اعتراض به ریجکتی ویزای امارات

اعتراض به ریجکت ویزای امارات

اعتراض به ریجکتی ویزای امارات به شما یک شانس دوباره خواهد داد تا بدون ثبت درخواست جدید، بتوانید تنها با انجام مراحلی چون بررسی علت ریجکتی، ارائه مدارک جدید و رفع نواقص پرونده، ویزای امارات را دریافت نمایید.

علت ریجکتی ویزای امارات چیست؟

پیش از بررسی مراحل اعتراض به ریجکتی ویزای امارات، به بررسی علل رایج ریجکتی انواع ویزای امارات می‌پردازیم. توجه داشته باشید که اگر از همان ابتدای مسیر اخذ ویزا با وکیل مهاجرت به امارات پیش بروید، با ریجکتی ویزا مواجه نخواهید شد. در صورت مواجهه با ریجکتی نیز می‌توانید با همکاری وکلای گروه لاهه برای اعتراض به ریجکتی ویزا اقدام کنید.

  • عدم داشتن توانایی مالی کافی
  • نقص در مدارک ارائه شده جهت اخذ ویزای امارات
  • ارائه مدارک جعلی
  • عدم وجود توجیه منطقی برای سفر یا مهاجرت به امارات
  • عدم توانایی اثبات قصد بازگشت به کشور مبدا
  • عدم ارائه بیمه‌نامه معتبر برای سفر یا مهاجرت به امارات
  • تهدید برای بهداشت، نظم عمومی و…
  • داشتن سوء پیشینه
  • و…

نحوه اعتراض به ریجکتی ویزای امارات

برای اعتراض به ریجکتی ویزای امارات بایستی یک‌سری مراحل را به ترتیب طی کنید. توجه داشته باشید که در صورت عدم دارا بودن اطلاعات کافی بهتر است حتما پیش از ثبت اعتراض با وکیل اخذ ویزای امارات مشاوره داشته یا انجام این امر را به او بسپارید. در ادامه، مراحل مربوطه را ذکر کرده‌ایم؛ با ما همراه باشید.

  1. برای اعتراض به ریجکتی ویزای تحصیلی امارات یا سایر انواع ویزاها، در مرحله اول باید بررسی کنید که چرا درخواست شما رد شده است.
  2. در ادامه لازم است نقص پرونده را برطرف نمایید تا دلیلی برای ریجکتی مجدد وجود نداشته باشد. برای مثال، اگر ریجکتی به سبب عدم اثبات قصد بازگشت شما به کشور مبدا باشد، می‌توانید با ارائه مدارک بیشتر (مثلا قرارداد کاری یا گواهی اشتغال به تحصیل) این مورد را برطرف نمایید.
  3. سپس نامه اعتراض به ریجکتی ویزای امارات را نگارش و ترجمه کنید.
  4. در ادامه به ارسال نامه و مدارک جدید بپردازید تا درخواستتان بررسی شده و رفع ریجکتی ویزا صورت بپذیرد.
بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل مهاجرتی امارات

نکاتی درباره نگارش نامه اعتراض به ریجکتی ویزای امارات

همانطور که ملاحظه کردید، یکی از مراحل مهم برای اعتراض به ریجکتی ویزای امارات، نوشتن نامه جهت تجدیدنظرخواهی است. در ادامه برخی نکات مهم در این باره را ذکر می‌کنیم؛ لطفا با وکیل اخذ ویزای امارات همراه باشید.

  • در نگارش نامه و توضیح شرایط خود صادق باشید.
  • حتما مختصر و مفید بنویسید؛ همچنین از اشاره به مدارک ارائه شده بپرهیزید و از اسناد جدید ارسال شده صحبت کنید.
  • نامه را به زبان عربی یا انگلیسی و خطاب به سفارت مربوطه بنویسید.
  • توجه داشته باشید که لحن نامه باید کاملا رسمی بوده و نباید در آن غلط املایی وجود داشته باشد.
  • معرفی متقاضی و مواردی چون تاریخ ریجکتی ویزا باید در نامه ذکر شوند.
  • نامه باید حتما به امضای شما یا وکیل‌تان رسیده و سپس ارسال شود.

