وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی با تخصص و تبحر در حوزه مهاجرت، امور بین الملل و تجربه فعالیت موفق در پروندههای کیفری، آشنایی با ادله اثبات جرم، ادله مجازی و الکترونیک و… میتواند پروندههای کلاهبرداری در این زمینه را پیگیری نموده و برای حفظ حقوق موکل تلاش نماید.
کلاهبرداری مهاجرتی چیست؟
وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی، موضوع اصلی مقاله است که در ادامه به تفصیل درباره آن صحبت خواهیم کرد اما لازم است پیش از آن بدانیم که اصلا منظور از کلاهبرداری مهاجرتی چیست؟ امروزه تمایل به مهاجرت به دلایل مختلف افزایش یافته و در این میان، برخی افراد و موسسات سودجو با روشهایی چون تبلیغات دروغین، ایجاد امید واهی، جعل ویزا و… اقدام به جذب مخاطب نموده و با وعدههایی مثل دریافت ویزای تضمینی از طریق روابط خاص با سفارت، متقاضیان را مجاب میکنند تا مبالغ گاه هنگفتی برایشان واریز نموده و پرونده مهاجرتیشان را به آنها بسپارند. پر واضح است که ادعاهای عجیب و وعدههای این چنینی، گاها توخالی بوده و در اکثر موارد، هدف کلاهبرداری مهاجرتی است.
وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی چه کسی است؟
وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی شخصی است که با تخصص در امور مهاجرت، کیفری مالی و بین الملل، به انجام امور حقوقی و مشاورهای میپردازد و با روشن کردن زوایای پنهان و جنبههای قانونی و جزایی پرونده برخورد نموده تا در جهت حفظ حقوق موکل گام بردارد.
کار وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی دشوار است زیرا، اکثر موسساتی که در زمینه مهاجرت فعالیت نموده و کلاهبرداری میکنند، به دلیل مهارتهای خاصشان، امور را طوری جلو میبرند که در صورت شکایت شاکی یا زیان دیده از جرم با با رای برائت متهم مواجه شده و حجم تقصیرات را به موکل نسبت داده و خود را عاری از هرگونه خطا و پروسه را کاملا قراردادی و قانونی و اصطلاحا حقوقی نشان میدهند؛ بنابراین برای به دام انداختن آنها باید با وکیلی همکاری کنید که در این زمینه، تخصص و تجربه کافی داشته و میتواند با تکیه بر مهارتهایش، پروسه سخت کلاهبرداری را اثبات کند.
- نکته: افراد سودجو و کلاهبردار گاه پروسه را با مشورت حقوق دانان یا وکلای کم بهره از محاسن اخلاقی پیش میبرند؛ بنابراین اثبات جرم و احراز کیفری بودن کلاهبرداری مهاجرتی نزد بازپرس، نیازمند دانش و تجربه بالا در این زمینه است.
اقدامات وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی
وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی چه اقداماتی را به انجام میرساند؟ در این بخش از مقاله قصد داریم به وظایف وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی بپردازیم. لطفا با ما همراه باشید.
- مشاوره حقوقی دقیق: پیش از هرچیز، وکیل مهاجرت باید به موکل خود مشاوره داده و پس از بررسی تمام و کمال پرونده، موکل را از قوانین مهاجرتی کشور مقصد و رویه آن آگاه کند.
- تحقیق و جمعآوری مستندات: سپس وکیل باید به تحقیق درباره شیوه کلاهبرداری انجام شده پرداخته و تمامی مدارک، قراردادها، مکاتبات، ادله و… را جمعآوری نماید. گاه لازم است پیش از طرح شکایت، تامین دلیل یا تحصیل دلیل انجام شود؛ بنابراین مشاوره قبل از طرح شکایت در پرونده کلاهبرداری مهاجرتی امری ضروری است. همچنین وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی بایستی بررسی کند که طرف شکایت کیست؛ چرا که گاها هرچه تعداد مشتکی عنهم و افراد درگیر پرونده بیشتر باشد، دادخواهی با سرعت و کیفیت بهتری همراه خواهد شد.
- شکایت و پیگیری قضائی: در صورتی که صحت مدارک و وجود کلاهبرداری اثبات شود، وکیل باید شکایت رسمی تنظیم نموده و آن را پیگیری کند.
- ارائه دفاعیات: در صورتی که موکل در معرض اتهام کلاهبرداری باشد، وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی بایستی دفاعیات را ارائه داده و بی گناهی موکل را اثبات نماید. لازم به ذکر است، وکیل پرونده کلاهبرداری در گروه لاهه در صورتی پرونده متهمان کلاهبرداری را پذیرش میکند که رضایت شاکی خصوصی را اخذ و نسبت به جنبه حق الناسی پرونده، شبههای باقی نباشد؛ در غیر این صورت حتی از ارائه مشاوره حقوقی هم خودداری مینماید.
- کمک برای بازگشت وجه: یکی از اقدامات مهم وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی، کمک به بازگشت وجه است. در صورتی که کلاهبرداری مالی اتفاق افتاده باشد، وکیل با طرح دعوی برای مطالبه خسارت و پیگیری آن میتواند به موکلش کمک کند. همچنین گاه استرداد وجوه ناشی از کلاهبرداری مهاجرتی، مستلزم داشتن ارتباطات حقوقی و مالی در خارج از کشور است که توسط گروه وکلای بین المللی لاهه، این مهم صورت میپذیرد.
