مهاجرت کاری به ترکیه

مهاجرت کاری به ترکیه

مهاجرت کاری به ترکیه با توجه به نیاز این کشور به نیروی کار متخصص در برخی مشاغل در یک سال اخیر توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. مهاجرت کاری به ترکیه چه شرایطی دارد؟ اخذ ویزای کاری ترکیه چقدر هزینه دارد؟ شرایط مهاجرت کاری به ترکیه چیست؟ درآمد مشاغل مختلف در ترکیه چقدر است؟ یکی از راه های مهاجرت به ترکیه مهاجرت کاری و در نهایت اخذ ویزای کاری ترکیه است که توانایی مالی آنچنانی نیز ندارد و افراد پس از ورود به ترکیه مشغول به کار می شوند و درآمد کسب می کنند. جزئیات مهاجرت به ترکیه از طریق کار را در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم و به تمام سوالات شما پاسخ خواهیم داد.

مهاجرت کاری به ترکیه چه شرایطی دارد؟

مهاجرت کاری به ترکیه به دلیل فاصله کوتاه این کشور با ایران و همچنین مناسبات فرهنگی مشابه با مردمان ایران برای افراد بسیار ساده تر از مهاجرت کاری به کشورهای اروپایی و آمریکایی است هرچند که ممکن است مزایای کمتری نیز نسبت به این کشورها داشته باشد. با محبوبیت ترکیه به عنوان یکی از قطب های گردشگری خاورمیانه، بازار کار این کشور نیز به طرز شگفت انگیزی با روند صعودی مواجه شد اما همچنان نرخ بیکاری در این کشور بالا است که همین امر نیز موجب می شود که افراد کشورهای اروپایی را برای مهاجرت کاری انتخاب کنند در نتیجه بهترین کار این است که قبل از هر اقدامی برای مهاجرت کاری به ترکیه نرخ بیکاری و همچنین شاخص درآمد سالیانه مشاغل مختلف را مورد بررسی قرار دهید.

کشور ترکیه را بیشتر بشناسیم!

برای مهاجرت به ترکیه از طریق اشتغال لازم است تا ابتدا کمی با این کشور و شرایط آن از هر نظری آشنا شویم. کشور ترکیه اخیرا به یکی از قطب های گردشگری تبدیل شده است که اصلی ترین صنعت آن گردشگری است. زبان رسمی این کشور ترکی و پول رایج آن لیر می باشد. کشور ترکیه از نظر جغرافیایی به عنوان یک کشور فرا قاره ای شناخته می شود که بخشی از آن در آسیا و بخشی دیگر در اروپا واقع شده است همین امر موجب شده تا در ترکیه تنوع آب و هوایی و همچنین منابع طبیعی چشم نوازی را شاهد باشیم.

بیشتر بدانید:  ریجکت شدن ویزا

مهاجرت به ترکیه از طریق کار
مهاجرت به ترکیه از طریق کار

مشاغل مورد نیاز در این کشور

وکیل مهاجرت به ترکیه اذعان می دارد: (بنظر می رسد یکی از مهمترین مراحل مهاجرت کاری به ترکیه این است که شما لیستی از مشاغل محبوب و همچنین مورد نیاز این کشور تهیه کنید. بررسی مشاغل مورد نیاز به شما کمک می کند تا بتوانید کمی نسبت به وضعیت اقتصادی و همچنین بازار کار این کشور اطلاعات بدست آورید. رشته های مهندسی، مدریت فروش، مشاغلی همچون امور مالی و… به عنوان مشاغل تخصصی مورد نیاز ترکیه در سال ۲۰۲۱ اعلام شده اند. مشاغل دیگری همچون خیاطی، آرایشگری، فروشندگی و… نیز از مشاغل غیرتخصصی مورد نیاز برای مهاجرت کاری به ترکیه است.)

