ویزای استارتاپ چیست؟

ویزای استارتاپ

ویزای استارتاپ در جهت تحقق بخشیدن به ایده های نوین و بیزینس پلن قوی برای کارآفرینان صادر می شود. تمام کشورهای مهاجرپذیر همچون کانادا، آمریکا و یا انگلستان از برنامه های ویزای استارتاپ حمایت می کنند. اولین قدم برای اخذ ویزای استارتاپ، ایده و بیزینس پلنی است که کشور مقصد را قانع کند تا چنین فرصتی را در اختیارتان قرار دهد. شرایط اخذ ویزای استارتاپ چیست؟ ویزای استارتاپ چند سال اعتبار دارد؟ با ویزای استارتاپ می توان اقامت دائم کشور مقصد را بدست آورد؟ وکیل مهاجرت کاری در این مطلب شما را در خصوص نحوه و شرایط اخذ ویزای استارتاپ راهنمایی می کند.

ویزای استارتاپ چه شرایطی دارد؟

ویزای استارتاپ مجوزی است برای افرادی با ایده های خلاقانه و نوین در راه اندازی کسب و کار و فعالیت اقتصادی در کشور مقصد. اولین شرط صدور ویزای استارتاپ این است که فرد بتواند ایده ای ارائه دهد که در میان سایر ایده های ارائه شده کمی متفاوت و خلاقانه تر باشد. ویژگی های متمایز کننده ایده شما با سایر ایده ها از اهمیت بسیاری برخوردارند. علاوه بر این شما باید بتوانید در ارائه یک بیزینس پلن قوی سفارت و دولت کشور مقصد را برای اعطا مجوز به شما قانع کنید. یکی از اصلی ترین اهداف کشورهای مهاجرپذیر از صدور ویزای استارتاپ، ایجاد اشتغال برای بومیان آن کشور است در نتیجه در بیزینس پلن خود باید به این نکته که استارتاپ شما چند شغل ایجاد می کند نیز اشاره نمایید.

  • صاحب رای و صاحب امتیاز استارتاپ برای ویزا درخواست دهد.
  • تمکن مالی کافی برای راه اندازی و دریافت ویزای استارتاپ را داشته باشید.
  • ارائه گواهی عدم سوپیشینه
  • تایید بیزینس پلن و ایده استارتاپ توسط شرکت های معرفی شده توسط اداره مهاجرت کشور مقصد

استارتاپ یعنی چه؟

استارتاپ ها معمولا کسب و کارهایی هستند که با سرمایه های اندک آغاز به کار می کنند. این کسب و کارها برای عرضه خدمات و محصولات منطبق با نیاز روز مردم جامعه فعالیت می کنند و هرچه به نیاز مردم نزدیک تر باشند، موفقیت بیشتری نیز بدست می آورند.

بیشتر بدانید:  اعتراض به ریجکتی ویزا

شرایط ویزای استارتاپ
شرایط ویزای استارتاپ

بهترین کشورها برای ویزای استارتاپ

همانطور که در مقدمه مطلب بیان کردیم کشورهای زیادی برنامه های استارتاپ را به رسمیت شناختند و برای دارندگان ایده های خلاقانه کسب و کار، ویزای استارتاپ صادر می کنند. انتخاب بهترین کشوری که ویزای استارتاپ صادر می کند به شرایط اقتصادی، اجتماعی و همچنین مهاجرپذیری کشورها بستگی دارد و ممکن است برخی کشورها به سادگی ویزای استارتاپ صادر کنند اما کسب و کارها در آن کشور در اغلب مواقع با شکست مواجه شوند. در این مطلب به بررسی ویزای استارتاپ کشورهای کانادا، فرانسه و آمرییکا می پردازیم. هدف شما از بوجود آوردن و راه اندازی یک استارتاپ چیست؟ کسب درآمد یا اقامت دائم، مهاجرت یا بدست آوردن سود؟ تمام مسائل ذکر شده موجب می شود تا بهترین کشور صادرکننده ویزای استارتاپ برای هر فردی متمایز از فرد دیگری باشد.

ویزای کارآفرینی و نوآوری آمریکا

ویزای استارتاپ آمریکا چه شرایطی دارد؟ وکیل مهاجرت در این خصوص بیان می دارد : (همچون تمام کشورهایی که ویزای استارتاپ صادر می کنند برای آمریکا نیز نگارش بیزینس پلن منسجم و قوی اهمیت بسیاری دارد. به طور کلی بیزینس پلن ایده شما را از نظر حال و آینده بررسی کرده و همچنین برنامه هایتان را بازگو می نماید. برای متقاضیان راه اندازی استارتاپ در آمریکا ویزای E-1 با اعتبار ۲ سال صادر می شود که برای ۳ سال دیگر نیز قابل تمدید است علاوه بر این پس از گذشت ۵ سال درصورت نتیجه بخش بودن استارتاپ و رعایت قوانین این کشور و پرداخت مالیات اقامت دائم آمریکا به شما تعلق می گیرد.)

