کارآفرینی در ترکیه چه شرایطی دارد؟

کارآفرینی در ترکیه

کارآفرینی در ترکیه یکی از روش های مهاجرت سرمایه گذاری است که یکی از مسیرهای آن ثبت شرکت می باشد. برای کارآفرینی در ترکیه مهمترین مدرکی که نیاز دارید بیزینس پلن می باشد. نگارش و تنظیم یک بیزینس پلن قوی نشان دهنده این است که شما برای ایده تان حساب و کتاب کرده اید و به تمام ابعاد و جنبه های احتمالی اندیشیده اید. علاوه بر این یکی از مزیت های کارآفرینی در ترکیه این است که پس از چند سال فعالیت به اقامت دائم این کشور منجر می شود. در ادامه با کمک وکیل مهاجرت به ترکیه این موضوع را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم.

کارآفرینی در ترکیه چگونه است؟

کارآفرینی در ترکیه را می توان یکی از مسیرهای جذاب برای مهاجرت به این کشور دانست که تحت عنوان استارتاپ نیز شناخته می شود. مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری یا راه اندازی کسب و کار به دلیل پیشرفت این کشور در صنایع مختلف خصوصا گردشگری طرفداران زیادی دارد. حال ببینیم شرایط اولیه برای مهاجرت کارآفرینی به ترکیه چیست؟

  • به تایید رسیدن بیزینس پلن در کنسولگری ترکیه در ایران
  • اجازه فعالیت از اداره کار این کشور
  • تمکن به اندازه ای که بتواند ایده های شما را به سرانجام برساند.

بیزینس پلن چیست؟

وکیل مهاجرت به ترکیه بیزینس پلن را اینگونه تعریف می کند:( بیزینس پلن یا طرح اقتصادی و تجاری، مدرکی است که در آن شما در ابتدا درمورد ایده تان صحبت می کنید. سپس باید از دلایل و منطقی استفاده کنید تا ایده ای که دارید از نظر سود و منفعت توجیه شود. در بیزینس پلن باید برنامه تان برای رشد و گسترش این ایده نیز مشخص شود همچنین ذکر نکاتی همچون تعداد کارمندان مورد نیاز، سرمایه، محل اقامت، برنامه تان برای بازدهی مثبت طرح الزامی است. در اصل شما باید از الان تا ۵ سال اینده طرحی که دارید را برای کشور مقصد مشخص کنید. مهمترین مدرک برای کارآفرینی در ترکیه بیزینس پلن می باشد.)

کارآفرینی در ترکیه از چه روش هایی ممکن است؟

 کارآفرینی در ترکیه از طریق ثبت شرکت رایج ترین و مطمئن ترین مسیر در این حوزه می باشد. در قوانین هر کشوری  چند قالب مشخص برای ثبت شرکت وجود دارد و ثبت شرکت در ترکیه نیز از این قانون مستثنی نیست در نتیجه چند نوع شرکت در ترکیه ثبت می شوند:

شرکت مسئولیت محدود: ثبت شرکت مسئولیت محدود یکی از روش های مهاجرت سرمایه گذاری به ترکیه است که برای کارآفرینی نیز کاربرد دارد. شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه می تواند توسط اتباع این کشور یا اتباع بین المللی حتی تاسیس شود اما سرمایه اولیه آن می بایست حداقل ۱۰ هزار لیر ترکیه باشد.

شرکت سهامی: با مشاوره با وکیل مهاجرت دریافتیم که شرکت های سهامی نیز در ترکیه قابلیت ثبت دارند که مطابق تعداد سهامداران و سرمایه اولیه به سهامی عام و خاص تبدیل می شوند. این نوع از شرکت ها هم گزینه خوبی برای کارآفرینی در ترکیه می باشند به شرطی که به این نکته توجه نمایید که در مجامع عمومی این نوع شرکت نمایندگان وزارت بازرگانی ترکیه حضور دارند.

ثبت شرکت در منطقه آزاد ترکیه: اداره بازرگانی ترکیه مناطقی را مشخص کرده که افراد بتوانند با خرید ملک یا حتی ایجاد کسب و کار در آن شرکت ثبت کنند. این مناطق، آزاد نام دارند و تحت نظارت اداره بازرگانی ترکیه می باشند. شرایط و قوانینشان کمی با سایر ثبت شرکت ها متفاوت است اما مسیر خوبی برای کارآفرینی در ترکیه می باشند.

