چگونه پاسپورت استرالیا بگیریم؟! سوالی است که ذهن شما را به خود مشغول کرده و ما را وا داشته تا این مطلب را نگارش کنیم. استرالیا تنها کشوری است که قاره اختصاصی خود را دارد و در دنیای پر هیاهوی این روزها خود را از تنش های سیاسی جدا کرده است. برای سفر و مهاجرت به استرالیا و همچنین اخذ پاسپورت این کشور روش های متنوعی وجود دارد. با وکیل مهاجرت به استرالیا در این مطلب همراه باشید تا از اعتبار پاسپورت استرالیا، شرایط اخذ پاسپورت استرالیا و روش های آن مطلع شوید.
شرایط اخذ پاسپورت استرالیا
شرایط اخذ پاسپورت استرالیا علاوه بر شباهت ها تفاوت هایی نیز با پاسپورت دیگر کشورها دارد این تفاوت ها ناشی از قوانین و قواعد متنوع حاکم بر کشورها است. استرالیا به دلیل اقتصاد قوی ، بازار کار پر رونق، رفاه و فراوانی در زندگی اجتماعی افراد، خدمات پیشرفته بیمه و سلامت پزشکی و … خود را به عنوان یکی از محبوب ترین کشورهای مهاجر پذیر معرفی کرده است. شما با توجه به شرایط خود می توانید از یکی از روش های کاری، تحصیلی، تولد، ازدواج و سرمایه گذاری پاسپورت استرالیا را دریافت کنید.
استرالیا کشوری آرام به پهنای یک قاره
استرالیا را چقدر می شناسید؟ استرالیا کشوری است که شهرنشینی نوع غالب زندگی در آن است. شهر کانبرا پایتخت این کشور و شهرهای سیدنی ملبورن و آدلاید از شهرهای پرجمعیت مهم این کشور به شما می روند. وسعت کشور استرالیا موجب شده است تا این کشور در هر نقطه خود آب و هوای متنوعی را به خود ببیند. بیشترین در آمدزایی کشور استرالیا در زمینه معادن ، ارتباطات و بانکداری صورت می گیرد. استرالیا کشوری مستقل از نظر اقتصادی است که اقتصاد آن با کشاورزی و بازرگانی همبستگی دارد. این کشور توسعه یافته با سیستم آموزشی و رفاه زندگی اجتماعی که برای شهروندان خود فراهم می آورد در میان جهانیان معروف شده است.
اعتبار پاسپورت استرالیا
اعتبار پاسپورت کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید برایتان اهمیت دارد؟! پس پیشنهاد ما به شما مهاجرت به استرالیا است. پاسپورت استرالیا را به هر روشی دریافت کنید از اعتبار یکسان و مشابهی برخوردار است. اعتبار پاسپورت یک کشور به موارد بسیاری بستگی دارد اما مهمترین آن اجازه ورود به کشورهاست یعنی با پاسپورت آن کشور به چه کشورهایی بدون ویزا می توان سفر کرد. پاسپورت استرالیا از لحاظ اعتبار در جایگاه نهم جهان قرار دارد و با پاسپورت این کشور شما می توانید به ۱۸۰ کشور دنیا بدون ویزا سفر کنید.
برای گرفتن پاسپورت استرالیا باید تابعیت داشته باشم؟!
در هر کشوری لازمه و مقدمه اخذ پاسپورت آن کشور تابعیت داشتن است. در کشور استرالیا نیز شما باید ابتدا تابعیت داشته باشید و پس از آن برای پاسپورت اقدام کنید. در کشور استرالیا هر فردی که با هر روشی به این کشور وارد شود پس از ۵ سال می تواند تابعیت این کشور را دریافت کند به این شرط که از این ۵ سال ۲۴ ماه را در استرالیا مقیم باشد.
شرایط اخذ پاسپورت استرالیا
شرایط اخذ پاسپورت استرالیا شرایطی پیچیده و متعدد نیست. در ابتدا اخذ اقامت دائم یکی از ملزمات اخذ پاسپورت استرالیا است. پس از گذشت ۵ سال از اقامت دائم شما می توانید برای پاسپورت این کشور درخواست دهید. پروسه اخذ پاسپورت ممکن است ۲ الی ۳ هفته زمان ببرد که البته شما با همکاری گروه وکلا مهاجرتی لاهه می توانید این مدت را به حداقل برسانید و از نتیجه کار خود اطمینان خاطر داشته باشید. برای اخذ پاسپورت این کشور اطلاع از حقوق مدنی و شهروندی استرالیا و همچنین زبان انگلیسی الزامی است. شرایط اخذ پاسپورت کشور استرالیا را می توان به شرح زیر خلاصه کرد:
۱. ورود قانونی به کشور استرالیا
۲. اقامت دائم استرالیا
۳. اطلاع از قوانین از حقوق شهروندی
۴. ۳ سال حضور کامل در استرالیا بدون غیبت
۵. تسط به زبان انگلیسی
۶. نداشتن سو سابقه کیفری
روش های اخذ پاسپورت استرالیا
روش های اخذ پاسپورت همچون اخذ ویزای استرالیا به روش تولد، تحصیل، اشتغال، سرمایه گذاری و ازدواج تقسیم می شود.