ویزای استارتاپ فرانسه

فرانسه بزرگترین کشور غرب اروپاست که در این قاره و محدوده نیز قدرت بسیاری دارد. اقتصاد این کشور یکی از برترین اقتصادهای اروپا و دنیا است و سالیانه شرایط را برای پذیرش مهاجر علی الخصوص مهاجرت کاری یا سرمایه گذاری تسهیل می کند. ویزای استارتاپی فرانسه با اعتبار ۴ سال صادر می شود. در این کشور دارنده ویزای استارتاپ امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان خود را دارد. مزیت ویزای همراه فرانسه امکان اشتغال و تحصیل برای دارندگان می باشد.

ویزای START-UP کانادا

این ویزا برای صاحبان اصلی استارتاپ صادر می شود. اعتبار ویزای استارتاپ کانادا حداقل ۱ سال و دریافت این ویزا و راه اندازی کسب و کار در این کشور نسبتا هزینه زیادی دارد. یکی از الزامات دریافت ویزای استارتاپ کانادا داشتن مدارک معتبر زبان انگلیسی با سطح حداقل  B1 می باشد. شما می توانید با راه اندازی استارتاپ در کانادا برای خانواده تان اعم از همسر و فرزندان ویزای همراه نیز دریافت نمایید. پرونده های ویزای استارتاپ کانادا یعنی مهاجرت کاری به کانادا از طریق استارتاپ معمولا ظرف یک سال تا یک سال و نیم مورد بررسی قرار گرفته و اعلام نتیجه خواهند شد.

اخذ ویزای استارتاپ چقدر هزینه دارد؟

تصمیم گیری برای مهاجرت کاری و یا راه اندازی کسب و کار جدید در یک دنیای اقتصادی و اجتماعی جدید علاوه بر پستی و بلندی های عاطفی و کاری با مسائل مالی رابطه مستقیم دارد. هزینه های راه اندازی کسب و کار و اخذ ویزای استارتاپ در هر کشوری هنگفت و چشمگیر است البته با توجه به تفاوت کشورها با یکدیگر نمی توان رقم دقیقی را اعلام کرد اما از طریق مشاوره با وکیل مهاجرت کاری یا وکیل مهاجرت سرمایه گذاری می توانید درخصوص هر کشوری تحقیق کنید. در آخر باید مجموعی از هزینه هایی همچون هزینه اخذ ویزای استارتاپ، مشاوره با وکیل مهاجرت، حق الوکاله وی، ترجمه مدارک، نگارش و تنظیم بیزینس پلن و… را در نظر بگیرید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای Start-up

بدیهی است که مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای استارتاپ در هر کشوری متفاوت است اما به طوری کلی چند مدرک اصلی برای راه اندازی کسب و کار و مجوز فعالیت در کشورهای خارجی وجود دارد و در بین تمام کشورها مشترک است. این مدارک عبارتند از:

  • بیزینس پلن
  • گرفتن تاییدیه های شرکت هایی که در کشور مقصد به عنوان تایید کننده طرح های تجاری مشخص شده اند.
  • مدارک هویتی صاحبان طرح
  • گواهی تمکن مالی
  • مدرک زبان
  • مدارک تحصیلی و کاری
بیشتر بدانید:  مراحل اخذ ویزا

وکیل برای ویزای استارتاپ
وکیل برای ویزای استارتاپ

مشاوره با وکیل ویزای استارتاپ

تا به حال در مورد ویزای استارتاپ چیزی شنیده بودید؟ ویزای استارتاپ را در مقدمه و سایر تیترهای این مطلب تعریف کردیم و زوایای آن را به صورت کلی مورد بحث و بررسی قرار دادیم. اخذ هر نوع ویزایی علی الخصوص ویزای کاری و سرمایه گذاری پیچیدگی های بسیاری دارد. برای مقابله با این پیچیدگی ها و پشت سر گذاشتن موانع راه حل پیشنهادی ما مشورت و همکاری با افرادی است که قبلا این مسیر را طی کرده اند. مطمئن ترین فرد شخصی است که علاوه بر تجربه، تخصص و علم و دانش کافی برای گذراندن این مسیر و همراهی شما را داشته باشد. وکیل مهاجرت کاری همان فردی است که می توانید به وی در این راه اعتماد کنید. بدین منظور خوشحالیم که به عنوان وکلا و مشاورین مهاجرتی در کنار شما هستیم. شما می توانید جهت اخذ ویزا با مشاورین ما در تماس باشید.

سوالات متداول

اعتبار چنین ویزایی بسته به نظر سفارت و نهادهای مربوطه در کشور مقصد و همچنین صلاحدید آن ها و شرایط شما متفاوت خواهد بود.

اعتبار چنین ویزایی بسته به نظر سفارت و نهادهای مربوطه در کشور مقصد و همچنین صلاحدید آن ها و شرایط شما متفاوت خواهد بود.

این هزینه بسته به کشور مورد نظر شما متفاوت خواهد بود. شما می توانید در این زمینه با مشاورین ما در تماس باشید.

بهترین کشورها برای صدور چنین ویزایی آمریکا، کانادا و فرانسه و انگلستان هستند.

این ویزا در اصل به ایده های خلاقانه و نوآوری برای تبدیل شدن به واقعیت تعلق می گیرد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج
نوشتهٔ بعدی
تحصیل در ایتالیا بدون مدرک زبان

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button