تحصیل معماری در ترکیه

تحصیل معماری در ترکیه

تحصیل معماری در ترکیه در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای دانشجویان بین المللی امکانپذیر است. تحصیل معماری در ترکیه در برخی دانشگاه ها نیازمند شرکت در مصاحبه یا آزمون ورودی است. علاوه بر این هم به زبان ترکی استانبولی و هم به زبان انگلیسی می توان برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه اقدام کرد. شرایط تحصیل معماری در ترکیه چیست؟ چه افرادی می توانند برای تحصیل در این رشته اقدام کنند؟ برای تحصیل معماری در ترکیه شرط معدل مهم است؟ در ادامه با کمک وکیل مهاجرت به ترکیه شرایط تحصیل رشته معماری در این کشور و کلیات آن را شرح می دهیم.

تحصیل معماری در ترکیه چه شرایطی دارد؟

تحصیل معماری در ترکیه مقدمه مهاجرت تحصیلی به این کشور است که در دانشگاه های دولتی و خصوصی ترکیه صورت می پذیرد. معماری رشته ای است که از هندسه، ریاضی و هنر ترکیب شده و خلاقیت و دقت زیادی می طلبد علاوه بر این به دلیل تعداد زیادی فارغ التحصیلان این رشته رقابت در بازار کار تنگاتنگ است و اگر بخواهید آینده شغلی خود را تضمین کنید تحصیل معماری در ترکیه راه حل مناسبی است. به یاد داشته باشید اگر بخواهید بعد از تحصیل معماری در ترکیه به ایران بازگردید و به کاری مشغول شوید باید در دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران تحصیل نمایید. شما در ترکیه دروسی همچون معماری منظر، تاریخ معماری، طراحی پایدار، معماری داخلی و … میخوانید. سوال اینجاست که مقاطع تحصیلی رشته معماری چیستند؟

مقاطع تحصیل معماری در ترکیه

تحصیل معماری در ترکیه به بیان وکیل مهاجرت تحصیلی یکی از روش هایی است که آینده شما را تضمین می کند و به شما کمک می کند تا با کسب مهارت و دانش در این زمینه بتوانید کسب درآمد نمایید.

مقطع کارشناسی: تحصیل معماری در ترکیه در مقطع کارشناسی ۴ تا ۵ ساله است. اگر بخواهید در دوره های زبان شرکت کنید دوره کارشناسی شما ۵ سال به طول می انجامد.  شرکت در آزمون های ورودی دانشگاه های ترکیه مثل آزمون YOS و SAT برای تحصیل معماری نیز الزامی است.

تحصیل معماری در ترکیه و مقطع کارشناسی ارشد: مقطع کارشناسی ارشد معماری در ترکیه به صورت دوره های ۳ یا ۲ ساله ارائه می شوند. دوره های ۳ ساله مختص به افرادی است که لیسانس معماری ندارند و تنها گواهینامه شرکت در یک دوره معماری را دارند اما دوره های دو ساله ارشد معماری در ترکیه برای افرادی است که با ارائه مدرک لیسانس نسبت به مهاجرت تحصیلی اقدام می کنند.

مقطع دکتری: تحصیل معماری در ترکیه برای مقطع دکتری ۴ سال طول می کشد. در پایان دوره دکتری شما می بایست متناسب پروپوزال ارائه شده رساله ای را ارائه دهید که توسط کمیته هیات علمی دانشگاه مورد نظرتان تایید یا رد می شود. درصورت تایید شما از دانشگاه های ترکیه و در مقطع دکتری فارغ التحصیل می شوید. شرکت در آزمون جی آر ای یا SAT ممکن است یکی از شروط اخذ پذیرش در دانشگاه های این کشور باشد.

بیشتر بدانید:  ویزای همراه ترکیه ۲۰۲۳

شرایط تحصیل معماری در ترکیه
شرایط تحصیل معماری در ترکیه

بهترین دانشگاه های ترکیه برای رشته معماری

تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور به خصوص  دانشگاه های ترکیه در حال حاضر برای جوانان ایرانی رویایی شیرین به شمار می رود. ممکن است بخواهید برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه در رشته معماری اقدام کنید. انتخاب دانشگاه بعد از انتخاب رشته اهمیت زیادی در آینده شما خواهد داشت. بهتر است دانشگاه هایی را انتخاب کنید که مورد تایید وزارت علوم باشند و در رنکینگ های بین المللی نیز جایگاه خوبی کسب کرده باشند. علاوه بر این به یاد داشته باشید انتخاب برترین دانشگاه علاوه بر فاکتورهای ثابت جهانی همچون امکانات و سطح تدریس اساتید می بایست شرایط خود را در نظر بگیرید اینکه برای پرداخت چه میزانی از شهریه آمادگی دارید، داشتن خوابگاه اهمیتی دارد یا خیر و… دانشگاه های برتر ترکیه متناسب با رتبه های جهانی به شرح زیر است:

  • دانشگاه فنی استانبول
  • دانشگاه بوغازچی
  • دانشگاه بیلکنت
  • دانشگاه آنکارا
  • دانشگاه قاضی

تحصیل معماری در ترکیه چقدر هزینه دارد؟

وکیل مهاجرت به ترکیه به این سوال اینگونه پاسخ می دهد: (قبل از پیگیری و انجام هر اقدامی برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه و یا تحصیل معماری در ترکیه در نظر گرفتن و برآورد هزینه ها اهمیت به سزایی دارد به صورتیکه ممکن است در صورت عدم توجه به این نکته مراحل مهاجرت تحصیلی شما به تعویق بیافتد. برای تحصیل معماری در ترکیه باید هزینه هایی همچون هزینه مشاوره با وکیل مهاجرت، شهریه دانشگاه، هزینه رفت و آمد و گرفتن بلیط هواپیما، ترجمه مدارک، تنظیم و نگارش انگیزه نامه، توصیه نامه و… را در نظر بگیرید.)

خوابگاه دانشگاه های ترکیه

دانشجویان برای تحصیل معماری در ترکیه باید در این کشور ساکن شوند. دو راه برای سکونت وجود دارد. اولین راه گرفتن خوابگاه از دانشگاه است. هزینه خوابگاه های به علاوه هزینه های زندگی فرد ماهیانه از ۴۰۰ تا ۶۰۰ لیر می باشد علاوه بر این خوابگاه ها به صورت تک خوابه، دو خوابه یا سوئیت چند تخته است که به انتخاب دانشگاه به شما تعلق می گیرد. همچنین شما می توانید خانه ای را در شهر محل تحصیلتان اجاره کنید. میزان اجاره ماهیانه ممکن است تا ۵ هزار لیر نیز افزایش یابد.

شهریه دانشگاه ها برای تحصیل معماری در ترکیه

به طور معمول میزان شهریه دانشگاه های ترکیه برای رشته معماری در وبسایت هر دانشگاه مشخص شده است. شهریه دانشگاه های دولتی به تبع کمتر از شهریه دانشگاه های خصوصی است اما رقابت در تحصیل معماری در ترکیه در دانشگاه های دولتی بیشتر از دانشگاه های خصوصی است. به طور میانگین شهریه هر دانشگاه ترکیه برای تحصیل معماری ۵ تا ۳۰ هزار لیر است. اما برای اطلاع دقیق از شهریه دانشگاه می توانید با وکیل مهاجرت تحصیلی مشورت کنید و یا از وبسایت دانشگاه رقم دقیق را چک کنید.

تحصیل معماری در ترکیه و اخذ اقامت

روش خاصی برای اخذ اقامت ترکیه از طریق مهاجرت تحصیلی وجود ندارد. در اصل به دلیل امکان سفر به ترکیه بدون نیاز به ویزا و تنها با پاسپورت ایران نیازی به اخذ ویزای تحصیلی نیز نیست و می توانید پس از اخذ پذیرش با ویزای توریستی به این کشور سفر کنید و از ادارات مهاجرت این کشور مجوز تحصیل بگیرید. پس از فارغ التحصیلی با پیدا کردن کار می توانید مجوز کاری بگیرید. درصورتیکه ۵ سال مداوم در ترکیه کار کنید و مالیات بپردازید موفق به اخذ اقامت دائم ترکیه می شوید.

مدارک مورد نیاز برای تحصیل معماری در ترکیه

برای اخذ پذیرش و تحصیل معماری در ترکیه لازم است تا مدارکی را آماده کنید. دانشگاه ها هرساله قبل از آغاز ددلاین پذیرش ها شرایط و مدارک مورد نیاز را اعلام می کنند. مدارک مورد نیاز برای پذیرش از دانشگاه های ترکیه به شرح زیر است:

  • مدارک شناسایی مثل پاسپورت
  • مدرک آخرین مقطع تحصیلی مثل دانشنامه لیسانس برای اخذ پذیرش در دوره کارشناسی ارشد
  • ریز نمرات مقاطع تحصیلی
  • ارائه مدرک زبان معتبر مثل آیلتس و تافل
  • ارائه نتیجه آزمون های بین المللی دیگر که برای دانشگاه اجباری یا اختیاری است.
  • توصیه نامه اساتید
  • رزومه یا CV کامل
بیشتر بدانید:  تحصیل خلبانی در ترکیه ۲۰۲۳

تحصیل در رشته معماری در ترکیه
تحصیل در رشته معماری در ترکیه

مشاوره با وکیل برای تحصیل معماری در ترکیه

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل رایج ترین روش مهاجرتی است که افراد برای زندگی در این کشور استفاده می کنند. در عمل سختی چندانی هم ندارد اما لزوم همکاری با وکیل مهاجرت زمانی نمایان می شود که در این راه برای طی کردن مراحل به فردی نیاز پیدا کنید که تجربه و تخصص لازم در زمینه اخذ پذیرش را دارد. شما می توانید برای اخذ پذیرش از دانشگاه ها و تحصیل معماری در ترکیه با مشاورین ما در تماس باشید.

سوالات متداول

بسته به مقطع تحصیلی شما پاسخ به این سوال متفاوت است اما از ۲ تا ۵ سال باید برای این رشته در نظر بگیرید.

برای تحصیل در این رشته در ترکیه باید هزینه هایی همچون شهریه دانشگاه، حق الوکاله وکیل، اجاره خانه یا خوابگاه و… را در نظر بگیرید.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه بدون مدرک زبان امکان پذیر نیست معماری نیز از این قاعده مستثنی نیست.

دروس در دانشگاه های ترکیه به دو زبان ترکی و انگلیسی ارائه می شوند.

مقطع کارشناسی این رشته در دانشگاه های ترکیه ۴ تا ۵ سال بسته به شرایط شما به طول می انجامد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
جاب سیکر چیست؟ (JOB SEEKER)
نوشتهٔ بعدی
ویزای تمکن مالی

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button