۵ دلیل اصلی ریجکت ویزای تحصیلی

5 دلیل اصلی ریجکت ویزای تحصیلی

دلایل ریجکت ویزای تحصیلی اغلب به مدارک مالی و تحصیلی شما بر میگردد یعنی سفارت می تواند با بررسی مدارک و فرم درخواست ویزای شما درصورت مواجهه با هرگونه ابهام و نقص درخواستتان را رد کند. معنای ریجتی ویزای تحصیلی به طور کلی همین دو خط است اما اینکه چه دلایلی برای ریجکت ویزای تحصیلی وجود دارد را در ادامه بررسی می کنیم. کشورها قوانین خودشان را برای صدور ویزا و روادید دارند در نتیجه برخی از کشورها در مهلت مشخصی به متقاضی اجازه می دهند برای اعتراض به ریجکت ویزای تحصیلی اقدام کنند اما برخی دیگر چنین فرصتی را در نظر نمی گیرند و متقاضی باید مجددا درخواست دهد.

دلایل ریجکت ویزای تحصیلی چیستند؟

ریجکت ویزای تحصصیلی یکی از دو نتیجه درخواست شما برای ویزای تحصیلی است که مطابق اختیارات آفیسر اتفاق می افتد. برای اخذ ویزای تحصیلی شما باید از جهات مختلفی صلاحیت دریافت ویزا را داشته و افسر شما را از فیلتر های مختلفی عبور می دهد. به طور کلی ۵ دلیل اصلی برای ریجکت ویزای تحصیلی وجود دارد:

  1. یکی از دلایل ریجکت ویزای تحصیلی، پذیرش نداشتن: دلایل ریجکت ویزای تحصیلی محدودند اما پیش پا افتاده ترین آن نداشتن ادمیشن یا پذیرش نداشتن است. برای مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزا لازم است تا از یکی از دانشگاه ها، مدارس یا کالج های کشور مقصد پذیرش داشته باشید. درصورتیکه از زمان پذیرشتان و شروع کلاس ها گذشته باشد نیز ممکن است سفارت درخواستتان را ریجکت کند.
  2. مدارک ناقص و یا مبهم: از دیگر دلایل ریجکت ویزای تحصیلی این است مدارکی که به سفارت تحویل می دهید مطابق چک لیست نباشد یا ناقص باشد. ابهام در مدارک نیز می تواند پروسه مهاجرتی شما را با مانع روبرو کند. ابهام در مدارک می تواند شامل ابهام در برنامه سفر شما یا هدفتان از مهاجرت باشد.
  3. نمره زبان پایین از دلایل ریجکت ویزای تحصیلی: یکی از مدارکی که سفارت برای صدور ویزای تحصیلی می خواهد مدرک زبان است. سفارت هر کشوری سالیانه اعلام می کند که کدامیک از مدارک زبان با چه نمره ای را می پذیرد. درصورتیکه مدرکی ارائه ندهید، کارنامه تان جعلی باشد یا نمره زبانتان پایین باشد از سفارت ریجکت می شوید.
  4. عدم رزرو هتل و بلیط هواپیما: سفارت ها برای اطمینان از اهداف سفرتان به مدرکی مبتنی بر رزرو هتل و هواپیما نیاز دارند. درصورتیکه تاریخ بلیط هواپیما و هتل با یکدیگر و با اهداف شما از سفر تطابق و تناسب نداشته باشند می تواند یکی از دلایل ریجکت ویزای تحصیلی به شمار روند. مشاوره با وکیل مهاجرت تحصیلی به شما کمک می کند تا بتوانید مدارک کاملی برای ویزا آماده کنید و یا حتی از نحوه اعتراض به ریجکت ویزای تحصیلی مطلع شوید.
  5. مهمترین دلیل ریجکت ویزای تحصیلی، مدارک مالی مبهم یا تمکن مالی کم: تمکن مالی یعنی گواهی یا مدرکی که نشان می دهد شما یا سرپرستتان به عنوان متقاضی تحصیل در کشور مورد نظر توان مالی کافی برای ساپورت هزینه هایتان را دارید. نشان دادن تمکن مالی به سفارت از طریق مدارک مختلفی ممکن است برای مثال شما می توانید سند ملک یا فیش حقوقی ارائه دهید اما توجه کنید که گردش حساب ۳ ماهه یا ۶ ماهه بسته به کشو مقصد و همچنین گواهی تمکن مالی از مدارک مالی الزامی است. یکی از مهمترین دلایل ریجکت ویزای تحصیلی مدارک مالی است که در گواهی تمکن مالی و گردش حساب خلاصه می شود زیرا سفارت هرساله رقم دقیقی از تمکن مالی را اعلام می کند و یا از شما می خواهد متناسب با استان و دانشگاهی که قبول شده ای یا داشتن یا نداشتن بورسیه، تمکن مالی ارائه دهید.
دلایل اصلی ریجکتی ویزای تحصیلی
دلایل اصلی ریجکتی ویزای تحصیلی

