ویزای همراه چه کاربردی دارد؟ خانواده افرادی که مهاجرت کرده اند از طریق اخذ ویزای همراه می توانند به ایشان ملحق شوند. این ویزا که با نام ویزای پیوست خانواده نیز شناخته می شود محبوبیت زیادی دارد. باید بدانیم تنها راه مهاجرت خانواده تان اخذ ویزای همراه نیست اما بهترین راه است. دلیل صدور ویزای همراه به اهمیت نزدیک بودن اعضا خانواده به یکدیگر و همچنین اهمیت خانواده در جوامع اجتماعی بر می گردد. صدور ویزای همراه چه شرایطی دارد؟ چه افرادی می توانند برای دریافت ویزای همراه اقدام کنند؟ کدام کشورها ویزای همراه صادر می کنند؟ برای مهاجرت تحصیلی هم می توان ویزای همراه گرفت؟ ویزای همراه چه تفاوتی با مهاجرت خویشاوندی دارد؟ هزینه صدور ویزای همراه چقدر است؟ به همراه وکیل اخذ ویزا به این سوالات در ادامه پاسخ می دهیم.
ویزای همراه چه شرایطی دارد؟
ویزای همراه برای خانواده افرادی که به کشورهای خارجی مهاجرت می کنند صادر می شود. این ویزا با اهداف حفظ بنیان خانواده و کاهش دغدغه های مهاجران به دلیل دوری از عزیزانش صادر می شود. البته در برخی کشورها قوانین متفاوتی برای اعطا ویزای همراه وضع شده اند که در ادامه آن را بررسی می کنیم. برای دریافت ویزای همراه مهمترین شرط این است که فرد از افراد درجه یک خانواده همچون مادر، پدر، همسر و فرزند باشد. مواردی که در ادامه به آن اشاره می کنیم شرایط عمومی دریافت ویزای همراه هستند.
- متقاضی و همراه وی تمکن مالی کافی برای ساپورت هزینه های زندگیشان را داشته باشند.
- یکی از اصلی ترین شرایط دریافت ویزای همراه این است که همراه از اعضای درجه یک متقاضی به خصوص همسر و فرزند وی باشد.
- تکمیل فرم های درخواست ویزای همراه توسط متقاضیان دریافت این نوع از ویزا یکی دیگر از شرایط صدور ویزای همراه است.
از کدام کشورها می توان ویزای همراه گرفت؟
همانطور که پیش تر اشاره کردیم ویزای همراه در کشورها تعریف یکسانی دارد اما قوانین هر کشور در جزئیات کمی متفاوت می شود.
مهاجرت به انگلستان با ویزای همراه
ویزای همراه انگلستان در مهاجرت تحصیلی به انگلستان برای افراد زیر ۱۲ سال برای تحصیل در مدارس انگلستان و همچنین برای دانشجویانی که طول دوره آن ها بیش از ۶ ماه است صادر می شود اما به طور کلی صدور ویزای همراه در مهاجرت تحصیلی این کشور دشوار بنظر می رسد. افراد می توانند با گذشتن مدتی از اقامتشان می توانند در مهاجرت کاری، سرمایه گذاری و… نسبت به درخواست برای ویزای همراه خانواده شان اقدام کنند.
ویزای همراه اسپانیا
ویزا همراه اسپانیا در ۳ حالت برای افراد صادر می شود:
- فرد ویزای تحصیلی داشته باشد.
- بلو کارت گرفته باشد.
- از یکی از کشورهای اتحادیه اروپا مجوز اقامت طولانی بگیرد.
ویزای همراه آمریکا
ویزای همراه آمریکا برای مهاجران تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری صادر می شود. با توجه به نوع مهاجرت متقاضی، نوع ویزای همراه خانواده وی نیز متفاوت خواهد بود. برای مثال ویزای همراه سرمایه گذاری آمریکا EB5 نام دارد.
ویزای همراه کانادا
این ویزا به خانواده به خصوص همسر و فرزندان دارنده ویزای کانادا تعلق می گیرد. دارندگان ویزای دانشجویی، کاری، سرمایه گذاری و … می توانند نسبت به ویزای همراه برای خانواده خود اقدام کنند البته باید بدانید که دریافت ویزای همراه سخت بوده و شرایط ثابتی نیز دارد.