بیشتر بدانید:  خرید ملک در ترکیه ۲۰۲۳

شرایط کارآفرینی در ترکیه
شرایط کارآفرینی در ترکیه

شاخص های اقتصادی و اجتماعی تاثیر گذار در ترکیه

کارآفرینی در ترکیه نیازمند این است که در ابتدا این کشور را از نظر اقتصادی و بازار کار و همچنین رفاهی و شفافیت اداری بررسی کنید. بدیهی است که هر کدام از این شاخص ها تاثیر به سزایی در روند کاری شما خواهند داشت و ممکن است سرمایه شما را به خطر بیاندازند. شما می توانید علاوه بر بررسی شخصی در این زمینه از مشاوره با وکیل مهاجرت به ترکیه نیز کمک بگیرید.

شاخص امنیت سرمایه گذاری

کارآفرینی در ترکیه با این شاخص رابطه مستقیم دارد. خوشبختانه کشور ایران و ترکیه در راستای این مهم کوشیده اند تا با امضا معاهدات گوناگون بین المللی در حفظ و تامین امنیت شغلی سرمایه گذاران گام های مثبتی بردارند که موفق هم بوده اند.

شاخص کنترل فساد و نرخ مصادره اموال

برای مهاجرت سرمایه گذاری به ترکیه بررسی نرخ مصادره اموال به شما کمک می کند که متوجه شوید تا چه حد ممکن است با تغییر شرایط اموال شما توسط دولت و یا نهادهای دولتی مصادره شود خبر خوش این است که این نرخ در سال های اخیر در حالت متعادلی قرار داشته است. همچنین شاخص کنترل فساد میزان شفافیت امور اداری این کشور را نشان می دهد. کشور ترکیه برای بهبود این شاخص نیز در سال های اخیر تلاش کرده است و توانسته است فساد را در سیستم اداری و قضایی به حداقل برساند.

نرخ مالیات و بیکاری

نرخ بیکاری در ترکیه ۱۵ می باشد که این رقم کمی برای کارآفرینی در ترکیه  ناامید کننده به نظر می رسد اما به خاطر داشته باشید که شما قرار است به عنوان یک کارآفرین به این شرکت وارد شوید نه کارمند یا کارگر در نتیجه اگر بتوانید شغلی ایجاد کنید از طرحتان استقبال می شود. نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها در این کشور اخیرا به ۲۲ درصد رسیده است.

مراحل کارآفرینی در ترکیه

  • در ابتدا باید برای تاسیس این بیزینس ایده پردازی کنید. سعی کنید بر ایده هایی متمرکز شوید که نو بوده و با نیاز مردم این کشور مرتبط باشند.
  • پس از آن با کمک یک فرد متخصص مثل وکیل مهاجرت به ترکیه بیزینس پلن بنویسید.
  • به این کشور سفر کنید و برنامه های خود را با حضور در نهادهای مربوطه قطعی کنید( پرس و جو کنید و محل شرکت را نیز انتخاب نمایید)
  • ارائه و پیگیری و انجام مراحل مربوط به دریافت کد مالیاتی ثبت کننده شرکت و سایر شرکا یکی از مراحل کارآفرینی در ترکیه است.
  • یکی دیگر از مراحل مهاجرت به ترکیه از طریق کارآفرینی این است که تمکن مالی و منبع سرمایه برای ثبت شرکت در ترکیه را به ادارات کار این کشور اثبات کنید.
  • همچنین با توجه به نوع شرکتی که انتخاب کردید اساسنامه تنظیم کنید و سپس به اداره مالیات مراجعه نموده و آدرس شرکت را ثبت نموده و کد اقتصادی دریافت نمایید. این اداره و سایر نهادهای مربوطه پس از افتتاح حساب بانکی به نام شرکت و به درخواست شما نام و مشخصات شرکت را در روزنامه های رسمی منتظر می کنند.

