وکیل رفع ریجکتی ویزا

وکیل برای رفع ریجکتی ویزا

وکیل رفع ریجکتی ویزا شخصی است که به صورت تخصصی در زمینه امور مهاجرتی و اخذ انواع ویزا و همچنین رفع ریجکتی ویزا فعالیت می کند. وکیل متخصص در زمینه رفع ریجکتی ویزا با توجه به سابقه امور مهاجرت و تجربه چندین ساله و آشنا به قوانین مهاجرتی در زمینه اخذ ویزا، اعتراض به ریجکتی ویزا و رفع ریجکتی آن می تواند با بررسی دلایل و بندهای ریجکتی، نسبت به رفع ریجکتی  و اخذ ویزا اقدام کند.  

چرا باید برای رفع ریجکتی از وکیل کمک بگیریم؟

وکیل رفع ریجکتی ویزا، تجربه و مهارت قابل توجهی در این زمینه داشته و بدیهی است که بهتر از افراد عادی به راه و روش‌های حل مسائل این چنینی واقف است. بسیاری از افراد پس از ریجکت شدن ویزایشان، خود دست به نگارش نامه اعتراض و انجام امور مربوطه زدند و به همین خاطر، نتوانستند آن‌طور که باید از حق خود دفاع کنند، لذا درخواستشان مورد قبول قرار نگرفت.

توصیه ما این است اگر از تمامی جزئیات مربوط به رفع ریجکتی ویزا اطلاع ندارید، انجام این امر را به وکیل اخذ ویزا و رفع ریجکتی بسپارید تا رفع ریجکتی به صورت تضمینی برایتان انجام شود. همکاری با وکلای رفع ریجکتی باعث می‌شود که زمان و هزینه‌ شما بار دیگر به هدر نرود.

رفع ریجکتی ویزا چگونه انجام می‌شود؟

معمولا متقاضیان همکاری با وکیل رفع ریجکتی ویزا مایل هستند بدانند که این کار به چه صورت انجام می‌شود. در پاسخ باید بگوییم که اولین گام در راستای رفع ریجکتی ویزا این است که از دلیل رد درخواست مطلع شده و اطمینان حاصل کنیم که آیا حق اعتراض وجود دارد یا خیر؟

در صورتی که امکان اعتراض به ریجکتی ویزا وجود داشته باشد، باید بر اساس دلیل ریجکتی، مدارک جدید ارائه شده و نامه اعتراض به صورت اصولی نوشته شود. این نامه باید به دور از هرنوع غلط املایی، گرامری و… بوده، همچنین با لحن رسمی و مودبانه نگارش شود.

نامه حتما باید به امضای متقاضی و ترجیحا وکیل او برسد تا ارزش پیدا کند. جزئیات فراوان دیگری نیز درباره رفع ریجکتی ویزا وجود دارد که معمولا وکلای مربوطه با بررسی‌های دقیق خود به آن‌ها پی برده و این مسئله را حل می‌کنند.

بهتر است نامه اعتراض حتما با نظارت وکیل رفع ریجکتی یا به دست او نگارش شود. همچنین توجه داشته باشید که علاوه بر نکات گفته شده، این نامه باید مختصر و مفید بوده و حاوی اطلاعاتی مثل علت و تاریخ ریجکتی ویزا، اطلاعات هویتی متقاضی و… باشد.

بیشتر بدانید:  ۵ مرحله اصلی اعتراض به ریجکتی ویزا

علل رایج ریجکتی ویزا

وکیل رفع ریجکتی ویزا در گروه لاهه همواره علل شایع ریجکت شدن ویزا را یادآور می‌شود تا اگر در ابتدای مسیر اخذ این مجوز هستید، به این موارد توجه داشته و خطای دیگران را تکرار نکنید. در ادامه، دلایل رایج رد درخواست ویزا را یادآور می‌شویم. توجه داشته باشید که برخی از این موارد، مختص نوع خاصی از ویزاها هستند؛ برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با وکیل اخذ ویزا در ارتباط باشید.

