تحصیل در مدارس آلمان چه شرایطی دارد؟

تحصیل در مدارس آلمان

تحصیل در مدارس آلمان فرصتی است که دانش آموز از سنین پایین در محیط آموزشی این کشور آموزش می بیند و برای ورود به دانشگاه های برتر آلمان یا دیگر کشورها آماده می شود. آلمان را با اختلاف می توان یکی از  موفق ترین کشورها در زمینه آموزش و پرورش چه در مدارس و چه در تحصیلات عالیه دانست. این کشور در سال های اخیر روش های نوین تحصیل و آموزش را جایگزین روش های منسوخ گذشته نموده به همین خاطر تحصیل در مدارس آلمان شما را با دنیای آشنا می کند. تحصیل در مدارس آلمان چه شرایطی دارد؟ تحصیل رایگان در مدارس آلمان ممکن است؟ هزینه تحصیل در مدارس این کشور چقدر است؟ در ادامه به سوالات شما در این خصوص توسط وکیل مهاجرت به آلمان پاسخ می دهیم.

تحصیل در مدارس آلمان

تحصیل در مدارس آلمان از ۶ سالگی به صورت اجباری آغاز می شود. همچون سایر نظام های آموزشی در آلمان نیز کودکان قبل از آغاز مدرسه به صورت اجباری می توانند در کلاس های آمادگی مدارس شرکت کنند. پس از اتمام دوره ابتدایی دانش آموزان با توجه به سطح نمراتی که کسب کرده اند می توانند در مدارس متوسطه ثبت نام کنند. نکته حائز اهمیت این است که برای مهاجرت تحصیلی به آلمان برای مقاطع کارشناسی باید دیپلم خود را از این کشور اخذ کرده باشید یا یک سال را به عنوان کالج (آمادگی ورود به دانشگاه) بگذرانید. دروسی که در مدارس تدریس می شود ممکن است متفاوت باشند برای مثال در برخی از مدارس آلمان که انگلیسی زبان هستند زبان آلمانی تدریس می شود و در کنار آن به انتخاب دانش آموز زبان اسپانیایی یا ایتالیایی یا فرانسوی نیز در برنامه وی قرار می گیرد. در برخی مدارس کلاس های موسیقی به صورت ثابت یا اختیاری پیش بینی شده اند اما دروسی همچون ریاضی، علوم، ورزش، مطالعات عمومی و اجتماعی و… به صورت ثابت تدریس می شوند.

معرفی مدارس آلمان

مدارس در آلمان به ۴ سطح اصلی تقسیم می شود:

۱) آموزش آمادگی
۲) آموزش ابتدایی
۳) آموزش متوسطه
۴) آموزش دانشگاهی (پیش دانشگاهی)

خوشبختانه مدارس زیادی در آلمان برای دانش آموزان بین المللی تاسیس شده اند که برنامه های خود را به زبان انگلیسی ارائه می دهند. در ادامه برخی از این مدارس را معرفی می کنیم:

  • مدرسه سنت جورج کلن آلمان
  • مدرسه بین المللی مونیخ
  • مدرسه بین المللی برلین
  • مدرسه بین المللی اشتوتگارت
  • مدرسه بین المللی بن
  • مدرسه بین المللی جیمناسیوم
  • مدرسه بین المللی فرانکفورت
  • مدرسه بین المللی هانوور

مدارس شبانه روزی نیز متقاضی زیادی در این کشور دارند زیرا دانش آموزانی که اقامت این کشور را ندارند می بایست در یکی از مدارس بین المللی یا شبانه روزی این کشور تحصیل کنند.

  • مدرسه شبانه روزی کلن
  • مدرسه برمن
  • مدرسه برلین براندنبرگ
  • مدرسه شبانه روزی نویبورن
بیشتر بدانید:  بورسیه تحصیلی آلمان ۲۰۲۲

مدارس آلمان
مدارس آلمان

تحصیل رایگان در مدارس آلمان

تحصیل رایگان در دانشگاه های آلمان بسیار معروف بوده و به همین خاطر دانشگاه های این کشور طرفداران زیادی دارد. اما آیا در مدارس این کشور نیز می توان به صورت رایگان تحصیل کرد؟ تحصیل در مدارس آلمان برای دانش آموزان بین المللی در هر صورت شهریه داشته و کاملا رایگان نیست اما ممکن است شهریه برخی از مدارس مقرون به صرفه تر از سایر مدارس باشد. در حالت کلی تحصیل در مدارس آلمان به نسبت تحصیل در مدارس انگلستان هزینه کمتری دارد به همین خاطر درصورتیکه به دنبال نظام آموزشی با کیفیتی هستید که هزینه کمتری نیز داشته باشد، کشور آلمان به شما پیشنهاد می شود. ایرانیانی که اقامت آلمان را ندارند نمی توانند از مزیت های تحصیل رایگان استفاده کنند.

