ویزای ترانزیت ترکیه

ویزای ترانزیت ترکیه

ویزای ترانزیت ترکیه مجوزی است که به افراد این امکان را می‌دهد تا برای سفر به کشور مقصد، در ترکیه توقف داشته باشند. نکته مهم درباره این ویزا آن است که ایرانیان نیاز به اخذ این ویزا نداشته و می‌توانند برای تعویض پرواز، بدون ویزای ترانزیت در ترکیه توقف داشته باشند. به هر حال در ادامه مقاله راجع به این ویزا توضیحاتی را ارائه می‌دهیم.

شهروندان چه کشورهایی باید ویزای ترانزیت ترکیه را اخذ کنند؟

گفتیم که ویزای ترانزیت ترکیه برای آن دسته از افرادی صادر می‌شود که برای تغییر پرواز و رسیدن به مقصد، ناچار هستند تا در ترکیه توقف داشته باشند. از آن‌جایی که ایرانیان نیازی به اخذ ویزای کوتاه مدت ترکیه ندارند (معمولا تا سقف ۳ ماه)، از دریافت ویزای ترانزیت این کشور نیز معاف خواهند بود. شهروندان کشورهای زیر بایستی ویزای ترانزیت ترکیه را برای توقف در این کشور دریافت نمایند.

شهروندان چه کشورهایی باید ویزای ترانزیت ترکیه را اخذ کنند؟

بنگلادش هنگ کنگ عربستان مصر آنتیگوا و باربودا
ارمنستان هندوستان استرالیا افغانستان فلسطین
باهاما کویت سنگال باربادوس امارات
فیلیپین کانادا جزایر سلیمان عمان دومینیکا
تایوان آفریقای جنوبی چین بحرین قبرس
ایالات متحده عراق مکزیک نپال لیبی
بیشتر بدانید:  کاریابی در ترکیه چه شرایطی دارد؟

شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای ترانزیت ترکیه

شهروندان کشورهای فوق برای اخذ ویزای ترانزیت ترکیه باید مدارک و شرایط ذیل فراهم آورند تا پروسه دریافت این ویزا با مشکل مواجه نشده و بتوانند برای رسیدن به مقصد، در ترکیه توقف داشته و پروتز خود را تعویض کنند.

  • قصد متقاضیان باید تعویض پرواز و توقف کوتاه مدت در ترکیه باشد.
  • توقف باید در یک فرودگاه بین‌المللی صورت بپذیرد.
  • دارا بودن پاسپورت معتبر الزامی است.
  • ارائه ویزای معتبر برای خروج از فرودگاه الزامی به شمار می‌رود.
  • مدارک مرتبط با قصد سفر یا مهاجرت به مقصد نهایی باید ارائه شود.
  • بلیط پرواز، گواهی تمکن مالی و مدارک هویتی به همراه ترجمه باید ارائه شود.

ترکیه در صدور ویزای ترانزیت نسبت به کشورهای دیگر قوانین آسان‌تری دارد اما برای گشت و گذار چندساعته و خروج از فرودگاه در زمان توقف باید حتما ویزای معتبر و مدارک سفر بعدی خود را به صورت کامل ارائه دهید.

چگونه باید ویزای ترانزیت ترکیه را دریافت کرد؟

مجددا تاکید می‌کنیم که ایرانیان نیازی به اخذ ویزای ترانزیت ترکیه ندارند اما شهروندان کشورهای گفته شده، برای درخواست این ویزا می‌توانند به دو شکل حضوری و غیرحضوری اقدام کنند.

  1. روش حضوری: در این روش افراد باید به سفارت ترکیه در کشور خود یا کشورهای همسایه مراجعه کرده و با در دست داشتن مدارک، اقدامات لازم را به انجام برسانند.
  2. روش غیرحضوری: روش آنلاین ثبت درخواست ویزای ترانزیت ترکیه ارزان‌تر بوده و با سرعت بیشتری انجام می‌شود؛ برای اقدام از این طریق باید به سایت turkey-visa-online.org مراجعه کرده و با تکمیل فرم و پرداخت هزینه، درخواست خود را ثبت کنید.

توجه داشته باشید که ثبت درخواست اخذ ویزای یک‌بار ورود ترانزیت ترکیه و نوع چندبار ورود آن به هر دو شکل حضوری و غیرحضوری امکان‌پذیر است.

