ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا یکی از تصمیم هایی است که آینده شغلی شما را دگرگون کرده و مجوزی برای ورود شما و خانواده تان به اروپا خواهد بود. در سال های اخیر شاهد ورود شرکت های بومی به عرصه های بین المللی بوده ایم پس اگر شما هم صاحب کسب و کاری هستید و می خواهید آن را گسترش دهید؛ ثبت شرکت در اروپا یکی از راه هایی است که در صورت سنجیدن تمام جوانبش، آینده ای درخشان دارد. کشورهای اروپایی با دیدن هجوم سرمایه گذاران برای ثبت شرکت در اروپا در سال های اخیر قواعد سختگیرانه ای را وضع کرده و به سختی مجوز ثبت یک شرکت را صادر می کنند اما شما با رعایت قوانین کشورهای اروپایی می توانید به این مهم دست یابید.

 ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اروپا عبارتی است که اخیرا در موتورهای جستجو بسیار دیده می شود و افراد با سرمایه های مختلف به دنبال راهی برای راه اندازی شرکت های تجاری در قالب های مختلف در کشورهای اروپایی هستند. کشورهای اروپایی نیز همچون ایران از قوانین ثابت و مشخصی برای تاسیس شرکت پیروی می کنند و تنها راه تاسیس قانونی شرکت در اروپا قدم برداشتن مطابق این قوانین است. ایرانیان در کدام یک از کشورها می توانند شرکت ثبت کنند؟ با ثبت شرکت می توان به اقامت کشورهای اروپایی رسید؟ برای ثبت شرکت در اروپا چقدر سرمایه لازم است؟ وکیل شرکت های بین المللی در این مطلب قصد دارد تا به سوالات و ابهامات شما پاسخ دهد پس با ما همراه باشید.

چگونه یک شرکت در اروپا تاسیس کنیم؟

در اروپا روش های مختلفی برای تاسیس شرکت وجود دارد که شما می بایست پس از مشاوره با وکیل بین المللی با توجه به شرایط خود یکی از این روش ها را انتخاب کنید.

  1. تاسیس هولدینگ اروپایی: شرکت هولدینگ شرکتی است که با خرید سهام شرکت های کوچکتر در تصمیم گیری های آن ها دخیل بوده و حق رای دارد. این شرکت های فرعی مستقیما تحت نظر هولدینگ فعالیت می کنند. هدف تاسیس هولدینگ این است که رقابت در بازار کاهش یافته و شرکت مادر به عنوان قطب اصلی تجاری به فعالیت بپردازد. برای ثبت شرکت در اروپا از طریق تاسیس هولدینگ های بین المللی باید از قالب شرکت های سهامی عام یا خاص استفاده کنید. میزان تعهدات و مسئولیت های شرکت سهامی عام بیشتر از سهامی خاص است. از دیگر تفاوت های شرکت سهامی عام و خاص در این است که سهام شرکت سهامی عام قابل عرضه برای عموم در بورس اوراق بهادار است.
  2. ادغام: ادغام یکی از روش هایی است که از این طریق شما می توانید شرکت تازه تاسیس خود را در اروپا داشته باشید. شما می توانید یک شرکتی را در اروپا بخرید و با شرکت خود ادغام کنید یا می توانید بدهی ها و دارایی های شرکت خود و دیگری را با یکدیگر در آمیخته و شرکت جدیدی تاسیس کنید. شرکت سهامی عام شرکت هایی هستند که به روش ادغام تشکیل می شوند و حداقل دو شرکت از اتحادیه اروپا باید با یکدیگر ترکیب شوند. این شرکت ها در اروپا با نام PLC شناخته می شوند. شرکت های سهامی عام در اروپا همچون ایران می توانند سهام خود را برای فروش به مردم عرضه کنند.
  3. تشکیل شرکت اروپایی وابسته: شرکت تابعه شرکتی است که معمولا در قالب مسئولیت محدود یا سهامی تاسیس می شود و بیش از ۵۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت مادر است. شرکت تابعه یا وابسته از لحاظ تعهدات مالیاتی از شرکت مادر جدا است.
  4. تبدیل و تغییر: در این روش صاحب یک شرکت تلاش می کند تا شرکت خود را به کشور دیگری منتقل کند و یا آن را در کشوری دیگر به قالب جدیدی تبدیل کند. صاحبان شرکت ها با تبدیل شرکت در اروپا در تلاشند تا به بازار بهتری دست یابند.
بیشتر بدانید:  بهترین وکیل بین المللی

