پذیرش مشروط یا کاندیشنال برای افرادی در نظر گرفته شده است که قصد اخذ پذیرش از یک دانشگاه خارجی را دارند اما شرایط ایشان برای قبولی کاملا پذیرفته نیست. افرادی که اپلای کرده و میخواهند از طریق پذیرش مشروط برای خود زمان بخرند، باید طی مدت تعیین شده، شرایط پذیرش را به صورت کامل فراهم آورند.
پذیرش مشروط چیست؟
امکان پذیرش مشروط یا کاندیشنال (Conditional Acceptance / Admission) توسط برخی دانشگاهها به افرادی ارائه میشود که خواهان مهاجرت تحصیلی از طریق اخذ پذیرش از دانشگاه مربوطه هستند اما شرایط لازم را به صورت صد در صدی دارا نیستند. این افراد میتوانند پذیرش مشروط داشته و تا زمان تعیین شده، شرایط و مدارک لازم را به صورت کامل فراهم آورند.
چگونه باید پذیرش مشروط بگیریم؟
از آنجایی که بسیاری از متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی نمیدانند چگونه باید پذیرش مشروط بگیرند، در ادامه راهنمای اخذ کاندیشنال را ارائه دادهایم. اگر ابهام یا سوالی برای شما وجود داشت یا تمایل داشتید انجام این امور را به فردی باتجربه بسپارید، ارتباط با وکیل متخصص مهاجرت میتواند بهترین گزینه باشد.
- در ابتدا بررسی کنید که آیا دانشگاه مورد نظر شما، امکان Conditional Acceptance دارد یا خیر. چند دانشگاه انتخاب کرده و درخواستتان را ارسال نمایید.
- اگر دانشگاه شما را فرد مناسبی ببیند، برایتان نامه پذیرش مشروط ارسال میکند.
- در ادامه باید شرایط لازم را کامل کنید. معمولا دانشگاه مربوطه از شما میخواهد تا در دوره آموزش زبانی که تعیین میکند، شرکت نمایید.
- سپس با فراهم آوردن شرایط لازم و دریافت نمره قبولی، پذیرش کاندیشنال را به نوع قطعی تبدیل نمایید.
باکس: بسته به اینکه پذیرش کاندیشنال شما از چه نوع است، زمانهای متفاوتی برای آن در نظر گرفته میشود اما معمولا پذیرش مشروط به علت سطح نامناسب زبان بوده و طی ۲ تا ۳ ماه وضعیت مشخص میشود.
مدارک لازم برای اخذ پذیرش مشروط
اگر برایتان سوال است که برای دریافت پذیرش مشروط یا کاندیشنال به ارائه چه مدارکی نیاز است، در ادامه با ما همراه باشید. برای بررسی وضعیت خود و یافتن پاسخ سوالاتتان نیز میتواند با وکلای اخذ ویزای لاهه در ارتباط باشید.
- فرم تکمیل شده درخواست پذیرش مشروط
- رسید پرداخت هزینه
- مدارک تحصیلی بینالمللی (شامل گواهی تحصیلی، مدرک دیپلم و مدارک مقاطع قبلی)
- کپی از گذرنامه
- اسناد مالی برای اثبات توانایی مالی لازم
- کپی مدارک هویتی
پذیرش مشروط، خوب یا بد؟
برخی متقاضیان اخذ پذیرش مشروط یا کاندیشنال از ما میپرسند که انجام این امر خوب است یا بد؟ برای پاسخ به این سوال، ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که خوب یا بد بودن مطلق برای پذیرش مشروط وجود نداشته، همچنین در دید افراد مختلف، این موضوع متفاوت است.
به طور کلی پذیرش کاندیشنال از این جهت خوب است که به شما این فرصت را میدهد تا امکان تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظر خود را از دست ندهید؛ از طرفی هم فشار و استرس ناشی از اخذ پذیرش مشروط میتواند اذیت کننده باشد، زیرا شما باید تا موعد تعیین شده شرایط را به صورت کامل فراهم آورید.
وکیل اخذ پذیرش مشروط
برای اخذ پذیرش از دانشگاههای مختلف و مهاجرت تحصیلی به ایتالیا، کانادا، آمریکا و… میتوانید تقاضای پذیرش مشروط یا کاندیشنال داشته باشید تا اگر شرایط شما تا چند ماه آینده فراهم میشود، فرصت حضور در دانشگاه مورد علاقه خود را از دست ندهید. البته همه دانشگاهها این نوع پذیرش را ندارند، برای کسب اطلاعات کامل میتوانید با وکیل مهاجرت همراه باشید.
وکلای بینالمللی گروه لاهه تجربه اخذ پذیرش از دانشگاههای مختلفی را داشته و میتوانند از ابتدا تا انتهای این مسیر همراه شما باشند. برای ارتباط با ایشان با مجموعه تماس گرفته یا در واتس اپ لاهه برایمان پیغام بگذارید.
سوالات متداول
پذیرش مشروط یا کاندیشال نوعی از پذیرش است که به دانشجویان با شرایط تقریبا کامل تعلق میگیرد؛ یعنی اگر شما شرایط خوبی برای مهاجرت تحصیلی داشته اما یک مورد (مثلا نمره زبان لازم) فراهم نیست، میتوانید با درخواست این نوع پذیرش کمی زمان برای جبران داشته باشید.
خیر، تنها برخی از دانشگاهها پذیرش مشروط دارند و پیش از درخواست و پرداخت هزینه باید این مورد را بررسی کنید.
برای پذیرش مشروط، به دانشگاههای مورد نظر را انتخاب کرده و مطابق با راهنمای ارائه شده در مقاله عمل کنید.
برای این منظور معمولا باید مدارکی چون فرم درخواست، مدارک هویتی و تحصیلی، رسید پرداخت هزینه، کپی گذرنامه و مدرک تمکن مالی ارائه دهید.
دانشگاههایی چون ساسکاچوان، بوستون، ایالت میشیگان، مموریال نیوفاندلند و… پذیرش مشروط دارند.