قوانین مهم برای ایرانیان در ترکیه شامل قوانین اقامت، خانواده، قوانین ملکی، قانون کار، قوانین رسانه و ارتباطات و… میشوند که در مقاله به توضیح درباره آنها میپردازیم.
بررسی مهمترین قوانین و مقررات برای ایرانیان در ترکیه
قوانین مهم برای ایرانیان در ترکیه شامل موارد مختلفی مثل قوانین مربوط به اقامت، قانون کار، قوانین مالیاتی، قوانین ملکی، قانون خانواده و… میشوند که در ادامه به تفکیک راجع به آنها توضیح میدهیم. پیشنهاد میکنیم که اگر قصد سفر یا مهاجرت به ترکیه را دارید، حتما تا انتهای این مقاله همراه ما بوده و ترجیحا با وکلای مهاجرتی یا وکیل بین الملل گروه لاهه نیز مشاوره داشته باشید.
قوانین اقامت در ترکیه
مهاجرت به ترکیه و اقامت در این کشور، مباحث گستردهای را در بر میگیرد که میتوانید آنها را در سایت لاهه گروپ مطالعه فرمایید اما اگر بخواهیم در این بخش از مقاله راجع به قوانین مهم برای ایرانیان در ترکیه (مربوط به اقامت) صحبت کنیم، باید بگوییم که ایرانیان برای اقامت بیش از ۹۰ روز در این کشور نیاز به ویزای معتبر داشته و باید به صورت قانونی در ترکیه بمانند؛ در غیر این صورت، مشمول پرداخت جریمه شده و حتی ممکن است که با ممنوعیت ورود مجدد به این کشور مواجه شوند.
قوانین ملکی برای ایرانیان در ترکیه
جهت بررسی قوانین مهم برای ایرانیان در ترکیه باید به قوانین ملکی هم بپردازیم. بر اساس قوانین، ایرانیان این امکان را خواهند داشت که برای خرید ملک در ترکیه اقدام کرده و از این طریق اقامت بگیرند اما لازم است توجه داشته باشید که معمولا تنها با خرید املاک مسکونی با ارزش حداقل ۲۰۰ هزار دلار امکان اخذ اقامت وجود دارد. همچنین افراد باید به مسائلی چون محدودیتهای خرید ملک در برخی مناطق ترکیه، مالیات بر ملک و… توجه داشته باشند.
قانون کار برای ایرانیان در ترکیه
یکی دیگر از قوانین مهم برای ایرانیان در ترکیه، قانون کار است. ایرانیان بدون داشتن ویزای معتبر و کارت مجوز کار قانونی در ترکیه نباید در این کشور مشغول به کار باشند. پیش از اقدام برای مهاجرت کاری به این کشور، حتما پیگیر شوید که کارفرمای مربوطه، کسب کار قانونی داشته و درخواست مجوز را ارسال کرده باشد؛ از این طریق میتوانید از برخی کلاهبرداریهای مرتبط با ویزای کاری هم جلوگیری کنید. توجه داشته باشید که ایرانیان در ترکیه تبعه خارجه محسوب میشوند و کارفرمای ترک برای استخدام هر ایرانی باید بایستی قبلا ۵ تا ۶ کارگر ترک را استخدام کرده باشد.
قوانین ازدواج در ترکیه
جهت بررسی دقیقتر قوانین مهم برای ایرانیان در ترکیه باید به بررسی قوانین خانواده نیز بپردازیم. چالشهای حقوقی ایرانیان در ازدواج با اتباع خارجی بسیارند و اگر قصد دارید در ترکیه ازدواج کنید یا نیازمند کسب اطلاعات در زمینه اخذ مهریه در کشورهای خارجی، طلاق و… هستید، پیشنهاد ما این است که حتما با وکیل بین المللی خانواده مشاوره داشته باشید. در هر حال لازم است بدانید که در ترکیه دو نوع ازدواج مدنی و مذهبی انجام میشود و سن قانونی ازدواج، حداقل ۱۸ سال است. موانع ازدواج در ترکیه شامل خویشاوندی، ناتوانی ذهنی و ازدواجهای قبلی (داشتن همسر) میشوند.
قوانین رسانه و ارتباطات برای ایرانیان در ترکیه
یکی دیگر از قوانین مهم برای ایرانیان در ترکیه، قوانین مربوط به رسانه و ارتباطات است. ایرانیان مقیم این کشور باید بدانند که در ترکیه، قوانین سختگیرانهای در زمینه رسانه و ارتباطات وضع شده و کنترل محتوای اینترنت در این کشور نسبتا شدید است. توهین به مقامات در ترکیه (از طریق شبکههای اجتماعی یا به هر نحوی) جریمه نقدی و گاها حبس را در پی دارد.
مشاوره با وکیل گروه لاهه در ترکیه
در این مقاله راجع به قوانین مهم برای ایرانیان در ترکیه توضیحاتی ارائه کردیم. با توجه به تفاوتهای فرهنگی، قانونی و اجتماعی بین ایران و ترکیه، درک دقیق از قوانین کشور ترکیه میتواند به جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی برای ایرانیان مقیم این کشور کمک کند.
وکیل ایرانی در ترکیه شخصی است که میتواند اطلاعات کامل درباره اقامت در ترکیه، کار در این کشور، مالکیت، قوانین خانواده و… را به شما ارائه دهد و در مواقع نیاز، همراه شما باشد. شما میتوانید برای مشاوره با وکیل ایرانی گروه لاهه در ترکیه با مجموعه لاهه تماس بگیرید.
سوالات متداول
بله؛ ایرانیان برای اقامت بیش از ۹۰ روز در این کشور نیاز به اخذ ویزا خواهند داشت.
بله اما این موضوع به نوع ملک و ارزش آن بستگی دارد که در مقاله راجع به آن صحبت کردیم.
بله؛ افراد بالای ۱۵ سال در ترکیه باید همیشه و همه جا کارت شناساییشان را به همراه داشته باشند تا با مسائلی مثل جریمه شدن مواجه نشوند.
خیر؛ ازدواج با خویشاوندان در ترکیه ممنوع است.
افراد برای ازدواج در ترکیه باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند؛ البته گاها استثنائاتی هم در این زمینه وجود دارد.