آشنایی با قوانین امارات و مجازات جرایم مختلف

قوانین امارات و مجازات جرایم مختلف

آشنایی با قوانین امارات و مجازات جرایم مختلف در این کشور بسیار حائز اهمیت است زیرا برخی رفتارهای توهین‌آمیز، بعضی از فعالیت‌ها در فضای مجازی امارات و… علی رغم این‌که جرم سنگینی به نظر نمی‌رسند، جریمه و مجازات‌های شدیدی در پی دارند.

بررسی قوانین امارات و شیوه مجازات در این کشور

قوانین امارات و مجازات جرایم مختلف در این کشور را در ادامه مقاله بررسی می‌کنیم. توجه داشته باشید که اگر در امارات مرتکب جرمی شده‌اید یا به سبب جرم دیگران متضرر گشته‌اید، می‌توانید برای دریافت مشاوره فوری با وکیل بین‌المللی کیفری در ارتباط باشید.

مجازات تهدید در امارات

در ابتدای بررسی قوانین امارات و مجازات جرایم مختلف به مبحث تهدید می‌پردازیم. قانون در امارات مجازات تهدیدی که برای منع از انجام یک کار یا وادار کردن افراد به انجام امور مختلف باشد را حداکثر ۷ سال حبس تعیین کرده است.

توجه داشته باشید که حتی اگر تهدید با هدف انجام یا منع از یک امر خاص نباشد، مجرم محکوم به حداکثر یک‌سال حبس و پرداخت جریمه (تا هزار درهم) خواهد شد.

جعل مدارک در امارات

بر اساس قانون امارات و مجازات جرایم مختلف (که ترکیبی از قوانین مدنی و اسلامی است) جعل اسناد و مدارک مختلف به هر دلیل جرم بوده و مجازات در پی دارد. برای مثال، برخی مقیمان این کشور به جهت اخذ ویزای همراه امارات برای خانواده‌شان، به جعل قرارداد ملکی دست می‌زنند. امارات به شدت بر عدم انجام این امر تاکید داشته و مجازات‌هایی چون چندین سال حبس را برای متخلفین در نظر گرفته است.

رفتار توهین‌آمیز در امارات

برای بررسی قانون امارات و مجازات جرایم مختلف، باید به رفتارهای توهین‌آمیز هم توجه ویژه‌ای داشت. رفتار توهین‌آمیز در امارات، چه با گفتار باشد، چه با اشاره دست و… جریمه در پی خواهد داشت. همچنین توجه داشته باشید که این رفتارها علاوه بر مکان‌های عمومی، در فضای مجازی نیز مورد نظر هستند. افرادی که چنین جرایمی را مرتکب شوند، برایشان از ۶ ماه تا یک‌سال حبس تعیین شده و گاها مجبور به پرداخت جریمه ۱۰ هزار درهمی نیز می‌شوند.

ممانعت از تحصیل کودک در امارات

با استناد به قانون امارات و مجازات جرایم مختلف می‌توان گفت که چنانچه والدین یا سرپرستان، فرزند خود را از تحصیل (در دوره اجباری) باز دارند، مشمول پرداخت جریمه ۵ هزار درهمی شده و گاها برایشان حبس در نظر گرفته می‌شود. کودکان در امارات، باید از ۶ سالگی به مدرسه بروند. تحصیل اجباری آن‌ها تا پایه دوازدهم ادامه خواهد داشت.

رانندگی بدون اجازه مالک خودرو در امارات

خوب است برای بررسی دقیق‌تر قانون در امارات و مجازات جرایم مختلف در این کشور، به رانندگی بدون اجازه مالک خودرو نیز اشاره کنیم. اگر شخصی بدون کسب اجازه از مالک خودرو با وسیله او رانندگی کند، به حبس تا یک‌سال محکوم شده یا باید جریمه‌ای معادل ۱۰ هزار درهم (حداکثر) پرداخت نماید.

