اپلیکیشن فی چیست؟

اپلیکیشن فی چیست

اپلیکیشن فی هزینه‌ای است که متقاضی باید در قبال بررسی درخواست پذیرش خود به دانشگاه مقصد پرداخت نماید. Application Fee مبلغ ثابتی نبوده و به عواملی مثل کشور و دانشگاه مقصد، رشته منتخب، مقطع تحصیلی و… بستگی دارد.

اپلیکیشن فی چیست و چرا باید پرداخت شود؟

متقاضیان اپلای کردن و اخذ پذیرش از دانشگاه‌ها برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا، استرالیا، کانادا و… باید جهت بررسی درخواستشان هزینه‌ای را پرداخت نمایند که به آن اپلیکیشن فی (Application Fee) گفته می‌شود. توجه داشته باشید که اگر هزینه مورد بحث پرداخت نشود، امکان بررسی پرونده شما وجود نخواهد داشت. دلیل این امر می‌تواند وجود متقاضی زیاد و امکان تشخیص دانشجویان مصمم از افراد مردد برای اخذ پذیرش باشد.

مبلغ اپلیکیشن فی بر چه اساس تعیین می‌شود؟

گفتیم که مبلغ اپلیکیشن فی دانشگاه‌های مختلف، متفاوت بوده و به عوامل متعددی بستگی دارد. مهم‌ترین عوامل تعیین کننده این مبلغ، موارد زیر هستند:

  • کشور مقصد: یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر مبلغ اپلیکیشن فی، کشوری است که دانشگاه مورد نظر در آن قرار دارد.
  • رشته مقطع تحصیلی: مقطع تحصیلی بر مبلغ اپلیکیشن فی تاثیرگذار است و این اثرگذاری معمولا به گونه‌ای است که مبلغ در نظر گرفته شده برای مقاطع ارشد و دکتری بالاتر از کارشناسی تعیین می‌شود. همچنین معمولا اپلیکیشن فی برای رشته‌های پرطرفدار نیز بیشتر است.
  • مورد دیگر آن است که عموما دانشجویان بین‌المللی باید اپلیکیشن فی بیشتری نسبت به دانشجویان داخلی بپردازند.

توجه داشته باشید که اپلیکیشن فی با ادمیشن فی متفاوت است؛ ادمیشن فی در واقع همان مبلغی است که دانشگاه پس از پذیرش دانشجو آن را درخواست می‌کند اما اپلیکیشن فی برای بررسی درخواست از متقاضی می‌شود.

بیشتر بدانید:  مراحل اخذ ویزای تحصیلی

نحوه پرداخت اپلیکیشن فی

پرداخت اپلیکیشن فی از طریق ویزا کارت، پی‌پال و… صورت می‌پذیرد و متاسفانه با توجه به عدم دسترسی شهروندان ایران به سیستم بانک جهانی، این امکان تنها در صورتی وجود خواهد داشت که پای یک واسطه در میان باشد. اگر مایل نیستید که انجام این امر را به صرافی‌ها، دوستان، آشنایان و… بسپارید، می‌توانید کلیه امور مربوط به مهاجرت تحصیلی به آمریکا، کانادا، امارات و… (از جمله پرداخت اپلیکیشن فی) را از طریق همکاری با وکلای بین‌المللی لاهه پیش ببرید.

نکته قابل توجه درباره پرداخت اپلیکیشن فی آن است که اکثر دانشگاه‌ها، مبلغ پرداختی را بر نمی‌گردانند. در واقع حتی در صورت عدم پذیرش نیز اپلیکیشن فی، Non-Refundable خواهد بود.

دانشگاه‌هایی که اپلیکیشن فی دریافت نمی‌کنند!

جالب است بدانید که برخی دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجویان بین‌المللی، اپلیکیشن فی دریافت نکرده و بدون دریافت هزینه، پرونده متقاضیان را بررسی می‌کنند. در ادامه برخی از این دانشگاه‌ها را نام برده‌ایم.