توجه داشته باشید که اعتراض به ریجکتی ویزای امارات الزامی نبوده و شما می‌توانید مجددا درخواست اخذ ویزا را داشته باشید اما با ثبت اعتراض و رفع ریجکتی، سفر یا مهاجرت شما به این کشور سریع‌تر امکان‌پذیر خواهد بود.

مهلت اعتراض به ریجکتی ویزای امارات

بدیهی است که جهت اعتراض به ریجکتی ویزای امارات مهلتی تعیین می‌شود و در هرزمانی نمی‌توان برای این منظور اقدام کرد. متاسفانه مهلت در نظر گرفته شده به طور دقیق مشخص نیست و بر اساس کشور مقصد، نوع ویزا و… تعیین می‌گردد اما به طور کلی و عموما این فرصت به مدت ۱ تا ۲ ماه پس از اعلام رای خواهد بود.

پس از اعتراض به ریجکتی ویزای امارات نیازی به پیگیری نخواهید داشت زیرا اگر مدارک و ادله جدید شما مورد تایید واقع گردد، از سوی سفارت برای شرکت در مصاحبه مجدد دعوت می‌شوید.

اعتراض مجدد به ریجکتی ویزای امارات

در برخی موارد دیده شده است که اعتراض به ریجکتی ویزای امارات جواب نداده و متقاضی، خواهان اعتراض مجدد شده است! در صورتی که اعتراض شما تاثیری نداشته باشد، می‌توانید شکایت‌نامه خود را به دادگاه کشور ارائه دهید. به این ترتیب، حدود ۱ تا دو ماه فرصت دارید که اعتراض مجدد خود را بیان کنید. توجه داشته باشید که بهتر است برای این منظور حتما از وکیل رفع ریجکتی ویزا کمک بگیرید.

بیشتر بدانید:  انواع ویزای امارات

اعتراض به ریجکتی ویزای امارات
اعتراض به ریجکتی ویزای امارات

مشاوره با وکیل اخذ ویزای امارات

جهت اعتراض به ریجکتی ویزای امارات می‌توانید با وکلای گروه لاهه در ارتباط باشید تا انجام این امر به سرعت و به بهترین نحو صورت بپذیرد. وکلای بین‌المللی گروه لاهه، تجربه و مهارت قابل توجهی در رفع ریجکتی ویزا داشته و با موفقیت‌های فراوان در این زمینه، می‌توانند شما را به خوبی یاری کنند. برای انجام امور دیگری چون تبدیل ویزا در امارات، ثبت شرکت در امارات و… نیز می‌توانید با وکلای ما در ارتباط باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با مجموعه لاهه تماس گرفته یا در صفحه‌های مجازی برایمان پیغام بگذارید. توجه داشته باشید که با مراجعه به آدرس‌های درج شده در بخش تماس با نیز می‌توانید مشاوره حضوری دریافت کنید.

سوالات متداول

برای اعتراض به ریجکتی ویزای امارات باید در ابتدا علت ریجکتی را بررسی نموده و سپس مدارک جدید و نامه اعتراض را آماده کنید؛ اطلاعات بیشتر و راهنمای دقیق در متن مقاله ارائه شده است.

ویزای امارات معمولا بنا به دلایلی چون نقص در مدارک ارائه شده، نداشتن توانایی مالی کافی، عدم توانایی اثبات قصد بازگشت به کشور مبدا، داشتن سوء پیشینه و… ریجکت می‌شود.

این نامه باید به صورت رسمی نوشته و ترجمه شود، همچنین اطلاعات هویتی، تاریخ ریجکتی ویزا، اشاره به مدارک جدید و… باید در نامه وجود داشته باشند. برای اعتراض به ریجکتی ویزا و نگارش نامه مورد بحث می‌توانید با وکلای گروه لاهه در ارتباط باشید.

معمولا افراد ۱ تا ۲ ماه پس از اعلام رای می‌توانند برای اعتراض به ریجکتی ویزای امارات اقدام کنند.

خیر، الزامی در این باره وجود ندارد اما برای دریافت سریع‌تر ویزا این روش می‌تواند بهتر از ثبت درخواست جدید باشد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
مشاوره با وکیل مهاجرتی ترکیه
نوشتهٔ بعدی
درآمد در آمریکا چقدر است؟

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button