بندهای ریجکتی ویزای آلمان

بندهای ریجکتی ویزای آلمان

بندهای ریجکتی ویزای آلمان نشان دهنده دلیل اصلی ریجکتی شماست و نشان می‌دهد که ویزای شما به دلیل مواردی مانند عدم توانایی در اثبات قصد بازگشت، نداشتن تمکن مالی، تراول هیستوری نامناسب، مدارک ناکافی و… ریجکت شده است.

ریجکت شدن ویزای آلمان به چه معناست؟

بندهای ریجکتی ویزای آلمان را در ادامه بررسی خواهیم کرد اما آیا می‌دانید که ریجکت شدن ویزا به چه معناست؟ به بیان ساده، ریجکت شدن ویزا در دو حالت صورت می‌پذیرد که حالت اول، دلیل ریجکتی شما استناد به مدارک جعلی و… است که در این حالت نه تنها درخواست ویزای شما رد می‌شود، بلکه تا مدتی از ورود به خاک کشور آلمان و اتحادیه اروپا محروم می‌شوید. گاهی ریجکتی همان رفیوزی و رد شدن درخواست ویزای شماست و به معنای عدم تایید درخواست ویزا توسط مقامات مربوطه است که شکل معمول ریجکتی ویزا می‌باشد و در این مقاله قصد یررسی آن را داریم. بدین ترتیب، زمانی که ویزا ریجکت شود، افراد نمی‌توانند به کشور مورد نظر سفر یا مهاجرت کرده و باید مجددا درخواست داده یا برای اعتراض به ریجکتی ویزای‌شان اقدام کنند.

ویزای آلمان به چه دلیل ریجکت می‌شود؟

بندهای ریجکتی ویزای آلمان نشان‌دهنده دلایل ریجکت شدن انواع ویزای آلمان هستند که در ادامه به تفصل درباره آن صحبت خواهیم کرد. لطفا توجه داشته باشید که ویزای آلمان دارای انواع مختلفی مثل ویزای کاری آلمان، ویزای تحصیلی، توریستی و… بوده و به همین خاطر، انواع ویزا به دلایل مختلفی ریجکت می‌شوند اما رایج‌ترین علل ریجکتی ویزای آلمان، موارد زیر را شامل می‌شوند:

عدم اثبات قصد بازگشت از آلمان

یکی از بندهای ریجکتی ویزای آلمان، عدم اثبات قصد برگشت است. زمانی که ویزای آلمان به صورت موقت درخواست شود، در بند ۱۳ نامه ریجکتی شماست و آن عبارت است از عدم اثبات قصد بازگشت منجر به ریجکتی خواهد شد. شما باید با ارائه مدارکی مثل نشان دادن علقه خانوادگی یا کاری و ارائه گواهی اشتغال به کار یا تحصیل و… ثابت نمایید که قصد دارید با اتمام اعتبار ویزا، به کشور خود بازگردید؛ در واقع یکی از مدارک لازم برای دریافت ویزاهای موقت، گواهی تای برای اثبات قصد بازگشت است.

بیشتر بدانید:  راحت‌ترین روش مهاجرت به آلمان

تاریخچه سفر نامناسب و ریجکتی ویزای آلمان

یکی دیگر از بندهای ریجکتی ویزای آلمان مربوط به موضوع تاریخچه سفر یا تراول هیستوری است. شما برای اخذ ویزای شینگن باید تاریخچه سفر مناسبی داشته باشید؛ به این معنا که باید پیش از این به چند کشور خارجی سفر کرده و بدین طریق اثبات کنید که مسافر قابل اعتمادی هستید. داشتن ویزاهای معتبر پیش از اخذ ویزای شنگن نشان می‌دهد که شما به قوانین کشورها احترام گذاشته و قصد ندارید اقامت غیرقانونی پس از اتمام اعتبار ویزا داشته باشید. گاهی ویزای آلمان به دلیل نداشتن سابقه سفر مناسب افراد ریجکت می‌شود که در این حالت معمولا باستناد بند ۲ نامه ریجکتی شما، درخواست ویزا رد می‌شود.

عدم تطابق با شرایط ویزای آلمان

یکی دیگر از موضوعات مرتبط با بندهای ریجکتی ویزای آلمان، بند ۲ و ۱۰ نامه ریجکتی، یعنی عدم تطابق با شرایط ویزاست. اگر شک و شبهه‌ای درباره مدت اقامت شما، هدف از سفر و… وجود داشته باشد و به طور کلی، گفته‌های شما و مدارکی که ارائه کردید با شرایط ویزا مطابقت نداشته باشد، احتمال ریجکتی بسیار بالا خواهد بود.

عدم داشتن توانایی مالی کافی و ریجکتی

بندهای ریجکتی ویزای آلمان به موارد فوق محدود نمی‌شود. یکی دیگر از موضوعات مربوط به بندهای ریجکتی ویزای آلمان، باستناد بند ۳ یعنی نداشتن توانایی مالی کافی است. افراد باید پیش از سفر یا مهاجرت به آلمان درباره توانایی مالی مورد نیاز تحقیق نموده و در ادامه برای اخذ ویزا ثابت کنند که قادر به تامین هزینه‌های سفر به آلمان و اقامت در این کشور هستند.

