مهاجرت خویشاوندی به انگلستان

مهاجرت خویشاوندی به انگلستان

مهاجرت خویشاوندی به انگلستان در سال جدید یکی از متداول ترین روش های مهاجرت به این کشور است. این روزها بسیاری از افراد از طرق مختلف به کشورهای خارجی مهاجرت کرده و پس از گذشت مدتی تصمیم می گیرند که خانواده ی خود را با خود همراه کنند. مهاجرت خویشاوندی به انگلستان در زمره ساده ترین راه های مهاجرت به این کشور قرار می گیرد.

مهاجرت از طریق خویشاوندان به انگلستان چگونه است؟

مهاجرت خویشاوندی به انگلستان را می توان به طرق کختلفی چون مهاجرت از طریق تولد، ازدواج و مهاجرت از طریق دعوتنامه تقسیم کرد. مهاجرت خویشاوندی به انگلستان دارای قواعد و جزئیاتی است که توجه به آن ها خالی از لطف نیست. با ما همراه باشید تا این قواعد و جزئیات را برایتان شرح دهیم.

چرا مهاجرت به انگلستان؟

انگلستان قدرتمندترین عضو پادشاهی بریتانیای کبیر است. این کشور بستر بسیار مناسبی جهت اشتغال، کارآفرینی و همچنین تحصیل است که می تواند در آینده شما و فرزندتان بسیار موثر واقع شود. شما با مهاجرت به انگلستان می توانید تحت شرایطی و با گذشت مدتی درخواست اقامت دائم و سپس اخذ تابعیت بدهید.

مهاجرت خانوادگی به انگستان
مهاجرت خانوادگی به انگستان

مهاجرت خویشاوندی به انگلستان از طریق تولد فرزند

یکی از زیرشاخه های مهاجرت خویشاوندی به انگلستان، تولد فرزند است که در مورد آن نکاتی لازم به ذکر است.

به طور کلی اخذ تابعیت از طریق تولد فرزند از دو سیستم خاک و خون تبعیت می کند. سیستم خاک یعنی کشورها صرف تولد کودکی در کشور به آن ها تابعیت آن کشور را اهدا می کنند. کشورهای بسیار معدودی مانند برزیل و آمریکا از این سیستم تبعیت می کنند. اما سیستم خون به اینصورت عمل می کند که حتی اگر فرزندی در خاک کشوری به دنیا بیاید به او تابعیت آن کشور تعلق نمی گیرد و لازم است که یکی از والدین کودک تابعیت آن کشور را داشته باشند. کشور انگلستان از سیستم خون تبعیت می کند به اینصورت که برای اعطا تابعیت به نوزاد تازه متولد شده باید یکی از والدین او تابعیت انگلستان را داشته باشند یا این کودک دارای شرایطی ویژه باشد.

تولد فرزند و دریافت تابعیت کشور انگلستان دارای قوانین و‌ وجوه بسیاری است. اقامت والدین نوزاد می تواند دائم یا حتی جزئی از اقامت های اتحادیه اروپا باشد. والدین باید حداقل ۵ سال قبل از تولد فرزند را به طور مداوم در انگلستان مقیم باشند.

در صورتی که فرزند از مادر و پدری غیر انگلیسی متولد شود و ۱۰ سال به طور مداوم در انگلستان بماند واجد شرایط برای اخذ شهروندی انگلستان است. اما در این ۱۰ سال با استفاده از مدارکی باید ثابت کند که مداوم ساکن بوده است.

هزینه های تولد فرزند در انگلستان

هزینه های تولد فرزند به دو دسته هزینه های قبل و بعد از تولد تقسیم می شود. افراد در صورتیکه تحت پوشش بیمه انگلستان باشند در تمام طول بارداری و زایمان هزینه ای نمی پردازند مگر بخواهند به مراکز خصوصی مراجعه نمایند. در بخش طول درمان قبل از تولد فرزند ۱۰ جلسه سونوگرافی و همچنین ویزیت توسط پزشک باید انجام شود. هزینه های سونوگرافی برای افرادی که تحت پوشش نیستند جلسه ای ۱۰۰ پوند و همچنین هزینه بیمارستان و زایمان از ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ هزار پوند متغیر است.

مدارک اخذ تابعیت از طریق تولد

در صورت تولد فرزند از والدین مقیم و تابع انگلستان و یا والدینی که اهل کشورهای حوزه اقتصادی اروپا یا سوئیس باشند، والدین می توانند با ارائه مدرکی که در ادامه ذکر می شود جهت اخذ تابعیت فرزند خود اقدام کنند.

