مهاجرت به ترکیه و روش های آن

مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه به دلیل نزدیکی فرهنگی و همچنین پیشرفت روز افزون اقتصاد و شرایط اجتماعی این کشور، به عنوان مقصد مهاجرت طرفداران زیادی دارد. راه های مشخص و نسبتا آسانی برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد که در ادامه این مطلب به آن اشاره می کنیم. روش های مهاجرت به ترکیه در این مطلب توسط وکیل مهاجرت به ترکیه معرفی می شوند و به صورت مختصر درخصوص آن ها صحبت خواهیم کرد. به طور کلی اگر قصد مهاجرت دارید اما دوری از خانواده و مسافت زیاد کشورهای اروپایی و آمریکا مانع شما می شوند مهاجرت به ترکیه پیشنهاد ما به شما است. این کشور به دلیل فاصله کم با ایران و همچنین روابط دیپلماتیک سیاسی دو کشور مقصد مناسبی برای ایرانیان به شمار می رود.

مهاجرت به ترکیه چرا؟

مهاجرت به ترکیه همانطور که پیش تر اشاره کردیم برای ایرانیان گزینه بسیار مناسبی به شمار می آید. دلیل اینکه کشور ترکیه را مقصد ایده آلی  برای مهاجرت ایرانیان می دانیم چیست؟ ایران کشوری است با فرهنگ غنی که مناسبات فرهنگی نزدیکی با ترکیه به عنوان همسایه خود دارد. وجود این مناسبات فرهنگی موجب می شود تا حس غربتی که برای افراد در زمان مهاجرت وجود دارد بوجود نیاید. مسئله بعدی که برای متقاضیان مهاجرت وجود دارد مسئله مسافت طولانی است که موجب می شود تا نتوانند برای دیدار با خانواده خود و یا انجام امورشان به راحتی به کشور سفر کنند. کشور ترکیه همسایه مرزی ایران بوده و پس از مهاجرت به ترکیه ایرانیان می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن به ایران سفر کنند. از این مسائل بگذریم رشد اقتصادی و اجتماعی ترکیه در سال های اخیر مراکز علمی، بازار کار و بسترهای اقتصادی را نیز تحت تاثیر قرار داده و موجب شده است تا افراد بتوانند از طریق سیاست های بلند مدت این کشور آینده ای درخشان را برای خود رقم بزنند.

راه های مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق راه های مشخصی صورت می گیرد که در ادامه توسط وکیل مهاجرت به ترکیه به اختصار معرفی می شوند.

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری یکی از رایج ترین مسیرهای مهاجرت به ترکیه است. این راه مهاجرت به ترکیه خود به چند دسته تقسیم می شود. خرید اوراق قرضه، خرید ملک در ترکیه، راه اندازی کسب و کار، سرمایه گذاری در شرکت ها، خرید سهام افتتاح حساب بانکی و سپرده گذاری از زیر مجموعه های مهاجرت سرمایه گذاری به ترکیه هستند. هرکدام از این روش ها ممکن است منجر به اعطا تابعیت به متقاضیان شوند در نتیجه شما می توانید متناسب با حداقل سرمایه ای که دارید برای سرمایه گذاری در ترکیه با وکیل مهاجرت مشورت نمایید تا بهترین راه را به شما ارائه دهند.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه

تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور به خصوص ترکیه روز به روز طرفداران بیشتری پیدا می کند که یکی از مهمترین راه های مهاجرت به ترکیه است. شما پس از اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه مجوز اقامت موقت در ترکیه دریافت می کنید. در زمان تحصیل در مقطع کارشناسی نمی توانید کار کنید. اما پس از تحصیل اگر در یک بازه ۶ ماهه موفق به پیدا کردن کار شوید مجوز تحصیلی شما با اعتبار ۳ تا ۵ سال به مجوز کاری تبدیل می شود. تحصیل در ترکیه به دو زبان ترکی و انگلیسی ممکن است اگر قصد تحصیل به زبان ترکی دارید باید آزمون YOS را بگذرانید. امکان دریافت بورسیه ها با توجه به سوابق تحصیلی شما نیز وجود دارد. تحصیل رایگان در دانشگاه های ترکیه از طریق استفاده از بورسیه های تحصیلی که به افراد با سابقه درخشان تعلق می گیرد امکانپذیر است. همچنین متقاضیان مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در دانشگاه های این کشور می توانند با پرداخت ۴ تا ۱۰ هزار دلار سالیانه به تحصیل بپردازند.