عدم ارائه مدارک کافی و ریجکت شدن ویزای آلمان

از دیگر بندهای ریجکتی ویزای آلمان می‌توان به بحث مدارک مورد نیاز اشاره کرد. هر ویزایی ارائه مدارک خاص مربوط به خود را می‌طلبد. مثلا افرادی که قصد اخذ ویزای کاری آلمان را دارند باید مدرک تحصیلی و سابقه کاری مرتبط داشته و اشخاصی که می‌خواهند ویزای تحصیلی آلمان را دریافت کنند می‌بایست ریزنمرات تحصیلی و نامه پذیرش دانشگاه را ارائه دهند. علی ای حال، عدم ارائه مدارک کافی یا ارائه مدارکی مثل گذرنامه مخدوش می‌تواند منجر به ریجکت شدن ویزای آلمان شود.

ریجکتی ویزای آلمان بخاطر سوابق کیفری

وجود سوابق کیفری نیز می‌تواند سبب ریجکتی ویزای آلمان شود. یکی دیگر از بندهای ریجکتی ویزای آلمان مربوط به سوابق کیفری است. اگر شما تهدیدی برای امنیت عمومی به شمار روید، ویزای شما بدون تردید ریجکت خواهد شد. علاوه بر سوابق کیفری، شما باید به سرپیچی از قوانین در سفرهای قبلی نیز توجه داشته باشید.

در توضیحات فوق به برخی بندهای ریجکتی ویزای آلمان اشاره کردیم اما موارد بالا، تنها دلایل ریجکتی ویزای آلمان نیستند. موارد دیگری مثل مشکلات مربوط به بیمه درمانی، ارائه اطلاعات غلط یا جعلی، سوء ظن به قصد مهاجرت در اخذ ویزاهای توریستی و… نیز در اکثر مواقع منجر به ریجکتی ویزا خواهند شد.

چگونه از ریجکتی ویزای آلمان جلوگیری کنیم؟

حال که با بندهای ریجکتی ویزای آلمان آشنا شدید، شاید برایتان سوال شده باشد که برای جلوگیری از ریجکت شدن ویزا باید چه کرد. شما در بسیاری از مواقع می‌توانید قبل از انجام اپلیکیشن ویزایتان با وکیل مشاوره داشته باشید؛ همچنین می‌توانید به کمک وکیل جهت اعتراض به ریجکتی ویزای آلمان اقدام کنید اما پیشگیری همیشه بهتر از درمان است! در ادامه چند نکته برای جلوگیری از ریجکتی ویزای آلمان را یادآور شدیم.

  • پیش از ارائه مدارک از کامل و صحیح بودن آن‌ها اطمینان حاصل نمایید.
  • هدفتان از سفر به آلمان را به صورت روشن و واضح توضیح دهید.
  • یک برنامه سفر دقیق داشته باشید و نشان دهید که برنامه ریزی دارید.
  • در صورتی برای سفر اقدام کنید که توانایی مالی کافی داشته باشید.
  • بیمه مسافرتی مناسب تهیه کنید.
  • سابقه سفر مناسب را جدی بگیرید.
  • با وکلای مهاجرتی متخصص مشاوره داشته باشید.
  • و…
بیشتر بدانید:  تبدیل ویزا در آلمان

بندهای ریجکت ویزای آلمان
بندهای ریجکت ویزای آلمان

مشاوره با وکیل رفع ریجکتی ویزا

در این مقاله با بندهای ریجکتی ویزای آلمان و روش‌های جلوگیری از ریجکتی آشنا شدیم اما اگر به هر دلیل ویزای شما ریجکت شد، این آخر راه نیست و شما می‌توانید به کمک وکیل متخصص در این زمینه برای رفع ریجکتی اقدام کنید.

وکیل رفع ریجکتی ویزا از گروه لاهه می‌تواند برای اعتراض به ریجکتی ویزای آلمان شما و رفع آن اقدام کند. وکلای گروه لاهه با تحلیل پرونده و پی بردن به نقاط ضعف و استفاده از تجربیات موفق در گذشته می‌توانند به شما کمک کنند تا ریجکتی را رفع نموده و سفر یا مهاجرت به آلمان را به انجام برسانید. برای ارتباط با وکیل رفع ریجکتی ویزا می‌توانید با هلدینگ حقوقی بین المللی لاهه تماس بگیرید.

سوالات متداول

ریجکت شدن ویزا به معنای عدم تایید درخواست ویزا توسط مقامات مربوطه است که بنا به دلایلی مثل ارائه مدارک ناکافی اتفاق میفتد.

علل ریجکتی بسته به نوع ویزا متفاوت هستند و شامل مواردی مثل مدارک ناقص، نداشتن توانایی مالی کافی، عدم تطابق با شرایط ویزا و… می‌شوند که در مقاله به صورت مفصل راجع به آن صحبت کردیم.

شما می‌توانید با اثبات وابستگی‌های اجتماعی، شغلی و… به کشور مبدا این امر را به انجام برسانید. برای مثال، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل، نامه مدیر محل کار، سند ازدواج، مدارک فرزندان ساکن کشور مبدا و… می‌تواند نشان دهنده قصد بازگشت باشند.

برای این منظور باید با توجه به نوع ویزا در ارائه مدارک به صورت کامل دقت به خرج داده و دارای توانایی مالی کافی، سابقه سفر مناسب، گواهی تای و… باشید.

این موضوع به نوع ویزا بستگی دارد؛ برای اطلاع از آن می‌توانید مشاوره اخذ ویزا دریافت نمایید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
جاذبه‌های گردشگری شهر منچستر انگلستان
نوشتهٔ بعدی
چند نکته مهم در سفر به شهر بیرمنگام

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button