  • گواهی تولد با ذکر نام کامل والدین
  • پاسپورت والدین
  • اطلاعات احراز هویت
  • گواهی پرداخت ۱۲۰۰ پوند
  • مدارک اقامت دائم والدین در انگلستان یا سوئیس یا کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • فرم درخواست تکمیل شده

شرایط استفاده از بیمه ملی انگلستان

در صورتی که قصد مهاجرت خویشاوندی به انگلستان از طریق تولد فرزند را دارید باید با هزینه ها و همچنین بیمه های موجود در انگلستان آشنا شوید. دو دسته از افراد امکان استفاده از بیمه ملی انگلستان را دارند. اولین دسته افرادی هستند که شهروندان انگلیسی هستند که باید به صورت قانونی در انگلستان مقیم باشند و اقامت دائم داشته یا باید به صورت داوطلبانه وارد این کشور بشوند. دسته دوم افرادی را شامل می شود که اهل کشورهای اتحادیه اروپا بوده و در انگلستان ساکن باشند. دسته سوم شامل پناهندگان، کارگران، مهاجرانی که ۱۲ ماه در انگلستان ساکن بوده، دارندگان پیشنهاد کاری از انگلستان که در همان شغل مشغولند و کارآفرینان می شود.

بیشتر بدانید:  رفع ریجکتی ویزای شینگن همراه نمونه پرونده

مهاجرت از طریق خویشاوندان به انگلستان
مهاجرت از طریق خویشاوندان به انگلستان

مهاجرت خویشاوندی به انگلستان از طریق دعوتنامه

وکیل مهاجرت بیان میدارد: ساده ترین راه مهاجرت خویشاوندی به انگلستان از طریق دعوتنامه های خویشاوندان شما است که برای شما ارسال می کنند. سالانه بسیاری از افراد از همین روش به انگلستان مهاجرت کرده و موفق به اخذ اقامت دائم می شوند. ابتدا باید بدانیم که خویشاوند به معنای خویشاوندان درجه یک شما است که شامل پدر، مادر، فرزند، همسر و… می شود. فردی که از شما دعوت به عمل می آورد باید از نظر مالی از شما حمایت کند و تمکن مالی خود را به سفارت ثابت نماید. فرد دعوت کننده باید شهروند یا مقیم دائم انگلستان بوده و یک مکان ثبت شده مانند آپارتمان در انگلستان داشته باشد. البته شما می توانید با اثبات تمکن مالی خود تمامی هزینه های اقامت خود در انگلستان را برعهده بگیرید.

انواع مهاجرت خویشاوندی از طریق ارسال دعوتنامه

ارسال دعوتنامه به چند دسته از خویشاوندان تعلق می گیرد. در ادامه به معرفی این چند دسته می پردازیم.

۱. ارسال دعوتنامه برای فرزندان

فرزندان چه زیر ۱۸ سال و چه بالای ۱۸ سال این امکان را دارند که به والدین خود در انگلستان بپیوندند مشروط بر اینکه دعوت کننده تمکن مالی کافی برای حمایت آنها را داشته باشد.

۲. ارسال دعوتنامه برای پیوستن همسر

بسیار رایج است که یکی از زوجین برای مهاجرت به انگلستان اقدام می نماید و پس از دریافت اقامت تلاش می کند تا همسر خود را نیز به انگلستان ببرد. این امر از طریق ارسال دعوتنامه امکان دارد.

۳. ارسال دعوتنامه برای والدین

امروزه بسیاری از فرزندان برای تحصیل یا کار به انگلستان مهاجرت می کنند. این افراد می توانند درصورت داشتن شرایط برای والدین خود دعوتنامه ارسال کنند.

۴. ارسال دعوتنامه برای خواهر یا برادر

یکی از روش های مهاجرت خویشاوندی به انگلستان از طریق ارسال دعوتنامه است که خواهر و برادر هم به دلیل اینکه جز دسته خویشاوندان درجه ۱ قرار می گیرند می توانند از این طریق به انگلستان مهاجرت کنند.

۵. ارسال دعوتنامه برای دوستان یا خویشاوندان درجه ۲

در انگلستان امکان ارسال دعوتنامه برای خویشاوندان درجه دوم و دوستان وجود ندارد.

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق دعوتنامه

مهاجرت خویشاوندی به انگلستان از طریق دعوتنامه هم شرایط مخصوص به خود را دارد. باید بدانیم که دریافت دعوتنامه از فرد مقیم انگلستان پایان مسیر مهاجرت نیست بلکه باید شرایطی فراهم شود تا بتوانید از طریق دعوتنامه تان مهاجرت نمایید.