مهاجرت به فرانسه با ویزای همراه
ویزای همراه فرانسه برای افرادی که فرانسه از طریق تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری مهاجرت کرده اند صادر می شود. تنها نکته این است که دانش آموزان زیر ۱۸ سال که در فرانسه تحصیل می کنند نمی توانند برای ویزای همراه درخواست دهند. هزینه و زمان مورد نیاز برای این امر به قوانین مهاجرتی فرانسه بر می گردد.
اعتراض به ریجکتی ویزای همراه
اعتراض به ریجکتی ویزا زمانی معنا پیدا می کند که سفارت با درخواست ویزای شما مخالفت کند. سفارت ها در یک نامه که در حال حاضر از طریق ایمیل به متقاضی ارسال می شود. در این نامه دلیل ریجکت شدن ذکر شده که مطابق آن شما می توانید در بازه تعیین شده اعتراض کنید. برای ویزای همراه نیز قابلیت اعتراض پیش بینی شده است و شما در بازه ذکر شده می توانید نسبت به آن نامه اعتراضی تنظیم کنید. گروه وکلای لاهه با سابقه درخشان در زمینه پرونده های ریجکتی ویزا آماده خدمت رسانی به شما هستند.
واجدین شرایط
چه افرادی می توانند ویزای همراه بگیرند؟ وکیل مهاجرت در پاسخ به این سوال بیان می دارد: (پاسخ این سوال به قوانین هر کشور برمی گردد برای مثال ممکن است یک کشور فقط به همسر و فرزند متقاضی ویزای همراه بدهد اما برخی کشورها علاوه بر همسر و فرزندان به فرزندخوانده، پدر و مادر و حتی پدربزرگ و مادربزرگ فرد نیز ویزای همراه صادر می کند. برای اطلاع از واجدین شرایط دریافت ویزای همراه باید به اطلاعیه ها و قوانین سفارت هر کشور مراجعه کنید.
هزینه صدور ویزای همراه
ویزای همراه نیز همچون سایر ویزاها هزینه دارد یعنی برای درخواست ویزای همراه باید به سفارت مبلغ مشخصی بپردازید اما این هزینه در هر سفارت متفاوت است. این تفاوت به قوانینی بر میگردد که هر کشوری به صورت مجزا وضع کرده است برای مثال هزینه صدور ویزای همراه اسپانیا ۸۰ یورو است که ممکن است این رقم در ویزای همراه آمریکا کمتر یا بیشتر باشد. برخی کشورها نیز ممکن است هزینه ای بابت دریافت ویزای همراه دریافت نکنند.
تمکن مالی مورد نیاز برای ویزای همراه
تمکن مالی مدرکی است که به سفارت ثابت می کند که شما توانایی کافی برای پرداخت هزینه های زندگی خود در کشور مقصد را دارید اما در فرآیند دریافت ویزای همراه سوال این است که چه کسی باید برای ویزای همراه تمکن مالی ارائه دهند؟ تمکن مالی مورد نیاز برای دریافت ویزای همراه باید توسط متقاضی ارائه شود یعنی فرد مقیم خارج از کشور باید به سفارت ثابت کند که توانایی ساپورت مالی همراه خود را دارد.
مراحل دریافت ویزای همراه
۱) مهاجرت یکی از اعضا خانواده و دریافت مجوز کار یا تحصیل در کشور مقصد.
۲) درخواست ویزای همراه از طرق سفارت
۳) تکمیل فرم ویزای همراه و پرداخت هزینه
۴) آماده کردن مدارک مورد نیاز و حضور در سفارت در زمان تعیین شده
۵) انتظار برای اعلام نتیجه.
۶) درصورت موافقت با درخواست، سفر به کشور مقصد
۷) درصورت مخالفت و تمایل، اعتراض به ریجکتی ویزای همراه.