اقامت کاری ترکیه

مهاجرت کاری به ترکیه از طریق سفر به این کشور و سپس اخذ مجوز از دفاتر مربوط به امور اتباع بیگانه ترکیه انجام می گیرد. مجوزهای کاری ترکیه به ۳ نوع تقسیم می شود که در ادامه توسط وکیل مهاجرت به ترکیه مورد بررسی قرار می گیرد.

۱) مهاجرت کاری به ترکیه با مجوز فیروزه ای

یکی از راه های مهاجرت کاری به ترکیه اخذ مجوز فیروزه ای است. کارت فیروزه ای بالاترین و بهترین سطح از مجوزهای کاری است. افراد با مدارج بالای علمی و سابقه شغلی مناسب می توانند نسبت به دریافت این کارت اقدام کنند. کارت فیروزه ای مجوز دائمی کار در ترکیه است.

۲) مجوز موقت کار در ترکیه

این مجوز برای افرادی است که می خواهند به صورت موقت به ترکیه مهاجرت کنند. مجوز موقت صرفا از طرف کارفرمایان درخواست می شود و برای یکسال در ابتدا صادر خواهد شد. درصورتیکه روند اشتغال شما در ترکیه ارزیابی مثبت داشته باشد مجوز شما برای سال های دیگری تمدید می شود.

۳) اشتغال دائم در ترکیه

یکی دیگر از مجوزهای کاری برای مهاجرت کاری به ترکیه این است که افرادی که در این کشور بیش از ۸ سال زندگی می کنند و یا بیش از ۶ سال بدون هیچ رفت و آمدی در این کشور اقامت دارند اگر بتوانند کار پیدا کنند مجوز کاری دائم و مستقل در ترکیه دریافت می کنند. اگر کمتر از ۶ سال از اقامتشان گذشته باشد مجوز ۳ ساله دریافت می کنند.

درآمد مشاغل مختلف در ترکیه

یکی از عوامل تاثیرگذار بر مهاجرت کاری به ترکیه درآمدی است که مشاغل مختلف در این کشور دارند. علاوه بر نوع شغل میزان تحصیلات نیز می تواند در میزان درآمد شما تاثیر بگذارد. طبیعی است که درآمد مشاغل تخصصی در این کشور نسبت به مشاغل ساده تر کمتر خواهد بود. به همین خاطر باید متناسب با نوع شغل، تحصیلات و توافق با کارفرما درآمد شما مشخص شود برخی مشاغل خاص همچون رشته های مهندسی و یا مدیریت ها درآمد دلاری دارند که در سال ممکن است تا ۴۰ هزار دلار نیز برسد.

مدارک مورد نیاز

  • مدارک شناسایی
  • مدارک تحصیلی مرتبط
  • سوابق کاری
  • مدارک زبان
  • اجاره و یا خرید محل زندگی
  • قرارداد کاری میان متقاضی و کارفرما
  • مدارک تمکن مالی
  • گواهی عدم سوپیشینه

مهاجرت کاری به ترکیه و اخذ ویزای همراه

یکی از دغدغه های اصلی متقاضیان مهاجرت کاری به ترکیه این است که پس از چند سال اقامت در این کشور می توانند برای خانواده خود ویزای همراه بگیرند؟ در بدو ورود به ترکیه افراد نمی توانند برای خانواده خود ویزای همراه بگیرند در نتیجه حداقل باید یک سال از مدت اقامت آن ها در ترکیه بگذرد و با نظر اداره مهاجرت این کشور به خانواده شان ویزای همراه ترکیه تعلق گیرد.

مهاجرت کاری به ترکیه از طریق کاریابی

اولین مرحله مهاجرت به ترکیه پس از مشورت با وکیل مهاجرت، کاریابی است. در ترکیه نیز همچون ایران وبسایت های کاریابی است. مشاغل غیر تخصصی مثل فروشندگی نیازی به مراجعه به سایت های کاریابی نیست و می توانید با رفتن به فروشگاه ها درخواست کار داشته باشید اما برای پیدا کردن شغل های تخصصی باید به سایت های کاریابی یا موسسات کاریابی مراجعه کنید و در نهایت با ارسال رزومه به مشاغل مرتبط با شرایطتان منتظر زمان مصاحبه و همچنین مهاجرت کاری به ترکیه بمانید. برخی از این وبسایت ها عبارتند از:

www.jobsinistanbul.com
www.reed.co.uk/jobs-in-turkey
www.iskur.gov.tr
www.yenibiris.com