کارآفرینی در ترکیه و اخذ اقامت و تابعیت

کارآفرینی در ترکیه در ابتدا با صدور ویزای ۲ ساله آغاز می شود. شما می بایست در ۶ ماه اول این ۲ سال بیزینس پلن خود را عملی کنید در غیراینصورت مجوز اقامتتان باطل خواهد شد. درصورتیکه بتوانید حوزه فعالیتتان را گسترش دهید یا با صلاحدید این کشور به عنوان یک کارآفرین و فردی که برای این کشور منفعت دارد شناخته شوید ویزایتان تا ۵ سال تمدید می شود. پس از ۵ سال فعالیت و کارآفرینی در ترکیه می توانید برای اقامت دائم درخواست دهید و پس از آن نیز با گذشت مدتی تابعیت این کشور به شما اعطا خواهد شد. برای اطلاع از جزئیات اقامت دائم ترکیه می توانید با وکیل مهاجرت مشورت نمایید.

صدور ویزای همراه جهت کارآفرینان در ترکیه

برای خانواده افرادی که در ترکیه شرکت ثبت کرده اند ویزای همراه صادر می شود؟ بله با کارآفرینی در ترکیه می توانید برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود ویزای همراه ترکیه را دریافت کنید. این ویزا با توجه به مدت اعتبار ویزای شما صادر می شود. برای درخواست ویزای همراه ترکیه باید بتوانید به عنوان حامی توان مالی خود را جهت رفاه حال خانواده تان به نهادهای مربوطه اثبات کنید و همچنین منزلی داشته باشید که برای اسکان این عزیزان مناسب باشد. بیشترین اعتبار ویزای همراه ترکیه ۳ سال است که قابلیت تمدید نیز دارد. درصورتیکه به اقامت دائم ترکیه برسید برای خانواده تان هم مجوز اقامت دائم صادر می شود.

کارآفرینی در ترکیه چقدر هزینه دارد؟

برای کارآفرینی در ترکیه قبل از هر اقدامی می بایست هزینه ها را برآورد کنید تا مطابق همین هزینه ها منابع مالی پیش بینی نمایید. این هزینه ها به شرح زیر خلاصه می شوند:

  • هزینه مشاوره با وکیل مهاجرت به ترکیه
  • هزینه ترجمه مدارک
  • هزینه تنظیم و نگارش بیزینس پلن
  • هزینه امور اداری و مقدماتی ثبت شرکت
  • هزینه خرید یا اجاره اقامتگاه شرکت در ترکیه
  • هزینه صدور مجوز اقامت
بیشتر بدانید:  ویزای کاری ترکیه

وکیل برای کارآفرینی در ترکیه
وکیل برای کارآفرینی در ترکیه

مشاوره حقوقی جهت کارآفرینی در ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق کارآفرینی را بدون کمک به وکیل هم می توان انجام داد اما باید بدانید ممکن است موانع و خطرات متعددی در مسیر شما پدیدار شوند که سرمایه و آینده شغلیتان را به خطر بیاندازند. با کمک وکیل مهاجرت به ترکیه می توانید در زمینه تنظیم بیزینس پلن، انجام امور اداری ثبت شرکت، تنظیم قرارداد با سایر شرکا، تنظیم اساسنامه و حتی اخذ مجوز اقامت همکاری نمایید. همچنین حضور وکیل به تمام توافقات و امور شما رنگ و بویی قانونی و مطمئن می بخشد که در آینده به مشکلی برنخورید. همچنین وکیل مهاجرت به ترکیه می تواند به جای شما و در صورت عدم حضور شما تمام امور مربوطه را پیگیری نموده و در نهایت به سرانجام برساند. برای این امر شما می توانید با گروه وکلای لاهه همکاری نمایید.

سوالات متداول

پروسه مهاجرت به ترکیه از این طریق ممکن است ۶ ماه تا ۱ سال زمان ببرد.

در ابتدا برای شما ویزای ۲ ساله صادر می شود که درصورت موفقیت در ثبت شرکت و ادامه فعالیت تمدید نیز می شود.

هزینه های این پروسه با توجه به شرایط و نوع کارآفرینی شما متفاوت است اما باید هزینه های مثل سرمایه اولیه شرکت، هزینه خرید یا اجاره اقامتگاه و محل شرکت، هزینه مشاوره با وکیل و… را لحاظ کنید.

بله این کشور برای  خانواده افرادی که با مهاجرت سرمایه گذاری به ترکیه سفر کرده اند ویزای همراه صادر می کند.

حداقل تمکن مالی برای مهاجرت سرمایه گذاری از این طریق به میزان سرمایه شرکت و تامین هزینه های زندگی شما می باشد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
ثبت شرکت در اسپانیا
نوشتهٔ بعدی
پیکاپ ویزا یعنی چه؟

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button