ویزای ترانزیت انگلستان برای توقف افراد در فرودگاه این کشور و به جهت تعویض پرواز و رسیدن به کشور مقصد صادر میشود. ویزای ترانزیت انگلستان در دو نوع ترانزیت مستقیم هوایی و بازدیدکننده به متقاضیان ارائه میشود.
ویزای ترانزیت انگلستان و انواع آن
همانطور که گفتیم، ویزای ترانزیت انگلستان زمانی لازم است که افراد برای سفر به کشور مقصد، ناچار به توقف در انگلیس باشند. این ویزا در دو نوع زیر برای متقاضیان صادر میشود:
- ویزای ترانزیت مستقیم هوایی انگلیس: این نوع ویزا مناسب افرادی است که قصد دارند در انگلستان تعویض پرواز خود را به انجام برسانند و از طریق کنترل مرزی نخواهند رفت.
- بازدیدکننده در ویزای ترانزیت انگلیس: برای عبور از کشور انگلیس و رفتن به کنترل مرزی باید حتما این نوع از ویزای ترانزیت را دریافت نمایید.
مراحل اخذ ویزای ترانزیت انگلستان
برای اخذ ویزای ترانزیت انگلستان باید با مراحل دریافت این مجوز آشنا باشید. راهنمای زیر میتواند کمک کننده باشد اما برای جلوگیری از مواردی مثل ریجکت شدن ویزا بهتر است با وکیل اخذ ویزای انگلستان در ارتباط باشید.
- در ابتدا باید بررسی کنید که آیا نیازی به اخذ ویزای ترانزیت انگلستان دارید یا نه؛ در صورت نیاز، نوع ویزای درخواستی را انتخاب کنید.
- شرایط لازم را فراهم آورده و مدارک لازم را آماده کنید، سپس درخواست خود را ثبت نمایید.
- ثبت درخواست باید از طریق تکمیل فرم موجود در سایت رسمی دولت انگلستان صورت بپذیرد؛ یعنی نیازی به مراجعه حضوری در این مرحله وجود ندارد.
- در گام بعد، پرداخت هزینه و رزرو وقت ملاقات را به انجام برسانید.
- مدارک را تحویل داده، مصاحبه را به انجام رسانده و در انتظار اعلام نتیجه باشید.
چه افرادی نیاز به اخذ این ویزا ندارند؟
در این بخش از مقاله به بررسی این موضوع میپردازیم که چه افرادی از ایرانیان نیازی به اخذ ویزای ترانزیت انگلستان ندارند؛ لطفا با وکیل مهاجرت به انگلیس همراه باشید.
- افرادی که ویزای کانادا، استرالیا، نیوزلند یا آمریکا را دارند.
- دارندگان حق اقامت دائم استرالیا یا نیوزلند
- دارندگان ویزای شینگن یا سوییس
- داشتن کارت اقامت دائم کانادا
- دارندگان ویزای تایپ D مختص منطقه اقتصادی اروپا (EEA) یا سوییس
- دارندگان ویزای بیومترک ایرلند
- دارنده ویزای توریستی گروهی شینگن
- دارندگان بلیط هواپیمای منطقه شینگن (مربوط به پرواز در ۳۰ روز گذشته)
- دارنده کارت اقامت دائم ایالات متحده آمریکا
مدارک لازم برای اخذ ویزای ترانزیت انگلستان
برای دریافت ویزای ترانزیت انگلستان باید مدارک تعیین شده را بدون کم و کاست ارائه دهید؛ در ادامه لیست مدارک لازم را ارائه دادهایم. توجه داشته باشید که ممکن است علاوه بر موارد ذیل، مدارک دیگری نیز از شما خواسته شود، بنابراین بهتر است با وکیل اخذ ویزای انگلستان در ارتباط باشید تا امکان توقف در انگلیس و سفر به کشور مقصد را از دست ندهید.
- مدارک هویتی و پاسپورت معتبر
- مدارک و اسناد لازم برای اثبات قصد سفر به کشور مقصد
- اثبات تمکن مالی
- رسید پرداخت هزینهها
- ترجمه مدارک
هزینه اخذ این ویزا چقدر است؟
دریافت ویزای ترانزیت انگلستان نیز مانند انواع ویزای انگلیس مستلزم پرداخت هزینه است. هزینه اخذ ویزای مستقیم هوایی در حدود ۳۵ پوند و مبلغ قابل پرداخت برای دریافت ویزای بازدیدکننده در حال سفر نیز تقریبا ۶۵ پوند است. توجه داشته باشید که هزینه مذکور ممکن است با توجه به شرایط و کشور مبدا تغییراتی داشته باشد.
وکیل اخذ ویزای ترانزیت انگلیس
برای دریافت ویزای ترانزیت انگلیس میتوانید خودتان اقدام کنید اما توصیه ما این است که انجام این کار را به وکلای متخصص مهاجرت بسپارید زیرا در ابتدا، وضعیت شما توسط ایشان بررسی میشود و در صورت تشخیص لزوم اخذ این ویزا، با بررسی پرونده شما اخذ این ویزا به صورت تضمینی را برایتان رقم خواهند زد.
وکلای گروه لاهه علاوه بر اخذ ویزای ترانزیت انگلستان میتوانند برای دریافت ویزای انگلیس، ویزای تحصیلی، کاری و… نیز شما را همراهی کنند. برای ارتباط با ایشان میتوانید به دفتر مجموعه لاهه مراجعه کرده یا با ما تماس بگیرید. شایان ذکر استف امکان ارتباط با ما از طریق واتس اپ نیز وجود دارد.
سوالات متداول
ویزای ترانزیت انگلیس مجوزی است که به متقاضی، اجازه توقف در انگلستان و انجام مواردی چون تعویض پرواز برای رسیدن به کشور مقصد را میدهد.
این ویزا به دو صورت ترانزیت مستقیم هوایی و بازدیدکننده در ویزای ترانزیت برای متقاضیان صادر میشود.
بسته به نوع ویزا باید حدود ۳۵ تا ۶۵ پوند برای اخذ این ویزا هزینه کنید.
برای اخذ این ویزا باید مدارک هویتی و پاسپورت معتبر، مدارک مربوط به سفر بعدی، گواهی تمکن مالی و… را ارائه دهید.
افرادی که ویزای کانادا، استرالیا، نیوزلند یا آمریکا را دارند، دارندگان ویزای شینگن، اشخاصی که کارت اقامت دائم کانادا را دارند و… از اخذ این ویزا معاف خواهند بود.