مهاجرت از طریق خویشاوندی به آلمان؛ آلمان یکی از روشهای موجود برای مهاجرت به این کشور توسعه یافته اروپایی است. سالانه تعداد زیادی از افراد خواهان مهاجرت به آلمان از طریق خویشاوندان و بستگان خود هستند. شما میتوانید از طریق همسر، فرزندان و والدین خود برای مهاجرت به آلمان اقدام کنید. البته باید به شما بگوییم که مهاجرت از طریق خانواده به آلمان به این سادگیها هم نیست. شما باید شرایط لازم برای درخواست دریافت این ویزا را داشته باشید. ما در این مقاله سعی میکنیم شما را با این نوع از ویزا بیشتر آشنا کرده و شرایط لازم برای اخذ ویزای خویشاوندی آلمان را بیان کنیم.
انواع مهاجرت از طریق خویشاوندی به آلمان
همان طور که در مقدمه مطلب بیان شد، شما میتوانید از طریق خویشاوندان، بستگان و اقوام خود به آلمان مهاجرت و اقامت این کشور را دریافت کنید. انواع ویزای خویشاوندی آلمان عبارتند از:
الف_ ویزا پیوست فرزندان به والدین
درصورتی که شما فرزند زیر هجده سال داشته و در کشور آلمان مقیم باشید، میتوانید درخواست مهاجرت از طریق خانواده و اخذ این نوع از ویزا نمایید.
ب_ ویزا پیوست همسر به همسر
اگر شما به طور قانونی با فردی که اقامت آلمان را دارد ازدواج کرده اید، میتوانید برای مهاجرت از طریق خانواده به آلمان و دریافت این نوع از ویزا اقدام کنید.
پ_ ویزا پیوست والدین به فرزند
اگر پدر یا مادر شما دارای اقامت کشور آلمان باشند شما اجازه خواهید داشت که برای دریافت ویزای پیوست والدین به فرزند و مهاجرت از طریق خانواده به آلمان درخواست دهید.
ت_ ویزا پیوست به سایر بستگان
شما میتوانید این ویزا را برای پدربزرگ، مادر بزرگ، خواهر و برادر، خاله، عمه، عمو، دایی، خواهرزاده و… درخواست کنید. شرایط و مدارکی که برای مهاجرت از طریق خانواده به آلمان از طریق اخذ ویزای پیوست به اقوام و برخی از آشنایان وجود دارد به مراتب سختتر از سایر ویزاهای هم گروه خود میباشد.
مزایای مهاجرت از طریق خویشاوندی به آلمان چیست؟
مهم ترین مزیت دریافت ویزا از طریق اقوام و بستگان این است که شما با دریافت این نوع از ویزا، اجازه کار در آلمان را خواهید داشت. البته این مجوز در صورتی برای شما صادر خواهد شد که شخصی که در آلمان به آن میپیوندید و از شما حمایت میکند دارای شرایط زیر باشد:
الف_ داشتن اقامت
ب_ شخص حمایت کننده دارای کارت آبی Blue Cart اتحادیه اروپا باشد.
شرایط لازم برای مهاجرت از طریق خویشاوندی به آلمان چیست؟
شخص درخواست کننده و اعضای خانواده او باید شرایط لازم، برای دریافت ویزای خویشاوندی و مهاجرت از طریق خانواده به آلمان را داشته باشند. شخصی که در آلمان اقامت دارد باید شرایط زیر را برای درخواست ویزای خویشاوندی دارا باشد:
- توانایی مالی برای حمایت از اعضای خانواده
- تسلط به زبان آلمانی
- سن شخص بالای هجده سال باشد
- شخص باید یکی از مجوزهای اقامت بلند مدت در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا را داشته یا دارای کارت آبی Blue Cart اتحادیه اروپا باشد.
- شخص ساکن در آلمان باید دارای اقامت این کشور باشد.
