ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج و استعلام آن

ممنوع الخروجی ایرانیان خارج از کشور

ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور را می توان یکی از موضوعات مهم و چه بسا نگران کننده برای ایرانیان خارج از کشور دانست. ایرانیان مقیم خارج از کشور ممکن است هنگام مسافرت به ایران در رابطه با مجوز خروج از کشور با مشکلاتی مواجه شوند و جهت رفع این مشکل می بایست با مراجعه به مراجع ذی صلاح علت ممنوع الخروجی را جویا شده و نسبت به رفع مشکل اقدام نمایند.

گروه وکلای بین المللی لاهه در تلاش است در این مقال انواع موضوعاتی که سبب ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور را می شود را بیان کرده و اقدامات لازم جهت رفع ممنوع الخروجی را توضیح دهد.

استعلام ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور

ممنوع الخروجی ایرانیان خارج از کشور و  استعلام ممنوع الخروجی از طریق سامانه ثبت اسناد و املاک مقدور بوده؛ لکن برای استعلام ممنوع الخروجی در موضوعات دیگر نظیر حقوقی  و  کیفری و … باید با مراجعه به دفاتر کنسولگری کشور و یا مکاتبه از طریق سامانه وزارت امور خارجه از ممنوع الخروجی خود مطلع شوند.

لازم به ذکر است ایرانیان خارج از کشوری که به دفاتر این اداره مراجعه می نمایند باید اصل گذرنامه یا مدارک اقامتی را ارائه دهند و برای کسانی که گذرنامه کشور ایران را ندارند راهکاری در نظر گرفته نشده که این موضوع خود جای بحث دارد.

در ایران نیز با مراجعه به اداره پلیس گذرنامه و یا استعلام از طریق سامانه سازمان ثبت اسناد و املاک https://exitban.ssaa.ir  (جهت استعلام ممنوع الخروجی از طریق اداره ثبت) می توانند از وضعیت و شرایط خود آگاه شوند.

ممنوع الخروجی ایرانیان خارج از کشور  و استعلام آن توسط  وکیل نیز امکان پذیر بوده و می توانند با اعطای وکالت از وضعیت ممنوع الخروجی خود آگاه شوند.

بیشتر بدانید:  دعاوی ایرانیان خارج از کشور

استعلام ممنوع الخروجی ایرانیان خارج از کشور
استعلام ممنوع الخروجی ایرانیان خارج از کشور

موضوعاتی که سبب ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور می شود؟

ممنوع الخروجی ایرانیان خارج از کشور با توجه به عدم حضورشان در ایران ممکن است به دلایل متفاوتی باشد، که مهم ترین آن ها عبارتند از:

۱- ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور از طریق اداره ثبت اسناد

ایرانیان مقیم خارج کشور ممکن است از طریق اداره ثبت اسناد ممنوع الخروج شوند. به عنوان مثال ممکن است دارنده چک، اسناد بانکی یا قراردادهای بانکی  اقدام به دریافت دستور  ممنوع الخروجی نماید، که با استعلام از طریق سامانه اداره ثبت اسناد و یا اعطای وکالت به وکیل می توان استعلام ممنوع الخروجی را دریافت کرد.

۲- ممنوع الخروجی ایرانیان خارج از کشور از طریق بدهی مالیاتی

ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور در صورت بدهی مالیاتی و عدم پرداخت مالیات تا سقف معینی که طبق آیین نامه مربوطه مشخص شده اعمال می شود. بدهی مالیاتی ممکن است برای شخص حقوقی بوده و یا برای شخص حقیقی باشد؛ به عنوان مثال شخص، مدیر شرکت و یا از اعضای هیئت مدیره بوده و مالیات شرکت پرداخت نشده باشد که در صورت عزیمت به ایران و تا تسویه بدهی و معوقات مالیاتی  امکان خروج از کشور ایران را نخواهند داشت.

۳- ممنوع الخروجی از طریق بیمه

ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور زمانی صورت می گرد  که شخص مقیم خارج از کشور در ایران کارفرما بوده و به بیمه تامین اجتماعی بدهکار باشد، در زمره بدهکاران مالیاتی قرار گرفته و سازمان تامین اجتماعی می تواند نسبت به ممنوع الخروجی بدهکار اقدامات لازم را انجام دهد که تا تسویه بدهی مربوطه ممنوع الخروجی به قوت خود باقی می ماند.

