ویزای سرمایه‌گذاری آلمان

وکیل برای ویزای سرمایه گذاری آلمان

ویزای سرمایه‌گذاری آلمان از طریق روش‌هایی چون ثبت شرکت، کارآفرینی در آلمان و… به متقاضیان تعلق می‌گیرد. توجه داشته باشید که بایستی برای سرمایه‌گذاری در آلمان حداقل مبلغ ۲۵ هزار یورو را در دارا بوده و مخارجی چون مبلغ اجاره، حقوق کارمندان، هزینه خرید یا تعمیر تجهیزات و… را نیز در نظر داشته باشید.

بررسی روش‌های سرمایه‌گذاری در آلمان

منظور از ویزای سرمایه‌گذاری آلمان در واقع همان اقامت از طریق سرمایه‌گذاری در این کشور است زیرا روش‌های مختلفی برای این منظور وجود دارد. توجه داشته باشید که برخی روش‌های سرمایه‌گذاری در آلمان معمولا با هدف اخذ ویزا و اقامت به کار گرفته نمی‌شوند (مثلا خرید ملک) که ما در این مقاله به بررسی آن‌ها نپرداخته و روش‌های اقامتی را بررسی می‌کنیم.

اخذ ویزا با کارآفرینی در آلمان

یکی از روش‌های اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان کارآفرینی در این کشور است. اگر تخصص شما در زمینه فعالیت‌هایی چون راه‌اندازی رستوران، فروشگاه‌های مختلف و موارد مشابه است، می‌توانید بدون مواجهه با دردسرهای ثبت شرکت و تنها با اخذ مجوزهای صنفی مربوطه برای این منظور اقدام کنید.

اخذ ویزا با ثبت شرکت مسئولیت محدود یا تضامنی در آلمان

ثبت شرکت نیز از دیگر روش‌های اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان به شمار می‌رود. در صورتی که در کشور مبدا دارای یک شرکت فعال هستید، امکان تاسیس مشابه این شرکت (به صورت مسئولیت محدود) در آلمان را خواهید داشت. همچنین با ایجاد تفاوت‌هایی در نحوه ثبت شرکت و مواردی چون مسئولیت سهامداران مربوطه می‌توانید به تاسیس شرکت تضامنی  و اخذ اقامت این کشور بپردازید.

اخذ ویزا با دفتر نمایندگی در آلمان

از دیگر روش‌های اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان، تاسیس شعبه دفتر نمایندگی در این کشور است. اگر شما یک تاجر کامل (Vollkaufmann) هستید و مجموعه تولیدی یا شرکت بازرگانی معتبری دارید، می‌توانید برای تاسیس شعبه در آلمان اقدام کرده و اقامت این کشور را از آن خود کنید. توجه داشته باشید که تاسیس شعبه به دو صورت مستقل و وابسته در آلمان امکان‌پذیر است.

بیشتر بدانید:  اخذ ویزای تضمینی آلمان

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری آلمان
شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری آلمان

حداقل مبلغ سرمایه‌گذاری در آلمان

مبلغ لازم برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان به روش انتخابی متقاضی بستگی دارد اما معمولا حداقلی که برای این منظور در نظر گرفته می‌شود در حدود ۲۵ هزار یورو است. توجه داشته باشید که هزینه اخذ ویزا، دریافت مجوز اقامت، مخارج مربوط به اجاره یا خرید دفتر، حقوق پرسنل، خرید تجهیزات و… نیز باید به صورت جداگانه محاسبه شده و برای آن‌ها برنامه‌ریزی شود.

فرآیند اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان

برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان و مهاجرت به این کشور باید مراحل تعیین شده را به درستی و به شکل اصولی طی کنید تا مشکلاتی چون ریجکتی ویزا مواجه نشوید. در ادامه فرآیند مورد بحث را بررسی می‌کنیم؛ توجه داشته باشید که بهتر است برای انجام مراحل مربوطه با وکیل اخذ ویزای آلمان در ارتباط باشید.

  1. در مرحله اول یک بیزینس پلن (Business Plan) تهیه کنید. برنامه‌ریزی شما باید جزئیات کسب و کار و نوع سرمایه‌گذاری را در بر داشته باشد. حتما در بیزینس پلن خود ذکر کنید که ایده شما چگونه به اقتصاد آلمان کمک خواهد کرد. توجه داشته باشید که اتاق بازرگانی و صنعت آلمان باید برنامه شما را تایید کند.
  2. در مرحله بعد باید درخواست ویزای مربوطه را به ثبت برسانید.
  3. در ادامه، شرایط و مدارک لازم را فراهم آورده و با رزرو وقت سفارت آلمان، برای انجام اموری چون مصاحبه و بایومتریک اقدام کنید.
  4. اگر موفق به اخذ ویزای آلمان شدید، مهاجرت خود را به انجام رسانیده و مجوز اقامت خود را دریافت نمایید.
  5. اگر کسب و کار شما نتیجه دهد و به وعده‌هایی که داده‌اید، عمل کنید، می‌توانید به هنگام تمدید ویزا (حدودا ۳ سال پس از ورود) برای اخذ اقامت دائم آلمان درخواست دهید.

