چگونه وکیل بین المللی شویم؟

چگونه وکیل بین المللی شویم

“چگونه وکیل بین المللی شویم؟” یکی از عبارات ترندی است که افراد زیادی اخیرا آن را سرچ کرده اند به همین خاطر ما تصمیم گرفتیم تا مقاله ای را درمورد شرایط وکیل بین المللی شدن بنویسیم. وکیل بین المللی فردی است که در حیطه مشخص شده توسط موکل و قانون در عرصه های بین المللی به عنوان نماینده موکل ایفای نقش می کند. وکیل بین المللی وظایف و اختیارات خاصی دارد و در زمینه های زیادی فعالیت می کند. برای اینکه بتوانید به یک وکیل بین المللی خوب تبدیل شود ابتدائا باید کاملا به نقش و وظایف وکیل بین المللی اشراف داشته باشید. در این مطلب راه های وکیل بین المللی شدن، وظایف وکیل بین المللی، شرایط اینکه چگونه وکیل بین المللی شویم و… مورد بررسی قرار می گیرد.

برای وکیل بین المللی شدن چه راه های وجود دارد؟

وکیل کیست؟ برای وکیل بین المللی شدن بهتر است تا ابتدائا او را بشناسیم. به موجب ماده ۶۵۶ قانون مدنی وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می‌نماید. مطابق این ماده در می یابیم که رابطه وکیل و موکل  در قالب نمایندگی جای می گیرد و وکیل در حیطه ای که موکل به او اجازه داده است می تواند فعالیت کند. امروزه با توجه به درآمد و جذابیت رشته حقوق بسیاری از افراد حتی دانش آموزان به این رشته علاقه دارند. برای وکیل شدن باید موفق شوید تا مدرک لیسانس رشته حقوق را دریافت کنید. سپس در آزمون کانون وکلای دادگستری یا مرکز وکلای قوه قضاییه شرکت کنید. پس از قبولی در این آزمون و گذراندن ۱۸ ماه دوره کارآموزی وکیل می شوید. پس از وکیل شدن می توانید حیطه تخصصی خود را انتخاب کنید.

وکیل بین المللی فردی است که در حیطه های مشخص شده و موضوعات گسترده ای فعالیت می کند. بستر اصلی این فعالیت ها در عرصه بین المللی واقع شده و وکیل بین المللی با مراجع و محاکم بین المللی ارتباط دارد. تنها پاسخ سوال “چگونه وکیل بین المللی شویم؟” این است که باید در اولین و اصلی ترین گام در آزمون وکالت شرکت کنید و پروانه وکالت دریافت کنید.

بیشتر بدانید:  آدرس و تلفن وکیل بین المللی در تهران

شرایط وکیل بین المللی شدن چیست
شرایط وکیل بین المللی شدن چیست

تحصیلات دانشگاهی برای وکیل بین المللی شدن

تحصیلات دانشگاهی چه تاثیری در وکیل بین المللی شدن دارد؟ بیشتر وکلای بین المللی در ایران در مقطع ارشد و دکتری در گرایش حقوق بین الملل عمومی، حقوق بین الملل خصوصی و یا حقوق تجارت بین الملل تحصیل کرده اند. این امر موجب می شود تا افرادی وکیل بین المللی شوند که بر قوانین بین المللی اشراف کامل داشته و همچنین محاکم و مراجع قضایی آن را بشناسند. پس به تنهایی گذراندن دوره لیسانس حقوق نمی تواند شما را به بهترین وکیل بین المللی تبدیل کند.

برای وکیل بین المللی شدن به چه ویژگی هایی نیاز داریم؟

۱) تخصص و اطلاعات به روز: تخصص یکی از فاکتورهایی است که شما ره به یک وکیل بین المللی معروف تبدیل می کند. شما باید اطلاعات خود در زمینه حقوق بین الملل و قوانینی که در این عرصه وضع می شوند به روز نگه دارید. وکیل بین المللی باید برای موفق شدن در حوزه های مختلف بین المللی مثل شرکت ها، قراردادهای بین المللی، تجارت بین المللی و… تخصص کسب کند.

