پیکاپ ویزا یعنی چه؟

پیکاپ ویزا

پیکاپ ویزا یکی از مراحل مهاجرت شما به کشورهایی است که در ایران سفارت ندارند. اگر قصد سفر به آمریکا، کانادا و یا کشورهایی که در ایران سفارت ندارند را داشته باشید می بایست برای انگشت نگاری و احراز هویت و تحویل مدارک به کشورهای همسایه سفر کنید. برای دریافت ویزا نیز طی کردن این مرحله الزامی است. در اینجاست که نقش پیکاپ ویزا مشخص می شود. در ادامه با کمک وکیل اخذ ویزا درخصوص پیکاپ صحبت می کنیم.

پیکاپ ویزا چیست؟

پیکاپ ویزا یعنی شما برای دریافت ویزای خود نیازی به سفر به کشورهای همسایه ندارید. بگذارید از ابتدا شروع کنیم. تصور کنید که قصد مهاجرت به آمریکا را دارید. روش مهاجرتتان را انتخاب کردید. از ابتدا تا زمان وقت سفارت هزینه های زیادی را متحمل شده اید و برای حضور در سفارت هم باید برای سفر به کشورهای همسایه آماده شوید. بعد از سفر و حضور در سفارت پس از گذشت مدتی نتیجه درخواست شما اعلام خواهد شد. برای اخذ ویزا باید مجددا به سفارت بروید. برای اینکار سفری دوباره پیش رو خواهید داشت که هزینه ای دو چندان را برایتان بوجود می آورد. پیکاپ ویزا یکی از خدماتی است که برخی کارگزاری ها، وکلا و موسسات ارائه می دهند. این افراد از سمت شما وکالتی می گیرند مبنی بر اینکه ویزای شما را از سفارت بگیرند و برایتان ارسال کنند.

راه های پیکاپ ویزا

برای پیکاپ ویزا چند راه وجود دارد. اولین راه این است که پاسپورت خود را به یک شخصی بسپارید و به وی وکالت دهید تا به جای شما به کشور مقصد سفر کرده و ویزایتان را بگیرد و برگردد. دومین راه این است که با موسسات و وکلا برای این مهم همکاری نمایید. در اینصورت نیز ممکن است موسسات و وکلا خودشان شخصی را برای گرفتن ویزایتان بفرستند یا ممکن است شعبه و دفتر فعالی که در کشور مقصد دارند پیکاپ ویزا را برای شما انجام دهند. در هر حالتی موضوع خیلی مهم این است که یک سری نکات را رعایت کنید که در ادامه شرح می دهیم.

بیشتر بدانید:  مراحل اخذ ویزا

نکات مهم  در رابطه با استفاده از این خدمات

برای پیکاپ ویزا چه نکاتی را باید رعایت کنم؟ پیکاپ ویزا مسئله خیلی مهمی است و اخلال در روند آن می تواند برنامه سفرتان را دچار مشکل کند. در نتیجه به نکات زیر توجه کنید:

  • حتما از وکیل بعد از تحویل پاسپورت و مدارک رسید بگیرید.
  • انعقاد قرارداد یادتان نرود. (پیکاپ ویزا را ترجیحا در چهارچوب قانونی قرار دهید)
  • برای پیکاپ ویزا به ساعت و روزهای کاری سفارت کشور مقصد توجه کنید.
  • قبل از وکالت به اشخاص برای پیکاپ ویزا، چک کنید که تحویل مدارک نیازمند گرفتن وقت سفارت است یا خیر.
  • قبل از هر اقدامی با وکیل اخذ ویزا مشورت کنید و مدارک کاملی را در اختیار فرد مقابلتان قرار دهید تا نقص مدارک مانعی برای پیکاپ ویزا نباشد.

مزایای پیکاپ ویزا

چرا خودم برای دریافت ویزا نرم و برای پیکاپ ویزا به فرد دیگری وکالت دهم؟

  • جلوگیری از اتلاف وقت
  • جلوگیری از اتلاف هزینه
  • سپردن کار به شخصی که در این مسیر مهارت دارد.
  • جلوگیری از از بین رفتن انرژی مسافر در روزهای شلوغ نزدیک به سفر و مهاجرت

پیکاپ ویزا چقدر هزینه دارد؟

مهمترین هزینه پیکاپ ویزا، حق الزحمه و حق الوکاله فردی است که قرار است این مهم را برایتان انجام دهند. این هزینه با توجه به کشور مقصد و همچنین وظایف و شرایطی که بر عهده طرف مقابلتان گذاشته اید مشخص خواهد شد.

بیشتر بدانید:  اعتراض به ریجکتی ویزا

وکیل پیکاپ ویزا
وکیل پیکاپ ویزا

وکیل برای پیکاپ ویزا

در بین نکته هایی که برای پیکاپ ویزا گفتیم یادآور شدیم که به هر فردی برای این کار مهم اعتماد نکنید و قراردادتان را از شفاهی بودن خارج کنید و در چهارچوب قانونی و کتبی قرار دهید. خیلی مهم است که ویزا به موقع و قبل از زمان سفر به دستتان برسد و مانعی در این زمینه بوجود نیاید. به همین خاطر بهتر است امورتان را به افراد با تجربه و متخصص بسپارید. شما می توانید برای پیکاپ ویزای آمریکا و کانادا و سایر کشورها با گروه وکلای بین المللی لاهه همکاری نمایید.

سوالات متداول

هزینه این امر متناسب با کشور مقصد و وظایف نماینده شما مشخص خواهد شد.

گرفتن ویزا از سفارت با توجه به سفر به خارج از کشور ممکن است تا یک هفته نیز زمان ببرد. بهتر است در این خصوص با نماینده خود به توافق برسید.

پیکاپ ویزا برای کشورهایی لازم است که در ایران سفارت ندارند. مشهورترین آن ها آمریکا و کانادا می باشند.

مهمترین مدرک برای این امر پاسپورت، فرم وکالت، مدارک انگشت نگاری و سایر مدارکی است که توسط سفارت ها اعلام می شود.

یکی از راه ها این است که شخصا به کشورهای همسایه سفر کنید و ویزایتان را دریافت کنید و راه دیگر این است که برای پیکاپ ویزای آمریکا با یک نماینده، موسسه وکیل یا و… همکاری نمایید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
کارآفرینی در ترکیه چه شرایطی دارد؟
نوشتهٔ بعدی
بهترین دانشگاه های امارات

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button