بیشتر بدانید:  وکیل مهاجرت

شرایط مهاجرت به ترکیه
شرایط مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

برای ازدواج با شهروندان ترکیه و اخذ اقامت از این طریق لازم است تا طرفین حداقل ۱۸ سال داشته و همچنین واقعی بودن ازدواج خود را ثابت نمایند. اگر قصد ازدواج با یکی از شهروندان ترکیه را دارید باید توجه کنید که این فرد در ترکیه پناهنده نباشد زیرا از این طریق موفق به اخذ اقامت نمی شوید. از طرفی اگر در گذشته ازدواج کرده و جدا شده اید باید از زمان جدا شدن شما ۳۰۰ روز بگذرد. سفارت این کشور به شما ۵ سال مهلت می دهند و از این ۵ سال باید ۳ سال متوالی را در این کشور بگذرانید تا موفق به اخذ اقامت دائم شوید.

مهاجرت به ترکیه از طریق تولد

یکی از راه های مهاجرت به ترکیه تولد فرزند است. دو سیستم اعطا تابعیت از طریق تولد وجود دارد ؛ سیستم خاک و خون. در سیستم خاک مثل کشور آمریکا صرف تولد فرزند به وی تابعیت آن کشور اعطا می شود. اما در کشور ترکیه اعطا تابعیت به نوزاد متولد شده مطابق سیستم خون اعطا می شود و یکی از والدین باید شهروند ترکیه یا مقیم این کشور باشند. تولد فرزند در ترکیه با توجه به هزینه های مناسب و همچنین شرایط ایده آل سیستم درمانی این کشور یکی از بهترین روش های مهاجرت به ترکیه به شمار می آید.

مهاجرت کاری به ترکیه

نرخ بیکاری در کشور ترکیه بالا بوده و همین امر باعث شده است تا افراد کمتری از طریق اشتغال به این کشور مهاجرت کنند. شما باید در قدم اول از یک کارفرما دعوتنامه همکاری دریافت کنید و سپس با ارائه مدارک مقتضی از وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه مجوز بگیرید. در اینصورت مجوز اقامت ۱ ساله برای شما صادر می شود که قابل تمدید است.درصورتیکه بتوانید ۸ سال در ترکیه کار کنید مجوز اقامت موقت شما به دائم تبدیل می شود آمار مهاجرت به ترکیه از طریق کار در سال های اخیر کم شده است با این حال در ترکیه مشاغلی همچون مهندس عمران، IT، بازاریاب، کارگر ساده، مشاغل فروش و… متقاضی زیادی دارد.

مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی

در حال حاضر با توجه به شرایط سیاسی کشورها به خصوص کشور ایران و روابط دیپلماتیکی که میان ایران و سایر کشورهای جهان وجود دارد مسیرهای مهاجرت با مانع روبرو شده است اما آنقدر راه حل برای خروج از کشور به صورت قانونی وجود دارد که نیازی نیست شما جان و مالتان را به خطر بیندازید در نتیجه پیشنهاد گروه وکلای لاهه به شما این است که اگر قصد مهاجرت دارید تنها راه های قانونی را انتخاب کنید و با مشورت با وکیل مهاجرت به ترکیه و تشریح شرایطتان، مسیر مهاجرتی مناسب خود را پیدا کنید.

مهاجرت به ترکیه از طریق دعوتنامه

مهاجرت به ترکیه از طریق دعوتنامه اقوام درجه یک نیز یکی از راه های مهاجرت به ترکیه است که چندان استقبالی از آن نمی شود اما شما می توانید با دعوتنامه اقوام درجه یک خود که مقیم ترکیه هستند به این کشور مهاجرت کنید.

مدارک مورد نیاز

برای مهاجرت به ترکیه اخذ ویزا این کشور ضروری است که از طریق تکمیل فرم درخواست مهاجرت انجام می شود. برای اخذ ویزا ترکیه مدارک زیر را باید ارائه دهید:

  • مدارک شناسایی معتبر مثل پاسپورت و شناسنامه (پاسپورت با حداقل ۲ تا ۳ ماه اعتبار)
  • گواهی تمکن مالی برای همه انواع مهاجرت
  • گواهی پذیرش از دانشگاه یا مدارس برای مهاجرت تحصیلی
  • گواهی دعوتنامه به همکاری برای مهاجرت کاری به ترکیه
  • رزرو بلیط و ووچر هتل
  • عدم سوپیشینه
  • بیمه سلامت
  • بیزینس پلن برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • دو قطعه عکس
  • تکمیل فرم های مربوط به دریافت مجوز اقامت

مراحل مهاجرت به ترکیه

۱) مشورت با وکیل مهاجرت به ترکیه
۲) انتخاب روش مهاجرت
۳) اقدام برای اخذ پاسپورت و گرفتن بلیط
۴) حضور در ترکیه
۵) انجام امور مربوط به گرفتن مجوز اقامت

چگونگی اخذ اقامت دائم ترکیه

برخلاف تصور عموم گرفتن اقامت دائم از کشور ترکیه ساده نبوده و نیازمند گذراندن مراحل و دارا بودن شرایطی است. به بیان وکیل مهاجرت به ترکیه، شما زمانی می توانید در کشور ترکیه اقامت دائم بگیرید که ۸ سال به صورت مداوم در این کشور حضور داشته باشید و در سال های آخر حضورتان در این کشور کمک اجتماعی دریافت نکرده باشید. در نتیجه حضور مداوم در ترکیه و همچنین داشتن توان مالی برای پرداخت هزینه های زندگی در این کشور دو شرط اصلی دریافت اقامت ترکیه است.

