وکالت ایرانیان مقیم کانادا را میتوان در صورت وجود مشکلاتی چون ممنوعالخروجی متقاضی، فقدان اطلاعات کافی حقوقی و… با تنظیم وکالتنامه، به وکلای متخصص امور بینالملل در ایران یا کانادا سپرد.
آیا ایرانیان مقیم کانادا میتوانند با وکیل ایرانی همکاری کنند؟
وکالت ایرانیان مقیم کانادا چه در ایران برای دعاوی ایشان اعم از ارث، قراردادها، مشارکت در ساخت، دعاوی خانوادگی، شکایات کیفری و اداره اموال و چه در کانادا برای انجام اموری چون ازدواج و طلاق، اقامه دعوی، انجام امور بانکی، حصر وراثت، امور گمرکات بینالمللی، جرایمی مانند کلاهبرداری، صرافی و رمز ارز، استرداد مجرمین از دیگر کشورها و… توسط وکلای بینالمللی گروه لاهه، پذیرفته و انجام میشود. ایرانیان مقیم کانادا میتوانند از طریق ارتباط حضوری با نمایندگیهای گروه لاهه در شهر تورنتو کانادا، مراجعه به دفتر مرکزی گروه لاهه در تهران یا برقراری ارتباط با وکیل بینالمللی به صورت تلفنی و آنلاین، در صدد حل مسائل و چالشهای حقوقی، مهاجرتی، بینالمللی و… برآیند.
روش اعطای وکالت به وکیل ایرانیان مقیم کانادا
وکالت ایرانیان مقیم کانادا مستلزم آن است که وکالتنامه تنظیم شده و به عبارتی بتوان به وکیل این امکان را داد که بدون واسطه بتواند پیگیر امور مربوطه شود. برای این منظور میتوان از روشهای مختلفی استفاده کرد؛ برای مثال، شما میتوانید به صورت مستقیم به وکیل مورد نظرتان وکالت داده یا اینکه به فردی معتمد در آشنایان وکالت دهید تا او با استفاده از حق توکیل مندرج در این وکالتنامه بتواند به وکیل مورد نظر، وکالت داده و پیگیر مراحل امور حقوقی، کیفری، اینترپل یا اداره اموال شما شود.
مدارک لازم برای وکالت ایرانیان مقیم کانادا
وکلای مشغول به کار در ایران برای قبول وکالت ایرانیان مقیم کانادا جهت حل و فصل اموری چون دعاوی ایرانیان خارج از کشور به چه مدارکی نیاز دارند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا مدارک مورد نیاز برای این منظور را نام ببریم.
- اطلاعات هویتی کامل موکل
- اطلاعات هویتی و آدرس وکیل مورد نظر در ایران
- مدارکی چون شناسنامه، گذرنامه و… برای تنظیم وکالتنامه
- مدرک اقامت (در صورت نیاز)
- امضا با تایید رسمی
نکات مهم وکالت ایرانیان مقیم کانادا
از آنجایی که وکالت ایرانیان مقیم کانادا، امری حساس و گاها پیچیده است، در این بخش از مقاله نکاتی را در این باره یادآور میشویم تا اطلاعات بیشتری درباره این موضوع داشته باشید.
- حتما در انتخاب وکیل به مواردی چون دارا بودن پروانه وکالت، تجربیات موفق در زمینه امور ایرانیان خارج از کشور، قوانین بین الملل، مقوله تعارض قوانین و قواعد حل تعارض، مهاجرت و… توجه داشته باشید.
- حین تنظیم وکالتنامه، دقت کافی به خرج دهید تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود؛ توجه داشته باشید که مسئولیت مفاد وکالتنامه بر عهده موکل خواهد بود.
- وکالتنامه باید صرفا در حدود همان موضوع و محدود به اختیارات ضروری باشد و در تنظیم آن باید به مواردی چون موضوع، محدودیتها، مدت وکالت و… پرداخته شود.
مشاوره با وکلای بینالمللی گروه لاهه
در مقاله فوق، راجع به موضوع وکالت ایرانیان مقیم کانادا صحبت کردیم. وکلای گروه لاهه، بهترین انتخاب برای وکالت در امور مربوط به ایرانیان مقیم کانادا، حقوق بینالملل خصوصی، دعاوی ایرانیان خارج از کشور، چالشها و دعاوی مهاجرتی مهاجرتی، تنظیم قراردادها و… هستند زیرا علاوه بر دارا بودن سوابق درخشان و اعتماد موکلین، تحصیلات مرتبط و دپارتمانهای تخصصی، تجربیات موفقی نیز در این حوزه داشتهاند.
شما میتوانید برای همکاری با وکلای گروه لاهه، با نمایندگان ایشان در کانادا در ارتباط بوده یا به دفتر مرکزی ما در تهران مراجعه نمایید. همچنین امکان مشاوره با وکلای گروه لاهه از طریق تماس تلفنی یا به شکل آنلاین نیز وجود دارد. برای کسب راهنمایی در این باره میتوانید از طریق واتس اپ با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
سوالات متداول
بله؛ ایرانیان مقیم کانادا میتوانند در صورت وجود مشکلاتی چون مسافت زیاد، ممنوعالخروجی و…، به وکلای گروه لاهه در ایران یا کانادا وکالت داده و پیگیری امور خود را بر عهده ایشان بگذارند.
برای این منظور بایستی مدارک لازم فراهم شده و درخواست به دفتر حافظ منافع یا دفتر لاهه در کانادا ارائه گردد؛ اطلاعات بیشتر در این باره در متن مقاله موجود است.
این مدارک شامل مواردی چون شناسنامه، گذرنامه، مدارک اقامتی، امضای دارای تایید رسمی و… میشوند.
توجه به نکاتی چون وجود پروانه وکالت، موفقیت وکیل در پروندههای مشابه، تجربیات تخصصی وکیل در زمینه امور بینالملل، مسائل مهاجرتی و… ضروری است.
وکلای گروه لاهه به جهت سهولت برقراری ارتباط با شما عزیزان این امکان را فراهم آوردند تا شما بتوانید به صورت حضوری، تلفنی یا آنلاین برای دریافت مشاوره و همکاری با وکیل متخصص مهاجرت و وکیل امور بینالملل اقدام کنید.