تابعیت ترکیه از طریق مهاجرت کاری

مهاجرت کاری به ترکیه برای متقاضیان یک هدف نهایی دارد آن هم چیزی نیست جز تابعیت و اقامت دائم این کشور. حال سوال اینجا است که از طریق مهاجرت کاری می توان اقامت این کشور را بدست آورد؟ بله درصورتیکه پس از مهاجرت کاری به ترکیه بتوانید ۸ سال بدون وقفه در ترکیه مقیم بمانید می توانید برای اقامت دائم ترکیه اقدام کرده و پس از یک سال درخواست تابعیت دهید.

مهاجرت به ترکیه از طریق اشتغال و مراحل آن

۱) اولین مرحله مهاجرت کاری به ترکیه مشورت با وکیل مهاجرت به ترکیه است. مشورت با وکیل مهاجرت به شما کمک می کند تا در ابتدا شرایطتان برای این مسیر مورد بررسی قرار گیرد و پس از آن اطلاعات کافی درخصوص این مسیر به شما ارائه می دهد. وکیل مهاجرت به ترکیه تمام امور مربوط به مهاجرت به این کشور از طریق کار را انجام می دهد.

۲) دومین مرحله کاریابی از طریق وبسایت ها و موسسات کاریابی است. در این مرحله با ارسال رزومه به کارفرما منتظر نظر موسسه و یا کارفرمای مورد نظر می مانید.

۳) درصورتیکه بتوانید در این کشور کار پیدا کنید، می توانید برای مجوز کار این کشور اقدام کنید.

۴) اخذ مجوز کاری ترکیه به صورت الکترونیکی و یا از طریق وکیل مهاجرت به ترکیه به صورت حضوری ممکن است که آخرین مرحله مهاجرت به ترکیه از طریق اشتغال را شامل می شود.

بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل مهاجرت

وکیل برای مهاجرت کاری به ترکیه
وکیل برای مهاجرت کاری به ترکیه

مشاوره با وکیل مهاجرت به ترکیه

مهاجرت کاری به ترکیه نسبت به سایر کشورها ساده تر به نظر می رسد اما به دلیل افزایش هزینه های مهاجرت و همچنین دشواری این مسیر، مشورت با وکیل مهاجرتی بسیار حائز اهمیت است به همین خاطر شما می توانید برای کسب اطلاعات و همچنین پیش بردن امور مهاجرتتان به ترکیه از طریق اشتغال با گروه وکلای لاهه مشورت کنید. گروه وکلای لاهه با تشکیل دپارتمان ورزشی و همکاری با وکلا و مشاورین مهاجرتی متخصص می توانند در زمینه مهاجرت به ترکیه از راه های مختلف، اخذ انواع ویزای ترکیه، خرید ملک و … فعالیت کنند.

سوالات متداول

بله شما می توانید با رعایت شرایطی خاص و از طریق خرید ملک به ترکیه مهاجرت کنید.

بسته به نوع شغل، شرایط شما و نظر ماموران کنسولی این کشور، مدت اعتبار مجوز اقامت کاری این ترکیه متفاوت خواهد بود.

بله برای افرادی که به ترکیه مهاجرت کاری داشته اند پس از حداقل یک سال گذشت از مدت اقامتشان ویزای همراه صادر خواهد شد.

بله وکیل در تمام مراحل مهاجرت کاری به ترکیه فعالیت دارد.

بله شما پس از گذشت ۶ سال از مهاجرت کاری به ترکیه  و اقامت بدون وقفه در این کشور می توانید نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام کنید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مشکلات ثبت نام در دانشگاه های خارج
نوشتهٔ بعدی
اخذ وقت سفارت آمریکا

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button