شغل پرستاری در ترکیه چه شرایطی دارد؟

شغل پرستاری در ترکیه

پرستاری در ترکیه چه شرایطی دارد؟ برای پرستاری در ترکیه چه مدرک تحصیلی لازم است؟ حقوق پرستاری در ترکیه چقدر است؟ پرستاری در ترکیه محدودیت سنی دارد؟ ترکیه کشوری است در همسایگی ایران که مراودات نسبتا خوبی با کشورمان دارد و به دلیل کم بودن مسافت، ایرانیان زیادی برای سرمایه گذاری، مهاجرت کاری به ترکیه و… اقدام می کنند. با بروز کووید ۱۹ و درگیری تمام جهان همچنان کشورها به نیروی کار متخصص درمانی احساس نیاز می کنند. ترکیه نیز از این قاعده مستثنی نیست به همین خاطر تصمیم گرفتیم تا شرایط مهاجرت پرستاران به این کشور را با کمک وکیل مهاجرت به ترکیه بررسی کنیم.

پرستاری در ترکیه و شرایط عمومی آن

پرستاری در ترکیه شغلی است که در مراکز درمانی سرپایی، بیمارستان های خصوصی و دولتی، مراکز توانبخشی، کلینیک ها و درمانگاه ها بازار کار دارد به همین خاطر می توان گفت بازار کار این رشته در این کشور متقاضیان را برای مهاجرت کاری به ترکیه مجاب می کند. برای پرستاری در ترکیه تسلط به زبان ترکی و کمی زبان انگلیسی الزامی است و همچنین متقاضی می بایست مدارک تحصیلی خود را (حداقل کارشناسی) به مرکز مورد نظر و اداره کار این کشور ارائه دهد. طبیعی است که افراد با سن بالا و سن بسیار پایین نمی توانند برای پرستاری در ترکیه اقدام کنند علاوه بر این داشتن سابقه کار مرتبط شانس شما را در این زمینه افزایش می دهد.

درآمد پرستاری در ترکیه

یکی از مهمترین عوامل برای مهاجرت کاری به ترکیه از طریق پرستاری، میزان درآمد و حقوقی است که پرستاران در بخش های مختلفی که پیش تر اشاره کردیم خواهند داشت زیرا دلیل اصلی مهاجرت کاری کسب درآمد بیشتر و ساختن زندگی ایده آل است. درآمد پرستاری در ترکیه را نمی توان به صورت دقیق اعلام کرد اما متناسب با اطلاعاتی که از طریق مشاوره با وکیل مهاجرت به ترکیه بدست آوردیم، این رقم به صورت میانگین و سالیانه ۷۶ هزار لیر می باشد. اما همانطور که ذکر کردیم این رقم میانگین است و ممکن است متناسب با تجربه، تحصیلات و فیلد کاری بیشتر یا کمتر شود.

بیشتر بدانید:  کارآفرینی در ترکیه چه شرایطی دارد؟

شرایط شغل پرستاری در ترکیه
شرایط شغل پرستاری در ترکیه

روش های کاریابی در ترکیه برای پرستاری

کاریابی در ترکیه مهمترین مرحله مهاجرت پرستاران به این کشور است. یعنی افرادی که در کشوری غیر از ترکیه در این رشته تحصیل کردند باید از طریق کاریابی اقدام کنند. رشته پرستاری در ترکیه از نظر مهاجرت به جاب آفر نیاز دارد. کاریابی در ترکیه برای رشته پرستاری از طرق زیر صورت می پذیرد:

  • حضور فیزیکی در این کشور از طریق ویزای توریستی (البته که ایرانیان برای سفر به ترکیه بدون نیاز به ویزا و تنها از طریق پاسپورت می توانند اقدام کنند)
  • شما می توانید برای رشته پرستاری در ترکیه از طریق وبسایت های کاریابی همچون Kariyerzirvesi.com / www.elemanonline.com.tr / www.yenibiris.com / www.secretcv.com اقدام کنید.
  • علاوه بر این مهاجرت کاری به ترکیه برای رشته پرستاری از طریق موسسات کاریابی در ترکیه نیز ممکن است. این موسسات از اداره کار ترکیه مجوز رسمی دارند.
  • وکیل مهاجرت به ترکیه نیز می تواند به شما برای رشته پرستاری در ترکیه کار پیدا کند. در این زمینه می توانید با وکلای مهاجرتی ما مشورت نمایید.

پرستاری در ترکیه و اخذ اقامت دائم

وکیل مهاجرت به ترکیه در این خصوص بیان می دارد: (رشته پرستاری در ترکیه یکی از پر متقاضی ترین مشاغل بازار کار برای اتباع خارجی است و بیشتر آن ها برای اخذ اقامت ترکیه نیز تلاش می کنند. برای اخذ اقامت دائم این کشور از طریق شغل پرستاری رعایت شرایط زیر الزامی است:

  • ۸ سال اقامت و اشتغال دائم در این کشور
  • پرداخت مالیات
  • عدم درخواست کمک های مالی از دولت این کشور
  • توان مالی کافی و دارا بودن محل اسکان
  • عدم سوپیشینه کیفری
  • آشنایی کامل با فرهنگ و زبان این کشور

مراحل مهاجرت کاری به ترکیه برای شغل پرستاری

پرستاری در ترکیه در حال حاضر شغلی است که چه در میان اتباع این کشور و چه در میان ایرانیان متقاضیان زیادی دارد و رقابت تنگاتنگی نیز برای گرفتن جایگاه های شغلی وجود دارد.

