۵ نکته برای تاثیرگذار تر شدن رزومه

5 نکته برای تاثیرگذار تر شدن رزومه

ساختن رزومه یکی از مراحلی است که برای مهاجرت به آن نیاز دارید. برای ساختن یک رزومه خوب می توانید از قالب های آماده رزومه و یا وبسایت هایی مثل یوروپس استفاده کنید. اما شکل و شمایل رزومه بخشی از تاثیرگذاری آن است اما محتوای یک رزومه است که در نهایت نظر مخاطب را در خصوص شما تعیین می کند. وکیل مهاجرت می تواند به شما کمک کند تا رزومه ای منحصر به فرد برای خودتان تنظیم کنید.

نکات یک رزومه خوب!

برای ساختن یک رزومه خوب که بتواند شما را به هدفتان یعنی مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی و… برساند کافی است چند نکته ساده را رعایت کنید. وکیل مهاجرت در این مطلب با اشاره به چند نکته به شما کمک می کند تا نظر مخاطب را جلب کنید.

۱- مختصر و مفید بودن رزومه

تحقیقات ثابت کرده اند که کارفرما یا مخاطب تنها ۱۰ ثانیه به رزومه نگاه اجمالی میاندازند در نتیجه رزومه تان باید به نحوی طراحی شود که در ۱۰ ثانیه اول نکات مهمی نظر مخاطب را جلب کند. برای مثال اگر برای مهاجرت کاری از رزومه استفاده می کنید می توانید متناسب با موقعیت شغلی خود، سوابق مرتبط را بولد کنید.

۲- مرتب و بدون اشتباه بودن

رزومه یک نمای کلی از شخصیت شما و نحوه زندگی شما است. بهتر است علاوه بر محتوا برای ظاهر رزومه کار نیز اهمیت قائل شوید. سعی کنید از یک رنگ غیر از سفید و مشکی برای پس زمینه یا چهارچوب رزومه استفاده کنید که نظر مخاطب را جلب کند. مشاوره با وکیل مهاجرت متخصص در این زمینه به شما کمک خواهد کرد.

۳- پر کردن گپ در رزومه

ممکن است خالی بودن فاصله تحصیل تا اشتغال شما نقطه ضعفی برای رزومه تان باشد. وکیل مهاجرت در این خصوص بیان می دارد که شما می توانید این گپ را با ذکر این نکات که کلاس زبان شرکت می کردید یا درحال یادگیری دوره ای برای حرفه آموزی بودید پر کنید.

۴- ساختن رزومه مختص با اهداف مشخص

اگر برای چند جا یعنی چند موقعیت شغلی یا چند دانشگاه رزومه می فرستید متناسب با موقعیت شغلی یا رشته انتخابی باید رزومه تان را نیز تغییر دهید. کاملا در خصوص مخاطب تحقیق کنید و سعی کنید خودتان را جای مخاطب قرار دهید. مشاوره با وکیل مهاجرت شما را در مسیر تنظیم رزومه قوی سوق می دهد.

۵- رعایت اصل صداقت

بدیهی است که رزومه نشان دهنده شخصیت و سوابق شغلی و تحصیلی شماست. درصورتیکه به دروغ بگویید دارای مهارتی هستید یا حتی سابقه اشتغال در شرکتی را دارید، درصورت استخدام نیز به مشکل می خورید. تصور کنید برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا اقدام می کنید و در رزومه تان ادعا می کنید به زبان آلمانی تسلط دارید و پس از ورود به دانشگاه استادتان به شما مقاله ای به زبان آلمانی برای خلاصه کردن می دهد. اگر به زبان آلمانی تسلط نداشته باشید چه؟ پس در تهیه رزومه صداقت را فراموش نکنید.

چرا رزومه بنویسیم؟

سوال اینجاست که چرا باید رزومه بنویسیم؟ رزومه چه زمانی به کار می آید؟ رزومه معمولا در دو صفحه تنظیم می شود. در این دو صفحه تمام سوابق تحصیلی، کاری، مشخصات هویتی و… ذکر می شونذ. شما رزومه را می توانید برای اهداف مختلفی علی الخصوص اشتغال استفاده کنید. تصور کنید قصد مهاجرت کاری به امارات را دارید. چگونه می خواهید سوابقتان را به کارفرمایان در امارات ارسال کنید؟ با کاغذهای دست نویس؟ در این قسمت رزومه به کمک شما می آید. در اصل رزومه یک پل ارتباطی بین شما و مخاطب است.

بیشتر بدانید:  انگیزه نامه یا SOP یا Motivation Letter و شرایط نگارش آن

چگونه جهت مهاجرت رزومه بنویسیم
چگونه جهت مهاجرت رزومه بنویسیم

برای ساختن یک رزومه خوب از چه کسی کمک بگیرم؟

نوشتن یک رزومه کار سختی نیست اما آنچه که این موضوع را دشوار می کند نوشتن رزومه ایست تاثیرگذار و قوی. به همین خاطر اغلب پیشنهاد می شود در نوشتن و تنظیم رزومه با وکیل یا فرد متخصص مشورت کنید. شما می توانید در زمینه نوشتن رزومه کاری، رزومه ورزشی، تحصیلی و یا حتی تنظیم بیزینس پلن با ما در ارتباط باشید. گروه وکلای لاهه با تجربه ای که در امور داخلی، بین المللی و مهاجرتی دارند در این زمینه همراه شما خواهند بود.

سوالات متداول

بله درصورتیکه بخواهید از برخی شرکت ها تاییدات بگیرید به رزومه احتیاج دارید.

بله ترجیحا رزومه باید آینه تمام نما از سوابق شما باشد.

بله دپارتمان ورزشی گروه وکلای لاهه در زمینه تنظیم رزومه نیز فعالیت می کنند.

بله مخاطب شما دو شخصیت متفاوت با اهداف متفاوتند در نتیجه نمی توانید رزومه ای که برای مهاجرت کاری استفاده کرده اید را برای مهاجرت تحصیلی استفاده کنید.

 بله درصورتیکه مقصد شما مشخص شود می توانید از وکلای ما در کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه، اسپانیا و… راهنمایی بگیرید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مهاجرت پزشکان به ترکیه
نوشتهٔ بعدی
نظام آموزشی ترکیه

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button