۴- ممنوع الخروجی محکومان کیفری و افراد تحت تعقیب

در برخی مواقع علیه ایرانیان مقیم خارج از کشور در دادسرای بین المللی و دادسرای داخلی در ایران شکایتی مطرح شده که ممکن است قرار ممنوع الخروجی برای شخص صادر شده و یا حتی پس از ارسال پرونده به دادگاه رای مبنی  محکومیت کیفری برای ایرانیان مقیم خارج از کشور صادر شود. لذا این اشخاص که محکومیت خود را سپری نکرده اند ممنوع الخروج می شوند.

بدیهی است ایرانیان مقیم خارج از کشور که محکوم شده و از اجرای حکم متواری شده اند و یا تحت تعقیب قرار دارند نیز ممنوع الخروج می باشند.

۵- ممنوع الخروجی به دستور مقام قضایی

ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور ممکن است به دلایل مختلف طبق تشخیص مرجع قضایی نظیر محکومیت قطعی در دادگاه حقوقی، محکومیت قطعی مالیاتی و… صورت گیرد  که به طریق کتبی اعلام  می نمایند. ایرانیان مقیم خارج از کشور در این موضوع حتما از یک وکیل متخصص در این زمینه استفاده نمایند.

۶- ممنوع الخروجی افرادی که دارای سوء شهرت در خارج از کشور هستند

وکیل بین المللی اذعان می دارد: افرادی که دارای سوء شهرت در خارج از کشور هستند به خاطر اعمالی چون تکدی گری، ولگردی، سرقت، کلاهبرداری و هر عنوان دیگری مجاز به خروج از کشور نیستند و ایرانیان خارج از کشور نیز در صورت ورود به ایران در صورت دارا بودن سوء شهرت تحت نظارت مقام قضایی قرار می گیرند.

بهترین راه استعلام ممنوع الخروجی برای ایرانیان خارج از کشور چیست؟

ایرانیان خارج از کشور بهترین راهی که می توانند جهت استعلام ممنوع الخروجی شان انتخاب نمایند؛ انتخاب یک وکیل متخصص و باتجربه در زمینه دعاوی بین المللی و داخلی می باشد. ایرانیان مقیم خارج از کشور  با اعطای وکالت به وکیل متخصص در سامانه کنسولگری وزارت امور خارجه،  به راحتی می توانند از وضعیت ممنوع الخروجی خود قبل از عزیمت به ایران اطلاع پیدا کرده تا از ایجاد هرگونه مشکل جلوگیری نمایند مشاوره های لازم در رابطه با رفع ممنوع الخروجی شان نیز دریافت نمایند.

نقش وکیل در رفع ممنوع الخروجی ایرانیان خارج از کشور

ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور  موضوعی متفاوت و حساس می باشد. وکیل متخصص در زمینه دعاوی ایرانیان خارج از کشور  نقش بسیار کاربردی در استعلام و رفع ممنوع الخروجی دارد چرا که ایرانیان مقیم خارج از کشور در، ابتدا استعلام ممنوع الخروجی کشورشان توسط وکیل گرفته شده و دلیل آن را متوجه می شوند و بعد از آن وکیل متخصص در این زمینه پس از اطلاع از موضوع ممنوع الخروجی اقدامات لازم را که ممکن است به دلایل مختلفی نظیر بدهی مالیاتی، محکومیت کیفری و… باشد؛ جهت رفع ممنوع الخروجی اعمال می نماید.

وکیل متخصص در این زمینه با دانش و تخصص خود نسبت به ممنوع الخروجی موکل خود امور لازم را انجام داده تا قبل از عزیمت موکل تمامی مشکلات و موانع برطرف شده تا هنگام ورود و خروج مجدد از کشور ایران  دچار مشکل و دردسر نشود.

بیشتر بدانید:  وکالت ایرانیان خارج از کشور

استعلام ممنوع الخروجی
استعلام ممنوع الخروجی

استعلام ممنوع الخروجی توسط گروه وکلای لاهه

ممنوع الخروجی ایرانیان مقیم خارج از کشور را نمی توان یک موضوع سطحی و ساده در نظر گرفت لذا با توجه به حساسیت این موضوع گروه وکلای لاهه در جهت آسودگی ایرانیان خارج از کشور در رابطه با استعلام ممنوع الخروجی و انجام امور رفع ممنوع الخروجی شان بستری فراهم نموده تا بتوانند امورشان را به این مجموعه با تجربه و موفق بسپارند.