یکسری از این شرایط ها مختص دعوت کننده یا اسپانسر است که باید قبل از ارسال دعوتنامه به اداره مهاجرت مراجعه نموده و تمکن مالی و شرایط خود را اثبات کند. سپس باید رابطه خویشاوندی شما و دعوت کننده اثبات شود. دعوت کننده باید ۱۸ سال سن داشته و نباید طی پنج سال گذشته که در انگلستان مقیم بوده برای شخصی دعوتنامه فرستاده باشد. اسپانسر برای دعوتنامه های قبلی که فرستاده است باید حسن نیت خود را ثابت کند و به دولت از این جهت بدهکار نباشد.

دعوت شونده هم لازم است شرایطی را رعایت کند و مدارکی را ارائه دهد. این مدارک را در ادامه ذکر میکنیم.

  • دعوتنامه
  • عکس پرسنلی
  • مدارک شناسایی
  • پاسپورت معتبر
  • مدارک مربوط به اشتغال فرد و هدفش از مهاجرت
  • گواهی تمکن مالی
  • گواهی تولد فرزند
  • ارائه بلیط سفر و زمان سفر
  • درصورتیکه فرد شاغل بوده باید مدارک شغلی خود را نیز ترجمه کرده و ارائه دهد.

در میان مدارک ذکر شده هیچ مدرکی نباید به زبان فارسی بماند و همه باید به انگلیسی ترجمه شوند. مهر تایید دادگستری هم یکی از ملزومات است.

بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل مهاجرت

مهاجرت خویشاوندی به انگلستان از طریق ازدواج

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج با اتباع انگلستان یا دارندگان اقامت انگلستان ممکن است و یکی از متدوال ترین راه های مهاجرتی شمرده می شود. برای ازدواج در انگلستان رعایت یکسری شرایط کلی لازم است. شما برای ازدواج در انگلستان با اتباع یا مقیمان این کشور یا باید ۱۸ سالتان باشد یا اگر بین ۱۶ تا ۱۸ سال هستید نیاز به رضایت کتبی والدین دارید. فرد طرف مقابل شما هم از نظر شرایط سنی باید این نکته را رعایت نماید. در صورتیکه میخواهید در انگلستان ازدواج کنید و سپس به کشور خود بازگردید باید درخواست ویزای ازدواج بدهید اما اگر تصمیم دارید در انگلستان مقیم بمانید شریکتان در انگلستان باید برای شما درخواست ویزا بدهد در صورتیکه از اتباع انگلستان یا سوئیس یا کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستید به این ویزا نیازی ندارید. برای درخواست اخذ ویزای انگلستان همسر آینده ی شما در انگلستان باید تمکن مالی کافی برای زندگی با را اثبات نماید و شما نیازی به ارائه گواهی تمکن مالی ندارید.

مزایای مهاجرت خویشاوندی به انگلستان

وکیل مهاجرت به انگلستان بیان می دارد: مهاجرت خویشاوندی به انگلستان دارای مزایای بسیار زیادی است. برای مثال مهمترین مزیت این نوع از مهاجرت عدم نیاز به ارائه گواهی تمکن مالی به سفارت است و فرد دعوت کننده یا همسر آینده تان باید هزینه های زندگی شما را در طول زندگیتان تقبل کند. شما پس از گذشت مدتی می توانید اخذ اقامت دائم انگلستان را درخواست نموده و همچنین در طول این مدت به تحصیل یا اشتغال بپردازید.

وکیل برای مهاجرت خویشاوندی به انگلستان
وکیل برای مهاجرت خویشاوندی به انگلستان

وکیل مهاجرت خویشاوندی به انگلستان

مهاجرت خویشاوندی به انگلستان ظاهری ساده داشته اما در باطن نیازمند توجه بسیار به جزئیات است. برای موفقیت تضمینی در مسیر مهاجرت خویشاوندی به انگلستان می بایست از یک وکیل متخصص در این امر کمک بگیرید. وکلای بین المللی لاهه با تخصص و تجربه بسیار بالا در تلاش است تا مسیر مهاجرت شما را هموار نموده و موانع را از سر راهتان بردارد.

سوالات متداول

خیر یکی از والدین باید تابعیت انگلستان را داشته باشند. پیشنهاد میکنیم فرم ارزیابی در سایت را پر نموده تا مشاورین و وکلای ما با شما تماس برقرار نمایند.

خیر ارسال دعوتنامه فقط از طریق خویشاوندان درجه اول در انگلستان ممکن است.

