کاریابی در کانادا چه شرایطی دارد؟

کاریابی در کانادا

کاریابی در کانادا چه کاربردی دارد؟ در مطالب قبلی مفصل در خصوص روش های مهاجرت به کانادا صحبت کردیم. مهاجرت کاری به کانادا یکی از روش های اخذ ویزای این کشور است و به شما کمک می کند تا به اقامت دائم کانادا نیز برسید. اما اولین کاری که برای رسیدن به این مهم می بایست انجام دهیم چیست؟ کاریابی در کانادا مقدمه اشتغال در این کشور است و در اصل می توان گفت بدون این مرحله شما حتی نمی توانید به مهاجرت کاری به این کشور فکر کنید. کاریابی در کانادا چه شرایطی دارد؟ چه افرادی می توانند برای پیدا کردن در این کشور اقدام کنند؟ مراحل کاریابی در کانادا چیست؟ این سوالات و تمام ابهامات ذهن شما در این خصوص توسط وکیل مهاجرت به کانادا در این مطلب پاسخ داده می شود.

کاریابی در کانادا و شرایط عمومی آن

کاریابی در کانادا در راستای اخذ ویزای جاب آفر این کشور صورت می پذیرد. کاریابی در کانادا حداقل ۶ ماه تا ۱ سال قبل از اخذ ویزای کاری این کشور انجام می شود. هر فردی با هر شرایطی ممکن است بتواند برای کاریابی در کانادا اقدام کند اما سفارت به تمام افراد ویزا نمی دهد و تنها افرادی می توانند از این طریق به مهاجرت به کانادا فکر کنند که واجد شرایط اخذ ویزا نیز باشند. به طور کلی کانادا کشوری است که از نظر اقتصادی، سیستم آموزش و پرورش، احترام به آزادی های فردی و اجتماعی افراد، رعایت قوانین حقوق بشر، امکانات درمانی و پزشکی و… در دنیا معروف است و همین امر نیز نظر متقاضیان کاریابی در کانادا را به خود جلب می کند. سوال اینجاست که روش های کاریابی در کانادا چیستند؟

برنامه اسکیل ورکر کانادا

مهاجرت کاری به کانادا از طریق سیستم امتیاز دهی به متقاضیان صورت می پذیرد. این سیستم از دو مرحله امتیازدهی تشکیل شده است که افراد درصورت کسب ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز مرحله اول، به مرحله دوم صعود می کنند. در مرحله اول عوامل سن، تحصیلات، مدرک زبان، رزومه کاری، میزان سازگارپذیری یعنی سوابق حضور شما در این کشور و… تاثیرگذار است. مرحله دوم کمی تخصصی تر می شود. در این مرحله درصورتیکه بتوانید ثابت کنید دو زبان انگلیسی و فرانسوی را همزمان بلدید یا تجربه کاری یا تحصیلی خارجی دارید می توانید امتیاز لازم برای اخذ ویزای کاری کانادا را بدست آورید. البته توجه کنید که درصورت کاریابی در کانادا و داشتن پیشنهاد شغلی امتیاز مازادی به شما تعلق می گیرد.

بیشتر بدانید:  مهاجرت پرستاران به کانادا

شرایط کاریابی در کانادا
شرایط کاریابی در کانادا

روش های کاریابی در کانادا

وکیل مهاجرت به کانادا در این خصوص بیان می دارد: (کاریابی در کانادا در گذشته از طریق افرادی صورت می گرفت که در این کشور زندگی می کردند یعنی چه؟ یعنی شما با فردی مقیم کانادا قرارداد می بستید تا شما را متناسب با رزومه تان با موقعیت های شغلی آشنا کند و یا در برخی موارد هم ممکن بود بتوانید از طریق ایمیل و راه های ارتباطی با موسسات، کارفرمایان و یا شرکت ها و کمپانی های بزرگ وصل شوید. در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی و نیاز دولت ها به نیروی کار متخصص بدون توجه به ملیت، روش های جدیدی برای کاریابی در کانادا پیش بینی شده است.) این روش ها عبارتند از:

  • وبسایت های کاریابی در کانادا
  • موسسات کاریابی
  • استفاده از فضای مجازی مثل اینستاگرام
  • استفاده از روزنامه های الکترونیکی مرتبط با موقعیت های شغلی

مشاغل مورد نیاز کانادا

برای کاریابی در کانادا یا مهاجرت به کانادا از طریق کار، اولین مرحله بررسی لیست مشاغل مورد نیاز هر استان می باشد. هرساله دولت این کشور لیستی از مشاغل مورد نیاز ارائه می دهد تا بر همان اساس نیز بتواند برای اتباع خارجی ویزا صادر کند یا با اتباع داخلی قرارداد کاری منعقد نماید. برخی از این مشاغل مورد نیاز که محبوب هم هستند عبارتند از:

  • مدیران اجرایی، مالی، کسب و کار
  • حقوق دانان و قانونگذاران
  • تکنسین های حسابداری و حسابرسی
  • مهندسین هوا و فضا، کامپیوتر، نرم افزار
  • پرستاران
  • طراح داخلی

کاریابی در کانادا و مدارک مورد نیاز

برای کاریابی در کانادا می بایست در ابتدا رزومه ای برای کارفرما ارسال کنید و پس از آن برای انعقاد قرارداد کاری یا حتی درخواست کافرما در جهت صدور مجوز کار برایتان، مدارکی ارائه دهید. این مدارک بیشتر از این جنبه اهمیت دارند که هویت شما توسط کارفرما شناسایی شود و از سوابق شما نیز استعلام بگیرند. برخی از این مدارک عبارتند از:

  • مدارک شناسایی مثل پاسپورت
  • سوابق و رزومه کاری و کارآموزی مرتبط
  • مدرک زبان فرانسوی یا انگلیسی
  • سوابق تحصیلی و دوره ها و کارگاه ها
  • ارائه گواهی مرتبط با دوره های تخصصی گذرانده شده
  • عکس پرسنلی
  • گواهی عدم سوپیشینه

موسسات و وبسایت های کاریابی در کانادا

پیش تر اشاره کردیم که از چه روش هایی می توان به کاریابی در کانادا پرداخت. مهمترین و مورد توجه ترین این روش ها، استفاده از وبسایت های کاریابی و وصل شدن با موسساتی است که در این زمینه فعالیت می کنند. ممکن است برای عضویت در برخی از وبسایت ها و موسسات نیاز به پرداخت حق عضویت جزئی باشد اما شما می توانید از خدمات آن ها مثل ارتباط با کارفرمایان، ساخت رزومه و ارائه موقعیت های شغلی متناسب با رزومه تان بهره مند شوید. برخی از موسسات و وبسایت های کاریابی در کانادا عبارتند از:

Indeed
nexxt
Careerjet
Workopolis
Saskjobs
Bcjobs
Jobboom

بیشتر بدانید:  اخذ ویزای کانادا به صورت تضمینی

وکیل برای کاریابی در کانادا
وکیل برای کاریابی در کانادا

کاریابی در کانادا با گروه وکلای لاهه

نیاز به نیروی کار متخصص و شرایط ایده آل کشورهای خارجی علی الخصوص کانادا موجب شده است تا افراد با تحصیلات عالیه و یا کارگران ماهر به مهاجرت فکر کنند. اما مهاجرت با هر‌ روشی مسیری است ناشناخته که شایعات و اخبار کذب زیادی در خصوص آن در بین مردم وجود دارد به همین خاطر نیز ممکن است با یک غفلت یا اشتباه و قدم گذاشتن در این مسیر بدون اطلاعات موثق و مشاوره با وکیل مهاجرت، تبعات جبران ناپذیری بر روی زندگی شما بگذارد. مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا شما را از ابتدا تا انتهای این مسیر مطلع می سازد و آینده را برایتان پیش بینی می کند. شما می توانید برای کاریابی در کانادا، مهاجرت به این کشور، اخذ ویزا و اعتراض به ریجکتی ویزا با مشاورین ما در تماس باشید.

سوالات متداول

هزینه این امر مشخص نیست و ممکن است متناسب با شرایط شما و همچنین حق عضویت وبسایت ها، هزینه متفاوتی برآورد شود.

تمام افراد غیر از افرادی که کمتر از ۱۸ سال دارند می توانند متناسب با رزومه خود برای پیدا کردن کار اقدام کنند.

این پروسه ممکن است ۶ تا ۱۸ ماه با توجه به شرایط شما زمان ببرد.

 

 

بله شما می توانید از این طریق پس از چند سال کار کردن در کانادا و پرداخت مالیات برای اقامت دائم و در نهایت پاسپورت این کشور اقدام کنید.

مشاوره با وکیل مهاجرت در این پروسه به عنوان راهنمای شما عمل می کند و حتی وکیل می تواند شخصا موقعیت های شغلی مناسب شما را پیدا کرده و با کارفرما در تماس باشد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
دانشگاه امارات متحده عربی
نوشتهٔ بعدی
شغل پرستاری در ترکیه چه شرایطی دارد؟

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button