۲) تسلط به زبان های زنده دنیا: تسلط به زبان های زنده دنیا به خصوص زبان انگلیسی یکی از ویژگی هاییست که تمام وکلای بین المللی برای فعالیت در این عرصه به آن نیاز دارند. پرونده های حقوق بین الملل در دادگاه ها به زبان های خارجی تشکیل می شوند به همین خاطر نداشتن دانش زبان خارجی وکیل بین المللی را صدها قدم از اینکه به بهترین وکیل بین المللی تبدیل شود دور نگه می دارد.

۳) تحصیل در رشته حقوق بین الملل: تحصیل در رشته حقوق بین الملل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به شما کمک می کند تا بهتر قوانین بین المللی را بشناسید و آن را تفسیر کنید.

نقش وکیل امور بین الملل

درصورتیکه به دنبال پاسخ سوال” چگونه وکیل بین المللی شویم؟” می گردید بهتر است با نقش و وظایف یک وکیل بین المللی مختصرا آشنا شوید.

وکیل بین المللی با توجه به تخصص و تجربه ای که دارد می تواند در زمینه های مختلف بین المللی فعالیت کند. در پرونده های بین المللی نقش وکیل بین المللی بسیار پررنگ و تاثیرگذار است به نحوی که عدم همکاری با او خسارات جبران ناپذیری بوجود می آورد. وکیل بین المللی در عاوی پیش آمده اقدام به جمع آوری مدارک و شواهد می کند و باید برای تظلم خواهی از شما تمام تلاش و دانش خود را به کار ببرد. از ابتدای شکایت تا اجرای حکم وکیل بین المللی قادر به پیشبرد پرونده است. به جز دعاوی موجود در محاکم، وکیل بین المللی در زمینه انعقاد و تنظیم قراردادهای بین المللی مثل قراردادهای جوینت ونچر و کلید در دست نیز فعالیت می کند بدین صورت که وی با همکاری افراد حقیقی یا حقوقی که در عرصه های بین المللی به تجارت مشغولند، امور حقوقی و کاری آنان را پیگیری کرده و از ورود خسارات حقوقی به موکلین خود جلوگیری می کند. اطلاع از نقش وکیل بین المللی به شما کمک می کند تا با دیدی روشن در این مسیر حرکت کنید.

کانون وکلای بین المللی یا IBA

نهادی بین المللی با نام IBA برای وکیل بین المللی شدن وجود دارد. این نهاد در سال ۱۹۴۷ تاسیس شده است که با شرکت در آن می توانید با وکلای بین المللی برجسته، نهادهای حقوقی مطرح، برترین کانون های وکلای سطح جهان آشنا شوید. یکی از مزیت هایی که عضویت در این نهاد برای شما دارد شرکت در سمینارهای حقوقی کاربردی است که به تجربه شما می افزاید. مقر این نهاد در انگلستان واقع شده است. عضویت در کانون وکلای بین المللی نزدیک به ۳۰۰ پوند هزینه دارد اما عضویت در آن به ۲ صورت کامل و عمومی است که هزینه عضویت عمومی کمتر است. عضویت در این کانون به صورت یکساله و قابل تمدید می باشد.

آیا وکیل بین المللی شدن آزمون خاصی دارد؟

وکلایی که پروانه وکالت از کشور خود داشته باشند می توانند به عنوان نماینده اشخاص حقیقی و حقوقی در عرصه های بین المللی حاضر شوند اما سوال بسیاری از حقوق دانان و حقوق خوانان این است که برای وکیل بین المللی شدن آزمون وکالت بین المللی وجود دارد؟ اگر بله، شرایط شرکت در این آزمون چیست؟ باید بگوییم خیر، برای وکیل بین المللی شدن نیازی به شرکت در آزمون های این چنینی نیست و در اصل چنین آزمونی اصلا وجود ندارد. اما وکلا می توانند ادامه تحصیل خود را در کشورهای خارجی و دانشگاه های سطح بالا ادامه دهند و در آزمون وکالت همان کشورها نیز شرکت کنند.

