مهاجرت پرستاران به آلمان

مهاجرت پرستاران به آلمان

مهاجرت پرستاران به آلمان با توجه به نیاز شدید این کشور به کادر درمان در یک سال اخیر بسیار مورد توجه پرستاران واقع شده است. پرستاران برای مهاجرت کاری به آلمان باید به زبان رسمی این کشور مسلط باشند و بتوانند در دوره آمادگی پرستاران شرکت کنند. مهاجرت پرستاران به آلمان محدودیت سنی دارد؟ مهاجرت پرستاران به آلمان چقدر هزینه دارد؟ شما می توانید برای مهاجرت به آلمان از طریق وکلا و مشاورین مهاجرتی گروه وکلای لاهه امور خود را پیگیری کنید. مشاورین ما آماده  پاسخگویی به سوالات شما در این خصوص هستند.

مهاجرت پرستاران به آلمان چه شرایطی دارد؟

مهاجرت پرستاران به آلمان در دسته مهاجرت کاری به این کشور قرار می گیرد اما تفاوت مهاجرت پرستاران به آلمان با دیگر شغل ها این است که پرستاران برای اشتغال در این موقعیت شغلی باید در دوره امادگی شغلی شرکت کنند. یکی از شرایط اصلی برای مهاجرت پرستاران به آلمان این است که فرد در ایران عضو سازمان نظام پزشکی باشد و حداقل یکسال سابقه مرتبط در این شغل را به سفارت آلمان ارائه دهد. تسلط به زبان آلمانی تا سطح B2 الزامی است اما وکیل مهاجرت به آلمان در این خصوص اذعان می دارد: (درصورتیکه متقاضی تا سطح A2 به این زبان مسلط باشد می تواند تحت شرایطی در دوره های رایگان زبان آلمانی پس از ورود به این کشور شرکت کند.) شرکت در دوره های آمادگی پرستاران به این خاطر است که پرستاران برای اشتغال در بخش های مختلف بیمارستان در یک سطح دانش و مهارت قرار گیرند. طول این دوره ها متناسب با میزان سابقه کار پرستار متفاوت خواهد بود.

هزینه های مهاجرت کاری پرستاران به آلمان

هزینه های مهاجرت به عنوان یکی از اصلی ترین موانع برای افرادی به شمار می رود که تمام شرایط مهاجرت را دارند. اگر بخواهیم واقع بین باشیم در حال حاضر با توجه به افزایش روز افزون قیمت دلار  هزینه های مهاجرت افراد به خارج از  کشور افزایش یافته است اما مهاجرت پرستاران به آلمان در دسته مهاجرت کاری قرار می گیرد در نتیجه فرد با درآمدی که در نتیجه مهاجرت بدست می آورد می تواند هزینه های مهاجرت را نیز جبران کند.

هزینه های مهاجرت پرستاران به آلمان، هزینه های زندگی، هزینه های مهاجرت نظیر ترجمه مدارک، مشاوره با وکیل مهاجرت و…. را در بر می گیرد. هزینه های زندگی در آلمان به نسبت سایر کشورها همچون آمریکا کمتر است و نسبت به محل زندگی شما، لایف استایل و نحوه مدیریت هزینه ها متفاوت خواهد بود برای مثال هزینه زندگی در هامبورگ آلمان به نسبت سایر شهرها گرانتر می باشد. هزینه شرکت در دوره های آمادگی پرستاری آلمان و یا شرکت در آزمون های سنجش توانایی پرستاران رایگان بوده و توسط دولت این کشور تامین می شود در نتیجه مهاجرت کاری پرستاران به آلمان هزینه هنگفتی ندارد و نسبت به مهاجرت تحصیلی به آلمان و یا سایر کشورها بسیار مقرون به صرفه است.

بیشتر بدانید:  اخذ ویزای تضمینی آلمان

شرایط شغل پرستاری در آلمان
شرایط شغل پرستاری در آلمان

پرستاران برای مهاجرت به آلمان محدودیت سنی دارند؟

مهاجرت پرستاران با توجه به حساسیت این شغل دارای محدودیت سنی است. یعنی افراد زیر ۵۰ سال می توانند برای مهاجرت کاری به آلمان اقدام کنند اما باید بدانیم که درصد و شانس مهاجرتشان بسیار پایین خواهد بود در نتیجه هرچه سن شما کمتر باشد راحتتر می توانید به آلمان مهاجرت کنید.

مدارک مورد نیاز

  • مدرک تحصیلی و ریز نمرات
  • گواهی سابقه کاری
  • مدارک شناسایی و پاسپورت معتبر
  • عکس ۳*۴
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • مدرک زبان آلمانی

مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان

همانطور که پیش تر گفتیم پرستاران برای مهاجرت به آلمان باید به زبان آلمانی مسلط باشند در نتیجه با تسلط به زبان انگلیسی نمی توان به آلمان مهاجرت کرد. با تسلط نسبی به زبان آلمانی در سطح A2 یا B1 می توانید برای مهاجرت به آلمان اقدام کنید و در دوره های رایگان زبان آلمانی شرکت کنید.