تفاوت ویزای همراه با مهاجرت خویشاوندی
واجدین شرایط برای دریافت ویزای همراه با مهاجرت خویشاوندی متفاوت است در ویزای همراه واجدین شرایط خاص تر هستند و در برخی مواقع به همسر و فرزند خلاصه می شوند اما در مهاجرت خویشاوندی ممکن است برادر و خواهر نیز بتوانند از طریق دعوتنامه مهاجرت کنند. فرد مقیم خارج از کشور با اجازه اقامت موقت مثل مجوز تحصیلی نیز می تواند برای خانواده خود ویزای همراه درخواست کند اما در مهاجرت خویشاوندی و دعوتنامه در بسیاری از کشورها لازم است تا مدت زیادی از اقامت فرد در کشور مورد نظر گذشته باشد.
دارندگان ویزای همراه اجازه اشتغال و تحصیل دارند؟
پاسخ این سوال هم به قوانین کشورها بر می گردد در برخی کشورها مثل انگلستان دارندگان ویزای همراه که با فرزند زیر ۱۲ سال خود به انگلستان سفر می کنند اجازه کار و تحصیل ندارند بلکه فقط باید به امور فرزند خود رسیدگی کنند. در برخی کشورها نیز دارندگان ویزای همراه با مجوز کار و تحصیل یا بدون این مجوز می توانند مشغول به کار و تحصیل شوند.
چه زمانی میتوان برای ویزای همراه درخواست داد؟
در برخی کشورها می توان همزمان با درخواست برای ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایه گذاری درخواست ویزای همراه نیز ارائه داد اما در بعضی کشورها لازم است تا فرد در کشور مقصد حضور یابد و مدتی از زمان اقامت او بگذرد. یک راه میانبر نیز در بعضی کشورها برای پیوست به عضوی از خانواده وجود دارد و آن این است که پس از حضور در کشور مورد نظر از طریق ویزای توریستی برای مجوز کار درخواست دهید و اقامت موقت و توریستی خود را به اقامت بلند مدت تبدیل کنید.
مدارک مورد نیاز
۱) مدارک شناسایی همچون شناسنامه و پاسپورت
۲) گواهی تمکن مالی
۳) تکمیل فرم درخواست ویزا و پرداخت هزینه
۴) مدارک اثبات کننده ازدواج
۵) مدارک اثبات کننده رابطه فرزندی
۶) بیمه
۷) آزمایش های پزشکی
۸) گواهی عدم سوپیشینه
با گروه وکلای لاهه به خانواده خود بپیوندید!
اخذ ویزای همراه خود پروسه طولانی دارد که در برخی کشورها سختگیری زیادی نسبت به آن صورت می گیرد. شما اگر بخواهید برای ویزای همراه کشورها اقدام کنید لازم است تا از قوانین مهاجرتی و همچنین مراحل و مدارک مورد نیاز مطلع شوید. اطلاع از تمام قوانین و پیچیدگی های مسیر برای افرادی که در این راه قرار نگرفته اند نا ممکن بنظر می رسد. شما می توانید با استفاده از تخصص و تجربه وکیل مهاجرت گروه وکلای لاهه ویزای همراه بگیرید و مهاجرت کنید. گروه وکلای لاهه در تهران، در زمینه مهاجرت به خارج از کشور متناسب با شرایط شما، اخذ ویزای همراه، اعتراض به ریجکتی ویزا و … فعالیت می کنند.
سوالات متداول
این ویزا در بازه های ۳ هفته تا ۱ ماه و نیم صادر می شود. اما ممکن است این پروسه متناسب با کشور مقصد شما متفاوت شود.
خیر ویزای همراه مختص اقوام درجه یک می باشد و به دایی، عمه، عمو و سایر اقوام تعلق نمی گیرد.
این ویزا در برخی کشورها به همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال یا ۱۸ سال تعلق می گیرد اما برخی کشورها برای والدین نیز ویزای همراه صادر می کنند.
اولین مرحله درخواست ویزای همراه مهاجرت یکی از اعضای خانواده شما می باشد پس از آن شما با ارائه مدارک به سفارت و پرداخت هزینه می توانید نسبت به دریافت این ویزا اقدام کنید.
بله بسیاری از کشورها این ویزا را تنها برای مسیرهای مهاجرتی خاصی صادر می کنند برای مثال کشور ایتالیا به همراهان دارندگان ویزای تحصیلی خود ویزای همراه نمی دهد.