قوانین و مقررات مهم برای ایرانیان در آلمان

قوانین و مقررات مهم برای ایرانیان در آلمان

قوانین مهم برای ایرانیان در آلمان شامل مواردی مثل ممنوعیت چندهمسری، پرداخت مالیات بر درآمد، سکوت و آرامش در روزهای یکشنبه، ممنوعیت استعمال دخانیات در اکثر اماکن عمومی و… می‌شوند.

معرفی قوانین مهم برای ایرانیان مقیم آلمان

قوانین مهم برای ایرانیان در آلمان را در ادامه بررسی خواهیم کرد. این روزها مهاجرت به آلمان، بسیار مورد توجه هموطنان عزیزمان قرار گرفته است و افرادی که به هر طریق به این کشور مهاجرت می‌کنند، بایستی توجه داشته باشند که قوانین و مقررات کشورهای مختلف، با هم متفاوت بوده و در صورتی می‌توانند با شرایط زندگی در این کشور سازگار شوند که قوانین مهم آلمان را شناخته و از تاثیر این قوانین بر کار، تحصیل، زندگی روزمره و… آگاه باشند.

قوانین مربوط به کار ایرانیان در آلمان

بازار کار مناسب و ثبات اقتصادی در کشور آلمان، ایرانیان بسیاری را ترغیب کرده است که برای کار در این کشور اقدام کنند. اگر بخواهیم راجع به قوانین مهم برای ایرانیان در آلمان (در حوزه کار) صحبت کنیم، موارد زیر می‌توانند اطلاعات مفیدی ارائه دهند:

  • ساعات کاری در آلمان معمولا بین ۳۵ تا ۴۰ ساعت در هفته است.
  • افراد مشغول به کار در آلمان می‌توانند بسته به شغل و نوع ویزا، در صورت تمایل برای دریافت مجوز تغییر شغل اقدام نمایند.
  • جزئیاتی مانند تاریخ شروع کار، محل کار، موقعیت شغلی، حقوق و مزایا، اطلاعات مربوط به تعطیلات و… باید در قراردادهای کاری در آلمان درج شوند.
  • حداقل دستمزد در آلمان نزدیک به ۱۳ یورو به ازای هر ساعت کار است.
  • افراد مشغول به کار در کشور آلمان بایستی مالیات بر درآمد پرداخت نمایند.
بیشتر بدانید:  انواع وکالتنامه ایرانیان خارج از کشور

قوانین مربوط به اقامت در آلمان

پر واضح است که یکی از قوانین مهم برای ایرانیان در آلمان مربوط به بحث اقامت است. افرادی که قصد اقامت کوتاه مدت در آلمان را دارند، می‌بایست ویزای شنگن یا اقامت کوتاه مدت را درخواست دهند اما افرادی که قصد مهاجرت کاری، تحصیلی و… را داشته و می‌خواهند بیش از ۳ ماه، مقیم آلمان باشند، بایستی به صورت قانونی برای اخذ یکی از انواع ویزای آلمان که مرتبط با هدف مهاجرتشان است، درخواست دهند.

یکی از قوانین مهم مربوط به بحث اقامت در کشور آلمان، امکان اقامت دائم در آلمان است که تنها افرادی می‌توانند برای آن درخواست دهند که تقریبا ۳ الی ۵ سال در آلمان زندگی کرده، شرایط مالی مناسبی داشته، با فرهنگ و زبان آلمان کاملا آشنا بوده و قوانین را زیر پا نگذاشته باشند.

قوانین خانواده در آلمان

جهت بررسی قوانین مهم برای ایرانیان در آلمان بایستی به بررسی قوانین خانواده نیز بپردازیم. از مهم‌ترین قوانین خانواده در کشور آلمان می‌توان به موراد زیر اشاره کرد:

  • سن قانونی برای ازدواج در کشور آلمان، حداقل ۱۸ سال است اما می‌توان با اجازه مقامات، در سنین پایین‌تر نیز ازدواج کرد.
  • ازدواج در آلمان بایستی در Standesamt ثبت شود.
  • طلاق در آلمان معمولا بنا به دلایلی چون جدایی طولانی مدت (حداقل ۱۲ ماه)، عدم سازگاری یا رفتار غیر تحمل پذیرفته می‌شود.
  • چندهمسری در آلمان به رسمیت شناخته نشده و قانونی نیست.

