شرایط اقامت دائم ایتالیا

اقامت دائم ایتالیا

متقاضیان اخذ اقامت دائم ایتالیا باید ویزای معتبری داشته باشند و با احراز شرایطی چون ۵ سال زندگی در این کشور، برای ثبت درخواست اقامت دائم اقدام کنند. دریافت اقامت دائم ایتالیا از طرق مختلفی چون کار در این کشور، سرمایه‌گذاری، ازدواج با شهروند ایتالیا و… امکان‌پذیر است.

روش‌های اخذ اقامت دائم ایتالیا

گفتیم که اخذ اقامت دائم ایتالیا با روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است و افراد با توجه به هدف و شرایط خود باید یکی از این روش‌ها را انتخاب نموده، ویزای مربوطه را دریافت کرده و با اقامت ۵ ساله در ایتالیا، مجوز اقامت دائم را دریافت کنند. در ادامه به بررسی روش‌های گفته شده می‌پردازیم.

اقامت دائم ایتالیا با تحصیل

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا بسیار پرطرفدار است اما با دریافت ویزای تحصیلی، امکان اخذ اقامت دائم ایتالیا وجود ندارد. افرادی که از طریق اخذ پذیرش از دانشگاه‌های ایتالیا به این کشور مهاجرت کرده‌اند، برای اخذ اقامت دائم باید مشغول به کار شوند؛ یعنی دانشجوی ایتالیا، پس از فارغ‌التحصیلی باید در مشاغلی مرتبط با زمینه تحصیلی خود مشغول به کار شود تا اجازه اقامت مجدد و حتی اخذ اقامت دائم به وی اعطا شود.

اقامت دائم ایتالیا با کار

روش دیگر برای اخذ اقامت دائم ایتالیا، کار در این کشور است. متقاضیان مهاجرت کاری به ایتالیا، پس از اخذ جاب آفر و ویزای کاری می‌توانند اقامت موقت این کشور را دریافت کنند. ایشان با تمدید اقامت و با گذشت ۵ سال می‌توانند درخواست خود مبنی بر اخذ اقامت دائم ایتالیا را ارائه کنند.

اقامت دائم ایتالیا با سرمایه‌گذاری

اخذ اقامت دائم ایتالیا با سرمایه‌گذاری نیز یکی دیگر از روش‌های مرسوم است. متقاضیان می‌توانند از طریق سرمایه‌گذاری در استارتاپ، شرکت‌های ایتالیایی، پروژه‌های اجتماعی و خرید اوراق قرضه دولتی برای این منظور اقدام کنند. توجه داشته باشید که معمولا با اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ایتالیا، اقامت دوساله به شما تعلق می‌گیرد که با احراز شرایط می‌توانید آن را تمدید نموده و پس از گذشت ۵ سال، اقامت دائم ایتالیا را دریافت نمایید.

اقامت دائم ایتالیا با ثبت شرکت

اقامت دائم ایتالیا با ثبت شرکت در این کشور نیز به دست می‌آید. آن دسته از افراد که شرایط لازم برای این منظور را دارند، بایستی پس از اخذ ویزا و مهاجرت به ایتالیا، مواردی چون پرداخت مالیات (به طور منظم) را جدی گرفته و با گذشت ۵ سال، برای دریافت اقامت دائم ایتالیا اقدام نمایند.

اقامت دائم ایتالیا با ازدواج

یکی از روش‌های اخذ اقامت دائم ایتالیا، ازدواج با شهروند این کشور است. افراد برای این منظور باید ثابت کنند که ازدواج یا اتحاد مدنی‌شان بر پایه علاقه و با تعهد همراه است و هدفشان، تنها اخذ اقامت نیست. با گذشت ۳ سال از ازدواج و احراز شرایط لازم، متقاضیان می‌توانند برای اخذ اقامت دائم ایتالیا اقدام کنند.

در روش ازدواج با شهروند ایتالیا برای اخذ اقامت دائم، اگر زوجین فرزندی داشته باشند (زیر ۱۸ سال) می‌توان در کمتر از ۲ سال برای فرد متقاضی اقامت دائم ایتالیا را دریافت کرد.

اقامت دائم ایتالیا با تولد

اگر نوزادی در ایتالیا متولد شود و پدر یا مادر او، تبعه این کشور باشند، بر اساس قانون خون، فرزند ایشان نیز دارای حق اقامت دائم ایتالیا و تابعیت آن خواهد بود. کشورهای مختلف برای این منظور از قانون خاک یا خون پیروی می‌کنند که ایتالیا، از جمله کشورهایی است که قانون خون را به رسمیت می‌شناسد.