بیشتر بدانید:  داوری در دعاوی بین المللی

وکیل بین المللی کیست؟
وکیل بین المللی کیست؟

مشاوره با گروه وکلای بین المللی لاهه

در دنیای امروز و با توجه به افزایش مراودات بین المللی و گسترش روابط شرکت ها و افراد با یکدیگر در جهان حقوق بین الملل نیز دچار تغییر و تحول شد و نقش های بین المللی متفاوتی پدید آمد. در همین راستا روابط حقوقی این افراد نیز دچار پیچیدگی شد به نحوی که پیگیری و پیشبرد آن از عهده افراد عادی خارج بود. به همین خاطر نقش وکیل بین المللی پررنگ تر از همیشه شد. وکیل بین الملل به شما کمک می کند تا با خیالی آسوده به فعالیت خود در عرصه بین الملل ادامه دهید. وکیل بین المللی با تسلط بر زبان های زنده دنیا و اطلاع از قوانین به روز تلاش می کند تا شما را از تله ها و فریب ها مصون بدارد و تمام امور حقوق و کیفری شما را پیگیری می کند. گروه وکلای بین المللی لاهه در تهران با  همکاری وکلای داخلی و خارجی متخصص توانسته است در پرونده های بین المللی موکلین عزیز را به بهترین نحو راهنمایی کند و به مقصد مورد نظرشان برساند. گروه وکلای بین المللی لاهه با استفاده از  بهترین ابزار و قدم گذاشتن در کوتاه ترین راه ها شما را همراهی می کنند.

سوالات متداول

برای وکیل بین المللی شدن لازم است حداقل پروانه رسمی وکالت از مرجع ذی ربط در کشور خود دریافت کنید.

بله شما می توانید برای ترانسفر بازیکن به سر تا سر جهان با مشاورین متخصص ورزشی مشورت نمایید.

خیر برای  وکیل شدن در ابتدا نیاز به شرکت در این آزمون ها و دریافت پروانه رسمی وکالت دارید و در گام بعدی تخصص شما است که شما را به یک وکیل بین المللی تبدیل می کند.

یکی از مهمترین زبان های زنده دنیا زبان انگلیسی است که بیشتر معاملات و قراردادها به این زبان شکل می گیرند و اکثر مراجع و محاکم بین المللی نیز با این زبان برگزار می شوند به همین خاطر شما حتی اگر بالاترین مدرک را در رشته حقوق بگیرید اما به زبان انگلیسی اشراف نداشته باشید نمی توانید در عرصه های بین المللی فعالیت کنید.

هزینه عضویت در کانون وکلای بین المللی هر سال تغییر می کند اما در حال حاضر این مبلغ نزدیک به ۳۰۰ پوند است.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۸ میانگین امتیاز: ۴.۲]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مشاوره حقوقی بین المللی
نوشتهٔ بعدی
اعلان رنگ قرمز اینترپل به چه معناست؟

دیگر مطالب این دسته بندی

۶ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • شیوا جعفری
    ۱۷ تیر ۱۴۰۳ ۱۸:۲۴

    سلام وقتتون بخیر داشتن پروانه وکالت از نهاد مرکز مشکلی نداره یا فقط باید پروانه وکالت صادره از کانون وکلا باشه؟

    پاسخ
    • مدیر دفتر لاهه
      ۲۰ تیر ۱۴۰۳ ۱۸:۴۳

      درود بر شما، برای وکیل بین المللی شدن این مورد مشکلی ندارد.

  • محمد هاجرپور
    ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ ۲۰:۴۸

    با سلام و احترام
    بنده هاجرپور هستم رشته بنده مدیریت بازرگانی هست و اینکه می توانم ارشد حقوق بین الملل بخوانم و بعد در آزمون شرکت کنم.
    با تشکر

    پاسخ
    • مدیر دفتر لاهه
      ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ ۰۹:۴۵

      درود بر شما، برای شرکت در رشته حقوق بین الملل در مقطع کارشناسی ارشد نیاز به مدرک تحصیلی یا پیش نیاز در رشته حقوق یا سایر گرایش های حقوق می باشد.

  • سیدجعفر آلیاسر
    ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ ۲۲:۴۵

    وکیل تجارت بین الملل شدن یک افتخاره برا کشور

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ ۱۷:۲۶

      سلام وقت شما بخیر بله بدون شک افتخار بزرگی محسوب می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button