ارزش پاسپورت دوم

ارزش پاسپورت دوم

ارزش پاسپورت دوم موضوع اصلی این مقاله است. افرادی که مهاجرت می کنند در وهله اول می توانند به سادگی و در کمترین زمان پاسپورت کشور خودشان را دریافت کنند اما پس از مهاجرت دریافت پاسپورت کشور مقصد و یا در حالت کلی دریافت پاسپورت کشورهای خارجی دشوار و زمان بر می باشد. اما سوال اینجاست که اگر ۲ پاسپورت داشته باشیم چه مزایایی برای ما دارد؟ نسبت به اخذ پاسپورت چه کشورهایی می توان‌ اقدام کرد؟ با دریافت پاسپورت دوم، پاسپورت کشورمان اعتبارش را از دست می دهد؟ تمام این سوالات توسط وکیل متخصص مهاجرت در این مطلب پاسخ داده شده است.

پاسپورت دوم چه مزایایی دارد؟

ارزش پاسپورت دوم چقدر است؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا باید منظورمان از پاسپورت دوم را بیان کنیم. پاسپورت دوم سندی است که ثابت می کند شما شهروند کشوری محسوب می شوید و از تمام حقوق شهروندی در این کشور برخوردارید. حال باید ببینیم مزایا و ارزش پاسپورت دوم چقدر است. برخی کشورها تابعیت دوگانه شهروندان خود را می پذیرند در نتیجه شما با دریافت پاسپورت دوم نیازی به انصراف از پاسپورت اول ندارید. در این حالت می توانید به تمام کشورهایی که با پاسپورت اول و دومتان می شود سفر کرد بدون ویزا سفر کنید و از تمام حقوق شهروندی این دو کشور بهره مند شوید. مهمترین مزیت پاسپورت دوم این است که شما از امکانات شهروندی دو کشور به صورت همزمان می توانید استفاده کنید. درصورت اخذ پاسپورت دوم از مراحل دریافت و تمدید اقامت گذر کرده و به راحتی می توانید از کشور محل زندگی به سایر کشورها سفر کنید و لزومی به تمدید اقامت و یا اقامت اجباری در مدت مشخصه نخواهید داشت.

از چه راه هایی می توان پاسپورت دوم گرفت؟

روش های اخذ پاسپورت دوم با روش های مهاجرت به خارج از کشور یکسان بوده و از راه های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و خویشاوندی می توان پاسپورت دوم اخذ کرد.

ازدواج: ازدواج یکی از راه های اخذ پاسپورت است. اگر بخواهید با آقا یا خانمی که از اتباع خارج از کشورند ازدواج کنید می‌ توانید اقامت و‌ پاسپورت این کشورا بدست آورید.

تحصیلی: مهاجرت تحصیلی یکی از رایج ترین راه های مهاجرت است که به تنهایی منجر به دریافت پاسپورت کشور مقصد نخواهد شد و شما برای دریافت پاسپورت آن کشور باید مهاجرت تحصیلی خود را به کاری یا سرمایه گذاری یا …. تبدیل کنید.

کاری: مهاجرت کاری منجر می شود تا شما در کشور مقصد مالیات پرداخت کنید و بتوانید برای خودتان زندگی خوبی بسازید به همین خاطر راحتتر از سایر روش های مهاجرت می توانید پس از گذشت چند سال پاسپورت کشور مورد نظر را دریافت کنید.

خویشاوندی: مهاجرت خویشاوندی یا مهاجرت از طریق دعوتنامه را وکیل مهاجرت اینگونه تعریف می کند: (مهاجرت خویشاوندی زمانی صورت می گیرد که شما از طریق دعوتنامه یکی از خانواده خود به کشور محل زندگی وی مهاجرت کنید. در بیشتر موارد ویزای خویشاوندی کوتاه مدت خواهد بود اما در برخی موارد منجر به دریافت پاسپورت نیز می شود. )

سرمایه گذاری: مهاجرت سرمایه گذاری زمانی رخ می دهد که شما با خرید ملک، راه اندازی کسب و کار، خرید سهام شرکت های خارجی و یا سرمایه گذاری در پروژه های ساخت و ساز و… ویزای کشوری را دریافت کنید. افراد پس از گذشت مدتی از زمان سرمایه گذاریشان و همچنین افزایش مبلغ سرمایه گذاری در برخی موارد می توانید برای کشور مورد نظر به عنوان پاسپورت دوم درخواست دهید.

بیشتر بدانید:  اعتراض به ریجکتی ویزا

شرایط دریافت پاسپورت دوم
شرایط دریافت پاسپورت دوم

راحت ترین کشورها برای دریافت پاسپورت دوم

به طور کلی هر کشوری قانون و قواعد خاصی برای صدور پاسپورت دارند و به سادگی نمی توان به پاسپورت کشورها رسید زیرا با دریافت پاسپورت هر کشوری شما جز اتباع آن ها به شمار می آیید. با بررسی های صورت گرفته بهترین کشور برای دریافت پاسپورت دوم دومینیکا است. اما کشورهای دیگری که امتیاز پاسپورتشان بالا است و با آن ها می توان به کشورهای بیشتری سفر کرد، مزیت های بیشتری را نیز برای شما بوجود می آورند.

ارزش اخذ پاسپورت دوم از یک کشور اروپایی

ارزش پاسپورت اروپایی بسیار بالا است به نحوی که شما اگر بتوانید به عنوان پاسپورت دوم، پاسپورت یکی از کشورهای اروپایی را اخذ کنید به راحتی می توانید در تمام قاره اروپا کار کنید، درس بخوانید، ازدواج کنید و از تمام حقوق شهروندی برخوردار باشید به همین خاطر بدست آوردن پاسپورت کشورهای اروپایی نیز ساده نخواهد بود و هم نیاز به مدت زمان نسبتا طولانی و هم فعالیت های مثبت در کشورهای اروپایی است.