مجازات بدرفتاری با همسر در امارات

بر اساس قانون امارات و مجازات جرایم مختلف می‌توان گفت که توهین به همسر و بدرفتاری با او در این کشور، جرم تلقی شده و مجازات دارد. توجه داشته باشید که اگر توهین به همسر در ملا عام صورت بپذیرد، معمولا فرد مجبور به پرداخت جریمه ۵ هزار درهمی و محکوم به حدود ۶ ماه بازداشت خواهد شد اما توهین و بدرفتاری با همسر در فضای خصوصی و با شکایت، تنها همان جریمه ۵ هزار درهمی را در پی خواهد داشت.

توجه داشته باشید که انتشار اخبار جعلی در کشور امارات نیز جرم بوده و علاوه بر جریمه ۱۰۰ هزار درهمی، حبس به مدت ۱ تا ۲ سال را نیز برای افراد خاطی به همراه خواهد داشت.

بیشتر بدانید:  جرایم مهاجرتی شامل چه مواردی میباشد؟

مجازات کلاهبرداری در امارات

در ادامه بررسی قانون امارات و مجازات جرایم مختلف، به شرح جزئیات مربوط به کلاهبرداری در این کشور می‌پردازیم. افرادی که مرتکب جرم کلاهبرداری در امارات شوند (فریب دیگران با هویت غیرواقعی، اختلاس و…)، به دو سال حبس (حداکثر) و پرداخت جریمه ۲۰ هزار درهمی محکوم خواهند شد. بدیهی است که جریمه‌ها به نوع جرم بستگی دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با جرایمی چون کلاهبرداری ارزی می‌توانید با وکلای گروه لاهه در ارتباط باشید.

مجازات فروش دارو بدون مجوز در امارات

بر اساس قانون امارات و مجازات جرایم مختلف، تبلیغ یا فروش محصولات دارویی در کشور امارات و بدون داشتن مجوز جرم بوده و فرد خاطی در این زمینه محکوم به حبس یا پرداخت جریمه می‌شود. توجه داشته باشید که در برخی موارد نیز متخلف هم باید حبس بکشد و هم لازم است جریمه نقدی بپردازد.

توجه داشته باشید که مواردی چون سرقت، ارتکاب جرم در حوزه مواد مخدر، اعمال منافی اخلاق در امارات، ابراز محبت عمومی، هک کردن، سرعت غیرمجاز و… نیز در امارات جرم بوده و مجرمین محکوم به حبس، پرداخت جریمه یا هردو خواهند شد.

بیشتر بدانید:  چگونه پاسپورت امارات را دریافت کنیم؟

قوانین و مجازات در امارات
قوانین و مجازات در امارات

مشاوره با وکیل بین‌المللی کیفری

اگر قصد مهاجرت به امارات را داشته یا مقیم این کشور هستید، باید از قانون امارات و مجازات جرایم مختلف آگاه باشید تا به صورت سهوی هم مرتکب جرم نشوید. مقاله حاضر کمک شایانی در این زمینه به شما خواهد کرد اما بهتر است جهت کسب اطلاعات بیشتر با وکیل اینترپل در ارتباط باشید.

وکلای بین‌المللی گروه لاهه نیز می‌توانند به شما اطلاعات خوبی در زمینه قوانین و نکات مهم سفر به امارات داده و برای انجام اموری چون اخذ ویزای امارات، مهاجرت خویشاوندی به امارات، حل و فصل اختلافات بین‌الملل و… همراه شما باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مجموعه لاهه تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

بسته به نوع تهدید، معمولا افراد خاطی به حبس و پرداخت جریمه تا هزار درهم محکوم می‌شوند.

بله، جعل هرنوع مدرکی در امارات جرم بوده و مجازات نقدی و حبس در پی خواهد داشت.

بله، هر نوع رفتار توهین‌آمیز در امارات (با گفتار، اشاره، در مکان‌های عمومی و حتی فضای مجازی) جرم بوده و جریمه در پی خواهد داشت.

جریمه ممانعت از تحصیل کودک در کشور امارات، بازداشت و پرداخت جریمه نقدی ۵ هزار درهمی است.

بله، افرادی که بدون دارا بودن مجوز به انجام این کار روی آورند، مشمول پرداخت جریمه یا محکوم به حبس خواهند شد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
افتتاح حساب بانکی در آمریکا
نوشتهٔ بعدی
هزینه مهاجرت به انگلستان

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button