تحصیل دامپزشکی در ترکیه

تحصیل در رشته دامپزشکی در ترکیه

دامپزشکی در ترکیه علاوه بر رشته تحصیلی شغل محبوبی است که بازار کار فعالی نیز دارد. شما می توانید از مقطع کارشناسی تا دکتری نسبت به تحصیل رشته دامپزشکی در ترکیه اقدام کنید و پس از فارغ التحصیلی نیز وارد بازار کار شوید. شما می توانید از طریق دامپزشکی در ترکیه به اقامت دائم این کشور برسید. شرایط، مراحل و نحوه تحصیل دامپزشکی در ترکیه و همچنین درآمد و بررسی بازار کار شغل دامپزشکی در ترکیه در این مطلب مورد بررسی قرار می گیرد.

دامپزشکی در ترکیه و شرایط عمومی آن

دامپزشکی در ترکیه را هم می توانید از نظر مهاجرت تحصیلی و هم از طریق مهاجرت کاری پیگیری کنید. به طور کلی اگر بخواهیم به ابعاد مهاجرت کاری دامپزشکی به ترکیه نگاه کنیم باید بگوییم که بر اساس آمار این شغل در میان مشاغل مورد نیاز یا محبوب ترکیه نیست اما درصورت تسلط بر زبان ترکی و انگلیسی و همچنین مهارت در حرفه تان می توانید مشغول به کار شوید. تحصیل دامپزشکی در ترکیه در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ادامه دهید. برخی از افراد پس از فارغ التحصیلی از دامپزشکی ترکیه برای ادامه زندگی و کار کشورهای دیگری را انتخاب می کنند برای مثال از طریق جاب آفر نسبت به مهاجرت کاری به آلمان یا آمریکا اقدام می کنند اما برخی دیگر در همان ترکیه وارد بازار کار می شوند. این امر بسته به شرایط و ایده آل های شما دارد. شما می توانید پس از اتمام تحصیل دامپزشکی در ترکیه به عنوان مراقب حیوانات، متخصص دامپزشکی در شرکت های دامپزشکی، پرستار حیوانات، دستیار پزشک فعالیت کنید و یا فعالیت شخصی خود را آغاز نمایید.

تحصیل دامپزشکی در ترکیه

بدیهی است که با توجه به محبوبیت دانشگاه های ترکیه و همچنین گستردگی فعالیت های این نهادهای آموزشی نمی توان دامپزشکی در ترکیه را به راحتی در یک پاراگراف خلاصه کرد. شهریه تحصیل دامپزشکی در ترکیه بسته به دانشگاه و مقطع تحصیلی از ۱۰۰۰ دلار تا ۲۰ هزار دلار سالیانه می باشد. این رقم را می توانید با تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور یا با استفاده از برخی بورسیه های تحصیلی همچون Education Future International کاهش دهید. رشته دامپزشکی در ترکیه در دانشگاه های آتاتورک، استانبول، آنکارا، اژه و… با بهترین امکانات و برترین اساتید ارائه می شود. طول دوره کارشناسی دامپزشکی در ترکیه ۴ سال، کارشناسی ارشد ۲ سال و دکتری ۵ تا ۶ سال می باشد. برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه از طریق رشته دامپزشکی ارائه مدرک زبان انگلیسی در دانشگاه های انگلیسی زبان و قبولی در برخی مصاحبه ها و آزمون های ورودی الزامی است.

میدانستید که برای ثبت نام دامپزشکی در ترکیه باید در آزمون های ورودی شرکت کنید؟ برای اینکه بتوانید در دانشگاه های این کشور پذیرش بگیرید در مقطع کارشناسی شرکت در آزمون SAT یا یوس شر کت کنید علاوه بر این داشتن مدرک آزمون جی آر ای یکی از الزامات ثبت نام در برخی دانشگاه های ترکیه است.

بیشتر بدانید:  شغل پرستاری در ترکیه چه شرایطی دارد؟

شرایط تحصیل در رشته دامپزشکی در ترکیه
شرایط تحصیل در رشته دامپزشکی در ترکیه

مهاجرت به ترکیه به عنوان دامپزشک

مهاجرت کاری به ترکیه به عنوان دامپزشک نیز امکانپذیر است. البته این امر دو وجه دارد شما می توانید پس از فارغ التحصیلی در این کشور وارد بازار کار شوید همچنین می توانید با استفاده از سوابق شغلی خود در ایران و مدارک تحصیلیتان از این کشور جاب آفر بگیرید. جاب آفر همان پیشنهاد شغلی رسمی از کارفرمای تایید شده در ترکیه است. اگر بخواهید با مدارک دانشگاهی غیر از دانشگاه های ترکیه باید سابقه کاری مرتبط داشته باشید. دامپزشکی در ترکیه با توجه به ماهیت این شغل و رشته مستلزم گذراندن برخی دوره های کارآموزی است.

درآمد دامپزشکی در ترکیه

درآمد دامپزشکی در ترکیه به چه عواملی بستگی دارد؟ همچون سیستم کاری ایران، در ترکیه نیز دلایل زیادی برای تغییر درآمد مشاغل مختلف وجود دارد. برای مثال سابقه یک دامپزشک تاثیر زیادی در درآمد شغل دامپزشکی در ترکیه دارد. سابقه شغلی، سمت شما در نهاد مربوطه، میزان تحصیلات، تخصص و مهارت عوامل تعیین کننده میزان درآمد دامپزشکی در ترکیه هستند. به طور کلی با مهاجرت کاری به ترکیه حداقل درآمد شما نیز کفاف زندگیتان با رفاه نسبی را خواهد داد. مشاوره با وکیل مهاجرت به ترکیه راهنمای مسیر شما خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای دامپزشکی در ترکیه