گروه وکلای لاهه با کادری مجرب و متشکل از وکلای تراز اول داخلی و همچنین وکلای متخصص در امور بین الملل توانایی انجام امور حقوقی، قضایی، اداری و … ایرانیان مقیم خارج از کشور را داشته و با سرعت و دقت و تخصص بالای خود قادر به انجام تمام امور وکلای مقیم خارج از کشور خود می باشند.

سوالات متداول در رابطه با ممنوع الخروجی

طی هماهنگی با وکیل داخل ایران و اعطای وکالت از طریق سامانه کنسولگری امور خارجه ( میخک)

ایرانیان خارج از کشور هیچ منعی جهت ورود به ایران ندارند.

بله زوجه می تواند زوج را  ممنوع الخروج نماید.

جهت جلوگیری از سوء استفاده اطرافیان اشخاص بهتر است به وکیل دادگستری وکالت دهید.

جهت مشاوره با وکیل متخصص برای ایرانیان خارج از کشور می توانید با گروه وکلای لاهه تماس بگیرید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۷ میانگین امتیاز: ۴]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
وکالت ایرانیان خارج از کشور
نوشتهٔ بعدی
میانجی گری در دعاوی

دیگر مطالب این دسته بندی

۲۴ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • من از طریق پرسمان تردد درخواست استعلام ممنوع الخروجی کردم جواب گرفتم شما مشکلی برای ورود و خروج ندارید ایا میتوانم به ان اعتماد کنم

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۵ بهمن ۱۴۰۲ ۰۹:۰۲

      سلام وقت بخیر در صورتی که از سامانه میخک اقدام به اخذ استعلام ممنوع الخروجی نموده اید، مشکلی برای ورود و خروج نخواهید داشت.

  • سلام خسته نباشید
    یه نفر رفته از من شکایت کرده به جرم کلاهبرداری و این پرونده تا دادگاه برده ولی فعلا دادگاهی تشکیل نشده هدف شاکی هم فقط اذیت کردن هست چون خودشم می‌دونه مدرکی نداره
    الان من ممنوع الخروج هستم با توجه به اینکه هنوز دادگاه نرفتیم و فقط کیفرخواست صادر شده که من از خودم در دادگاه دفاع کنم

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ۰۹:۱۲

      درود و سپاس از شما
      با توجه به تخصصی بودن پرونده، شما می توانید جهت مشاوره با وکیل متخصص در این حوزه فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید.

  • سلام، من و پسرم و همسر شهروند کانادا هستیم. بعد از برگشت به ایران همسرم من را به خاطر مهریه ممنوع خروج کرده. آیا می توانم با طرح دادخواست رفع ممنوع الخروجی در دادسرای امور بین الملل به علت اینکه پسرم در کانادا مدرسه می رفته و نیاز هست که به مدرسه اش برگردد و محل زندگی من هم کانادا هست و در آنجا مالیات داده ام تقاضای رفع ممنوع الخروجی کنم. تشکر

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ۱۵:۴۷

      سلام وقت بخیر دادسرای امور بین الملل به جرایم رسیدگی می کند و صلاحیت موضوع شما را ندارد و شما باید در قالب مقررات قانونی برای رفع ممنوع الخروجی خود اقدام کنید جهت اطلاعات بیشتر می توانید به وکیل متخصص در این موضوع مشاوره داشته باشید.

  • با عرض سلام من المان زندگی میکنم و بعد از ۸ سال میخوام برای سفر بیام ایران و بعد برگردم المان.
    پاس ایرانیم از المان صادر شده (بعد مفقود شدن) کد کلاسه نداره، میخواستم بپرسم ممکنه در حین خروجم از ایران با مشکل مواجه بشم! (ایران مشکل یا پرونده ندارم اقامت المان رو دارم و کارت پایان خدمت هم دارم) ممنون میشم جواب بدین

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ ۱۰:۴۷

      سلام وقت بخیر
      شما می توانید در سفارت ایران در آلمان نسبت به اعلام مفقودی پاسپورت ایرانی خود اقدام کنید.