  • یکی از رایج‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزا، نقص در مدارک است. شما باید با توجه به نوع ویزا و شرایطی که دارید، مدارک لازم را به صورت کامل ارائه داده و به هیچ عنوان نباید به ارائه مدارک جعلی روی آورید.
  • از دیگر علل ریجکتی انواع ویزای امارات، انگلیس، آمریکا یا سایر کشورها، نداشتن توانایی مالی کافی است. شما باید بتوانید با ارائه نامه بانکی و داشتن گردش حساب مورد قبول ثابت کنید که توانایی مالی لازم برای سفر یا مهاجرت به کشور مورد نظر را دارا هستید.
  • یکی دیگر از مهم‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزا (از نوع موقت)، عدم توانایی اثبات قصد بازگشت است. اگر شما قصد مهاجرت تحصیلی دارید یا خواهان اخذ ویزای توریستی یا موارد مشابه هستید، باید به اداره مهاجرت کشور مقصد ثابت کنید که با پایان یافتن اعتبار ویزای‌تان به کشور خود بازمی‌گردید. انجام این امر با ارائه مدارکی مثل گواهی اشتغال به تحصیل، قراداد کاری و… امکان‌پذیر خواهد بود.
  • از دیگر علل رایج ریجکتی ویزا داشتن سوء سابقه است. اگر در کشور خود یا طی سفرهای‌تان به خارج از کشور جرمی مرتکب شده باشید، درخواست ویزای شما ریجکت خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید با وکیل مهاجرت در گروه لاهه در ارتباط باشید.
  • از دیگر دلایل ریجکتی ویزا می‌توان به ارائه پاسپورت نامعتبر اشاره داشت. متاسفانه برخی متقاضیان اخذ ویزا به این مورد توجه نداشته و برای تمدید پاسپورتشان به موقع اقدام نمی‌کنند. این موضوع ساده ممکن است موجب ریجکتی ویزا شده و زمان و هزینه‌ای که پرداخت کرده‌اید را به هدر بدهد.
بیشتر بدانید:  رفع ریجکتی ویزای شینگن همراه نمونه پرونده

وکیل برای اعتراض و رفع ریجکتی ویزا
وکیل برای اعتراض و رفع ریجکتی ویزا

مشاوره با وکیل برای رفع ریجکتی ویزا

گفتیم که ریجکتی ویزا آخر کار نیست و شما با همراهی وکیل رفع ریجکتی ویزا می‌توانید اعتراض خود را به تصمیم اتخاذ شده اعلام نموده و بار دیگر، شانس خود را برای دریافت روادید امتحان کنید. وکلای گروه لاهه می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند؛ ایشان تجربه قابل توجهی در رفع ریجکتی ویزای کاری، تحصیلی، توریستی و… داشته و این امر را به صورت تضمینی برایتان به انجام می‌رسانند. جهت دریافت مشاوره و همکاری با وکلای بین‌المللی لاهه می‌توانید با شماره‌های درج شده در سایت تماس گرفته یا از طریق واتس اپ لاهه با ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول

بله، در بسیاری از موارد می‌توان پس از ریجکتی ویزا، با ارائه مدارک جدید و نامه اعتراض، درخواست تجدید نظر و رفع ریجکتی را داشت.

زیرا وکلای مهاجرتی، در این زمینه تحصیل نموده و معمولا تجربه کافی برای انجام امور مربوطه دارند. وکلای گروه لاهه بارها موفق شدند که ریجکتی ویزای متقاضیان را رفع نمایند.

برای این منظور باید در ابتدا علت ریجکتی را بررسی نمود و سپس بر اساس آن، نامه اعتراض نوشته و مدارک جدید ارائه داد تا درخواست جدید بررسی شود.

نامه اعتراض به ریجکتی ویزا باید با لحن رسمی نگارش شده و مختصر و مفید باشد. همچنین این نامه باید حاوی اطلاعات مهمی مثل شماره پاسپورت، علت ریجکتی، زمان آن و.. باشد.

ریجکتی ویزا معمولا بنا به دلایلی مثل نداشتن توانایی مالی کافی، مدارک ناقص، تاریخچه سفر نامناسب، داشتن سوء سابقه و… اتفاق می‌افتد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مقایسه تحصیل در کانادا و آمریکا
نوشتهٔ بعدی
درآمد در انگلستان چقدره؟

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button