اعتراض به ریجکتی ویزا

اعتراض به ریجکتی ویزا

اعتراض به ریجکتی ویزا مختص زمانی است که متقاضی، به منظور اخذ ویزا درخواست خود را به سفارت کشور مقصد ارائه کرده لکن بنا به دلایلی که در نامه ریجکتی درج شده است، درخواست ویزای متقاضی رد شده و حال قصد دارد با اعتراض به ریجکتی  ویزای خود نسبت به رفع ریجکتی یا ریفیوزی، نسبت به اخذ ویزای خود که می تواند تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و… باشد اقدام کند. در این مقاله وکیل متخصص مهاجرت گروه وکلای بین المللی لاهه، اعتراض به ریجکتی ویزا را مورد بررسی قرار می دهد.

 اعتراض به ریجکتی ویزا و رفع آن چگونه است؟

همانطور که در مطلب ریجکت شدن ویزا و دلایل آن توضیح دادیم، ممکن است پس از درخواست ویزا با عباراتی مثل ریجکتی، ریفیوزی و دینای در نامه ای  که از سوی سفارت مورد نظرتان می آید مواجه شوید. در نگاه اول بسیار دلسرد کننده و ناگوار خواهد بود. ولی خب جای اعتراض و تجدید نظر وجود دارد و می توانید شانس خود را دوباره امتحان کنید و نسبت به اخذ ویزا امیدوار باشید. اعتراض یه ریجکتی ویزا شرایط خاصی دارد که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.

مهلت اعتراض به ریجکتی و رد شدن ویزا

مهلت زمان اعتراض به ریجکت (ریفیوز) شدن ویزا و اعلام آن به کنسولگری بسته به کشوری که تقاضای ویزای نموده اید ممکن است متفاوت باشد.

مثلا درمورد اعتراض به رد ویزای شینگن اگر ابلاغیه رد درخواست حاوی تذکر حقوقی باشد یک ماه از تاریخ رای وقت دارید تا نامه اعتراض خود را ارسال کنید ولی اگر ابلاغیه شما حاوی تذکر حقوقی نباشد یکسال فرصت اعتراض به ریجکتی ویزای خود را خواهید داشت و در برخی کشور ها نیز مهلت ۶۰ روزه برای اعتراض به ریجکتی ویزا تعیین شده است.

اعتراض به ریجکت ویزا
اعتراض به ریجکت ویزا

روند رسیدگی به اعتراض ریجکتی ویزا

پس از ارسال اعتراض نامه ریجکتی ویزای خود با فرمت صحیح، ذکر مشخص دلایل خود، ارائه مدارک معتبر و کافی به سفارت مربوطه، درخواست ویزای شما در صف رسیدگی مجدد یا تجدید نظر قرار خواهد گرفت. نوبت رسیدگی به اعتراض شما ممکن است تا سه ماه طول بکشد. برای اطلاع از نتیجه اعتراض نیازی به پیگیری نیست چرا که  پس از بررسی های لازم و ارزیابی مجدد مدارک و دلایل شما چنانچه سفارت تشخیص دهد مشکلی وجود ندارد و ایرادات مورد نظر رفع گردیده است  برای مصاحبه مجدد جهت صدور ویزا به سفارت دعوت خواهید شد. سپس اگر همه چیز خوب پیش رود زمان مشخص می توانید گذرنامه حاوی ویزای خود را شخصا دریافت نمایید. همچنین امکان دریافت پاسپورت و ویزا را از طریق پست DHL نیز وجود دارد.

اما در صورتی که سفارت در روند رسیدگی به اعتراض شما مبنی بر رد شدن و ریجکت ویزا به نتیجه مشخصی نرسد و مدارک و دلایل  شما را  کافی و کارآمد نداند، در رد ویزای شما تجدید نظر نخواهد شد و شما ابلاغیه جدیدی حاوی تذکر حقوقی و دلایل رد ویزای خود دریافت خواهید کرد.

  • نکته: اگر به رد شدن ویزای خود و رفع ریجکتی آن اعتراض نکنید اتفاق خاصی نمی افتد ولی اگر اعتراض کنید و پیگیری نمایید بهتر است.

شکایت حقوقی  جهت اعتراض مجدد به ریجکتی ویزا

اگر ویزای شما رد شد، اعتراض کردید  و باز هم درخواست اعتراضتان مورد پذیرش سفارت قرار نگرفت. شما این  حق را دارید که شکایت خود را در دادگاه کشور مطرح کنید.

شخص متقاضی یا وکیل می توانند در دادگاه ها شکایت خود را مطرح کنند اما در برخی کشورها نظیر ایتالیا تنها وکیل حق شکایت دارد. اگر چه در این مرحله توصیه اکید می کنیم از وکیل متخصص مهاجرت و روادید استفاده کنید. مهلت اعتراض در این مرحله معمولا یک تا دو ماه از تاریخ ابلاغ نامه به متقاضی می باشد.

 چه کسانی می توانند به ریجکتی ویزا اعتراض کنند؟

برای اعتراض به ریجکتی ویزا خودتان شخصا یا از طریق سایر اعضای خانواده، وکیل، دوست و … می توانید اقدام نمایید.