- تحلیل قراردادها و توافقات: از دیگر وظایف وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی میتوان به ارزیابی و تحلیل تمامی قراردادها و توافقات انجام شده اشاره کرد.
- آشنایی با رویه نهادهای تعقیب بینالمللی: در صورت لزوم، وکیل باید بتواند از طریق نهادهای بینالمللی مثل اینترپل موضوع را پیگیری و تلاش خود را در جهت دسترسی به موسسات و افراد در کشورهای مختلف به کار گیرد.
- مذاکره: یکی دیگر از اقدامات مهم وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی، قدرت مذاکره، مدیریت آن و آشنایی با فنون مذاکره و زبان بدن است.
- و…
مذاکرات وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی
همانطور که گفتیم، یکی از مهمترین اقدامات وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی، مذاکره است. وکیل مورد بحث میبایست بداند که آیا نخست، مذاکره در پرونده مورد نظر کاربرد دارد یا خیر؛ دوم در صورت کارکرد مذاکره، چه شخصی باید برای مذاکره اقدام کند؛ وکیل یا اصیل یا هر شخص دیگری که میتواند مذاکره را پیش ببرد که ممکن است معرف موسسه مهاجرتی باشد. سوم، در مذاکره چه موضوعاتی میبایست مطرح و از عنوان کردن چه موضوعاتی اجتناب شود.
وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی قبل از جلسه، شناختی از نقاط قوت و ضعف طرف مذاکره و نقاط قوت و ضعف پرونده به دست میآورد و از ذکر مواردی که میتواند به شکست در مذاکرات بینجامد، اجتناب میکند. چنین وکیلی واقف است که چه زمانی باید مذاکره کند و گاه باید مذاکره را به بعد از یکسری اقدامات مانند توقیف اموال و جمعآوری ادله قابل امحا مثل ادله موجود در فضای مجازی موکول کند.
ویژگیهای وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی
وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ در ادامه با ما همراه باشید تا مهمترین ویژگیهای وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی را ذکر کنیم.
- وکیل مورد نظر باید علاوه بر تخصص در امور مهاجرتی و داشتن پروانه وکالت، تجربه کار بر روی پروندههای کلاهبرداری را داشته باشد.
- یکی از مهمترین ویژگیهایی که وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی باید آن را دارا باشد، توانایی تحقیق و مهارت تحلیل شواهد است.
- توانایی برقراری ارتباط و شبکهسازی از دیگر ویژگیهایی است که یک وکیل باید آن را دارا باشد.
- آشنایی با فرهنگهای مختلف، شناخت قوانین مهاجرتی و تسلط بر زبانهای خارجی از لازمههای کار وکلای کلاهبرداری مهاجرتی و وکیل بینالملل است.
مشاوره با وکلای مهاجرتی گروه لاهه
در مقاله فوق راجع به وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی، وظایف وی، ویژگیها و… صحبت کردیم. چنانچه تمایل دارید با وکیل متخصص پروندههای کلاهبرداری مهاجرتی همکاری کنید، میتوانید با وکلای گروه لاهه در ارتباط باشید.
وکلای گروه لاهه علاوه بر دارا بودن تحصیلات مرتبط و پروانه وکالت، تجربیات متعدد و موفقی در زمینه مهاجرت و پرونده کلاهبرداریها مهاجرتی داشته و میتوانند پیگیری پروندههای مختلف در این حوزه را بر عهده بگیرند. شما میتوانید برای همکاری با ایشان، با مجموعه لاهه تماس گرفته و وقت مشاوره خود را رزرو نمایید.
سوالات متداول
معمولا موسسات مهاجرتی کلاهبردار، با روشهای خاصی که دارند با رای برائت متهم مواجه میشوند اما اگر در این زمینه با وکیل متخصص در حوزه کلاهبرداریهای مهاجرتی همکاری کنید، میتوانید کلاهبرداریهای این چنینی را اثبات نمایید.
چنین وکیلی دارای ویژگیهایی مثل داشتن پروانه وکالت معتبر، تخصص در امور مهاجرت و بینالملل، آشنایی و تجربه موفق در پروندههای کیفری مالی بهویژه کلاهبرداری، آشنایی با رویههای مهاجرتی و قواعد حاکم بر اعطای ویزا، تسلط بر زبانهای مختلف، شناخت قوانین مهاجرتی کشورهای مختلف و… است.
مشاوره حقوقی دقیق، جمعآوری مستندات، شکایت و پیگیری قضائی، کمک برای بازگشت وجوه پرداختی و… از جمله وظایف وکیل پرونده کلاهبرداری مهاجرتی است.
حقالوکاله مبلغ ثابتی نیست و به عواملی مثل اعتبار وکیل، نوع پرونده و پیچیدگیهای آن، زمان همکاری و… بستگی دارد.
بله؛ وکلای گروه لاهه دارای تخصص و تجربیات خوبی در زمینه متهم نمودن کلاهبرداران مهاجرتی هستند و میتوانند شما را در این مسیر یاری کنند.