همانطور که پیش تر دامپزشکی در ترکیه را به دو نوع کاری و تحصیلی تقسیم کردیم در حال حاضر نیز باید مدارک مورد نیاز را به دو قسمت تقسیم کنیم. اگر بخواهید از طریق تحصیل دامپزشکی در ترکیه مهاجرت کنید ارائه مدارک تحصیلی اعم از ریزنمرات، مدارک زبان، گواهی شرکت در برخی آزمون ها مثل ست و یوس را به دانشگاه مورد نظر ارائه دهید اما اگر بخواهید دامپزشکی در ترکیه را از طریق مهاجرت کاری دنبال کنید باید مدارکی همچون سوابق تحصیلی، سوابق و رزومه کاری، دوره های کارآموزی، مدارک مرتبط با تسلط به زبان انگلیسی و ترکی را ارائه دهید.

مراحل اخذ ویزا برای مهاجرت به ترکیه

وکیل مهاجرت به ترکیه در این خصوص اینگونه بیان می دارد: در ابتدا بهتر است به این نکته اشاره کنیم که مهاجرت به ترکیه برای ایرانیان نیازمند اخذ ویزا نیست و شما می توانید با پاسپورت ایرانی به ترکیه سفر کنید و در آن جا با ارائه مدارک کار یا پذیرش دانشگاه و با مراجعه به ادارات مهاجرت مجوز اقامت دریافت کنید.

  • در اولین مرحله بهتر است رزومه و مدارکتان را آماده کنید.
  • مدارکتان را برای کارفرما یا دانشگاه ارسال کنید.
  • در صوررت لزوم برای دامپزشکی در ترکیه باید در مصاحبه یا آزمون شرکت کنید.
  • درصورتیکه بتوانید از کارفرما دعوتنامه کاری دریافت کنید و یا دانشگاه برایتان ادمیشن لتر ارسال کند می تواند نسبت به اخذ مجوز اقامت در این کشور اقدام نمایید.
  • در این مسیر می توانید از مشاوره با وکیل مهاجرت نیز کمک بگیرید.

دامپزشکی در ترکیه و اقامت دائم این کشور

اقامت دائم ترکیه یکی از اصلی ترین دلایل مهاجرت دامپزشکان به ترکیه است. درصورتیکه بتوانید ۸ سال در ترکیه به فعالیت اقتصادی بپردازید و به فرهنگ این کشور و همچنین زبان ترکی مسلط شوید امکان دریافت اقامت دائم ترکیه برایتان میسر می شود. برای دریافت اقامت دائم ترکیه باید ثابت کنید که منابع مالی کافی برای ساپورت هزینه هایتان را دارید، ملکی را به عنوان اقامتگاه خرید یا اجاره نموده اید و سابقه سوپیشینه کیفری ندارید.

ویزای همراه ترکیه

ویزای همراه مجوزی است که به خانواده متقاضی مهاجرت به ترکیه اجازه می دهد درصورت فراهم بودن شرایط در این کشور زندگی کنند. شما با تحصیل در ترکیه و یا اشتغال در این کشور می توانید برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه بگیرید. اعتبار این ویزا متناسب با اعتبار ویزای حامی یا متقاضی اصلی مشخص می شود. به علاوه تحت شرایطی (والدین تحت کفالت شما باشند) شما می توانید برای والدین خود نیز ویزای همراه بگیرید. دولت ترکیه درصورتی به خانواده تان ویزای همراه می دهد که توان مالی کافی برای ساپورت هزینه هایتان را داشته باشید.

بیشتر بدانید:  تحصیل داروسازی در ترکیه

کار دامپزشکی در ترکیه
کار دامپزشکی در ترکیه

مشاوره با وکیل مهاجرت تحصیلی به ترکیه

مهاجرت تحصیلی به ترکیه مسیری است که روش ها و مراحل مختلفی دارد. این امر موجب می شود تا متقاضیان از خودشان بپرسند که از کجا باید برای مهاجرت شروع کنند؟ چه روشی مناسب شرایطشان است؟ هزینه هر روش چقدر است؟ منطقی است که نتوانیم پاسخ تمام این سوالات را در وبسایت ها پیدا کنیم و بخواهیم با افرادی که سابقا این مسیر را طی کرده اند مشورت کنیم. وکیل مهاجرت یکی از افراد معتمدی است که صادقانه مراحل دامپزشکی در ترکیه را برایتان توضیح می دهد. شما می توانید در زمینه اخذ ویزا و مهاجرت به ترکیه و همچنین امور اداری، حقوقی و مهاجرتی ایرانیان خارج از کشور با گروه وکلای لاهه مشورت و همکاری نمایید.

سوالات متداول

بسته به مقطع تحصیلی شما پاسخ به این سوال متفاوت است. مقطع کارشناسی دامپزشکی ۴ سال، کارشناسی ارشد ۲ سال و دکتری ۵ تا ۶ سال زمان می برد.

برای یکی از ابعاد دامپزشکی در این کشور، مهاجرت کاری است. مهاجرت کاری به ترکیه از طریق جاب آفر امکانپذیر است.

بله با سوابق تحصیلی و شغلی دامپزشکی در ایران می توانید به ترکیه مهاجرت کنید.

درآمد دامپزشکان در این کشور متناسب با شرایط شغل، مهارت، تخصص، تجربه و سوابق تحصیلی مشخص خواهد شد.

بله شما می توانید از طریق تحصیل یا اشتغال در این حرفه پس از ۸ سال فعالیت در این کشور نسبت به اخذ اقامت دائم ترکیه اقدام کنید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
کار دانشجویی در آمریکا چگونه است؟
نوشتهٔ بعدی
ویزای استارتاپ فرانسه

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button