۳ تفاوت اصلی ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا

تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا

تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا در شرایط، مدارک و همچنین هزینه های این دو مشهود است به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا اختصارا تفاوت ویزای استارتاپ کانادا و ویزای کارآفرینی کانادا را بیان کنیم. کارآفرینی زمانی در کانادا امکانپذیر است که شما در کشور خود یک کسب و کار فعالی داشته باشید و قصدتان از مهاجرت کاری به کانادا گسترش شغلتان باشد درحالیکه ویزای استارتاپ کانادا برای افرادی مناسب است که می خواهند بدون هیچ پیشینه شغلی یک ایده تجاری نو را در این کشور محقق کنند. تفاوت ویزای استارتاپ کانادا و ویزای کارآفرینی کانادا را در این مطلب از وکیل مهاجرت متخصص می شنویم.

تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا چیست؟

تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا به دلیل نزدیکی مفاهیم این دو برای همگان مشهود نیست. تعریفی کلی و ابتدایی از این دو ویزا را در مقدمه بیان کردیم اما باید بدانید که اصلی ترین تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا به سوابق شغلی متقاضی بر می گردد همین که ویزای کارآفرینی کانادا به سبقه شغلی نیاز دارد در حالی که برای ویزای استارتاپ کانادا کافی است تا متقاضی ایده نو به همراه بیزینس پلن ارائه دهد. سایر تفاوت های ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا عبارتند از:

بیشتر بدانید:  اخذ ویزای کانادا به صورت تضمینی

سه تفاوت اصلی ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا
سه تفاوت اصلی ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا

۱- شرایط ویزای استارتاپ و ویزای کارآفرینی کانادا

یک تفاوت ویزای استارتاپ و ویزای کارآفرینی کانادا در شرایط هر دو است که در تعاریف این دو ویزا نیز بخشی از آن را بیان کردیم. شرط مهاجرت کاری به کانادا از طریق ویزای استارتاپ نوآورانه و خلاقانه بودن طرح تجاری و اقتصادی است در این حالت متقاضی نیازی به ارائه سوابق شغلی مرتبط نخواهد داشت درحالیکه ویزای کارفرینی برای افرادی است که در کشور خود یا کشور محل اقامت کسب و کاری فعال داشته باشد تا بتواند در این کشور شعب دیگر کسب و کارش را نیز گسترش دهد. از دیگر تفاوت ویزای استارتاپ و ویزای کارآفرینی کانادا نیاز یا عدم نیاز به حضور سرمایه گذار یا تمکن مالی است.

در ویزای استارتاپ کانادا نهادها و سرمایه گذاران کانادایی درصورت تمایل و قبول طرح تجاری فرد اسپانسر وی می شوند درحالیکه مهاجرت کاری به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی به تمکن مالی بالایی نیاز دارد که تماما باید توسط متقاضی پوشش داده شود. مشاوره با وکیل می تواند به شما درخصوص میزان تمکن مالی و نحوه اثبات و ارائه آن اطلاعاتی انتقال دهد. برای ویزای کارآفرینی کانادا داشتن ۲ تا ۵ سال سابقه کاری الزامی است و برای اخذ هر دو ویزا باید مدرک زبان با سطح حداقل B1 ارائه دهید.

۲- تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا در هزینه ها

هزینه های ویزای استارتاپ کانادا با ویزای کارآفرینی این کشور چه تفاوتی دارد؟ از دیگر تفاوت های مهاجرت کاری به کانادا از طریق ویزای استارتاپ و کارآفرینی میزان هزینه هاست. بدیهی ترین و اصلی ترین نکته این است که سرمایه گذاران کانادایی برای متقاضی ویزای استارتاپ حامی مالی می شوند درحالیکه متقاضی ویزای کارآفرینی کانادا باید صفر تا صد تمکن مالی را خودش شخصا تامین نماید. سرمایه اولیه برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا بین ۱۵۰ تا ۹۰۰ هزار دلار است درحالیکه برای ویزای استارتاپ کانادا این رقم تماما توسط سرمایه گذاران دولتی یا خصوصی تامین می شود. در این بین هزینه های اخذ ویزا و رفت و آمد هر دو ویزا تقریبا یکسان است.

۳- مدارک مورد نیاز ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا

تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا در مدارک مورد نیاز چیست؟ پاسخ این سوال را از وکیل مهاجرت به کانادا بشنویم: مهاجرت کاری به کانادا روش های مختلفی دارد که شایع ترین آن ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا است. ویزای کارآفرینی کانادا به دلیل الزام به داشتن سبقه شغلی نیازمند ارائه گواهی مبنی بر اثبات مالکیت شغلی و کاری است یعنی مدرکی که نشان دهد که شما دارای کسب و کاری هستید. علاوه بر این برخلاف ویزای استارتاپ، برای ویزای کارآفرینی کانادا لازم است تا گواهی تمکن مالی نیز ارائه دهید. در عین حال ارائه بیزینس پلن برای هر دو نوع ویزا الزامی است. بیزینس پلن نیز اهداف شما از اخذ ویزا و راه اندازی کسب و کار نیز در کشور مقصد را توجیه می کند.

بیشتر بدانید:  کاریابی در کانادا چه شرایطی دارد؟

تفاوت بین ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا
تفاوت بین ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا

مهاجرت کاری به کانادا با گروه وکلای لاهه

این روزها کانادا به یکی از مقاصد برتر مهاجرت کاری تبدیل شده است. حقوق و درآمد بالا و امکان استفاده امکانات رفاهی به همراه امکان استفاده از پاسپورت معتبر دلیل این مهم می باشد. ویزای استارتاپ کانادا و ویزای کارآفرینی کانادا دو ویزای محبوب این کشور برای مهاجرت کاری می باشند. پیش تر مختصرا درخصوص تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی ترکیه بیان کردیم حال پیشنهاد می کنیم برای گام نهادن در این مسیر از تجارت و اطلاعات افرادی که معتمد شما هستند بهره مند شوید. بدین منظور و در همین راستا گروه وکلای لاهه فعالیت خود را آغاز نمود. شما می توانید برای انجام امور مهاجرت به کانادا با مشاورین ما در تماس باشید.

سوالات متداول

بین ۱۲ تا ۱۶ ماه این پروسه زمان می برد.

بله شما می توانید برای همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود ویزای همراه بگیرید.

ویزای استارتاپ در کانادا توسط سرمایه گذاران حمایت مالی خواهد شد در نتیجه به تمکن مالی زیادی نیاز ندارد.

مهترین تفاوت ویزای کارآفرینی لزوم داشتن سبقه شغلی و کسب و کار فعال است درحالیکه برای ویزای استارتاپ به این مهم نیازی نیست.

بله برای مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا می توانید با ما تماس بگیرید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
ویزای سرمایه گذاری انگلستان
نوشتهٔ بعدی
تحصیل پزشکی در ترکیه

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button