ویزای کاری

ویزای کاری

ویزای کاری ؛ مجوزی که متقاضیان کار در خارج از کشور سعی در اخذ آن دارند، موضوعی است که وکیل مهاجرت گروه وکلای لاهه به آن پرداخته است. ویزای کاری چیست؟ انواع آن کدام است؟ شرایط دریافت ویزای کار چگونه است و چه مدارکی لازم دارد؟ برای اخذ ویزای کاری از کجا شروع کنیم؟ چگونه ویزای کاری بگیریم؟ مزایا و معایب آن چیست؟ برای رسیدن به پاسخ تمامی سوالات، تا آخر این مطلب ما همراه باشید.

ویزای کاری چیست؟

ویزای کاری مجوزی است که به نیروی کار متخصص و دارای مهارت جهت کار در خارج از کشور اعطا می گردد. ویزای کاری یکی از راه های مهاجرت و اقامت در کشورهای خارجی می باشد. هنگامی که شما قصد دارید در خارج از کشور به کاری مشغول شوید بدوا باید  ویزای کاری آن کشور را اخذ کنید.

در حالت کلی ویزاها یا مهاجرتی هستند یا غیر مهاجرتی. در ویزای مهاجرتی متقاضی قصد اقامت بلند مدت در کشور مورد نظر خود را دارد. اما در ویزای غیر مهاجرتی مثل ویزای کار توریستی که متقاضی برای یک دوره مشخص معمولا کوتاه مدت به کشور مورد نظر رفته و پس از سپری شدن مدت مشخص شده به کشور خود باز می گردد.

  • نکته: کسی که مجوز کار از کشوری دریافت می نماید می بایست قبل از انقضا تاریخ مجوز خود، آن را تمدید کرده و یا به کشور خود مراجعت نماید.

از اهداف و منافع صدور ویزای کاری توسط کشورها می توان به جذب نیروی متخصص و ماهر با کمترین هزینه، توسعه اقتصادی و جمعیتی، تامین منابع انسانی مورد نیاز و همچنین توسعه فرهنگی و اجتماعی شان اشاره نمود.

اخذ ویزای کاری
اخذ ویزای کاری

انواع ویزای کاری کشورها

وکیل اخذ ویزا بیان می دارد: ویزای کاری در کشورهای مختلفت انواع گوناگونی دارد. ویزای کار تحت عناوین مختلفی ارائه می گردد. ویزای کار از طریق ثبت شرکت، ویزای کار از طریق مهارت که به نام ویزای کار اسکیل Skill Worker معروف است، ویزای کار جاب آفر Job Offer، ویزای کارJob Seeker، انواع ویزای کار استرالیا، ویزای کار کانادا، ویزاهای کاری آلمان و غیره از نمونه ویزاهای کاری کشورهای مختلف هستند. لذا هر کشوری مطابق با شرایط اقتصادی، ساختار، شرایط  و نیاز های خود، انواع متفاوتی از ویزای کاری را برای متقاضیان کاردر نظر گرفته است.

ویزای کاری جاب آفر Job Offer

ویزای کاری جاب آفر بدین شکل است که شما برای پیدا کردن کار مناسب، باید  از طرق مختلف مثل مکاتبات با کارفرمایان، موسسات، کارخانه های خارجی، سایت های کاریابی و … اقدام نمایید. پس از آن  مدارک تان را برایشان ارسال می کنید و اگر شرایط تان مناسب بود آن کارفرما برای استخدام شما درخواست خود را به مراجع ذی صلاح اعلام می نماید. نیاز شغلی کارفرما به مدت ۳ ماه آگهی می شود و اگر تا سه ماه در آن کشور کسی برای بر عهده گرفتن آن شغل اعلام آمادگی نکرد، به کارفرما اجازه می دهند با شما قرارداد منعقد نموده و برای شما دعوتنامه ارسال نماید تا بتوانید ویزای کاری را اخذ نمایید.

  • نکته: اگر قصد دریافت ویزای کاری از یکی از کشورهای اتحادیه اروپا را دارید کارتان کمی سخت تر است  چون آگهی مربوطه شامل کل کشورهای اتحادیه اروپا می شود و اولویت برای آن شغل علاوه بر کشور مورد نظر با متقاضیان برای آن کار در کل اروپا خواهد بود و اولویت بعد، جذب نیرو خارج از اروپا قرار می گیرد.

ویزای کاری جاب سیکر Job Seeker

ویزای کاری جاب سیکر به شما این اجازه را می دهد تا بتوانید در مدت مشخص در کشور مقصد کار مورد نظر با تخصص خود را پیدا کنید. اعتبار این ویزا معمولا کمتر از ۶ ماه می باشد و به معنای دریافت اقامت نیست بلکه تنها می توانید شغل مورد نظر خود را جست و جو نمایید. اگر در مدت زمان تعیین شده موفق به پیدا کرن کار مورد نظر خود شدید، باید به اداره مهاجرت این کشور مراجعه نموده و آن را اعلام نمایید که پس از طی نمودن روند اداری مربوطه به شما اجازه کار بصورت موقت داده خواهد شد تا مشغول به کار شوید.