ارزش پاسپورت دوم از آمریکا

کشور آمریکا کشوری مهاجر پذیر است که سالیانه افراد زیادی برای اخذ پاسپورت و ویزای آن درخواست می دهند. با داشتن گرین کارت آمریکا، حداقل ۱۸ سال سن و همچنین تسلط به زبان انگلیسی بعد از گذشت ۵ سال می توانید برای اخذ پاسپورت آمریکا به عنوان پاسپورت دوم اقدام کنید. پاسپورت آمریکا یکی از قدرتمندترین پاسپورت های دنیا است که علاوه بر امکان سفر به کشورهای دنیا بدون ویزا، این امکان را به شما می دهد که در این کشور کار کنید، در دانشگاه و مدارس آن به صورت رایگان تحصیل کنید و از امکانات رفاهی این کشور نیز استفاده کنید.

شرایط دریافت پاسپورت دوم چیست؟

  • اولین شرط برای دریافت پاسپورت دوم این است که شرایط کشور مورد نظر را بررسی کنید زیرا برخی کشورها تابعیت دوگانه را نمی پذیرند در نتیجه شما برای دریافت پاسپورت دوم این کشور باید از شهروندی و تابعیت کشور اول انصراف دهید.
  • دومین و اصلی ترین شرط برای دریافت پاسپورت دوم کشورهای خارجی این است که در ابتدا بتوانید به صورت قانونی به این کشور سفر کنید در نتیجه ورود غیر قانونی یا به عنوان پناهنده شما را صدها فرسخ از پاسپورت کشور مورد نظر دور می کند.
  • سومین شرط برای دریافت پاسپورت دوم این است که شما اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کنید و ۳ تا ۵ سال در این کشور به صورت دائم مقیم بمانید. سپس می توانید برای اخذ پاسپورت آن اقدام کنید.

چرا باید پاسپورت دوم بگیرم؟

۱) استفاده از حقوق شهروندی دو کشور به صورت همزمان
۲) استفاده از مزیت های پاسپورت هر دو کشور
۳) موقعیت های شغلی و اقتصادی بیشتر
۴) امکان رفت و آمد به کشورهای بیشتر بدون ویزا
۵) با استفاده از پاسپورت دوم فرزندان شما نیز دو تابعیتی خواهند بود و از تمام مزایای پاسپورت دوم شما می توانند استفاده کنند.

با دریافت پاسپورت دوم، پاسپورت اول فرد لغو می شود؟

 کشورها به دو دسته تبدیل می شوند که برخی از آن ها با تابعیت دوگانه مشکلی ندارند در نتیجه با دریافت پاسپورت این کشورها پاسپورت کشورها اول لغو نمی شود اما برخی کشورها دو تابعیتی بودن را نمی پذیرند پس برای دریافت پاسپورت این کشورها به عنوان پاسپورت دوم باید از تابعیت اول خود انصراف دهید.

بیشتر بدانید:  وکیل اخذ ویزا

وکیل برای اخذ پاسپورت
وکیل برای اخذ پاسپورت

وکیل برای انجام امور مهاجرت

لازمه اصلی برای دریافت پاسپورت دوم این است که بتوانید از طریق راه های قانونی اقامت دائم یا موقت کشورهای مورد نظر را بدست آورید. برای این امر لازم است تا با مشورت وکیل متخصص مهاجرت به کشورهای خارجی سفر کنید و به صورت قانونی در این کشورها ساکن شوید. در نهایت وکلای مهاجرتی می توانند به شما کمک کنند ویزای موقت خود را به ویزای دائم و در آخر به پاسپورت تبدیل کنید. گروه وکلای بین المللی لاهه متشکل از وکلا و مشاورین مهاجرتی خبره مقیم خارج از کشور به شما برای رسیدن به پاسپورت دوم‌ کمک می کنند.

سوالات متداول

همانطور که پیش تر گفتیم برای دریافت پاسپورت کشورهای خارجی باید در ابتدا به این کشورها از راه های مشخص شده مهاجرت کنید ‌پس تسلط به زبان رسمی کشور مقصد و یا زبان انگلیسی امر اجتناب ناپذیر بنظر می رسد.

کشورها به دو دسته تبدیل می شوند که برخی از آن ها با تابعیت دوگانه مشکلی ندارند در نتیجه با دریافت پاسپورت این کشورها پاسپورت کشورها اول لغو نمی شود اما برخی کشورها دو تابعیتی بودن را نمی پذیرند پس برای دریافت پاسپورت این کشورها به عنوان پاسپورت دوم باید از تابعیت اول خود انصراف دهید.

هزینه درخواست برای دریافت پاسپورت دوم متناسب با قوانین کشورهای مختلف متفاوت است.

خیر تنها افرادی که از طریق راه های قانونی به کشورهای خارجی سفر و مهاجرت می کنند می توانند پاسپورت آن ها را اخذ کنند.

مدت زمانی که طول می کشد تا پاسپورت دوم شما صادر شود نیز مطابق قوانین کشور مورد نظر مشخص خواهد شد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
در رابطه با دانشگاه تورنتو کانادا چه می دانید؟
نوشتهٔ بعدی
کاریابی در اسپانیا چگونه است؟

دیگر مطالب این دسته بندی

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • باسلام
    من دارای پاسپورت ترکیه (پاسپورت دوم) می باشم ، برای ورود به ایران چگونه باید عمل کنم تا مشکلی پیش نیاید؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۶ آبان ۱۴۰۱ ۱۰:۱۲

      با سلام و وقت بخیر. ورود شما به ایران هیچگونه منع قانونی ندارد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button