وکیل برای ایرانیان مقیم امارات

وکیل برای ایرانیان مقیم امارات

وکالت ایرانیان مقیم امارات می‌تواند از طریق تنظیم وکالتنامه معتبر به وکلای مقیم ایران سپرده شود تا از پرداخت هزینه‌های اضافی برای رفت و آمد، هدر رفتن زمان و… جلوگیری کرد.

آیا ایرانیان مقیم امارات می‌توانند با وکیل ایرانی همکاری کنند؟

وکالت ایرانیان مقیم امارات را می‌توان به وکلای ایرانی سپرد. وکلای گروه لاهه با تسلط بر قوانین بین‌المللی ، مهاجرتی و… می‌توانند به حل دعاوی ایرانیان خارج از کشور پرداخته و امور خانواده، ارث، شکایات کیفری و… را در ایران و مسائل ازدواج و طلاق، امور بانکی مختلف، حصر وراثت و… را نیز در امارات به انجام برسانند. شما برای همکاری با وکلای بین المللی گروه لاهه می‌توانید به نمایندگان ما در امارات مراجعه نموده یا به دفتر مرکزی گروه لاهه در تهران سر بزنید. همچنین امکان برقراری ارتباط با وکلای گروه لاهه از طریق تماس تلفنی یا به صورت آنلاین نیز وجود دارد.

نحوه اعطای وکالت به وکیل ایرانیان مقیم امارات

احتمالا یکی از دغدغه‌های آن دسته از افراد که مقیم امارات هستند و قصد دارند با وکیل در ایران همکاری کنند، درباره چگونگی اعطای وکالت است. پذیرش وکالت ایرانیان مقیم امارات برای انجام امور در امارات یا ایران نیازمند آن است که وکالتنامه تنظیم گردد.

ایرانیانی که مهاجرت به امارات را تجربه کرده و مقیم این کشور هستند، می‌توانند برای همکاری با وکیل در ایران یا امارات، مستقیما به ایشان وکالت داده یا از روش‌هایی مثل اعطای وکالت به آشنایان (با امکان حق توکیل به غیر) استفاده کنند و بدین ترتیب، آشنایان ایشان به وکیل مورد نظر وکالت داده و پیگیر امور باشند.

چنانچه بنا به دلایلی چون ممنوع‌الخروجی ایرانیان مقیم خارج، امکان ورود افراد به ایران وجود نداشته باشد، می‌توان برای همکاری با وکیل مقیم ایران، وکالتنامه را از راه دور تنظیم نموده و در حضور یک مقام رسمی به امضا رسانید. ایرانیان مقیم امارات می‌توانند برای این منظور به سفارتخانه ایران در امارات یا کنسولگری‌های مربوطه مراجعه نمایند. همچنین امکان انجام این امر از طریق سامانه ثنا یا میخک نیز وجود دارد.

بیشتر بدانید:  اجرای رای داوری خارجی در ایران

مدارک لازم برای وکالت ایرانیان مقیم امارات

پذیرش وکالت ایرانیان مقیم امارات در صورتی امکان‌پذیر است که شرایط و مدارک مورد نیاز، فراهم گردد. در ادامه، مدارک لازم برای همکاری ایرانیان مقیم امارات با وکیل مقیم ایران را بررسی خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید.

  • مدارک هویتی مثل شناسنامه و گذرنامه
  • مدارک اقامتی
  • مشخصات کامل
  • مدارک مربوط به موضوع وکالت (مثلا اسناد مالکیت)
  • امضا با تاییدیه رسمی

نکات تکمیلی وکالت ایرانیان مقیم امارات

حال که تا حدودی با موضوع وکالت ایرانیان مقیم امارات آشنا شدید، با ما همراه شوید تا برخی نکات مهم درباره این موضوع را یادآور شویم. لطفا به توضیحات وکیل بین المللی در این باره توجه داشته باشید.

  • پیش از همکاری با وکیل بین المللی، از دارا بودن پروانه وکالت، تسلط ایشان به زبان انگلیسی یا عربی و وجود تجربیات موفق در زمینه امور بین الملل و مسائل مهاجرتی اطمینان حاصل نمایید.
  • در تنظیم وکالتنامه دقیق باشید تا از بروز هرگونه مشکل جلوگیری شود. در وکالتنامه باید اطلاعاتی چون مشخصات طرفین، موضوع وکالت، محدودیت‌ها، امضای طرفین، تاریخ تنظیم و… درج شود.
  • وکالتنامه باید بسته به موضوع و نیاز، به زبان فارسی، عربی یا انگلیسی ترجمه شود.
  • برای همکاری با وکیل باید به شفافیت در مورد پرداخت هزینه‌ها توجه داشته باشید؛ علی‌الخصوص در مواردی که وکیل، مقیم کشور دیگری است.
  • توجه داشته باشید که وکیل مورد نظر شما برای انجام امور بین الملل باید با قوانین کشور مبدا و مقصد آشنا بوده و تجربیات مرتبط داشته باشد.
بیشتر بدانید:  تردد مشمولین ایرانی خارج از کشور

وکیل برای ایرانیان مقیم در امارات
وکیل برای ایرانیان مقیم در امارات

مشاوره با وکلای بین‌المللی گروه لاهه

در این مقاله به موضوع مهم وکالت ایرانیان مقیم امارات پرداختیم. چنانچه شما متقاضی همکاری با وکلای بین‌المللی برای انجام اموری چون ثبت شرکت، حل و فصل دعاوی ایرانیان خارج از کشور، برطرف ساختن مسائل مالی و… هستید، می‌توانید امور مربوطه را به وکلای بین‌المللی گروه لاهه بسپارید.

وکلای گروه لاهه با داشتن تجربیات مختلف در زمینه امور بین‌الملل و مسائل مهاجرتی می‌توانند بهترین گزینه برای همکاری با ایرانیان مقیم امارات باشند. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت مشاوره با مجموعه لاهه تماس گرفته یا در واتس اپ برای کارشناسان لاهه پیغام بگذارید.

سوالات متداول

بله؛ ایرانیان مقیم امارات می‌توانند با وکلای مقیم ایران همکاری نموده و در صورت نیاز، به ایشان وکالت دهند تا وکلا، پیگیری امور مربوطه را مستقیما به عهده بگیرند.

افراد می‌توانند برای این منظور، پس از تنظیم وکالتنامه آن را در سفارتخانه یا کنسلوگری‌ها امضا نموده و ارسال نمایند.

مدارک هویتی مثل شناسنامه و گذرنامه، مدارک اقامتی مثل ویزا و امضای تایید شده توسط یک مقام رسمی از جمله مهم‌ترین مدارک لازم برای انجام این امر هستند.

توجه به نکاتی چون وجود پروانه وکالت و تجربیات موفق وکیل در زمینه امور بین الملل ضروری است؛ اطلاعات بیشتر در این باره در متن مقاله حاضر موجود است.

شما می‌توانید به دفتر لاهه در امارات مراجعه نموده یا از طریق تماس تلفنی یا به صورت آنلاین با کارشناسان ما در دفتر مرکزی تهران در ارتباط باشید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
وکیل ایرانی در ترکیه
نوشتهٔ بعدی
ایرانی های کانادا چطور در سامانه ثنا ثبت نام کنند؟

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button