هزینه تحصیل در مدارس آلمان

مدارس خصوصی و بین المللی آلمان بودجه ای از دولت این کشور دریافت نمی کنند به همین خاطر ممکن است شهریه شان زیاد باشد. معمولا شهریه مدارس خصوصی و بین المللی آلمان سالیانه ۱۵ تا ۲۰ هزار یورو خواهد بود که ممکن است هزینه ای مازاد برای کلاس های فوق العاده یا خوابگاه و غذا دریافت شود. شما می توانید در مدارس شبانه روزی آلمان نیز تحصیل کنید که شهریه این مدارس ۲۰ تا ۵۰ هزار یورو تخمین زده شده است. مدارس شبانه روزی آلمان خود اغلب قیمومت دانش آموزان را برعهده می گیرند. شرایطی وجود دارد که مطابق آن شما می توانید این هزینه ها را تا حد زیادی کاهش دهید و تقریبا رایگان تحصیل کنید.

ویزای همراه

 ویزای همراه ویزایی است که اغلب برای همسر و فرزندان فرد متقاضی صادر می شود. برای خانواده محصلین در آلمان ویزای همراه صادر نمی شود و این افراد می توانند با استفاده از ویزای توریستی و با استناد به اینکه فرزندشان در این کشور تحصیل می کند، در بازه مشخص شده وارد این کشور شوند.

اقامت دائم از طریق تحصیل در آلمان

یکی از مهمترین دغدغه های دانش آموزان بین المللی آلمان وضعیت اقامت پس از اتمام تحصیل در این کشور است. ویزای تحصیلی هر کشوری همچون ویزای کاری صرفا اجازه اقامت موقت به فرد می دهد و تضمین کننده اقامت دائم وی نیست. شما می توانید پس از اتمام دبیرستان در آلمان وارد دانشگاه های این کشور شوید و ویزای تحصیلی شما از همین طریق تمدید می شود اما برای رسیدن به اقامت دائم آلمان باید ویزای تحصیلی خود را به نوع دیگری از ویزا تبدیل کنید برای مثال با پیدا کردن یک شغل ویزای کاری دریافت کنید و با پرداخت ۵ سال مالیات، به اقامت دائم این کشور برسید.

مزایای تحصیل در مدارس آلمان

  • تحصیل در موفق ترین سیستم آموزشی اروپا
  • تحصیل مقرون به صرفه
  • امکان ورود به دانشگاه های برتر دنیا
  • امکان دریافت اقامت از طریق ادامه تحصیل و اشتغال

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مدارس آلمان

  • مدارک و سوابق تحصیلی
  • ریز نمرات
  • انگیزه نامه
  • مدرک زبان
  • تمکن مالی (برای ارائه به سفارت)
  • نامه پذیرش از مدرسه
  • بیمه
  • عکس پرسنلی
بیشتر بدانید:  اخذ ویزای تضمینی آلمان

شرایط تحصیل در مدارس آلمان
شرایط تحصیل در مدارس آلمان

وکیل برای مهاجرت تحصیلی به آلمان

از گفته ها در این مطلب بر می آید که مهاجرت تحصیلی به آلمان مسیر شما به سمت موفقیت را هموار می کند. کشور آلمان با ایجاد بسترهای مناسب این امکان را برای افراد بوجود آورده است تا با کمترین هزینه از بهترین امکانات آموزشی استفاده کنند. برای تحصیل در مدارس آلمان آماده کردن مدارک مورد نیاز که بتواند برای شما پذیرش تحصیلی و ویزای آلمان را به ارمغان آورد اهمیت زیادی دارد به همین خاطر پیشنهاد می شود تا با مشاورین مهاجرتی متخصص مشورت کنید. گروه وکلای لاهه متشکل از وکلای مهاجرتی متخصص در زمینه گرفتن پذیرش از مدارس آلمان و همچنین ویزای تحصیلی این کشور آماده همکاری با شما هستند.

سوالات متداول

برای تحصیل در مدارس آلمان باید حداقل تا سطح B1 به زبان آلمانی یا انگلیسی مسلط باشید.

دانش آموزان آلمانی یا آن هایی که اقامت این کشور را دارند می توانند به صورت رایگان در مدارس این کشور تحصیل کنند اما دانش آموزان ایرانی اگر صرفا مجاز به تحصیل در این کشور باشند باید در مدارس خصوصی یا بین المللی یا شبانه روزی تحصیل کنند به همین خاطر تحصیل رایگان برایشان امکان پذیر نخواهد بود.

خیر ویزای همراه برای دانش آموزان ایرانی محل در آلمان صادر نمی شود.

تحصیل اجباری در آلمان از سن ۶ سالگی آغاز می شود.

بله در برخی شرایط و با توجه به نوع بورسیه دانش آموزان ایرانی نیز می توانند واجد شرایط استفاده از آن قرار گیرند.

به این مطلب از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

نوشتهٔ پیشین
دانشگاه آدلاید استرالیا
نوشتهٔ بعدی
تحصیل معماری در کانادا چگونه است؟

دیگر مطالب این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
مشاوره با لاهه در واتساپ
Call Now Button