چگونه پاسپورت ترکیه را دریافت کنیم؟

چگونه پاسپورت ترکیه را دریافت کنیم

پاسپورت ترکیه دارای انواع مختلف عمومی، ویژه، دیپلماتیک و پاسپورت خدمت ترکیه است که هرکدام روش اخذ مربوط به خود را دارند؛ پاسپورت ترکیه دارای ارزش و اعتبار بالایی بوده و امکان سفر بدون اخذ ویزا به ۷۰ کشور را فراهم می‌سازد.

آشنایی با انواع پاسپورت ترکیه

همانطور که گفتیم، پاسپورت ترکیه در انواع مختلفی برای متقاضیان واجد شرایط صادر می‌شود که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم؛ لطفا با وکیل اخذ ویزای ترکیه همراه باشید.

  • یکی از انواع پاسپورت ترکیه، پاسپورت عمومی است که به تمامی شهروندان این کشور ارائه شده و قرمز رنگ است. جالب است بدانید که پاسپورت مورد بحث دارای ۳۸ صفحه و گنجایش زیاد برای اخذ انواع ویزای است.
  • پاسپورت ویژه ترکیه (با رنگ سبز) برای افرادی صادر می‌شود که جزو کارمندان دولت ترکیه هستند؛ برای اخذ این نوع پاسپورت باید نام متقاضی در صندوق بازنشستگی این کشور ثبت شده باشد.
  • پاسپورت ترکیه از نوع دیپلماتیک مناسب مقامات بلندپایه و خانواده ایشان است؛ افراد برای این پاسپورت ملزم به پرداخت هزینه نخواهند بود.
  • پاسپورت ترکیه در نوع خدمت نیز برای افرادی صادر می‌شود که بایستی از طرف دولت به خارج از کشور ترکیه سفر داشته باشند. برای مثال، کارمندان سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ترکیه برای انجام ماموریت در خارج از این کشور به پاسپورت مورد بحث نیاز خواهند داشت.

روش‌های دریافت پاسپورت ترکیه

حال که با انواع پاسپورت ترکیه آشنا شدید، باید بدانید که روش‌های مختلفی نیز برای دریافت این مدرک وجود دارد. اخذ پاسپورت ترکیه با خرید خانه، ازدواج با شهروند ترکیه و… امکان‌پذیر است؛ در ادامه توضیحات بیشتری حول این موضوع ارائه شده است.

بیشتر بدانید:  راهنمای اخذ وقت سفارت ترکیه

اخذ پاسپورت ترکیه با خرید ملک

یکی از روش‌های پرطرفدار برای اخذ پاسپورت ترکیه، خرید ملک در این کشور است؛ اگر ملک خریداری شده در ترکیه دارای ارزش بیشتر از ۴۰۰ هزار دلار باشد، شما می‌توانید به سادگی برای خود و خانواده (همسر و فرزند زیر ۱۸ سال) اقامت دائم، شهروندی و پاسپورت ترکیه را دریافت نمایید.

توجه داشته باشید که برای اخذ پاسپورت ترکیه از طریق خرید ملک، نباید دست بر روی مناطق امنیتی و نظامی بگذارید، همچنین خانه باید به صورت نقدی خریداری شده و تا سه سال به فروش نرسد. برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از روند انجام این پروسه یا حتی سپردن آن به فردی مورد اعتماد، می‌توانید با وکیل مهاجرت به ترکیه در ارتباط باشید.

در کشور ترکیه، چندتابعیتی بودن مجاز است و شما با اخذ پاسپورت این کشور، می‌توانید همچنان شهروندی ایران را نیز دارا باشید و این یکی از مزایای بسیار خوب داشتن حق شهروندی ترکیه است.

اخذ پاسپورت ترکیه با ازدواج

اخذ پاسپورت ترکیه از طریق ازدواج با شهروند این کشور نیز امکان‌پذیر است اما ترکیه برای جلوگیری از سوء استفاده، قوانین سختی برای این منظور تعیین کرده است؛ متقاضی دریافت پاسپورت ترکیه با ازدواج می‌بایست حداقل ۵ سال با همسر خود در این کشور زندگی کند، فرد پس از ۳ سال امکان دریافت پاسپورت دارد اما اگر زندگی مشترک زوجین قبل از ۵ سال به پایان برسد، پاسپورت صادر شده باطل می‌شود.

افرادی که قصد اخذ پاسپورت ترکیه از طریق ازدواج را دارند، ترجیحا باید از طریق اخذ ویزای کاری یا تحصیلی به ترکیه مهاجرت کنند تا امکان کار یا تحصیل در این ۳ سال تعیین شده برای زندگی مشترک را داشته باشند.

اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت

یکی دیگر از روش‌های به دست آوردن پاسپورت ترکیه، ثبت شرکت در این کشور است؛ اگر توانایی مالی شما برای این منشور مناسب است، باید بگوییم که این روش نیز یکی از بهترین‌ها است. با ثبت شرکت در ترکیه و فعال نگه داشتن آن تا حدود ۵ سال می‌توانید پاسپورت این کشور را به دست آورید. توجه داشته باشید که برای این منظور باید سرمایه شرکت شما به ۱۰۰ هزار لیر برسد. ثبت شرکت در ترکیه مزایای بسیاری دارد اما کمی دشوار است، بنابراین توصیه می‌کنیم که برای انجام این فرآیند حتما از وکیل اخذ ویزا کمک بگیرید.

سایر روش‌های اخذ پاسپورت ترکیه

روش‌های اخذ پاسپورت ترکیه به موارد فوق محدود نمی‌شوند. متقاضیان واجد شرایط می‌توانند از طریق اخذ ویزای کاری ترکیه، سرمایه‌گذاری در بانک و… نیز این مدرک را پس از مدتی به دست آورند. همچنین اگر یکی از والدین، تابعیت ترکیه را دارا باشند، فرزند نیز می‌تواند پاسپورت این کشور را داشته باشد.

برای اخذ شهروندی و پاسپورت ترکیه باید مدارکی چون کارت اقامت (در صورت مقیم بودن)، کپی مهر ورود و خروج‌ها، تاییدیه درآمد و گواهی تمکن مالی، مدارک هویتی و… را دارا باشید.

مزایای داشتن پاسپورت ترکیه

اگر می‌خواهید بدانید که دارا بودن پاسپورت ترکیه چه مزایایی را برایتان به ارمغان می‌آورد، به جدول زیر توجه نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید با وکیل مهاجرت به ترکیه در ارتباط باشید.

مزایای داشتن پاسپورت ترکیه

امکان اخذ پاسپورت برای همسر و فرزندان

تحصیل رایگان در ترکیه

اجازه کار در ترکیه

دریافت آسان ویزای آمریکا، انگلیس و…

امکان داشتن تابعیت دوگانه

کیفیت مطلوب زندگی

مراحل دریافت پاسپورت ترکیه

برای اخذ پاسپورت ترکیه باید مراحل دریافت این مدرک را به درستی طی کنید؛ برای این منظور علاوه بر توجه به راهنمای زیر، ترجیحا با یک وکیل متخصص مهاجرت مشورت کنید.

  1. شرایط لازم را با توجه به روش اخذ پاسپورت ترکیه فراهم آورید.
  2. مدارک لازم را فراهم کرده و هزینه مربوطه را پرداخت کنید.
  3. از طریق مراجعه به فرمانداری محل سکونت خود، درخواستتان را ثبت نمایید.
  4. مصاحبه را به انجام رسانده و در انتظار اعلام نتیجه باشید.
بیشتر بدانید:  اقامت دائم ترکیه

شرایط اخذ دریافت پاسپورت ترکیه
شرایط اخذ دریافت پاسپورت ترکیه

وکیل برای دریافت پاسپورت ترکیه

پاسپورت ترکیه دارای ارزش و اعتبار بالایی بوده و دریافت آن، مزایای بسیاری به همراه دارد، به همین دلیل بسیاری از افراد مایل به اخذ آن هستند. باتوجه به وجود متقاضی زیاد و سخت‌گیری‌هایی که اخیرا در صدور پاسپورت این کشور اعمال شده است، بهتر است فرآیند مربوطه را به کمک وکیل مهاجرت به ترکیه به انجام برسانید تا خیالتان از بابت دریافت این مدرک آسوده باشد.

وکلای گروه لاهه، علاوه اخذ انواع ویزای ترکیه، رفع ریجکتی ویزا و… می‌توانند در مسیر اخذ اقامت دائم، شهروندی و پاسپورت ترکیه نیز همراه شما باشند؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، با مجموعه لاهه تماس گرفته یا از طریق اپلیکیشن واتس اپ با ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول

اخذ پاسپورت ترکیه با خرید ملک در این کشور، از طریق ازدواج با شهروند ترکیه، سرمایه‌گذاری و… امکان‌پذیر است.

برای این منظور باید ارزش ملک خریداری شده بیش از ۴۰۰ هزار دلار باشد.

اگر فرد پاسپورت ترکیه را از طریق ازدواج با شهروند این کشور دریافت نموده و قبل از ۵ سال زندگی مشترک از همسرش جدا شود، ابطال پاسپورت صورت می‌پذیرد.

بله، اگر شرکت شما ۵ سال فعالیت داشته باشد، تحت شرایطی این امکان وجود خواهد داشت.

خیر، دولت ترکیه با چندتابعیتی بودن مشکلی ندارد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
ویزای بازنشستگی ایتالیا
نوشتهٔ بعدی
ویزای تجاری کانادا

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره رایگان در واتساپ
Call Now Button