دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور با استفاده از خدمات کنسولی، آشنایی با قوانین کشور میزبان، استفاده از تجارب منفی دیگران، دریافت مشاوره حقوقی و… امکانپذیر میشود.
روش دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور
دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور مسئله مهمی است که مستلزم آگاهی و استفاده از منابع و تخصص مناسب است. در ادامه قصد داریم به طور مفصل راجع به این موضوع صحبت کنیم اما به هر حال توصیه میکنیم که ایرانیان عزیز خارج از کشور برای دفاع از حقوق خود و رسیدگی به مسائل و چالشهای حقوقی در اختلافات خانوادگی، مسائل ملکی و مالیاتی، کلاهبرداری، چالشهای حقوقی در ازدواج با اتباع خارجی، خرید ملک در خارج از کشور، پروندههای اقامتی و مهاجرتی و… با وکلای مهاجرتی یا وکلای متخصص امور بین المللی مشاوره داشته باشند.
آشنایی ایرانیان با قوانین کشور محل اقامت
یکی از مهمترین اقدامات برای دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور، آشنایی با قوانین کشوری است که در آن اقامت دارند. آشنایی با حقوق و وظایفی که در کشور جدید دارید، میتواند به شما کمک کند که در موقعیتهای مختلف به درستی عمل کنید. برای آشنایی با قوانین کشور میزبان میتوانید از منابع آنلاین معتبر کمک گرفته، در دورههای آموزشی مربوطه شرکت کرده یا با وکیل ایرانی در کشور محل اقامتتان مشاوره داشته باشید.
استفاده از خدمات کنسولی برای دفاع از حقوق ایرانیان خارج از کشور
دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور در بسیاری از مواقع با استفاده از خدمات کنسولی نیز امکانپذیر است. اگر مقیم کشورهای خارجی هستید و با مشکلی مواجه شدید و دسترسی به وکیل بین المللی متخصص ندارید، میتوانید با سفارت یا کنسولگری ایران تماس گرفته و مشاوره حقوقی اولیه دریافت کنید. همچنین در مواقع اضطراری نیز کنسولگریها میتوانند به افراد کمک کنند و اطلاعرسانی به جامعه ایرانی را هم به انجام برسانند.
مستند کردن چالشها در خارج از کشور
دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور مستلزم آن است که چالشها و مدارک مربوط به آن مستند شوند. هر زمانی که با مشکلی مواجه شدید، تمام مدارک مربوطه اعم از ایمیلها، تصاویر و… را جمعآوری نمایید و اگر مربوط به فضای مجازی است، آن را مستند کنید تا در صورت نیاز بتوانید در آینده از آنها به عنوان مدرک استفاده کنید. نوشتن جزئیات مانند اطلاعات شاهدان و ترغیب ایشان برای شهادت نیز بسیار تاثیرگذار است. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این باره میتوانید با وکیل بین المللی گروه لاهه در ارتباط باشید.
شبکهسازی ایرانیان خارج از کشور با دیگران
روش دیگری که برای دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور کاربرد دارد، شبکهسازی با دیگران است. ایرانیان خارج از کشور باید به گروهها و انجمنها پیوسته، در جلسات آموزشی یا کارگاههای مربوطه شرکت کرده و از طریق شبکههای اجتماعی نیز با افرادی که دارای تجربیات مشابه هستند، ارتباط داشته باشند. بدین ترتیب میتوان برای حل بسیاری از مسائل و حتی پیشگیری از برخی مشکلات در خارج از کشور تلاش کرد.
آگاهی ایرانیان خارج از کشور از حقوق بین المللی
آگاهی از حقوق بین الملل نیز میتواند بر دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور موثر باشد. اگر احساس میکنید که حقوق شما بر اساس قوانین بین المللی نقض شده است، میتوانید این مسئله را به نهادهای بین المللی گزارش دهید. البته توصیه میکنیم برای انجام چنین اقداماتی، پیش از هرچیز با وکیل متخصص امور بین الملل مشاوره داشته باشید تا در مسیر اشتباه قدم نگذاشته و فرصتها را از دست ندهید.
نقش وکیل در دفاع از ایرانیان خارج از کشور
همانطور که گفتیم، مشاوره با وکیل میتواند تاثیر بسزایی در دفاع ایرانیان از حقوق خود در خارج از کشور داشته باشد. وکلا با دانش و تجربه خود در زمینه قوانین محلی و بین المللی میتوانند راهنماییهای ارزشمندی ارائه دهند و به افراد کمک کنند تا از حقوق خود به درستی دفاع کنند.
آنها همچین میتوانند در مراحل قانونی از جمله تهیه مستندات، شکایت و پیگیری پروندهها و… نقش موثری ایفا کنند. وکلای بین المللی گروه لاهه با شناسایی نقضهای حقوقی و ارائه مشاورههای تخصصی به مهاجران کمک میکنند که در مواجهه با چالشها و مشکلات قانونی، احساس امنیت بیشتری داشته باشند.
سوالات متداول
مشاوره حقوقی با وکلا، آشنایی با قوانین بین المللی و همچنین قوانین کشور میزبان، استفاده از خدمات کنسولی و… بر این موضوع تاثیر میگذارند.
برای آشنایی با قوانین کشور میزبان میتوانید از منابع آنلاین معتبر کمک گرفته، در دورههای آموزشی مربوطه شرکت کرده یا با وکیل ایرانی در کشور محل اقامتتان مشاوره داشته باشید.
بله؛ معمولا کنسولگریها مشاوره حقوقی اولیه ارائه میکنند؛ همچنین در مواقع اضطراری نیز کنسولگریها میتوانند به افراد کمک کنند و اطلاعرسانی به جامعه ایرانی را به انجام برسانند.
ایرانیان خارج از کشور باید به گروهها و انجمنها پیوسته، در جلسات آموزشی یا کارگاههای مربوطه شرکت کرده و از طریق شبکههای اجتماعی نیز با افرادی که دارای تجربیات مشابه هستند، ارتباط داشته باشند.
برای ارتباط با وکلای بین المللی گروه لاهه میتوانید اطلاعات خود را از طریق سایت یا واتس اپ برای ما ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم.