تولد فرزند در ترکیه و جنبه مهاجرتی و اقامتی آن

تولد فرزند در ترکیه

تولد فرزند در ترکیه درصورتی جنبه مهاجرتی و اقامتی پیدا می کند که حداقل یکی از والدین از اتباع این کشور باشند. سوال اینجاست که با توجه به این موضوع ترکیه برای اعطا تابعیت به نوزادان متولد شده در این کشور از سیستم خاک پیروی می کند یا خون؟ تولد فرزند در ترکیه چقدر هزینه دارد؟ آیا امکان استفاده از بیمه های درمانی برای تولد فرزند در ترکیه وجود دارد؟ با توجه به سختگیری اعطا تابعیت به نوازادان متولد شده در ترکیه اما همچنان تقاضا برای تولد فرزند در ترکیه به دلیل امکانات رفاهی مراکز درمانی در این کشور بسیار بالاست. در نتیجه تصمیم گرفتیم اطلاعاتی جامع و در عین حال مختصر در این خصوص در اختیارتان قرار دهیم.

تولد فرزند در ترکیه و دریافت تابعیت این کشور

تولد فرزند در ترکیه در یک کلام تنها زمانی منجر به اعطا تابعیت ترکی به نوزاد می شود که حداقل یکی از والدین از اتباع این کشور باشند. در نتیجه به نوزادانی که از مادر و پدری غیر ترکی متولد می شوند هیچگونه شناسنامه، پاسپورت یا تابعیت ترکی تعلق نمی گیرد. اقامت ترکیه نیز یکی از دلایلی است که والدین تصمیم می گیرند تا فرزند خود را در این کشور بدنیا بیاورند اما در این صورت نیز والدین با پاسپورت ایرانی تنها می توانند ۳ ماه بدون ویزا در این کشور زندگی کند مگر اینکه دلیل کافی برای تمدید مدت اقامت خود و دریافت مجوز را داشته باشند. ممکن است والدین از دارندگان اقامت دائم یا موقت ترکیه باشند در اینصورت به فرزندان آن ها چه در ترکیه بدنیا بیایند چه در کشور دیگر، اقامت همراه با مدت اعتبار ویزای خودشان تعلق می گیرد. وکیل مهاجرت به ترکیه با اشراف بر قوانین این کشور می تواند شما را در زمینه تولد فرزند در ترکیه راهنمایی کند.

سیستم خاک یا خون در ترکیه؟

سوال اینجاست که ترکیه از سیستم خاک در اعطا تابعیت استفاده می کند یا خون؟ اصلا سیستم خاک یا خون چه معنی و کاربردی دارد؟ کشورهای دنیا برای صدور تابعیت نوزادان متولد شده در این کشور از دو رویه خاک یا خون پیروی می کنند. سیستم خاک سیستمی است که مطابق آن هر نوزادی که در کشورهای پیروی کننده از این سیستم متولد شوند تابعیت دریافت می کنند اما سیستم خون برای تابعیت والدین اهمیت زیادی قائل است و صرف تولد در خاک کشورها را دلیل بر صدور تابعیت نمی داند. تولد فرزند در ترکیه مطابق سیستم خون پیش می رود.

بیشتر بدانید:  مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

ثبت تولد فرزند در ترکیه
ثبت تولد فرزند در ترکیه

تولد فرزند در ترکیه چقدر هزینه دارد؟

هزینه های تولد فرزند در ترکیه به اینکه در چه بیمارستانی فرزندتان را بدنیا بیاورید بستگی دارد. بدیهی است که هزینه های پزشکی در ایران از ترکیه کمتر می باشد اما امکانات رفاهی برخی مراکز درمانی در این کشور بهتر از مراکل درمانی دولتی در ایران است. هزینه سزارین یا زایمان طبیعی با یکدیگر تفاوت دارند. میانگین هزینه زایمان در ترکیه بسته به بیمارستان و نوع زایمان از ۳ تا ۵ هزار دلار می باشد که این هزینه با داشتن بیمه درمانی کاهش می یابد.