  • سلام
    بنده الان بیشتر از یک سال و نیم هست که برای پرسمان تردد وزارت امور خارجه درخواست دادم برای استعلام ممنوع الخروجی و بعد از چند بار مکاتبه هنوز هم منتظر هستم. ایا می توان امیدوار بود در نهایت امسال پاسخی صادر بشه؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۵ تیر ۱۴۰۲ ۲۰:۲۴

      سلام وقت بخیر
      نمی توان زمان دقیقی را بیان کرد لذا استعلام ممنوع الخروجی در زمان کوتاه تری اعلام می شود. پیشنهاد می کنیم مجدد برای دریافت استعلام خود مکاتبه کنید و با تماس بگیرید.

  • وقت بخیر
    ایاکسی که داخل ایران هست و دادسرای انقلاب ممنوع الخروجش کرده درصورتی که قاچاقی وارد یه کشور دیگربشه ازسفارت ایران میتونه تقاضای پاسپورت بکنه یانه

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ ۱۱:۱۱

      سلام وقت بخیر با توجه به وضعیت ممنوع الخروجی ایشان امکان صدور پاسپورت برای ایشان میسر نیست.

  • سلام
    آیا پاسپورت فردی که خارج از کشور زندگی میکند و اعتبار آن تمام شده است اما به هر دلیلی ممنوع الخروج شده است از طریق سفارت ایران در آن کشور قابل تمدید است؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ ۱۱:۵۲

      درصورت ممنوع الخروج بودن امکان تمدید پاسپورت وجود ندارد.

  • سلام ببخشید
    کسی که خارج از ایران هست و ممنوع الخروج شده و کیفری واسش حبس حکم دادن
    آیا وارد ایران بشه فرودگاه دستگیر میشه یا فقط پاسپورتش گرفته میشه

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱ بهمن ۱۴۰۱ ۲۳:۲۰

      درود بر شما. درصورتیکه نامه از دادسرا به دادستانی کل کشور صادر شود و دادستانی کل کشور نیز به ممنوع الخروجی حکم صادر کند به محض ورود دستگیر می شود.

  • با سلام
    زمانی که در ترکیه اقامت پناهندگی داشتم از سفارت ایران در استانبول پاسپورتم رو تمدید کردم و الان اقامت ملکی ترکیه رو دارم ولی کارت اقامتم در دست چاپ هست و الان دستم نیست اومدم ایران گفتن پاسپورت دستورالعمل داره اول گفتن اجازه خروج باید بگیرم بعدا ۶ ماه ممنوع الخروجی زدن برام میخواستم بدونم راهی هست که بتونم ممنوع الخروجی رو ابطال بکنم یا امکان تبدیل به جریمه نقدی داره یا خیر

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۶ آبان ۱۴۰۱ ۱۰:۱۱

      سلام روز بخیر. شما می توانید با مراجعه به اداره گذرنامه نسبت به انجام دستورالعمل لازمه به منظور تمدید پاسپورت خود اقدام کنید و در غیر اینصورت می توانید با وکلای متخصص ما در زمینه رفع ممنوع الخروجی مشاوره بگیرید. 

  • سلام من ایتالیا زندگی میکنم و میخوام بیام ایران اما نمیدونم که ممنوع الخروجم یا نه؟ از کجا باید بفهمم؟ اگه ممنوع الخروج باشم شما میتونید کارامو پیگیری کنید؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۰:۱۲

      دورد برشما، بله وکلای بین المللی لاهه این خدمات را ارائه می دهد.

  • سلام
    قصد خروج از کشور را داشتم به من گفتن ممنوع الخروجم چگونه میتونم دلیلشو بفهمم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۸ فروردین ۱۴۰۱ ۱۰:۵۱

      سلام
      شما می توانید جهت استعلام به اداره پلیس گذرنامه مراجعه کنید و یا از طریق وکیل اقدام نمایید.

  • سلام
    خارج از ایران زندگی میکنم و میخوام بدونم چگونه میتونم بفهمم ممنوع الخروج نیستم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۷ فروردین ۱۴۰۱ ۱۱:۰۹

      سلام
      می توانید از طریق سامانه وزارت امور خارجه استعلام بگیرید. همچنین می توانید از طریق وکلای ما اقدام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button