تحصیل پزشکی در ترکیه

تحصیل پزشکی در ترکیه

تحصیل پزشکی در ترکیه تنها با شرکت در آزمون ورودی امکانپذیر است. دوره های پزشکی در ترکیه ۶ ساله ارائه می شوند. رشته پزشکی در ترکیه در دو سال ابتدایی با رویکرد تدریس تئوری پیش می رود در حالیکه در سال سوم تا ۶ ام تمرکز بر دروس و واحدهای عملی است. در نهایت دانشجویان برای دوره های کارآموزی در بیمارستان ها و کلینیک های طرف قرارداد مشغول می شوند. هزینه، شرایط و تمام جزئیات تحصیل پزشکی در ترکیه در این مطلب مورد بررسی قرار می گیرد.

تحصیل پزشکی در ترکیه و آزمون های ورودی این رشته

تحصیل پزشکی در ترکیه همچون ایران، نیاز به شرکت در آزمون ورودی دارد. اما این آزمون ها همچون کنکور نیستند که تنها یکبار در سال برگزار شوند. برای اینکه بخواهید دوره عمومی رشته پزشکی را در ترکیه بگذرانید باید در آزمون های یوس یا SAT شرکت کنید در این کشور دانشگاه ها برخی آزمون YOS را قبول دارند و برخی دیگر آزمون ست. این دو آزمون برای سنجش و ارزیابی متقاضیان تحصیل پزشکی در ترکیه برگزار می گردد. درصورتیکه دانشجویان بخواهند پس از اتمام دوره عمومی در دوره های تخصصی نیز تحصیل کنند، شرکت آن ها در آزمون TUS الزامی است. این آزمون ۱۰۰ نمره دارد که برای تحصیل پزشکی در ترکیه در دوره های تخصصی، ۶۰ نمره حداقل کسب نمایید. اگر قصد مهاجرت تحصیلی به ترکیه را دارید و می خواهید در این کشور دوره تخصصی پزشکی را ادامه دهید مدارکتان را باید معادلسازی نمایید. معادلسازی مدرک از طریق شرکت و قبولی در آزمون STS خواهد بود.

تحصیل پزشکی در ترکیه بدون مدرک زبان امکانپذیر است؟

وکیل مهاجرت به ترکیه در خصوص پاسخ به این سوال چنین اظهار می دارد: اگر قصد مهاجرت تحصیلی دارید و تصور می کنید بدون مدرک زبان یا لااقل بدون تسلط به زبان انگلیسی می توانید به رویای خود برسید سخت در اشتباهید. برای تحصیل پزشکی در ترکیه در اولین مرحله باید مدرک زبان انگلیسی تافل، آیلتس و یا مدرک زبان ترکی تومر بگیرید در غیر اینصورت نمی توانید در این کشور تحصیل کنید پس به کلی مهاجرت تحصیلی به ترکیه بدون مدرک زبان را فراموش کنید.

بیشتر بدانید:  تحصیل داروسازی در ترکیه

شرایط تحصیل پزشکی در ترکیه
شرایط تحصیل پزشکی در ترکیه

بهترین دانشگاه های ترکیه برای تحصیل پزشکی

تحصیل پزشکی در ترکیه شرایط دشواری ندارد بلکه علاوه بر داشتن مدرک زبان باید در آزمون های ورودی نیز شرکت نمایید. کدامیک از دانشگاه های ترکیه در تحصیل پزشکی بهتر عمل کرده اند؟ در ابتدا باید بگوییم که دانشگاه های این کشور به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم می شوند. دانشگاه های خصوصی ترکیه شهریه بیشتری می گیرند و معمولا رنکینگ پایین تری نسبت به دانشگاه های دولتی این کشور دارند. شرایط پذیرش در دانشگاه های دولتی ترکیه سخت تر می باشد. دانشگاه کوچه، دانشگاه آنکارا، دانشگاه استانبول و دانشگاه حاجت تپه بهتری دانشگاه ها برای تحصیل پزشکی در ترکیه می باشند. برای انتخاب دانشگاه پیشنهاد می کنیم تا مشاوره با وکیل مهاجرت به ترکیه را در دستور کار قرار دهید تا اطلاعاتی صادقانه کسب کرده و ددلاین ثبت نام دانشگاه ها را نیز از دست ندهید.