بله دعوت کننده باید تمکن مالی کافی برای حمایت از دعوت شونده را داشته باشد.

بله پناهندگان هم می توانند تحت شرایطی از بیمه ملی انگلستان استفاده نمایند.

برای مشاوره با گروه وکلای لاهه ابتدا فرم ارزیابی سایت را کامل نموده سپس از طریق مشاوران ما با شما تماس گرفته می شود.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۰ میانگین امتیاز: ۳.۴]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مهاجرت تحصیلی به ایتالیا
نوشتهٔ بعدی
مهاجرت اتباع افغانستان به ترکیه

دیگر مطالب این دسته بندی

۱۸ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • شایان مومنی
    ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ ۱۲:۰۱

    من پسرم تابعیت انگلستان رو دارن با چه روشی میتواند برادرش را که ۱۶سال دارد ببرد انگلیس

    پاسخ
    • مدیر دفتر لاهه
      ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ ۰۹:۴۹

      با سلام و احترام،در خصوص مهاجرت خویشاوندی به انگلستان فرم مشاوره داخل سایت رو تکمیل بفرمایید در اسرع وقت کارشناسان ما باهاتون تماس میگیرند.

  • سلام
    من مادرم اقامت انگلستان داره و من خودم سنم بالای ۱۸ ساله آیا امکانش هست منم بتونم برم و اقامت بگیرم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ۱۵:۵۵

      سلام وقت بخیر برای درخواست ویزای فرزند انگلیس باید زیر ۱۸ سال و مجرد باشید.

  • سلام، من پناهنده در انگلستان هستم و چون مشکل جسمی دارم و اجازه کار ندارم در انگلستان . آیا میتوانم برادر و همسر و یک فرزندش را دعوت بکنم و ثابت بکنم که خودشان خرج خودشان را می‌پردازند و برای اسکان به هتل می‌روند؟ ممنون

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۳۰ مهر ۱۴۰۲ ۱۶:۰۲

      سلام وقت شما بخیر متاسفانه در زمینه پناهندگی و پاسخگویی به اینگونه سوالات فعالیتی نداریم.

  • برادرم اقامت انگلیس رو دارند، میتونم از طریق دعوتنامه ایشون، اقامت خویشاوندی انگلیس رو برای خودم و همسرم بگیرم؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۵ تیر ۱۴۰۲ ۲۰:۳۴

      سلام وقت شما بخیر
      به منظور اخذ ویزای توریستی و یا خویشاوندی امکان ارسال دعوتنامه را دارند.

  • سلام وقت بخیر، پارتنر من اگر اقامت انگلستان روداشته باشند، میتونند برای من دعوت نامه بفرستن ومن به انگلستان برم، اگر مردی همسر داشته باشه میتونه دعوت نامه ازدواج برای کسی دیگر بفرسته

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۰۹:۵۷

      سلام وقت بخیر
      با توجه به تخصصی بودن سوالات شما لطفا جهت مشاوره با کارشناسان گروه وکلای بین المللی لاهه تماس بگیرید.

  • سلام من برادرم از طریق پناهندگی رفته و الان اقامت موقت داره وقتی دائم شد میتونه دعوتنامه بفرسته برام؟ اقامت از طریق پناهندگی مانع نمیشه؟ برادرم مجرده و من متاهل اگر بتونه دعوتنامه بفرسته من باید تنها برم یا همسرم و بچه هامم میتونن همرام باشن؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۸ مهر ۱۴۰۱ ۱۴:۳۸

      سلام وقت بخیر پس از اخذ اقامت میتوانند برای شما و خانواده دعوتنامه ارسال کنند.

  • سلام روز بخیر. من از طریق دعوتنامه برادرم قصد مهاجرت خویشاوندی به انگلستان رو دارم. برادرم باید تمکن مالی داشته باشه؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱۸:۱۸

      سلام و درود بله. ایشان می بایست به ادارات مهاجرتی کشور مقصد تمکن مالی خود را ارائه دهند.

  • سلام روز بخیر. ببخشید امکان داره که من از طریق دعوتنامه دوستم بتونم برم انگلستان؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۰:۲۰

      سلام روز بخیر. دعوتنامه باید از طریق اقوام درجه یک ارسال شود.

  • سلام وقت بخیر. من همسرم اقامت انگلستان رو داره و من برای تولد فرزندم میخوام برم انگلستان. امکانش هست که فرزندم تابعیت انگلستان رو کسب کنه؟

    پاسخ
    • گروه وکلای بین المللی لاهه
      ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۲۳:۴۱

      با سلام
      با توجه به اینکه پدر اقامت کشور انگلستان را دارد، امکان پذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button