حقوق پرستاری

یکی از عواملی که برای انتخاب شغل و کشوری که برای مهاجرت کاری انتخاب می کنید اهمیت دارد میزان دستمزدی است که برای آن شغل در نظر گرفته شده است. درآمد رشته پرستاری در آلمان متناسب با شیفت های پرستاری، بخش محل کار، نوع بیمارستان و سختی کار پرستار تعیین می شود اما میانگین درآمد پرستاران در آلمان را می توان تا ۴ هزار یورو در ماه مشخص نمود.

ویزای همراه آلمان

یکی از دغدغه های متقاضیان مهاجرت به آلمان دوری از خانواده و زندگی فردی است. به همین دلیل بسیاری از افراد نمی توانند دوری از همسر و فرزندان خود را تحمل کنند و قید مهاجرت را می زنند یا پس از ورود به این کشور از زندگی در آن صرف نظر می کنند. به همین خاطر دولت آلمان برای خانواده این عزیزان یعنی همسر و فرزندانشان ویزای همراه در نظر گرفته است. دارندگان ویزای همراه می توانند در کشور آلمان به تحصیل یا کار بپردازند.

دوره آوسبیلدونگ برای کمک پرستاری

کمک پرستار نیز همچون پرستار می تواند از طریق ویزای کاری آلمان به این کشور مهاجرت کند. شما می توانید با شرکت در دوره های کمک پرستاری آوسبیلدونگ آلمان در ۳ تا ۶ ماه با مدرک کمک پرستاری در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی این کشور مشغول به کار شوید.

بیشتر بدانید:  کاریابی در آلمان چگونه است؟

شرایط مهاجرت پرستاران به کشور آلمان
شرایط مهاجرت پرستاران به کشور آلمان

اقامت و تابعیت آلمان از طریق مهاجرت پرستاران به این کشور

درصورتیکه قصد مهاجرت به آلمان را داشته باشید در ابتدا ۱۸ ماه مجوز اقامت در آلمان دریافت می کنید که بتوانید دوره های کارآموزی و اخذ مجوز پرستاری را بگذرانید. پس از اتمام این امور اقامت موقت شما به اقامت کاری تبدیل می شود. پس از اشتغال و گذشت ۵ سال از زندگی در آلمان می توانید برای اقامت دائم این کشور درخواست دهید و در نهایت نسبت به اخذ تابعیت این کشور اقدام کنید.

مهاجرت پرستاران به آلمان با گروه وکلای لاهه

مهاجرت کاری یکی از پر متقاضی ترین روش های مهاجرتی پس از مهاجرت تحصیلی است. آلمان در دسته کشورهایی قرار می گیرد که موقعیت های شغلی بسیاری را بوجود آورده است و به همین خاطر به متقاضیان اشتغال در این کشور ویزای کاری اعطا می کند. مهاجرت کاری به آلمان نیاز به گذراندن مراحل و آماده سازی مدارک دارد که شما می توانید برای گذراندن این مرحله و طی کردن این مسیر از مشاورین و متخصصین مهاجرتی گروه وکلای لاهه کمک بگیرید.

سوالات متداول

پرستاران برای مهاجرت کاری به آلمان باید به زبان آلمانی تا سطح B2 نیاز دارند.

بله برای خانواده پرستارانی که به آلمان مهاجرت کردند ویزای همراه داده می شود.

بله همسر پرستارانی که به آلمان مهاجرت کردند می توانند برای اشتغال در این کشور درخواست دهند.

بله با مهاجرت پرستاران به این کشور، به این عزیزان ابتدا ویزای موقت و سپس ویزای دائم و تابعیت اعطا می شود.

بله یک سال سابقه کاری لازمه مهاجرت پرستاران به آلمان است.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
درباره آزمون SAT چه می دانید؟
نوشتهٔ بعدی
مسافرت با پاسپورت ایرانی و بدون ویزا

دیگر مطالب این دسته بندی

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام
    وقت بخیر
    آیا با لیسانس پرستاری از دانشگاه آزاد میشه برای ویزای کاری اقدام کرد ؟
    ۴ سال سابقه ccu و اورژانس بیمارستان فوق تخصصی قلب دارم

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳ خرداد ۱۴۰۲ ۱۶:۵۶

      سلام وقت بخیر
      به منظور اخذ ویزای کاری، ابتدا باید رزومه شما توسط کارشناسان مهاجرتی بررسی شود. شما می توانید رزومه خود را برای کارشناسان ارسال کنید و فرم ارزیابی مهاجرتی را تکمیل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button