شرایط ثبت شرکت در اروپا
شرایط ثبت شرکت در اروپا

مزایا تاسیس شرکت در اروپا

  1. اخذ اقامت محل تاسیس شرکت در اروپا برای خود و خانواده
  2. امکان تاسیس شعبه های بیشتر شرکت در کشورهای دیگر اتحادیه اروپا
  3. امکان انتقال شرکت به دیگر کشورهای اروپایی با همان نام ثبتی بدون نیاز به انحلال و ثبت مجدد
  4. امکان فعالیت و تجارت در پر تحرک ترین بازار دنیا

فرآیند ثبت شرکت در اروپا

فرآیند ثبت شرکت در اروپا را به طور کامل نمی توان توضیح داد زیرا روند تاسیس شرکت های بین المللی در هر کشور با کشور دیگر متفاوت خواهد بود و قوانین متفاوتی برای آن بار می شود اما در میان تمام کشورها قواعد و کلیات مشترکی وجود دارد که در ادامه به ذکر آن ها می پردازیم.

  1. ثبت دفتر کار مرکزی در یک کشور اتحادیه اروپا
  2. حداقل سرمایه ۱۲۰ هزار یورو (این مبلغ مطابق قوانین ثبت شرکت در هر کشور اروپایی متغیر خواهد بود)
  3. حیطه فعالیت و وظایف هر فردی در شرکت مادر و شعبات باید مشخص شود یعنی وظایف مدیرعامل، هیات مدیره، بازرسان و … باید تعیین شود.
  4. مشخص نمودن نام شرکت برای ثبت
  5. تعیین نشریه یا روزنامه رسمی برای انتشار اطلاعات شرکت

آیا ثبت شرکت منجر به اخذ اقامت می شود؟!

در کشورهای اروپایی یک قاعده کلی درخصوص اقامت افرادی که شرکت تاسیس کرده اند وجود دارد. وکیل شرکت های بین المللی بیان می دارد: (هر فردی که در کشورهای اروپایی شرکت ثبت کند نیازی به مجوزهای کاری نداشته و مجوز مخصوص سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اروپا که در ابتدا موقت است صادر می شود و پس از گذشت چند سال بسته به نوع فعالیت و همچنین کارنامه کاری شما به اقامت دائم تبدیل می شود.)

بیشتر بدانید:  تنظیم قرارداد بین المللی

نحوه ثبت شرکت در اروپا
نحوه ثبت شرکت در اروپا

خدمات ما

با یک نگاه کلی می توان دریافت که ثبت شرکت های بین المللی در ظاهر ساده اما در عمل پیچیده است. مطلبی که توسط تیم وکلا بین المللی لاهه نگارش شد تنها گوشه ای از قوانین و شرایطی را که برای تاسیس و گسترش کسب و کار در اروپا لازم است به تصویر کشیده است. هر قدم برای ثبت شرکت در یک کشور اروپایی با دیگر کشورها متفاوت بوده و همین امر باعث می شود تا نتوان در چند سطر تمام فرآیند آن را توضیح داد. مشاوره با وکیل ثبت شرکت در اروپا موجب می شود تا شما به عنوان تاسیس کننده یک شرکت از تمام زوایا و جوانب تصمیم خود آگاه شوید و بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید. وکلا بین المللی گروه لاهه با اطلاع دقیق از قوانین ثبت برند و شرکت در اروپا در این زمینه همراه شما خواهند بود.

سوالات متداول

بله فرد موسس شرکت و خانواده وی اجازه اقامت در محل دفتر مرکزی شرکت را خواهند داشت.

در برخی کشورهای اروپایی با ۱۰ هزار یورو نیز می توان شرکت تاسیس کرد اما در اکثر کشورهای قدرتمند حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت های بین المللی ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار یورو است.

اینکه کشوری مناسب سرمایه گذاری است یا خیر متناسب با شرایط شما سنجیده می شود اما کشورهای نروژ، سوئد، ایرلند به دلیل مالیات کمتر کشورهای خوبی برای سرمایه گذاری می باشند.

با ثبت شرکت در اروپا به صورت فوری اقمت دائم اروپا به شما داده نمی شود و پس از چند سال با توجه به عملکرد شرکت به شما اقامت دائم تعلق می گیرد.

بله ثبت شرکت در کشورهای اروپایی این امکان را به شما می دهد که پس از مدتی و قبل از انحلال و تصفیه شرکت را به دیگر کشورهای اتحادیه اروپا منتقل کنید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
قرارداد تامین مالی بین المللی
نوشتهٔ بعدی
وکیل کلاهبرداری از طریق رمز ارزها

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button