شرایط تحصیل پزشکی در ترکیه

  • اولین شرط تحصیل پزشکی در ترکیه شرکت در آزمون یوس یا ست می باشد. در این آزمون ها شرکت کنید و بسته به تقاضای هر دانشگاه نمره قبولی بدست آورید. به طور مثال دانشگاه آنکارا نمره ۵۰ آزمون YOS را پذیرش می کند در حالیکه دانشگاه قاضی شرکت کرده است تا دانشجویان در آزمون SAT شرکت نمایند.
  • پس از آن مدارک مورد نیاز اعم از مدرک زبان یا تحصیلی را به دانشگاه ارسال کنید. تحویل مدارک به صورت حضوری یا بارگزاری آن نیز مسئله با اهمیتی است.
  • در نهایت برای تحصیل پزشکی در ترکیه باید با اخذ مجوز تحصیلی در این کشور حضور یابید.

تحصیل رایگان پزشکی در ترکیه

دانشجویانی که در آزمون یوس شرکت کرده و می توانند در دانشگاه های دولتی این کشور پذیرش بگیرند شهریه زیادی نمی پردازند. شما درصورتی می توانید در دانشگاه های ترکیه رایگان یا با تخفیف تحصیل کنید که در طی سال و در آزمون های نهایی نمرات عالی کسب کرده باشید در نتیجه بورسیه ای که بدون توجه به سوابق تحصیلی به شما پرداخت شود وجود ندارد اما سالیانه برخی دانشگاه ها برای هزینه خوابگاه ها تخفیفاتی نیز قائل می شوند.

تحصیل پزشکی در ترکیه و مدارک مورد نیاز

برای تحصیل پزشکی در ترکیه به چه مدارکی نیاز دارم؟ در وهله اول بسیار اهمیت دارد که بدانیم در دوره عمومی قصد تحصیل دارید یا تخصصی اما اگر بخواهیم کلی مدارکی را نام ببریم باید به مدرک زبان، مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی یا به طور کلی مدارک مرتبط با مدرسه، مدارک تحصیلی مرتبط با دانشگاه، انگیزه نامه، رزومه، توصیه نامه اساتید و… نیاز است. همانطور که پیش تر نیز وکیل مهاجرت به ترکیه بیان نمودند قبولی در آزمون های ورودی نیز اهمیت زیادی دارند.

شهریه دانشگاه های ترکیه برای تحصیل پزشکی

شهریه دانشگاه به دولتی یا خصوصی آن بستگی زیادی دارد اما میانگین شهریه دانشگاه های دولتی این کشور ۱۵۰۰ لیر می باشد درحالیکه اگر از دانشگاه خصوصی پذیرش بگیرید این شهریه ممکن است تا ۵۰ هزار لیر در هر ترم و سال نیز برسد. دانشگاه های دولتی سالیانه بونوس ها یا تخفیفاتی را برای استفاده از خوابگاه و سلف دانشگاه ارائه می دهند. اگر تحصیل پزشکی در ترکیه رویای شماست از طریق مشاوره با وکیل مهاجرت اطلاعات دقیق و کاملی کسب نمایید تا به اهدافتان برسید.

بیشتر بدانید:  اقامت دائم ترکیه

تحصیل رشته پزشکی در ترکیه
تحصیل رشته پزشکی در ترکیه

با کمک گروه وکلای لاهه در ترکیه تحصیل کنید

گروه وکلای بین المللی لاهه مجموعه ای ثبت شده در ترکیه با همکاری وکلای مهاجرتی خبره و با تجربه و با سابقه فعالیت در زمینه مهاجرت به ترکیه از طرق مختلف، در تلاش است تا بتواند مسیر مهاجرتی شما را از تمام ابعاد و مناظر تضمین نماید. شما می توانید با گروه وکلای لاهه به ترکیه مهاجرت کنید و هیچ مانع و ریسکی نتواند مسیر شما را ناهموار کند. شما می توانید در تمام مراحل تحصیل پزشکی در ترکیه اعم از اخذ پذیرش، ثبت نام در آزمون های ورودی و همچنین اخذ ویزا و مجوز اقامت در ترکیه با ما در تماس باشید.

سوالات متداول

خیر درصورتیکه ویزای تحصیلی خود را به کاری تبدیل کنید امکان اخذ اقامت دائم نیز برایتان بوجود می آید.

اعتبار این ویزا یک ساله است که سالیانه تا پایان تحصیل تمدید می شود.

خیر باید ویزای تحصیلی ترکیه یا مجوز تحصیلی این کشور برای اقامت را دریافت نمایید.

خیر درصورت قبولی در آزمون های ورودی مربوطه هیچ شرط سنی برای تحصیل وجود ندارد.

دوره عمومی تحصیل پزشکی در این کشور ۶ ساله است.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
۳ تفاوت اصلی ویزای استارتاپ و کارآفرینی کانادا
نوشتهٔ بعدی
رزرو وقت سفارت اسپانیا

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button