حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج

حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج از کشور

حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج از کشور موضوعی است که در این مطلب توسط وکیل دعاوی خانوادگی مورد بررسی قرار گرفته است. حضانت فرزند در دسته دعاوی خانوادگی ایرانیان مقیم خارج از کشور قرار می گیرد. بسیارند افرادی که ممکن است پس از مهاجرت درخصوص امور خانوادگی و همچنین حضانت فرزندشان به مشکل بخورند. برای طرح دعوای حضانت فرزند ایرانیان مقیم خارج به چه مرجعی باید مراجعه کرد؟ حضانت فرزندان ایرانیان خارج از کشور به مادر تعلق می گیرد یا پدر؟ در ادامه به تمام سوالات شما پاسخ می دهیم.

قوانین حاکم بر حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج از کشور

حضانت فرزندان ایرانیان خارج از کشور در دسته بندی موضوعات حقوق بین الملل در بحث تعارض قوانین، در دسته احوال شخصیه و از توابع دعاوی خانوادگی ایرانیان مقیم خارج از کشور جای می گیرد. مطابق قوانین ایران احوال شخصیه هر فردی مطابق با قوانین کشور خودش سنجیده می شود حتی اگر این فرد مقیم خارج از کشور باشد یا دعاوی خود را در محاکم خارجی مطرح کند قوانین ایران بار می شود. حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج تا سن ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر خواهد بود اما سوال اصلی اینجاست که اگر فرزند با یکی یا هر دو والدین مقیم خارج از کشور باشند برای دعوای حضانت به کدام مرجع باید رجوع کنند؟

طرح شکایت دعوای حضانت فرزند

دعوای حضانت فرزند ایرانیان مقیم خارج در دادگاه های ایران قابل رسیدگی است یعنی یکی از طرفین یا هر دو طرف می توانند با اعطا وکالت به وکیل بین المللی یا وکیل دعاوی خانوادگی ایرانیان خارج نسبت به طرح دعوا در دادگاه های صالح ایران اقدام کنند اما این امکان نیز به طور کلی وجود دارد که شاکی دعوای خود را در دادگاه محل زندگی فرد مقابل یعنی خارج از کشور نیز مطرح کند اما اجرای رای این مرجع در ایران منوط به تنفیذ دادگاه ایران می باشد.

بیشتر بدانید:  طلاق ایرانیان خارج از کشور چگونه می باشد؟

مشاوره برای حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج

عدم حضور طرفین دعوای خانوادگی و همچنین حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج موجب می شود تا روند رسیدگی به این پرونده کمی طولانی شود به همین خاطر حضور وکیل متخصص بین المللی در این بین بسیار تاثیرگذار می باشد در نتیجه پیشنهاد می شود فارغ از حضور یا عدم حضور در ایران در این زمینه از مشاوره های وکیل بین المللی کمک بگیرید.

شرایط شکایت برای حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج

ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که در حالت های مختلف مثل حضور مادر در ایران و حضور فرزند و پدر در خارج از کشور یا برعکس حضور پدر در ایران و حضور فرزند و مادر در خارج چه مرجعی برای رسیدگی به پرونده حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج از کشور صالح است. در تمام این حالت ها و شرایطی که ممکن است بوجود بیاید قطعا توجه به نظر وکیل حائز اهمیت است اما باید بدانید که اصلی ترین قانون در این زمینه این است که برای طرح شکایت درخصوص این دعوا باید به محاکم ایران مراجعه نمایید اما درصورتیکه بخواهید می توانید به دادگاه های خارج از کشور یعنی دادگاه محل زندگی طرفین نیز مراجعه کنید اما رای این دادگاه در ایران زمانی قابل اجرا است که رای توسط دادگاه ایران و مطابق با قوانین شرعی ایران نافذ شناخته شود.

بیشتر بدانید:  وکالت ایرانیان خارج از کشور

وکیل برای حضانت فرزندان مقیم خارج

پیش تر درخصوص پرونده حضانت فرزندان افرادی که به خارج از کشور مهاجرت کرده اند صحبت کردیم. اما سوال اینجاست که آیا روند رسیدگی به این پرونده به همین سادگی است؟ خیر. آیین دادرسی مدنی در ایران و خارج از کشور به نحوی است که ممکن است هر فردی از آن مطلع نباشد در نتیجه مشورت های یک فرد متخصص در این بین به شما کمک می کند تا بتوانید از جزئیات روند رسیدگی مطلع شوید و همچنین مطابق قوانین حاکم بتوانید بهترین راه حل و گام ها را انتخاب کنید. گروه وکلای لاهه متشکل از وکلای بین المللی متخصص در زمینه دعاوی ایرانیان مقیم خارج از کشور اعم از پرونده حضانت فرزندان آماده همکاری با شما هستند.

سوالات متداول

دعوای حضانت فرزند ایرانیان خارج از کشور می تواند در دادگاه های ایران و همچنین دادگاه محل زندگی طرف مقابل مطرح شود.

آرای دادگاه های خارجی در خصوص پرونده حضانت فرزندان ایرانیان مقیم خارج از کشور زمانی در ایران اجرا می شود که این رای مطابق با قوانین ایران بوده و توسط محاکم ایرانی تنفیذ و تایید شود.

بله شما می توانید دعوای حضانت فرزندتان که مقیم خارج از کشور هستند را در ایران مطرح کنید.

بله شما می توانید در مراجع ایران و یا محل زندگی طرف مقابل نسبت به طرح دعوای حضانت فرزند اقدام کنید.

برای مشاوره با وکیل بین المللی درخصوص دعوای حضانت فرزند می توانید با گروه وکلای لاهه تماس بگیرید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۳.۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
دعاوی خانوادگی ایرانیان خارج از کشور
نوشتهٔ بعدی
شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button