هزینه ویزای ترانزیت ترکیه

با توجه به این‌که ویزای ترانزیت ترکیه به شکل یک بار ورود و چندبار ورود صادر می‌شود و درخواست آن به شکل حضوری و غیرحضوری صورت می‌پذیرد، هزینه قابل پرداخت متغیر بوده و نمی‌توان مبلغ دقیقی برای اخذ این ویزا تعیین کرد اما به طور کلی هزینه قابل پرداخت برای دریافت این ویزا از ۱۰ تا ۱۱۰ یورو خواهد بود.

صدور ویزای ترانزیت ترکیه چقدر طول می‌کشد؟

ویزای ترانزیت ترکیه در مدت زمان کوتاهی صادر می‌شود اما اگر به هر دلیل، برای اخذ این ویزا عجله دارید، می‌توانید از وکیل اخذ ویزای ترکیه کمک بگیرید. معمولا این ویزا طی ۲۴ ساعت برای متقاضی صادر می‌شود، با این حال توصیه می‌کنیم که از چند روز قبل برای دریافت ویزای مزبور درخواست دهید.

اعتبار ویزای ترانزیت ترکیه

یکی از سوالات پرتکرار متقاضیان اخذ ویزای ترانزیت ترکیه درباره اعتبار این ویزا است. میزان اعتبار این ویزا به عوامل مختلفی وابسته است اما به طور کلی، امکان صدور این ویزا معمولا با اعتبار تا ۳ ماه وجود دارد. توجه داشته باشید که اگر ویزای شما یک بار ورود است، علی رغم اعتبار ۱ یا ۳ ماهه، شما تنها یک‌بار قادر به توقفی کوتاه مدت در ترکیه خواهید بود. برای اقامت چندروزه در این کشور می‌توانید ویزای توریستی ترکیه را دریافت کنید؛ البته ایرانیان از اخذ این ویزا نیز معاف هستند.

شایان توجه است، گاهی افراد برای تعویض پرواز و توقف در ترکیه باید از فرودگاهی به فرودگاه دیگر بروند؛ در این صورت متقاضیان باید ویزای معتبر ارائه داده، همچنین ثابت کنند که هزینه لازم برای جابجایی را دارا هستند.

بیشتر بدانید:  اقامت دائم ترکیه

شرایط اخذ ویزای ترانزیت ترکیه
شرایط اخذ ویزای ترانزیت ترکیه

وکیل اخذ ویزای ترکیه

گفتیم که شهروندان ایرانی نیازی به اخذ ویزای ترانزیت ترکیه نداشته و حتی برای سفر توریستی کوتاه مدت به ترکیه نیز لازم نیست که ویزا بگیرند اما شهروندان کشورهایی چون امارات، کانادا، کویت، هندوستان و… باید برای توقف در ترکیه و تعویض پرواز، ویزای مورد بحث را دریافت کنند.

شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اخذ انواع ویزای ترکیه، دریافت ویزا و اقامت دائم ترکیه، کانادا، انگلیس و…، رفع ریجکتی ویزا و موارد مشابه می‌توانید با وکلای گروه لاهه در ارتباط باشید. برای این منظور با مجموعه لاهه تماس گرفته یا از طریق واتسپ برایمان پیغام بگذارید.

سوالات متداول

ویزای ترانزیت ترکیه مجوز ورود و توقف در ترکیه به منظور تعویض پرواز و سفر یا مهاجرت به کشور مقصد است.

خیر، شهروندان ایرانی مجاز هستند که بدون اخذ ویزای ترانزیت ترکیه، در این کشور توقف داشته و سپس به مقصد سفر کنند.

شهروندان کشورهایی چون امارات، نپال، کانادا، بحرین، استرالیا، مکزیک و… که اسامی کامل آن‌ها در مقاله حاضر ارائه شده است.

برای اخذ ویزای ترانزیت ترکیه به دو روش حضوری (مراجعه به سفارت) و اینترنتی (ورود به سایت www.turkey-visa-online.org) می‌توان اقدام کرد.

صدور این ویزا معمولا طی ۲۴ ساعت انجام می‌شود اما امکان اخذ آن در شرایط فوری و طی چندساعت نیز وجود دارد؛ به هرحال بهتر است که حدود ۷۲ ساعت قبل برای دریافت این ویزا اقدام کنید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
دانشگاه دورهام انگلستان
نوشتهٔ بعدی
اپلیکیشن فی چیست؟

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button