  • اولین مرحله مهاجرت پرستاری در ترکیه مشاوره با وکیل مهاجرت است که در زمینه مورد نظر تخصص، تجربه و اطلاعات داشته باشد. وکیل می تواند ابهامات ذهنی و مسیر شما را برطرف کنید.
  • پرستاری در ترکیه نیازمند کاریابی است یعنی شما باید از یک کافرمای معتبر در این کشور پیشنهاد شغلی دریافت کنید.
  • پس از دریافت پیشنهاد شغلی ممکن است کارفرما از شما بخواهد در یک مصاحبه حضوری یا آنلاین شرکت کنید. در این مصاحبه انگیزه شما از مهاجرت، فعالیت های سابق و تسلط شما به زبان ترکی سنجیده می شود.
  • در این مرحله درصورتیکه برای رشته پرستاری در ترکیه توسط کارفرما پذیرفته شوید، کافرما برای دریافت مجوز شما اقدام می کند.
  • شما با پاسپورت ایران بدون نیاز به ویزا به ترکیه سفر می کنید و در این کشور با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به اداره مهاجرت استان ها و همچنین اداره کار برای دریافت مجوز و ویزای کار ترکیه اقدام می کنید.

مدارک مورد نیاز مهاجرت کاری به ترکیه

بدیهی است که سفر به ترکیه برای رشته پرستاری ویزا نمی خواهد اما همانطور که پیش تر اشاره کردیم اشتغال در این کشور نیازمند تاییدیه ها و مجوزهایی است که باید از ادارات مربوطه این کشور گرفته شود. مدارک مورد نیاز برای این امر عبارتند از:

  • مدارک هویتی مثل پاسپورت
  • گواهی دعوتنامه کارفرما
  • گواهی تمکن مالی
  • مدرک زبان ترکی و انگلیسی
  • رزومه و مدارک مثبت سوابق کاری
  • مدارک تحصیلی مورد نیاز

پرستاری در ترکیه و اخذ ویزای همراه

ترکیه به مهاجرین خود در هر فیلدی این امکان را می دهد که در کنار خانواده شان در این کشور زندگی کنند. صدور ویزای همراه ترکیه نیز به همین منظور است. شما می توانید درصورت داشتن اقامت قانونی در ترکیه، تمکن مالی کافی و محل مناسبی برای اسکان و همچنین حقوق و درآمد ماهیانه برای خانواده تان درخواست ویزای همراه بدهید. در نتیجه پرستاری در ترکیه این امکان را به شما می دهد که برای همسر و فرزندانتان نیز ویزا بگیرید.

بیشتر بدانید:  ثبت شرکت در ترکیه چه شرایطی دارد؟

مهاجرت به ترکیه از طریق شغل پرستاری
مهاجرت به ترکیه از طریق شغل پرستاری

مشاوره با وکیل برای مهاجرت از طریق شغل پرستاری

پرستاری در ترکیه یکی از زیرمجموعه های مهاجرت کاری به این کشور است که پیدا کردن موقعیت های شغلی مرتبط به آن نیز ساده نیست. علاوه بر این همکاری با کارفرمایی که از لحاظ قانونی نیز به فعالیت بپردازد به سادگی پیدا نمی شود. وکیل مهاجرت به ترکیه به شما کمک می کند تا بتوانید موقعیت شغلی و کارفرمایی پیدا کنید که تمام مجوزهای قانونی را داشته باشند. همچنین شما می توانید با کمک مشاوره با وکیل مهاجرت، روند اخذ اقامت دائم و موقت در ترکیه را طی کنید و گاه های بعدی خود را نیز بشناسید. شما می توانید در این زمینه با مشاورین گروه وکلای لاهه در تماس باشید.

سوالات متداول

هزینه مهاجرت کاری به این کشور به ترجمه مدارک، سفر به این کشور، اجازه یا خرید ملک، مشاوره با وکیل مهاجرت و… باز می گردد.

اعتبار مجوز کاری شما در ترکیه متناسب با شرایط و همچنین قرارداد کاریتان با کارفرما مشخص می شود.

بله حداقل مدرک تحصیلی در این موقعیت شغلی کارشناسی یا همان لیسانس است.

برای کار کردن در این کشور به عنوان پرستار، تسلط به زبان ترکی و همچنین زبان انگلیسی نیاز است.

بله شما می توانید با ۸ سال زندگی و اشتغال در ترکیه در این رشته، به اقامت دائم ترکیه برسید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۰ میانگین امتیاز: ۰]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
کاریابی در کانادا چه شرایطی دارد؟
نوشتهٔ بعدی
ویزای تمکن مالی فرانسه

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button