تولد: کشورها در اعطا تابعیت از طریق تولد به دو سیستم خاک یا خون اعتقاد دارند. کشور استرالیا از سیستم خون پیروی می کند. این سیستم یعنی اگر نوزادی در این کشور متولد شود تنها در صورتیکه یکی از مادر یا پدر او از اتباع استرالیا باشند به او تابعیت استرالیا اعطا می شود. یک استثنا در این مورد جاری است و آن هم زمانی است که هویت مادر و پدر نوزاد مشخص نباشد و نوزاد نیز تابعیت نداشته باشد که در این حالت این کشور از سیستم خاک پیروی می کند و نوزاد را جز اتباع خود به شمار می آورد.
تحصیل: تحصیل در استرالیا نیز یکی از روش هایی است که موجب می شود پس از گذشت چند سال به فرد تابعیت و در نهایت پاسپورت استرالیا داده شود. در این روش شما باید از یکی از دانشگاه های استرالیا پذیرش گرفته و ویزا تحصیلی دریافت کنید و پس از فارغ التحصیلی در بازه زمانی مشخص کار پیدا کنید در غیر اینصورت باید این کشور را ترک کنید.
اشتغال: اشتغال نیز یکی از روش های اخذ پاسپورت استرالیا است. پیدا کردن شغل در استرالیا از سیستم امتیاز بندی تبعیت می کند. اگر امتیاز شما به حد نصاب مشخص شده برسد می توانید ویزا کاری این کشور را دریافت کنید و برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود ویزا همراه بگیرید.
سرمایه گذاری: سرمایه گذاری از طریق خرید ملک راهی نیست که شما را به پاسپورت استرالیا برساند زیرا صرفا با خرید ملک در استرالیا حتی به شما اقامت نیز داده نمی شود پس بهتر است برای اخذ پاسپورت استرالیا از دیگر روش های یاد شده استفاده کنید.
ازدواج: آیا از طریق ازدواج با یک تبعه استرالیایی می شود اقامت و پاسپورت این کشور را دریافت کرد؟ وکیل مهاجرت به استرالیا بیان می دارد: (ازدواج یکی از راه های آسان برای اخذ پاسپورت استرالیا است اما باید در نظر داشته باشید که واقعی بودن این ازدواج را به سفارت کشور استرالیا اثبات کنید. پس از اثبات، به شما اقامت دائم استرالیا داده می شود و پس از گذشت مدتی می توانید برای اخذ پاسپورت این کشور درخواست دهید.)
وکیل برای اخذ پاسپورت استرالیا
در ظاهر ورود قانونی به کشور استرالیا و اخذ پاسپورت این کشور ساده بنظر می رسد اما در عمل موانع بسیاری ممکن است در مسیر شما ظاهر شود و شما را از رسیدن به مقصد باز دارد. بهترین کار برای گذشتن از این موانع مشاوره با وکیل مهاجرت و اخذ پاسپورت استرالیا است. وکلا مهاجرتی گروه لاهه به طور کامل با موانع مسیر اخذ پاسپورت استرالیا آشنایی دارند و از پیش برای گذشتن از این موانع راه هایی را پیشبینی کرده اند. برای تجربه زندگی آرام در استرالیا و اخذ پاسپورت این کشور وکلا مهاجرتی گروه لاهه آماده خدمت رسانی به شما هستند.
سوالات متداول
خیر صرف خرید ملک موجب اخذ پاسپورت این کشور نمی شود.
دفتر مرکزی گروه وکلا مهاجرتی لاهه در تهران واقع شده است و برای مشاوره با ایشان کافی است تا با شماره ۰۲۱۲۱۰۰۴۰۳۰ تماس بگیرید.
دانشجویان به تنهایی امکان اخذ پاسپورت این کشور را ندارند و برای این امر باید ویزا تحصیلی خود را به کاری تبدیل کنند.
برای اخذ پاسپورت استرالیا باید از طرق قانونی به این کشور وارد شوید. گروه وکلا لاهه در زمینه پناهندگی فعالیتی نداشته و به شما پیشنهاد می کند تا از روش های دیگر به صورت قانونی وارد این کشور شوید.
تنها درصورتی که یکی از والدین تابعیت کشور استرالیا را داشته باشند نوزاد از اتباع استرالیا به شمار می آید.