چه مدارکی برای مهاجرت خویشاوندی به آلمان نیاز است؟
وکیل مهاجرت به آلمان بیان می دارد: برای مهاجرت از طریق خانواده یا خویشاوندی به آلمان باید از طریق سفارت آلمان در ایران اقدام کنید. شما باید مدارک خود را به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه کنید و آنها را به سفارت تحویل دهید تا برای شما وقت مصاحبه تعیین شود. اما چه مدارکی را باید به سفارت آلمان تحویل دهید؟
- دو قطعه عکس گذرنامه
- ارائه فرم درخواست مهاجرت از طریق خانواده به آلمان
- ارائه گذرنامه معتبر
- داشتن بیمه مسافرتی آلمان
- ارائه مدارکی که اثبات میکند که آن عضو خانواده یا اقوام شما که در آلمان اقامت دارد، استطاعت مالی لازم را جهت حمایت از شما دارد.
- ارائه دعوتنامه ارسال شده از آلمان
- در صورتی که از طریق همسر خود قصد مهاجرت به آلمان را دارید باید سند ازدواج خود را ترجمه کرده و به سفارت تحویل دهید.
- آن عضوی از خانواده که اقامت آلمان را دارد، باید برای خانواده خود تاییدیه سکونت بگیرد. تاییدیه سکونت یعنی شخص باید بتواند اثبات کند که جای کافی برای سکونت اعضای خانواده خود در آلمان را دارد.
- ارائه مدرک زبان آلمانی توسط شخصی که در آلمان ساکن است.
عدم ارائه مدرک زبان آلمانی در مهاجرت از طریق خانواده به آلمان
داشتن مدرک زبان برای مهاجرت از طریق خانواده به آلمان و دریافت ویزا از طریق همسر یکی از شروط اصلی دریافت ویزای خویشاوندی است. شرط ارائه مدرک زبان آلمانی برای عموم متقاضیان سخت و دشوار میباشد. اما دولت آلمان در رابطه با این موضوع، استثنائاتی قایل شده است:
- افرادی که به خاطر بیماریهای جسمی، روانی و سایر ناتوانیها توانایی یادگیری زبان خارجی را نداشته باشند.
- متقاضیانی که حداقل یکبار با اجازه اقامت دائم در آلمان زندگی کرده باشند.
- تسلط به زبان آلمانی متقاضی
- متقاضیان مهاجرت از طریق همسر که قصد اقامت موقت در آلمان را داشته باشند.
ویزای مهاجرت از طریق خانواده به آلمان تا چه زمانی دارای اعتبار است؟
مهاجرت از طریق خانواده به آلمان و دریافت ویزای خویشاوندی این کشور تا زمانی که عضو خانواده شما، همسر یا اقوامتان در آلمان زندگی میکنند دارای اعتبار خواهد بود.
وکیل برای مهاجرت خویشاوندی به آلمان
مهاجرت از طریق خانواده به آلمان، نیازمند داشتن شرایط و ارائه مدارک خواسته شده از طرف دولت و اداره مهاجرت این کشور است. مشاوره با یک وکیل مهاجرت توانمند و متخصص در زمینه مهاجرت به آلمان، میتواند به شما کمک شایانی کند که بتوانید از طریق پیوستن به خانواده خود در آلمان، به این کشور زیبا و مدرن مهاجرت کنید. وکلا و مشاورین بین المللی ما که در زمینه مهاجرت به آلمان فعالیت دارند، پاسخ گوی سوالات شما در این زمینه خواهند بود. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق راههای ارتباطی موجود با ما در تماس باشید. وکلا و مشاورین متخصص گروه بین المللی حقوقی لاهه در تهران در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما خواهد بود.
سوالات متداول
در مهاجرت خویشاوندی برای افراد زیر ۱۶ سال نیازی نیست لکن برای افراد بالای ۱۶ سال حداقل مدرک A1 نیاز است.
بله اصلی ترین مزیت این نوع مهاجرت اجازه اشتغال به متقاضی مهاجرت است.
شخصی که در آلمان اقامت دارد باید تمکن مالی و توانایی نگهداری متقاضی مهاجرت از طریق خویشاوندی را داشته باشد.
بله وکلای متخصص مهاجرتی مجموعه ما در این زمینه و سایر موضوعات مختلف مهاجرتی به کشور آلمان فعالیت دارند.
عدم صوری بودن رابطه، مدرک زبان A1 آلمانی و رابطه حداقل سه ساله از شرایط اصلی این موضوع مهاجرتی می باشد.