قوانین مالیاتی برای ایرانیان در آلمان

قوانین مالیاتی هم جزو قوانین مهم برای ایرانیان در آلمان به شمار رفته و بر هزینه‌های زندگی در آلمان تاثیر می‌گذارند؛ بنابراین  قصد داریم در این بخش از مقاله به آن بپردازیم. همانطور که پیش‌تر گفتیم، افراد در آلمان باید مالیات بر درآمد بپردازند. نرخ مالیات بر درآمد در کشور آلمان به سطح درآمد افراد بستگی داشته و معمولا بین ۱۴ تا ۴۵ درصد است.

مالیات بر ارزش افزوده هم در آلمان به عنوان یک مالیات عمومی شناخته می‌شود که بر فروش کالاها و خدمات اعمال می‌گردد. این نوع مالیات در آلمان با نام Mehrwertsteuer شناخته شده و نرخ پایه آن در حدود ۱۹ درصد است.

بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که مالیات بر دارایی به طور عمومی در کشور آلمان حذف شده است اما مالیات بر ارث یا همان Erbschaftsteuer هنوز در این کشور وجود داشته و برای انتقال دارایی‌ها پس از فوت یک شخص، اعمال می‌شود.

چند قانون جالب در کشور آلمان

حال که قوانین مهم برای ایرانیان در آلمان را به تفکیک موضوع بررسی کردیم، بد نیست که چند مورد از قوانین جالب این کشور را که مربوط به موضوعات مختلف است، در این بخش مرور کنیم.

  • بیش از ۵۰ درصد از اتوبان‌ها در آلمان، از نظر سرعت محدودیتی ندارند.
  • در آلمان، والدین آن دسته از کودکان که به مدرسه نمی‌روند، جریمه خواهند شد.
  • داشتن بیمه درمانی در آلمان الزامی است.
  • تلاش برای فرار از زندان در کشور آلمان، مجازاتی ندارد.
  • ممنوعیت سیگار کشیدن در اکثر اماکن عمومی کشور آلمان، یکی دیگر از قوانین جالب در این کشور است.
  • قانون ساکت بودن در روزهای یکشنبه نیز یکی دیگر از قوانین جالب در کشور آلمان است.
  • و…

بد نیست بدانید که حق اعتراض و تظاهرات در کشور آلمان قانونی بوده و به رسمیت شناخته می‌شود. این حق، تحت ماده ۸ قانون اساسی آلمان که به آزادی تجمعات و حق اظهار نظر می‌پردازد، تضمین شده است.

بیشتر بدانید:  امور مالی و اداره اموال ایرانیان خارج از کشور

قوانین و مقررات مهم برای ایرانیان در کشور آلمان
قوانین و مقررات مهم برای ایرانیان در کشور آلمان

مشاوره با وکیل برای مهاجرت به آلمان

در این مقاله با قوانین مهم برای ایرانیان در آلمان آشنا شدیم اما باید توجه داشته باشید که مشاوره با وکیل برای زندگی در آلمان به ویژه برای افرادی که تازه وارد این کشور شده‌اند، بسیار اهمیت دارد. وکلای باتجربه و آگاه به قوانین و مقررات محلی می‌توانند راهنمایی‌های لازم را در زمینه‌های مختلف از جمله قوانین مهاجرت، استخدام، حقوق خانواده و… ارائه دهند. این ارتباط به مهاجران کمک می‌کند تا از پیچیدگی‌های قانونی جلوگیری کرده و به درستی حقوق و تعهداتشان را بشناسند. همچنین در صورت بروز اختلافات یا مشکلات حقوقی، وکیل می‌تواند به عنوان نماینده قانونی فرد عمل کرده و از حقوق او دفاع کند. به طور کلی، مشاوره با وکیل بین المللی از گروه لاهه به اطمینان از سکونت قانونی و ایده‌آل در آلمان و جلوگیری از مشکلات احتمالی کمک شایانی می‌کند.

سوالات متداول

ساعات کاری در آلمان معمولا بین ۳۵ تا ۴۰ ساعت در هفته است.

بله؛ پرداخت ۱۴ الی ۴۵ درصد مالیات بر درآمد در آلمان ضروری است.

خیر؛ چندهمسری در آلمان، رسمی و قانونی نیست.

حق اعتراض و تظاهرات در آلمان قانونی بوده و به رسمیت شناخته می‌شود. این حق، تحت ماده ۸ قانون اساسی آلمان که به آزادی تجمعات و حق اظهار نظر می‌پردازد، تضمین شده است.

سیگار کشیدن تنها در برخی اماکن عمومی کشور آلمان ممنوع است.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۰ میانگین امتیاز: ۰]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
چگونه می‌توان به یک اعلان اشتباه در اینترپل اعتراض کرد؟
نوشتهٔ بعدی
نقش اینترپل در مبارزه با قاچاق مواد مخدر

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button