شرایط اخذ ویزای کاری
شرایط اخذ ویزای کاری

شرایط دریافت ویزای کار

  • شرایط سنی برای اخذ ویزای کار

بازه سنی مناسب برای اخذ ویزای کاری بین ۱۸ تا ۴۰ سال است. معمولا برای افراد بالای سن ۴۰ سال ویزای کاری صادر نمی شود و یا به ندرت این اتفاق خواهد افتاد. اما گاهی ممکن است برای افراد زیر ۱۸ سال تحت شرایطی ویزای کار صادر گردد که آن نیز بستگی به قوانین کار کودکان در کشور مقصد دارد که بسیار محدود است.

  • دریافت دعوت نامه کاری معتبر

ویزای کاری در برخی از کشورها نیازمند عوتنامه ای معتبر است. در این دعوتنامه کاری باید  اطلاعات هویتی شما درج شود و کلیه شرایط مثل سمت شما، دستمزد، طول مدت قرارداد، محل کار و … مشخص باشد و در کشور مربوطه ارگانی معتبر مثل شهرداری و یا نهاد های دولتی آن را تایید کرده باشند.

  • کمبود نیروی کار متخصص

یک از شروط اصلی جهت صدور  ویزای کار، کمبود نیروی کار ماهر در کشور مقصد است. چرا که اولویت در جذب نیرو با نیرو های بومی می باشد و همانطور که در مطالب بالا خواندید در ابتدا نیروهای داخلی را اولویت قرار می دهند و در صورتی که در استخدام نیروی داخلی موفق نشدند اقدام به جذب نیرو از خارج کشور می کنند.

  • آشنایی با زبان کشور مورد نظر

مدرک زبان یکی از شرایط مهم اخذ ویزای کاری می باشد. جهت کار در یک کشور خارجی تسلط به زبان ملی آن کشور امری بدیهی است. انتظار نداشته باشید با زبان فارسی بتوانید در یک کشور دیگر کاری مناسب پیدا کنید. حتی اگر بتوانید به زبان های متعددی صحبت کنید شانس اخذ ویزای کاری شما بیشتر خواهد شد و به راحتی می توانید با محیط زندگی و کاری خود ارتباط موثر برقرار کنید.

  • سابقه کار و یا مدارک تحصیلی مرتبط با شغل مورد نظر

جهت اخذ ویزای کاری داشتن سابقه کار مرتبط و یا رشته تحصیلی مرتبط یکی از اصلی ترین شرایط موجود می باشد که تا حد زیادی شانس شما را بالا خواهد برد. شما به تخصصی که دارید می توانید در شغلی فعالیت کنید که در آن تبحر دارید و علاقه مند نیز هستید. این موضوع سبب پیشرفت شما در کار و ایجاد رزومه قوی جهت کار در سایر کشور های دیگر نیز می گردد.

  • خروج از کشور مقصد پس از اتمام اعتبار ویزای کار

کسانی که ویزای کاری کشوری را دریافت میکنند می بایست بلافاصله پس از پایان اعتبار ویزای خود، نسبت به تمدید آن اقدام کنند. در غیر این صورت باید  آن کشور را ترک نمایند. نکته ای که لازم است بدانید در برخی کشورها پس از مدت زمان مشخصی از اشتغال در کشور مورد نظر می توانید به طور دائم اخذ اقامت کنید.

  • سلامت جسمی و روحی متقاضی ویزای کار

جهت اخذ ویزای کاری دارا بودن سلامت جسمی و روحی یکی از شروط لازم می باشد. لذا باید معاینات پزشکی لازم را انجام دهید  و پرونده تاییده کننده سلامت خود را به همراه داشته باشید.

  • نداشتن سوء پیشینه

اگر شما  سوء پیشینه  داشته باشید، شرایط دریافت ویزای کاری را نخواهید داشت.

از عمده ترین کشورهایی که ویزای کاری ارائه می دهند می توان به کشورهای آلمان، استرالیا، کانادا، نیوزلند، کره جنوبی، سنگاپور، نروژ و سوئد اشاره نمود.

مزایای اخذ ویزای کاری

  • یکی از مزیت های مهم اخذ ویزای کاری امکان اقامت دائم در آن کشور است. اگر بتوانید کاری ثابت پیدا کنید و ویزای خود را تمدید نمایید بعد از مدتی می توانید به دریافت اقامت دائم هم در آن کشور امیدوار باشید.
  • وقتی ویزای کاری دریافت می کنید خب پس در بدو ورود شغل و درآمدی هم خواهید داشت و تا حدودی نگرانی بابت هزینه های خود ندارید.
  • در مدت زمانی کوتاهی پس از اشتغال در کشور مقصد می توانید جهت دریافت اقامت برای اعضای خانواده خود اقدام کنید، برای همسر شما نیز امکان کار کردن فراهم می شود. پس از اینکه مدتی از اقامت خانواده شما گذشت.
  • جهت اخذ ویزای کاری شما نیازی به تمکن مالی ندارید.
  • رفاه اجتماعی، امکانات پزشکی و بهداشت، فرصت ارتباط با فرهنگ های دیگر، حضور در بازار کار بین المللی، درآمد بالاتر و البته ارزی … از مزایای اخذ ویزای کاری می باشد.