مشاوره با وکیل مهاجرت

در مراحل مهاجرت به ترکیه گفتیم که مشاوره با وکیل اولین و مهمترین گام مهاجرت به این کشور به شمار می آید. مشاوره با وکیل به شما کمک می کند تا متناسب با شرایطتان مسیر مناسب مهاجرت به ترکیه را انتخاب کنید و در همان راستا به شما برای اخذ ویزا، اخذ پذیرش تحصیلی، گواهی های جاب آفر، سرمایه گذاری و… مشاوره می دهد.

هزینه مهاجرت به ترکیه

برای مهاجرت به هر کشوری باید از شرایط اقتصادی و هزینه های زندگی در آن کشور اطلاعات کسب کنید. استانبول گرانترین و پر زرق و برق ترین شهر ترکیه است که اجاره خانه آن ماهانه تا ۶۰۰۰ لیر هم پیش بینی می شود. به همین دلیل مهاجران بیشتر به شهرهای غیرمرکزی این کشور سفر می کنند تا هزینه کمتری برای زندگی بپردازند. میانگین در آمد افراد متوسط در این کشور مبلغی نزدیک به ۶۰۰۰ لیر می باشد.

مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه همچون تمام کشورهای دنیا معایب و مزایایی دارد که افراد قبل از انتخاب این کشور ها به عنوان مقصد باید آن ها را بررسی کنند. فاصله نزدیک به ایران، نزدیک به فرهنگ دو کشور، اقتصاد فعال، کشور سرسبز از مزیت های زندگی در ترکیه است اما رکود بازار کار، سطح علمی پایین نسبت به دانشگاه کشورهای اروپایی نیز از معایب مهاجرت به ترکیه است.

بیشتر بدانید:  انواع ویزای ترکیه

وکیل مهاجرت ترکیه
وکیل مهاجرت ترکیه

وکیل مهاجرت به ترکیه

در این مطلب سعی کردیم تا مهاجرت به ترکیه را در ابعاد مختلف بررسی کنیم و بتوانیم اطلاعاتی کاربردی را در اختیار شما قرار دهیم اما جزئیات این اطلاعات متناسب با شرایط و مسیری که برای مهاجرت انتخاب کرده اید متفاوت خواهد بود در نتیجه در این مرحله حضور وکیل می تواند بسیار تاثیرگذار و تعیین کننده باشد. شما می توانید به صورت حضوری و غیرحضوری با گروه وکلای لاهه در زمینه مهاجرت به ترکیه، گرفتن اقامت دائم این کشور، خرید و فروش ملک، سرمایه گذاری، تحصیل و دریافت تابعیت ترکیه مشورت نمایید.

سوالات متداول

بله شما می توانید با رعایت شرایطی خاص و از طریق خرید ملک به ترکیه مهاجرت کنید.

بله درصورتیکه پس از اتمام تحصیل، بتوانید در این کشور کار پیدا کنید پس از چند سال مجوز اقامت شما به اقامت دائم تبدیل می شود.

انتخاب بهترین راه برای مهاجرت به ترکیه بستگی به شرایط شما دارد و نمی توان بدون در نظر گرفتن معیارها و شرایط شما بهترین راه مهاجرت به ترکیه را مشخص کرد.

نوزاد تازه متولد شده در ترکیه مطابق سیستم خون و با توجه به اینکه یکی از والدین باید از اتباع ترکیه باشد به عنوان تبعه این کشور شناخته می شود.

اولین و مهمترین مرحله برای مهاجرت به ترکیه مشورت با وکیل متخصص مهاجرتی است.

در رابطه با مهاجرت به ترکیه بیشتر بدانید

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
بورسیه استانی ایتالیا
نوشتهٔ بعدی
تحصیل پزشکی در ایتالیا

دیگر مطالب این دسته بندی

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • با سلام من دارای پاسپورت نروژی بوده وسی وسه سال اقامت این کشور را دارم. معلم هستم وقصد دارم سال دیگر که بازنشسته میشم به ترکیه مهاجرت کنم. لطفا شرایط اقامت برای کشورهای اروپایی رو مدرح کنید. باتشکر نیلوفر

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۹ تیر ۱۴۰۱ ۱۱:۱۶

      با سلام. لطفا فرم ارزیابی مهاجرت در سایت را تکمیل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button