بیشتر بدانید:  اقامت پس از تحصیل در ایتالیا

شرایط اقامت دائم ایتالیا
شرایط اقامت دائم ایتالیا

شرایط و مدارک لازم برای اخذ اقامت دائم ایتالیا

برای اخذ اقامت دائم ایتالیا باید شرایط تعیین شده را فراهم آورده و مدارک لازم را آماده کنید. در ادامه به بررسی این موارد می‌پردازیم. با وکیل مهاجرت به ایتالیا همراه باشید.

  • پاسپورت معتبر
  • مدارک هویتی و مالی
  • اثبات تمکن مالی
  • مدارک شغلی و تحصیلی (در صورت نیاز)
  • چند قطعه عکس با استانداردهای تعیین شده
  • مجوز اقامت موقت
  • گواهی عدم سوء سابقه
  • مدارک اثبات دارا بودن آدرس قانونی
  • تسلط کافی به زبان و ارائه مدرک

تمدید مجوز اقامت ایتالیا

گفتیم که برای اخذ اقامت دائم ایتالیا، باید اقامت موقت خود را تا زمانی که به ۵ سال برسد، تمدید نمایید. با توجه به این‌که انواع ویزای ایتالیا، مدت اقامت متفاوتی را به همراه دارند، برای تمدید بر اساس قوانین زیر عمل کنید.

  • برای تمدید ویزای دوساله، سه ماه پیش از انقضا اقدام کنید.
  • برای تمدید ویزای یک‌ساله، دو ماه قبل از اتمام اعتبار اقدام نمایید.
  • در سایر موارد، حداقل یک ماه قبل از انقضا برای تمدید اقامت اقدام کنید.

مزایای اخذ اقامت دائم ایتالیا

اگر هنوز از مزایای اخذ اقامت دائم ایتالیا اطلاعی ندارید، بهتر است در این بخش نیز با وکیل اخذ ویزای ایتالیا همراه باشید.

  • امکان ورود و خروج متعدد
  • سفر آزادانه به کشورهای اتحادیه اروپا
  • برخورداری از مزایای زایمان
  • برخورداری از خدمات از کارافتادگی
  • اخذ تابعیت ایتالیا
  • دریافت پاسپورت ایتالیا
  • دسترسی به خدمات آموزشی متنوع
  • امکان معافیت از پرداخت مالیات
  • حفاظت کنسولی
  • و…

پاسپورت ایتالیا با اقامت دائم

گفتیم که با اخذ اقامت دائم ایتالیا و تابعیت این کشور، امکان دریافت پاسپورت ایتالیا نیز برای افراد به وجود می‌آید. توجه داشته باشید که برای صدور پاسپورت، سخت‌گیری‌های بیشتری صورت می‌پذیرد. فردی که متقاضی دریافت پاسپورت است، باید علاوه بر دارا بودن شرایط اخذ اقامت دائم ایتالیا، با فرهنگ این کشور همسو شده، دانش زبان ایتالیایی‌اش به سطح خوبی رسیده و جرمی مرتکب نشده باشد.

بیشتر بدانید:  مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در ایتالیا ۲۰۲۳

وکیل برای اخذ اقامت دائم ایتالیا
وکیل برای اخذ اقامت دائم ایتالیا

وکیل برای اخذ اقامت دائم ایتالیا

در این مقاله به بررسی شرایط اخذ اقامت دائم ایتالیا و موارد مربوطه دیگر پرداختیم. توجه داشته باشید که بهتر است برای انجام اقدامات لازم در این راستا، از وکیل مهاجرت به ایتالیا کمک بگیرید تا درگیر افراد سودجو نشوید.

وکلای گروه لاهه، تجربه زیادی در اخذ ویزای ایتالیا برای متقاضیان، رفع ریجکتی ویزا، دریافت اقامت دائم این کشور و سایر امور مهاجرتی مربوطه دارند، بنابراین می‌توانید از طریق همکاری با ایشان، به هدف نزدیک و نزدیک‌تر شوید. برای اطلاع از شرایط همکاری با وکلای مجموعه لاهه، از طریق شماره درج شده با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

بله، افراد با احراز شرایط لازم می‌توانند پس از ۵ سال اقامت در این کشور، برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند.

با استفاده از روش‌هایی چون کار، سرمایه‌گذاری، ازدواج و… که موارد کامل آن در متن مقاله ارائه شده است.

بله، با داشتن شرایط تعیین شده می‌توانید پس از اخذ اقامت دائم، تابعیت و پاسپورت ایتالیا را نیز دریافت کنید.

فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های ایتالیا، در صورت یافتن شغل مناسب می‌توانند برای این منظور اقدام کنند.

با توجه به قانون خون ایتالیا، نوزاد باید از پدر یا مادر تبعه این کشور باشد تا تابعیت ایتالیا را داشته باشد.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
انواع ویزای استرالیا
نوشتهٔ بعدی
ویزای کاری آمریکا

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button