه فناوری اطلاعات و فضای سایبری دارد و متخصصین این رشته ها مزیت و امتیاز بیشتری نسبت به سایرین دارند.

مهاجرت کاری را از کجا شروع کنیم؟

مهاجرت کاری با توجه به پیچیدگی ها و مشکلاتی که جهت اخذ ویزای کار دارد در ابتدا باید یک رزومه شغلی قوی و کارامد تهیه کرده و شرایط هر کشور و پذیرش شغلی آن را مطالعه و بررسی کنیم و اقدام به مکاتبه و انجام امور مربوط به یافتن شغل نماییم. بدون شک حضور یک وکیل متخصص در مهاجرت برای گرفتن این نوع ویزا ضروری می باشد، زیرا حضور وکیل مهاجرت کاری سبب تسریع امور و همچنین کمک در جهت اتخاذ تصمیم بعدی و جلوگیری از ریجکت شدن می گردد.

وکیل مهاجرت کاری و نقش پر رنگ آن

وکیل مهاجرت کاری بدون شک تاثیرگذارترین نقش را در مهاجرت کاری داشته و به نوعی تمامی زمینه های مربوطه به مهاجرت کاری را فراهم می کند.وکیل مهاجرت کاری با توجه به تخصصش در این زمینه و آشنایی کامل با قوانین کار و خذ ویزای کار و همچنین نیازهای کاری کشورهای دیگر توانایی دارد متقاضیان را در جهت مثبت و مناسب سوق داده و با توجه به وضعیت و موقعیت و تخصص آنها بهترین پیشنهاد را ارائه دهد و امور مربوط به مهاجرت کاری را انجام دهد.

لازم به ذکر است وکیل مهاجرت کاری با توجه به روابط خود و پل ارتباطی با سایر همکاران در کشور ها نقش بسیاری در روش جاب آفر دارد چرا که با توجه به شناخت نیاز های کاری هر کشور و هم نیاز کارفرما می تواند پیشنهاد شغلی برای موکل خود دریافت کرده و امور مربوط به قرار داد و اخذ ویزا را انجام دهد. همچنین با توجه به حرفه وکیل مهاجرت کاری امور مربوط به فرایند کاری نیز سرعت بیشتری می بخشد. به همین دلیل به مخاطبین و متقاضیان مهاجرت کاری نه تنها پیشنهاد می شود بلکه توصیه می شود از وکیل متخصص مهاجرت کاری مشاوره گرفته و از تخصص ایشان بهره لازم را ببرند و به نتیجه دلخواه خود برسند.

مهاجرت کاری تخصص ماست
مهاجرت کاری تخصص ماست

گروه وکلای متخصص مهاجرت لاهه

گروه وکلای لاهه با داشتن کادری مجرب از وکلا و مشاوران متخصص با سابقه درخشان در زمینه مهاجرت کاری و شغلی و با بهره مندی از ارتباطات با وکلای بین المللی متخصص در زمینه مهاجرت کاری در سایر کشورها و آشنایی با قوانین و مقررات وزارت کار و امور مهاجرتی کشورهای مهاجر پذیر آمادگی انجام امور متقاضیان مهاجرت کاری را دارد.

گروه وکلای لاهه با بررسی وضعیت، موقعیت و اهداف شما مخاطبین بزرگوار در امور مهاجرت کاری شما را در جهت یافتن شغل کارامد و مورد نظر و همچنین تسریع در روند امور اخذ ویزا یاری نموده و با ارائه مشاوره مطلوب و انجام امور مربوطه این اطمینان را به شما می دهد تا با اطمینان خاطر به اهداف و نتایج خود دست یابید. شما عزیزان می توانید در صورت نیاز و اطلاع از شرایط مهاجرت کاری با مشاوران و کارشناسان ما تماس بگیرید.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

در رابطه با مهاجرت کاری بیشتر بدانید:

۴ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • من قطبی یک بنای قهار هستم و در کار خویش تسلط کامل دارم اگر هر کشوری نیاز به من داشته باشد من آماده همکاری با انان هستم.

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ۲۱:۲۰

      برای اخذ ویزای کاری ابتدا رزومه شما مورد بررسی قرار گیرد سپس جهت مهاجرت اقدام کنید.

  • با سلام خدمت شما
    پروسه ی اخذ ویزای کاری استرالیا برای رشته پرستاری چه مدت است؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۱ مهر ۱۴۰۰ ۱۳:۳۹

      وکیل مهاجرت اذعان می دارد: مدت زمان اخذ ویزای کاری استرالیا به پارامترهایی نظیر نوع ویزا، زمان درخواست شما، سازمان ارزیابی مدارک، میزان نیاز دولت استرالیا برای رشته شما و … بستگی دارد و به طور کلی از ۳ الی ۲۴ ماه زمان می برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button