رفع ریجکت ویزای تحصیلی ممکنه؟

مهاجرت تحصیلی نیازمند داشتن ویزا است و صدور ویزا نیز جز اختیارات مقامات کنسولگری خواهد بود. سوال اینجاست که درصورت ریجکت ویزای تحصیلی چطور می توانیم موانع را برطرف کنیم؟ وکیل مهاجرت در این خصوص بیان می دارد: دلایل ریجکت ویزای تحصیلی پیش از این مورد بررسی قرار گرفت اما آیا دلایل ریجکت ویزای تحصیلی به همین ۵ مورد خلاصه می شود؟ خیر ممکن است سفارت به دلایل دیگری شما را ریجکت کند. امکان پاک کردن ریجکت ویزای تحصیلی وجود ندارد و شما تنها می توانید در بازه تعیین شده توسط سفارت به این تصمیم اعتراض کنید. رویه و نحوه و مهلت اعتراض در هر کشوری متفاوت است و تماما در نامه ریجکتی که برای شما ارسال می شود ذکر شده است. به همین خاطر بهتر است اول دلایل ریجکتی ویزای تحصیلی خود را بررسی کنید و پس از آن نسبت به اعتراض اقدام نمایید.

برای اعتراض به ریجکت ویزای تحصیلی از کجا شروع کنم؟

بسیاری از افراد زمانیکه با ریجکت ویزای تحصیلی مواجه می شوند استرس می گیرند و نمی دانند به چه صورتی باید اعتراض کنند. این احساسات و استرس ها طبیعی است در نتیجه:

  • بهترین کار این است که مشاوره با وکیل اخذ ویزا را در اولویت قرار دهید.
  • وکیل اخذ ویزا به شما کمک می کند تا دلایل ریجکت ویزای تحصیلی را کاملا بررسی کنید و با ذکر نکاتی شما را از ادامه روند اعتراض مطلع می سازد.
  • علاوه بر این مطابق مدارکی که سابقا ارائه داده اید و همچنین دلایل ریجکت ویزای تحصیلی شما، ممکن است به شما پیشنهاد کند که مدارک جدیدی را ضمیمه نامه اعتراضیتان بکنید.
  • درصورتیکه نامه اعتراضی قوی تنظیم کنید و مدارک محکمی ارائه دهید، شانستان برای از بین بردن موانع و ویزا شدن بیشتر می شود.

بیشتر بدانید:  وکیل رفع ریجکتی ویزا

وکیل برای اعتراض به ریجکتی ویزای تحصیلی
وکیل برای اعتراض به ریجکتی ویزای تحصیلی

مشاوره با وکیل اعتراض به ریجکتی ویزا

وکیل اخذ ویزا یا وکیل متخصص رفع ریجکتی ویزا فردی است که در زمینه اعتراض به ریجکتی ویزا و همچنین تنظیم لایحه اعتراضی و نحوه ارسال آن به سفارت کشورهای مختلف تجربه و تخصص کسب کرده و به شما کمک می کند تا بتوانید با استفاده از بهترین مدارک و روش ها، نظر سفارت را تغییر دهید. شما می توانید قبل از اقدام برای اخذ ویزا و پیشگیری از ریجکتی و یا حتی برای اعتراض و رفع ریجکتی ویزای تحصیلی با مشاورین و وکلای گروه وکلای لاهه در تماس باشید.

سوالات متداول

دلایل زیادی برای این امر وجود دارد. برای مثال نداشتن پذیرش، نداشتن تمکن مالی کافی، ابهام مدارک، سوپیشینه کیفری و…

بعضی کشورها هزینه ای برای اعتراض در نظر نگرفته اند و برخی کشورها در نظر گرفته اند. بسته به کشور مقصد این رقم نیز متفاوت است.

تقریبا بله اما هر کشور قوانین متفاوتی را در این خصوص دنبال می کند. برای اعتراض به ریجکتی ویزای تحصیلی بهتر است با وکیل اخذ ویزا مشورت کنید.

بسته به مقصدتان مهلت اعتراض به این مهم متفاوت است.

بیشترین آمار ریجکت ویزای تحصیلی به دلیل کم بودن یا ابهام در مدارک مالی بر می گردد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
برای مهاجرت کاری از کجا شروع کنیم؟
نوشتهٔ بعدی
خرید ملک در فرانسه

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button