بهترین بیمارستان های خصوصی و دولتی ترکیه

تولد فرزند در ترکیه و نحوه اقامت و هزینه های آن را بررسی کردیم اما هدف تمام افراد از تولد فرزند در این کشور دریافت اقامت و تابعیت نمی باشد بلکه افرادی نیز هستند که می خواهند از امکانات رفاهی و درمانی این کشور برای تولد نوزاد خود استفاده کنند. شهروندان خارجی می توانند هم در بیمارستان های خصوصی و هم در بیمارستان های دولتی بستری شوند. بهترین بیمارستان های ترکیه عبارتند از:

  • بیمارستان دانشگاهی مارمارا
  • بیمارستان اورژانس تکسیم
  • بیمارستان ایالتی ایستینیه
  • بیمارستان فلورنس نایتینگال استانبول
  • بیمارستان بین المللی آجی بادم

مدارک مورد نیاز ثبت تولد فرزند در ترکیه

ایرانیان می توانند بدون نیاز به ویزا تنها با در دست داشتن پاسپورت به ترکیه سفر کنند در نتیجه برای تولد فرزند در ترکیه نیازی به دریافت ویزا نیست و کافی است پاسپورت بگیرید. در عین حال برای تولد فرزند در ترکیه و بستری شدن مادر در بیمارستان های این کشور ارائه مدارک پزشکی، انجام آزمایشات پزشکی، گذرنامه مادر و پدر، گاها سند ازدواج و داشتن تمکن مالی نیاز است. بهتر است حداقل یک تا دو ماه قبل از موعد زایمان در این کشور حضور یابید و با بیمارستان مربوطه نیز مکاتبه کنید.

دریافت گواهی تولد فرزند در ترکیه

بعد از تولد نوزاد الزامی است که شما از محل تولد وی گواهی ثبت تولد بگیرید تا برای گرفتن شناسنامه و حتی اقامت مشکلی نداشته باشید. تا ۳۰ روز پس از تولد نوزاد در این کشور با مراجعه به ادارات جمعیت و جوانی می توانید گواهی تولد دریافت کنید. برای دریافت اقامت و تابعیت نوزاد و یا حتی دریافت شناسنامه وی در ایران به این گواهی احتیاج خواهید داشت. مشاوره با وکیل مهاجرت به ترکیه به شما این امکان را می دهد که بدون مشکل و در سریع ترین زمان ممکن امورتان را پیش ببرید.

بیشتر بدانید:  مهاجرت به ترکیه ۲۰۲۳

تولد فرزند در ترکیه و شرایط اخذ تابعیت
تولد فرزند در ترکیه و شرایط اخذ تابعیت

مشاوره با وکیل مهاجرت به ترکیه

تولد فرزند در ترکیه صرفا برای استفاده بهتر از امکانات و مراکز درمانی پیچیدگی خاصی ندارد اما درصورتیکه بخواهید در همین حین برای اقامت و تابعیت نیز درخواست دهید مسیر پیش روی شما دشوار خواهد شد. گروه وکلای لاهه با ثبت شرکت و برند در این کشور و همچنین همکاری با وکلای مهاجرتی ماهر و دانشمند، پیگیر امور شما هموطنان عزیز خواهد بود شما نیز می توانید صفر تا صد امور مربوط به ایرانیان خارج از کشور را به وکلای ما بسپارید.

سوالات متداول

بسته به نوع زایمان و دولتی یا خصوصی بودن بیمارستان این هزینه متفاوت است اما با در نظر گرفتن هزینه اقامت یک ماهه، رفت و برگشت، و بیمارستان به طور میانگین تا ۷ هزار دلار ممکن است هزینه های شما افزایش یابد.

بله با پاسپورت ایرانی می توانید ۹۰ روز در ترکیه اقامت داشته باشید و در این مدت نیز فرزندتان را بدنیا بیاورید.

بله برای پذیرش شدن در بیمارستان های ترکیه پیشنهاد می شود قبل از سفر با بیمارستان هماهنگ کنید.

تنها درصورتی به نوزادان متولد شده در ترکیه تابعیت داده می شود که حداقل یکی از والدین آن ها از اتباع ترکیه باشند.

این درآمد به موقعیت شغلی و تجربه شما بستگی دارد اما حداقل آن برای یک کارگر ساده در ماه ۳ هزار لیر است.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
شرایط مهاجرت آرایشگران به کانادا
نوشتهٔ بعدی
بهترین دانشگاه های ایتالیا

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button