البته در برخی کشورها برای اعتراض در مرحله دادگاه حتما نیاز به وکیل دارد. مثلا برای اعتراض به ریجکت شدن ویزای آلمان و فرانسه در مرحله دوم یعنی دادگاه نیازی به وکیل نیست ولی در همین مرحله برای اعتراض به ریجکتی ویزای ایتالیا، حضور وکیل الزامیست.

نحوه نوشتن اعتراض نامه

چگونه اعتراض نامه خود را جهت ریجکت شدن ویزایمان بنویسیم و چه نکاتی را باید در آن رعایت کنیم؟ در متن اعتراض نامه خود می بایست یکسری موارد را رعایت کنیم که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • مشخصات شخصی خود مانند نام و نام خانوادگی، آدرس پستی، ایمیل و شماره درخواست ویزا خود را در ابتدای نامه ذکر نمایید.
  • اگر شما برای کسی دیگری قصد نوشتن نامه اعتراض به ریجکتی ویزا را دارید باید مشخصات هویتی خود به همراه متقاضی اصلی بنویسید. ضمنا مجوز های خود مثل وکالتی که متقاضی اصلی ان را امضا نموده را ضمیمه نمایید. اگر برای فرزندان زیر ۱۸ سال خود دارید اعتراض نامه می نویسید وکالت و مجوز نیازی ندارید.
  • دلیل یا دلایل رد ویزای خود را که در نامه ابلاغ شده به شما وجود دارد را نوشته و در مورد هر کدام جداگانه و بطور واضح و مشخص از خود دفاع نمایید.
  • اگر اطلاعات جدید لازم است به متن خود اضافه نمایید.
  • اگر مدارکی را قصد دارید همراه اعتراض نامه خود ارسال نمایید در نامه ذکر نمایید. مدارک ارسالی می بایست اصل باشد. اگر نامه ای از سازمان، ارگان، دانشگاه و … را می خواهیدضمیمه کنید توجه داشته باشید که علاوه بر اصل بودن آن مدرک روی سربرگ معتبر باشد، آدرس، شماره تماس، ایمیل، مهر و امضا، نام و … داشته باشد.
  • مدارک و نامه ها، گواهی ها و کلیه اسناد ضمیمه می بایست ترجمی رسمی شده باشد.
  • نامه اعتراض به ریجکتی ویزای خود را امضا نمایید. امضا الکترونیک قابل قبول نمی باشد.
  • در مدت زمان مشخص شده اعتراض نامه خود را در داخل پاکت گذاشته حضورا به آفیسر سفارت تحویل دهید و یا به آدرسی که در نامه ابلاغ شما درج شده است ارسال کنید.
  • اگر برای چند نفر همزمان اعتراض نامه می نویسید مدارک هر یک را در یک پاکت جداگانه قرار دهید و سپس همه پاکت ها را در یک پاکت بزرگتر بگذارید. (اگر همه اعتراض ها مربوط به یک خانواده است)
  • نامه و شماره تراکنش درخواست ویزای هر فرد را روی پاکت مربوطه بنویسید.
بیشتر بدانید:  وکیل رفع ریجکتی ویزا

وکیل برای اعتراض به ریجکتی ویزا
وکیل برای اعتراض به ریجکتی ویزا

وکیل برای اعتراض به ریجکتی ویزا

دلایل ریجکت شدن ویزا متفاوت است و در هر کشور قوانین و شرایط خاص خود را دارند. چنانچه به هر دلیل درخواست ویزای شما ریجکت (ریفیوز) شده است پیشنهاد می کنیم ابتدا دلایل آن را به خوبی بشناسید و در این امر از مشاوره با افراد آگاه و با تجربه کمک بگیرید. گروه وکلای بین المللی لاهه با تخصص در امور مهاجرت، اخذ  ویزا و رفع ریجکتی ویزا،  آمادگی فعالیت جهت رفع ریجکتی درخواست های ویزا اعم از تنظیم اعتراض نامه در مرحله اول و  پیگیری و اعتراض در مرحله دوم و همچنین دادگاه ها با استفاده از وکلای داخلی و خارجی متخصص و معتبر را دارد.

سوالات متداول

اعتراض به ریجکتی ویزا با توجه به قوانین و شرایط هر کشور متفاوت است و معمولا مهلت اعتراض یک ماه الی دو ماه (اگر حاوی تذکر حقوقی باشد) در غیر این صورت یکسال می باشد.

متناسب با شرایط سفارت کشور مقصد از طریق حضوری، پست و همچنین به صورت ایمیل قابل ارسال است.

معمولا برای اعتراض به ریجکتی ویزا نیازی به وکیل ندارید لکن برخی کشور ها نظیر ایتالیا داشتن وکیل الزامیست.

زمان دقیقی برای آن مشخص نیست اما معمولا حدود سه ماه طول می کشد.

جهت اطلاع از هزینه اعتراض به ریجکتی ویزا با کارشناسان تماس بگیرید.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۰ میانگین امتیاز: ۴.۱]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
ریجکت شدن ویزا یعنی چه؟
نوشتهٔ بعدی
مهاجرت به کانادا

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button