نام دانشگاه توضیحات
دانشگاه کوئست این دانشگاه غیرانتفاعی، برای درخواست‌های آنلاینی که پیش از پایان ددلاین ارائه شوند، اپلیکیشن فی دریافت نمی‌کند.
دانشگاه ردیمر ارسال درخواست پیش از ددلاین به این دانشگاه مشمول پرداخت اپلیکیشن فی نمی‌شود.
دانشگاه فرلی دیکنسون افرادی که درخواست اخذ پذیرش از این دانشگاه را به شکل آنلاین ثبت کنند، نیازی نیست اپلیکیشن فی بپردازند.
دانشگاه مونپلیه فرانسه معمولا افرادی که درخواست اخذ پذیرش از این دانشگاه را به شکل آنلاین ثبت کنند، نیازی نیست اپلیکیشن فی بپردازند.
دانشگاه گلاسکو معمولا افرادی که درخواست اخذ پذیرش از این دانشگاه را به شکل آنلاین ثبت کنند، نیازی نیست اپلیکیشن فی بپردازند.

توجه داشته باشید که بعضی از دانشگاه‌ها با آزمون ورودی دانشجو می‌پذیرند و اگر شرکت کننده نمره بسیار خوبی در این آزمون به دست آورد، از پرداخت اپلیکیشن فی معاف خواهد شد.

نکات مهم پرداخت اپلیکیشن فی

در این بخش برخی نکات مهم درباره پرداخت Application Fee را یادآور می‌شویم؛ لطفا با وکیل متخصص مهاجرت همراه باشید.

  • لازم است پیش از ددلاین مشخص شده اپلیکیشن فی را پرداخت نمایید.
  • در اکثر موارد، پرداخت Application Fee پس از ددلاین تعیین شده باعث عدم بررسی پرونده متقاضی می‌شود.
  • کامل بودن مدارک باید پیش از پرداخت Application Fee انجام شود زیرا پس از پرداخت، امکان ویرایش اطلاعات وجود ندارد.
  • برای اطلاع از مبلغ دقیق Application Fee به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه نمایید.
  • ارسال فیش پرداخت Application Fee را جدی بگیرید.
  • با دریافت برخی بورسیه‌ها از پرداخت اپلیکیشن فی معاف خواهید شد.
بیشتر بدانید:  گپ تحصیلی چیست؟

اپلیکیشن فی
اپلیکیشن فی

مشاوره با وکیل مهاجرت تحصیلی

پرداخت اپلیکیشن فی و انجام سایر امور مربوط به اخذ پذیرش از دانشگاه‌ها و مهاجرت تحصیلی مستلزم دارا بودن اطلاعات کافی و فراهم آوردن شرایط و مدارک لازم است. توصیه ما این است که پروسه مورد بحث را با کمک وکیل اخذ ویزا به انجام برسانید.

وکلای گروه لاهه با تجربه ارزشمند خود می‌توانند برای پرداخت اپلیکیشن فی، درخواست پذیرش از دانشگاه‌ها، اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا، آمریکا، کانادا و…، دریافت اقامت دائم این کشورها، اخذ مجوز کار و موارد مشابه همراه شما باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر با مجموعه لاهه تماس گرفته یا از طریق اپلیکیشن واتس اپ با ما در ارتباط باشد.

سوالات متداول

اپلیکیشن فی همان هزینه درخواست پذیرش از دانشگاه برای مهاجرت تحصیلی است.

با توجه به متقاضی زیاد، دانشگاه‌ها این هزینه را دریافت می‌کنند تا افرادی که قصد جدی برای اخذ پذیرش دارند مشخص شوند؛ همچنین بررسی مدارک متقاضیان، زمان و هزینه قابل توجهی می‌گیرد.

اپلیکیشن فی بر اساس عواملی چون کشور و دانشگاه مقصد، رشته تحصیلی، مقطع مورد نظر و… تعیین می‌شود.

دانشگاه‌هایی مثل کوئست، گلاسکو، مونپلیه و… تحت شرایطی این هزینه را دریافت نمی‌کنند.

خیر، مبلغ اپلیکیشن فی مسترد نمی‌گردد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
ویزای ترانزیت ترکیه
نوشتهٔ بعدی
وکیل مهاجرت به عمان

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button