مدارک لازم برای ویزای کار

از جمله مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار می توان به موارد ذیل اشاره نمود که مدارک مذکور می بایست به زبان کشور مورد نظر ترجمه رسمی گردد.

  • اصل و کپی پاسپورت و مدارک شناسایی مثل شناسنامه و کارت ملی
  • سوابق و مدارک تحصیلی
  • روزمه، سوابق شغلی، مهارت های خاص
  • گواهی سوء پیشینه متقاضی
  • عکس رنگی جدید
  • گواهی سلامت پزشکی
  • رزرو هتل و بلیط پرواز
  • گواهی تمکن مالی
  • مدارک زبان
  • توصیه نامه کارفرمای قبلی در صورت وجود
  • بیمه سلامت معتبر از یک شرکت خارجی
  • سوابق بیمه کاری در صورت وجود

هزینه اخذ ویزای کار

برای اطلاع دقیق از هزینه ویزای کاری باید به سایت سفارت ها مراجعه کنید تا از هزینه دقیق آن مطلع شوید  اما به طوری تقریبی هزینه ویزای کار در کشورهای عضو شینگن، ۶۰ یورو و برای کانادا حدود ۲۴۰ دلار  می باشد.

بیشتر بدانید:  وقت سفارت (فوری و تضمینی)

وکیل برای اخذ ویزای کاری
وکیل برای اخذ ویزای کاری

وکیل برای اخذ ویزای کاری

متقاضیان کار در خارج از کشور در سراسر دنیا به خصوص کشور عزیزمان ایران به شدت رو به افزایش است و بسیارند کسانی که قصد اخذ ویزای کاری را دارند و نمی دانند از کجا باید شروع کنند.

گروه وکلای بین المللی لاهه با سابقه چندین ساله بستری مناسب جهت جویندگان کار در سایر کشورها را ایجاد کرده و با بررسی شرایط متقاضیان بهترین گزینه مهاجرت کاری را پیش روی آن ها قرار می دهد.

وکلا و مشاوران متخصص و معتبراین مجموعه  در کلیه مراحل اخذ ویزای کاری (از یافتن شغل مناسب، مکاتبه با کارفرما، آماده سازی مدارک، وقت سفارت و … تا اخذ ویزای کاری) نظرتان همراهتان خواهد بود.

سوالات متداول

بله شما پس از مدتی کار کردن در کشور مقصد می توانید برای اخذ اقامت دائم آن کشور اقدام کنید.

بله در اکثر کشورها باید دارای مدرک زبان باشید. مدرک زبان لازمه کار شما در کشور مقصد است و تسلط به زبان کشور مقصد و مدرک آن تاثیر زیادی در روند پرونده شما دارد.

کشورهای کانادا، آلمان، استرالیا، نیوزلند، هلند، اوکراین و … از جمله بهترین کشورها برای اشتغال و مهاجرت کاری می باشند.

ویزای کاری معمولا به افرا ۱۸ الی ۴۰ سال تعلق می گیرد لکن اشخاص سن پایین و متخصص از شانس بیشتری برای اخذ ویزای کاری برخوردارند.

شما می توانید با کارشناسان متخصص مهاجرتی گروه وکلای بین المللی لاهه تماس بگیرید تا با صفر تا صد اخذ ویزای کاری کشور مورد نظرتان آشنا شوید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مهاجرت خویشاوندی به اوکراین
نوشتهٔ بعدی
ویزای شینگن و انواع آن

دیگر مطالب این دسته بندی

۶ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • درود
    مهلت ویزای کار صادر شده کلا چقدر است؟
    (ایا قانون مدت زمان ویزای کار در تمام کشورهای مختلف یکیست یا فرق دارد ؟)

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۶ تیر ۱۴۰۲ ۰۹:۲۰

      سلام وقت شما بخیر مدت زمان ویزای کاری متفاوت است و بستگی پارامترهای مختلفی نظیر کشور مقصد، مدت قرارداد کاری و… دارد.

  • سلام. من میخوام ویزا کاری بگیرم. هزینه صدور ویزا چقدر است؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ ۰۹:۳۶

      سلام و درود. دوست عزیز هزینه اخذ ویزا کاری با توجه به قوانین کشور مورد نظر متفاوت خواهد بود و به صورت کلی هزینه مشخصی را نمی توان ذکر کرد.

  • سلام برای مهاجرت کاری سابقه کاری الزامیه؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۲۱:۱۰

      درود بر شما
      برای مهاجرت کاری باید دارای سابقه باشید تا بتوانید در رشته تخصصی خود فعالیت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button