توجه داشته باشید که اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان می‌تواند منجر به صدور ویزا برای اعضای خانواده (همسر و فرزندان دارای سن کمتر از ۱۸ سال) فرد متقاضی نیز بشود.

مزایا و معایب ویزای سرمایه‌گذاری آلمان

اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان و مهاجرت به این کشور از طریق روش‌های ذکر شده، مزایا و معایبی به دنبال دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی کردیم؛ لطفا با وکیل مهاجرت به آلمان همراه باشید.

مزایای سرمایه‌گذاری در آلمان

  • موقعیت جغرافیایی مناسب و اقتصادی قدرتمند آلمان می‌تواند موجب رونق کسب و کار شما شود.
  • کیفیت بالای زندگی و رفاه این کشور در جهان مشهور است.
  • با سرمایه‌گذاری در آلمان امکان همراهی خانواده و مهاجرت ایشان نیز به وجود می‌آید.
  • از طریق سرمایه‌گذاری در آلمان می‌توان به اقامت دائم و حتی تابعیت این کشور دست یافت.

معایب سرمایه‌گذاری در آلمان

  • سرمایه‌گذاری و زندگی در آلمان در مقایسه با بسیاری از کشورهای پیشرفته گران است.
  • قوانین مالیاتی آلمان در بسیاری از مواقع برای افراد آزاردهنده است.
  • سرمایه‌گذاری در آلمان کمی پیچیده است؛ بهتر است تمامی امور مربوطه با همکاری وکیل بین‌المللی پیش رود.
  • در آلمان، اولویت نیروی کار است و سرمایه‌گذاران ممکن است بسیاری از منافع خود را بخاطر قوانین این کشور از دست بدهند.
بیشتر بدانید:  اعتراض به ریجکتی ویزای آلمان

وکیل برای ویزای سرمایه گذاری آلمان
وکیل برای ویزای سرمایه گذاری آلمان

وکیل اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آۀمان

اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان همانند انواع ویزای آلمان از طرق مختلفی امکان‌پذیر است اما نکته مهمی که در این باره وجود دارد، آن است که همه متقاضیان نمی‌توانند برای این منظور اقدام کنند. برای سرمایه‌گذاری در آلمان، علاوه بر داشتن شرایط و مدارک لازم و توانایی پرداخت هزینه‌های مربوطه باید مراحل را نیز به درستی طی کنید تا مانند بسیاری از متقاضیان با عدم پذیرش مواجه نشوید. بهترین راه برای اطمینان از درستی انجام این فرآیند همکاری با وکیل مهاجرت به آلمان است.

وکلای بین‌المللی گروه لاهه می‌توانند برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری آلمان به شما کمک کرده و فرآیند مربوطه را به بهترین شکل ممکن برایتان به انجام برسانند. اگر درخواست اخذ ویزای آلمان را داشته یا می‌خواهید برای اعتراض به ریجکتی ویزا و سایر امور مربوطه اقدام کنید، می‌توانید با وکلای ما در ارتباط باشید. در صورت تمایل به ارتباط با ما، با مجموعه لاهه تماس گرفته یا در واتس اپ پیغام بگذارید.

سوالات متداول

با استفاده از روش‌هایی چون ثبت شرکت با مسئولیت محدود یا تضامنی، افتتاح شعبه و… که موارد بیشتر در مقاله ارائه شده است.

ویزایی که برای سرمایه‌گذاری در آلمان به افراد تعلق می‌گیرد، مجوزی است که به ایشان اجازه راه‌اندازی کسب و کار، ثبت شرکت و… در آلمان را داده و همچنین اقامت این کشور را برایشان به همراه دارد.

برای این منظور باید حداقل سرمایه ۲۵ هزار یورویی را دارا بوده و برای مخارج دیگر نیز برنامه‌ریزی داشته باشید.

اقامت و کار در کشوری با اقتصاد پیشرفته، امکان اخذ پاسپورت آلمان، اکان مهاجرت اعضای خانواده و… از مزایای سرمایه‌گذاری در آلمان هستند.

سرمایه‌گذاری در آلمان کمی گران بوده و قوانین پیچیده‌ای نیز دارد. اما مشاوره با وکیل مهاجرت می تواند میسر شفافی را رو به روی تان بگذارد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
ویزای بازنشستگی امارات
نوشتهٔ بعدی
بهترین مشاغل پزشکی برای مهاجرت

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button